![]() |
Cytat:
|
Czy tylko mi ten babol Pawełka przypomina słynne interwencje Huguesa ? Jeszcze tylko tego nam brakowało...
|
Cytat:
|
przeciez gdyby nie Pawelek, obronca wybilby ta pilke!!!!!!!!!!!!!!!!!
zreszta co robi Pawelek w 31 sekundzie tego skrotu tez pokazuje jego klase, nie wiem czy sie przewrocil, czy sie polozyl za wczesnie, ale tylko napastnikowi zawdzieczamy ze nie strzelil.(zeby nie bylo obrona nie powinna doposcic 1 na 1) |
Dobra niech wam będzie że Pawełek jest słaby i co z tego ? jak w tym momencie nie mamy i raczej nie będziemy mieć innego bramkarza, więc dajcie sobie już spokój z tym udowadnianiem że w któreś tam sekundzie Pawełek popełnił błąd.
|
mogę zrozumieć, że nie mamy pieniędzy
w związku z czym mamy ten cały cyrk z bramkarzami, pomocnikami itp. nie rozumiem natomiast takiego słodkiego .......enia jakie uskutecznia pan Skorża dosłownie cytuję z wypowiedzi trenera dla oficjalnej strony "Pepe może być groźną konkurencją do gry w ataku" i tu uwaga, podkreślenia są moje "Andrzeja Niedzielana i Tomasza Dawidowskiego" miałem to skomentować.... ale te nazwiska użyte w kontekście Ćwielonga i jego wielkich postępów nie wymagają żadnych komentarzy |
Cytat:
|
Cytat:
Co do Cwielonga, to fakt strzelenia przez niego dwoch goli w sparingach, poki co jawi sie jako osiagniecie godne najwyzszego podziwu, biorac pod uwage jego dotychczasowe osiagniecia. Ja jednak pomny tego, ze rowno przed rokiem "Pepe" takze strzelil gola w wygranym 1:0 sparingu z Omonia Nikozja, by pozniej w lidze zawiesc na calej linii, zachowuje pelny sceptycyzm, dopoki na wlasne oczy nie zobacze czegos przyzwoitego w jego wykonaniu w oficjalnym meczu. Co ciekawe gol przeciwko Omonii, podobnie jak obie bramki w tegorocznych sparingach, takze padl po zagraniu glowa. Oby na koniec rundy, nie okazalo sie, ze jest to jedyny w miare dobrze opanowny element gry Piotra Cwielonga na szczeblu sparingowym. |
Ponawiam pytanie - Czy wie ktoś czy mecz z Piastem będzie otwarty dla publiczności, czy podobnie jak poprzedni "zamknięty" ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Będzie zamkniety dla kibiców gdyż policja nie wyraziła zgody. |
|
Jak z tym sparingiem dzisiejszym? Napewno bez kibiców -.- ? Bo z tego co widze na oficjalnej to dzisiaj o 17 grają.:-P
|
Ile razy można pisać, że jest bez publiczności bo prawie cała krakowska policja pocjechała na szczyt NATO i nie wyrazili zgody na rozgrywanie meczu przy udziale publiczności....
|
Ej, a gdzie mogę zamówić relacje SMS na ten mecz?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak dla mnie pierwszy skład na Piasta powinien tak wyglądać :
Pawełek -Baszczyński-Marcelo-Cleber-Diaz-Małecki-Sobolewski-Jirsak-Boguski-Paweł Brożek-Beto Moim zdaniem optymalna na ten moment 11. Zobaczymy (a raczej przeczytamy ;( )co chłopaki pokażą dzisiaj. Mimo ,że to tylko sparing to liczę na zwyciestwo ! |
Zaczyna się chyba już studia przedmeczowe w Radiu Biała Gwiazda
|
Cytat:
Do teraz mam przed oczami jego pojedynek z Cleberem ,gdzie jakbym nie wiedzial ktory to ktory, to bym pomyslal ze Cleber jest tym 20 letnim napastnikiem a Beto to 34 letni obronca. |
Tak bym to widział:
Pawełek - Singlar, Marcelo, Cleber, Diaz/Piotrek - Mały, Sobol, Jirsak, Boguski - Paweł, Beto/Pepe Tyle że tak nie będzie. Bo pewnie na lewej stronie zagra Marek. |
A ja bym to widział tak :
Pawełek - Singlar, Marcelo, Cleber/Głowacki, Diaz/Pi. Brożek - Mały, Sobol, Jirsak, Boguski - Pa. Brożek, Ćwielong |
Kurde wszystko fajnie ale czemu nie gra Jirsak ? Znowu bez rozgrywającego..............
|
Dziwny ten skład;/
|
Ten skład to efekt kompletnego bałaganu Skorzy ,ktory jak może probuje co chwile kogos innego na inna pozycje,skoro Nie ma kasy ,to i nie ma zawodnikow wiec trzeba kombinowac z tego co sie ma.
Niestety nie ma zaduzo ......... |
Zapodajcie adres do tego radia bo chyba jestem slepy
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl