![]() |
Nie mówcie mi, że to są nowe meczówki Repry:
http://img.interia.pl/sport/nimg/x/0...gu_3126672.jpg Wiadomo, że w meczach oficjalnych nie będzie logo Orange, ale te stroje są strasznie brzydkie ... |
Właśnie miałem wkleić to zdjęcie... Co to w ogóle ma być ;| ?
|
może to coś a'la koszulki nike'a Zagłębia Lubin :) ?
|
"Polak" z importu, koszulka meczowa bez godła, ale za to z logiem sponsora ( nawet jeśli to tylko sparing ). Co dalej?
|
Cytat:
|
Cytat:
TE są beznadziejne, a co dopiero mówić o tych dzisiejszych |
oddawać Orła! komuchy zapieprzyły korone a PZPN całego Orła. Co za czasy..
|
Cytat:
|
A co ****a w Chinach zamknęli jedyną szwalnie, że nie są w stanie dostarczyć strojów oryginalnych,tylko taki badziew? Ciekawe czy w innym kraju takie coś by przeszło.
|
http://www.youtube.com/watch?v=qwWhv...eature=related
13 lat temu nike lepsze wykonała, w kazdym normalnym kraju ktoś takie coś by wywalił do kosza ale my mamy pzpn |
Według tego co TUTAJ jest napisane w meczu z Walią powinniśmy grać w strojach tymczasowych czyli TYCH.
Mam nadzieję, że to prawda, bo te dzisiejsze trykoty delikatnie mówiąc nie są ładne... Ciekawy jaka będzie finalna wersja strojów. Oby Nike nas nie zaniedbało i nie zaprojektowało nam jakiegoś chłamu. |
Cytat:
Wróćmy do wątku. Koszulek faktycznie niespecjalne, zobaczymy jak będą się w sobotę z Litwą prezentować. |
Jak romantycznie :lol:
http://m.onet.pl/_m/0e68951a2bda0780...0fc6b,21,1.jpg Jak stroje meczowe fatalne, tak treningowe i dresy w których chodzą mi osobiście się podobają. |
Podstawa to Saganowski oraz Wichniarek w naszej kadrze !!!!
sparing - 11 lutego (najbliższa środa) Polska - Walia eliminacje do Mistrzostw Świata RPA 2010: 11 lutego, 20:30 San Marino - Irlandia Północna 28 marca, Dublin Irlandia Północna - Polska 1 kwietnia, Kielce Polska - San Marino |
Lepiej stawiac na Brozkow i innych Lewandowskich, czas rozkapryszonych zagranicznych gwiazdek juz minal.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cierzniak - Celeban, Polczak, Jodłowiec, Komorowski - Pawłowski, Trałka, Garguła, Wilk - Boguski - Paweł Brożek
gdzie Rogeiro? :D |
Tam gdzie jego miejsce :lol: Boguś lepszy btw.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Od kiedy Polska ma (znowu?) stroje Nike'a?!
|
Od niedawna :) frekwencja jak na Cracovii :D
|
juz widzielismy zdolności piłkarskie kopacza Polczaka to jest kpina :-/
|
No i Brozio na 1-0 ;)
|
I jak się nie cieszyć: rozegrał i wystawił Boguski , wykończył Brożek :)
|
Akcja Wiślaków :D
|
"Reprezentacja" Polski - dwóch piłkarzy, dziewięciu kopaczy.
Tylko Zahorskiego brakuje... Co za drewno powołują do Reprezentacji. Mam już dość cyrku holenderskiego maga. Wilk - żałosna dyspozycja. Ogólnie - ból. |
Brożek strzelił, pokazali Leo - siedzi wkur... :lol: Humor zepsuty do końca zgrupowania. Ogólnie to dobrze napisali na weszło - reprezentacją w składzie węgla i papy to jest :D No z małymi wyjątkami...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl