![]() |
DominoForza.. nie kurde tylko kurde, kurde, kurde :D
Moja wiara w Arsenal przerosła ich chyba, koleje 0-0 xd Więc znowu po jednym mi nie weszło, ale systemami grać mi się nie chce, fakt faktem zdecydowanie częściej mi wchodzą te kupony typu 4z5 ale to takie bawienie się i mała kasa jest :D Bochum-Cottbus 1 2.10 Hannover-Leverkusen 1 3.00 Arsenal-Fulham 1 1.45 Le Mans-Le Havre 1 1.80 Sochaux-Nice 1 2.30 Lazio-Bologna 1 1.75 Dortmund-Hoffenheim 0 3.10 Everton-West Bromwich 1 1.50 Athletic Bilbao-Sevilla 0 3.10 Espanyol-Real Madryt 2 1.85 Juventus-Napoli 1 1.60 |
PSG-Nancy 1
Manch.Utd-Tottenham (neu) 1 Aston Villa-Stoke 1 Stoczniowiec-Cracovia(4m.) 2 Malaga-Huelva 1 wklad 5 do wygrania 75 |
dorzucić to do pieca :P wystarczą Ci 4 spotkania.
edit: hehehe... wiedziałem. |
Werder - Bayern M. X :>
|
Bełchatów - Lech 2 (2,25)
Man U - Tottenham (A) 1 (1,3) kurs:2,93 stawka:20 ew.wygrana:52,7 |
Cagliari, Atalanta i Aston Villa. Tym drużynom dziś zlecam pomnożenie moich 20 zetów razy 5. :]
|
Cytat:
|
Cytat:
No nie wiem Aston Villa ostatnio nie zachwyca, a Torino na wyjazdach raczej remisuje więc może być ciekawie:> ale i tak życzę powodzenia.... a co myślicie o takim kuponie Lokeren- Gent X 3,2 Atl. Madryt- Barca 1X 1,71 Brema- Bayern 1X 1,6 STAWKA : 15 ZŁ KURS:8,75 EW.WYGRANA:118 ZŁ |
Niby tak, ale im generalnie obrona nie wychodzi. Tracą dużo bramek, zwłaszcza na wyjazdach. Bilans 29 straconych bramek w 13 meczach. No, ale wiadomo, że wszystkie statystyki biorą w łeb w momencie kiedy zabrzmi pierwszy gwizdek. Myślę jednak, że AV po tygodniu odpoczynku poradzi sobie ze Stoke.
|
Ja dziś stawiam cos takiego,opinie mile widziane:
Manchester United - Tottenham Hotspur 1 GKS Belchatow - Lech Poznan 2 Girondins Bordeaux - FC Lorient 1 Olympique Lyonnais - FC Stade Rennes 1 Inter Mailand - AS Roma 1 Atletico Madrid - FC Barcelona 2 AKO 33,13 STAWKA 10 WYGRANA 331,28 |
Hamburger SV - VFL Wolfsburg 1 kurs: 1.80
Coś takiego chyba dzis zagram :-) Hamburger u siebie 10 meczów 0 porażek 1 remis 9 wygranych . Natomiast Wolfsburg na wyjezdzie 5 porażek 5 remisów 1 wygrana. Co sądzicie?? |
na dzisiaj :
Boca Juniors-Huracan 1 St Liege - Cercle 1 Zapresic-Hajduk 2 Cluj-Otopeni 1 Konya-Galatasaray 2 Bergamo-Chievo 1 West Ham-ManCity -2,5 Kaiserslautern-Furth -2,5 PSG-Nancy +2,5 Trofense-Amadora -2,5 Belchatow-Lech -2,5 Werder-Bayern +2,5 jak nie wejdzie to sobie daje spokoj na pewien czas z pilka:) |
Cytat:
Takie moje zdanie. :) Ale jak wejdzie to gratulacje... |
No i przede wszystkim za dużo zdarzeń na jednym kuponie
MatiBKS -wyraziłem swoją opinie |
i lukas i archi za dużo meczy tak jak mówi kuczmen.
po 2 archi. grasz mecze bardzo ryzykowne. każda z drużyn ma mecz w pucharach za sobą a jak wszyscy wiemy po takich meczach jest różnie. Nie zdziwiłbym się jakby Atletico wygrało albo zremisowało, Lyon również. Inter wydaje sie najlepszym rozwiązaniem tu bo Roma specjalnego nic nie gra, do tego bez Aquilaniego, Juana, a mediolańczycy mają dobry mecz za sobą w LM. najbardziej mi się podoba typ Bobica. HSV w formie rzeczywiście, cięzko ugrać u nich coś, a Vfl W. dalej bez Grafite no i ostatnia porażka u siebie z PSG.. nie jest u nich dobrze. pozdrawiam. |
kuczmen napisał(a) :
Cytat:
|
a jak myślicie na jutro coś takiego:
Calgary-Tampa Bay 1(nhl) (zwycięzca) Magnitog.-N.Nowgor. 1 (zwycięzca) Dallas-Toronto 1 (nba) Slovan-Martin 1 (zwycięzca) kurs jest 2,62 ale zagrać to np za 50 zł |
Jakie zakłady przez internet polecacie ??? (bet-at-home, Bwin )???
|
Miałem konto na Bet-At-Home, wszystko spoko i uczciwie (bonus na wejściu), ale jednak oferta nie jest zbyt szeroka. Nie można obstawiać strzelca bramki w poszczególnym meczu np... Przymierzam się do założenia konta na Expekcie. Kumpel ma i na nic nie narzeka.
|
bet at home ;] wkońcu nasz sponsor:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Valencia-Valladoid-1
Almeria-Getafe-1 Bordo-Lorient-1 Cean-Marseille-2 Sampdoria-Milan-x Ako 41.02 Stawka 3zł Ew.Wygr. 110.75 |
No i znowu mnie makarony oszukały. Drugi kupon na dziś za troszkę mniejsze pieniążki ;)
Cytat:
|
Hamburger - Wolfsburg (0-2)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl