![]() |
Cytat:
|
Cytat:
A na początku była Wisła Smudy ...w wakacje historia zatoczy krąg i zepnie klamrą okres Wisły SSA. On zaświecił to i on zgasi swiatło ostatni.. |
Cytat:
Co ma Moskal do tego, że Probierz co mecz wystawia inny skład ? Znając życie to wczorajszy mecz zbojkotowałeś, także skończ .......ić |
Cytat:
O tym czy Probierz będzie w stanie przygotować drużynę fizycznie do gry na wysokich obrotach przez 90 minut przekonamy się częściowo jesienią (częściowo bo przez brak gry w pucharach będziemy mieć dużo luźniejszy terminarz) o ile oczywiście na swoim stanowisku dotrwa tak długo. |
jak ktoś krytykuje Wisłe za wczorajszy mecz to jest ślepy albo meczu nie oglądał, takiej woli walki, biegania, i ciągu na przeciwnika nie było jeszcze w tym roku.
|
Szczrze mówiąc jakby na każdy mecz wychodzili ustawieniem 2-3-3-2 i atakowali z taką częstotliwością jak wczoraj, to mi to pasuje. Nawet jak co drugi mecz dostaną w dupe, ale przynajmniej będą atakowali a nie ....a jakieś ataki pozycjne których to w lidze zagrać nie potrafimy.
Po wczorajszym meczu można tylko zapytać. DA SIE ....A ? DA SIE ? |
Szkoda że znowu po wczorajszym meczu będą grac lipe.
|
a z czego to niby wynika ekspercie ?
|
Cytat:
Choć prawdę mówiąc sądzę, że nie masz o piłce pojęcia do tego stopnia, że nawet o jego osiągnięciach nie wiesz. Myślę nadal, że Kasperczak mimo przerwy itp ma potencjał (wynikający choćby z doświadczenia) wiele większy niż Probierz (on nie ma z czego czerpać). |
Cytat:
Cytat:
|
A czy jego powrót-Kasperczaka- do Wisły nie był układem
|
Mam nadzieje że Probierz wystawi ofensywny skład na następny mecz, nie musi być wcale 3 obronców, ale zagęszczenie środka, i tu przykład: sam Iliev i Melikson nie są wstanie sforsować obrony, ale do tego Małecki i jakieś tam wrzutki Kirma już tak.
|
Cytat:
|
Słyszałem, że nagła zmiana Kazia na Probierza miała zwiększyć szanse na MP...
Teraz nasz Guardiola sadzi o LE. http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...w_puchary.html Przy takim ścisku w czołówce szanse są praktycznie zerowe to nie wiem po co takie gadanie. |
Cytat:
Zagraliśmy jeden dobry mecz i po ptakach z ŁKS znowu będzie nędza i przepraszanie kibiców. Niech ten sezon już się skończy błagam. |
Cytat:
|
Cytat:
Powiec mi dlaczego Kasperczak od 2000r (po trenowaniu reprezentacji Mali) nie zrobił ani jednego dobrego wyniku, nie mówiąc już o przegraniu mistrzostwa w 2010r. Po koleji robił dziadostwa górniku kavali. Na piłce się znam na pewno nie gorzej od ciebie. |
Cytat:
Po drugie, Kasperczak mógł "jechać" na przygotowaniach Smudy jedynie przez góra pół roku. Wszystko, co było później, to autorska drużyna Kasperczaka. Po trzecie owszem, były wpadki, ale zespół Kapseczaka był notorycznie osłabiany. Po czwarte przypomnij sobie, na kogo trafialiśmy w el. do LM. A co do ostatniego podejścia Kasperczaka do Wisły to poczytaj i dowiedz się, ilu zawodników miał Heniek na obozie przygotowawczym. |
prosze o argumenty ale konkretne zeby beznjadziejny kasperczak wrócił?!
|
Cytat:
Skoro chcesz uchodzić za przynajmniej zorientowanego to lig byś może nie mylił chociaż .... Poza tym pisz, jeśli nie czysto gramatycznie, to przynajmniej z szacunkiem dla klubów i osób - z dużej litery nazwy i nazwiska. Cytat:
|
slaby trenerem jest Kasperczak dobrze o tym wiem.
|
Cytat:
|
kasperczak dobrym trenerem byl to nie podlega dyskusji wiele mu zawdziecczamy swoje osiagnal jako pilkarz i szkoleniowiec lecz teraz jest juz w wieku emerytalnym i zasluguje na odpoczynek
|
http://www.malopolskatv.pl/1155-probierz-przed-lks/ - jutro od 11:55 transmisja konferencji Probierza przed ŁKS-em
|
Cytat:
|
O tutaj przydatna ściągawka, http://krakow.naszemiasto.pl/galeria...a-duze-zdjecie przyznam szczerze, że sam zacząłem się interesować Wisła kiedy za Smudy grała w eliminacjach do ligi mistrzów. A kilka miesięcy wcześniej w ogóle zacząłem się interesować piłką. Z tego powodu też zaskoczyło mnie nazwisko Łajzarka na liście.
|
Cytat:
Moze jeszce niech sie nie konczy//Został nam jeszcze tylko jeden rachunek do "uregulowania" derby |
mimo wszystko nie oceniałbym Probierza po tej rundzie, gdzie gości ani nie przygotował, a do tego prezes mu zasadził motywator w postaci konferencji prasowej, która każdemu 'pracownikowi' daje do myślenia i w głowie siedzi, że za pare miesięcy będzie bezrobotny.
Inna sprawa, że do meczu o PP z Ruchem, graliśmy chyba najtragiczniejszy okres w tym sezonie z totalną nieumiejętnością skonstruowania czegokolwiek w ofensywie. Pomysł z Kasperczakiem nieźle mnie rozśmieszył, czy ten gość tu nie był już 2 razy? I że niby Probierz nie ma z czego czerpać? A z czego miał czerpać Moskal i wszyscy inni młodzi trenerzy? Dziwne myślenie doprawdy. |
Cytat:
Oficjalnie od teraz Probierz jest dla mnie żałosną szmatą. Do tej chwili nic do niego nie miałem - ot, marny ligowy trenerzyna zatrudniony żeby "czynić cuda". Pamiętam masę jemu podobnych którzy przewinęli się przez Wisłę. W tym momencie jednak przegiął. Koleś który w swojej krótkiej karierze trenerskiej zdążył obskoczyć oba Łódzkie kluby (choć podobnież związany był tylko z jednym) daje wykład o wierności. Brak słów. Żeby była jasność: nie chodzi o to że nie ma racji. Ale słysząc takie słowa padające z ust akurat jego aż ciśnie się na ust cytat z Patryka Małeckiego... |
Cytat:
A tak z zupełnie innej beczki w Wiśle jak i Legii pracował kiedyś człowiek który nosił sygnet Polonii Warszawa, to dopiero była osobowość. Powinniśmy się cieszyć, że nie znaleźli trenera mówiącego takie rzeczy który chodziłby z sygnetem Craxy. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl