![]() |
Cytat:
Jeśli nie, to może być wina "kłótni" sterowników z jakąś aplikacją. Cytat:
Być może mają jakąś awarię serwerów lub przekaźników, nie wiem na jakiej zasadzie to działa. Zobacz link |
Od której dziś otwarty jest Wiślacki świat? od 10 czy 11 bo jakoś tego spamiętać nigdy nie mogę ;d
|
Cytat:
|
Czy wiadomo coś więcej czy jutro wpuszczą Nas na stadion w spairngu z Bełchatowem ?
|
Pytanie z cyklu : mam problem z komputerem.....
Potrzebuję instrukcję jak sformatować dysk , na którym jest Vista. Laptop jest z USA. Chce wrzucić XP.... |
poleciłby ktoś na szybkości fajny aparat na prezent do 500-600zł ?
|
Korzystał ktoś z tej stronki : www.kierowca.pwpw.pl ?
Działa poprawnie i na bieżąco aktualizują dane? |
Cytat:
Odpowiedź 2 Odpowiedź 3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pytanie ode mnie: Czy prawdziwy jest zapis w regulaminie MPK, że posiadając kartę na daną linię, mogę odjechać od tej linii na jeden przystanek bez żadnych następstw w postaci kary? :-) Słyszałem że kilka razy taka rzecz przeszła, jedynie słyszałem, jednak nie chce się na coś takiego naciąć. |
Cytat:
|
Sa jakies strony internetowe gdzie można zrobic własne konto i pokazywac innym zdjęcia??
|
Cytat:
nasza-klasa.pl Wymieniać dalej? |
"2. Bilety okresowe na określoną linię uprawniają do przejazdu autobusami innych linii, na odcinkach tras pokrywających się z trasą linii wskazanej na bilecie."
czyli jeśli mam autobus linii X i autobus linii Y, mam bilet okresowy na linię X, to mogę jeździć linią Y do póki, trasa przejazdu obu linii się pokrywa? |
Cytat:
(10 znaków) |
Cytat:
raczej porządny! |
Mam prośbę. Szukam jakiegoś grafika który pomógłby mi zaprojektować szal. Tylko podkreślam że szal nie będzie Wiślacki. Jeśli ktoś byłby w stanie pomóc to proszę na priv. Z góry dzięki.
|
Cytat:
|
Gdzie można kupić koszulke Larissy z Żurawiem na plecach :D ?
|
W Larrisie :)
|
Cytat:
|
jeśli juz to w Salonikach.
Szukaj na Allegro.pl , tam czasem sa opcje ze kupisz koszulke a oni sami Ci nadruk zrobią. |
Jaką nazwę nosi nowa płyta Bezimiennych?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Sparing z Bełchatowem będzie z udziałem publiczności??
|
Cytat:
Tylko dla mediów. |
Cytat:
Moga byc nawet jakeis serwisy angielskie :) |
proszę podać link do strony z prowadzonymi rankingami europejskimi w piłce nożnej
wszystko co tyczy się UEFA, punkty poszczególnych europejskich zespołów w rankingach, punkty federacji piłkarskich i tym podobne z góry dziękuję |
jakaś alternatywa dla zumi.pl i viamichellin ?
|
Cytat:
http://www.dojazd.org/ Natomiast jeśli chodzi o coś w stylu zumi, to spróbuj tego: http://www.wikimapia.org/#lat=52.106...=6&l=0&m=a&v=2 |
jakie mi polecicie słuchawki do 25 zł?
i czy za tą sume można kupić dobre słuchawki douszne? najlepiej takie walce:D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl