![]() |
Cytat:
JżS! |
Trzeba żydów rozwalić i tyle w temacie. Niech wracają tam gdzie ich miejsce czyli 3 liga. Zrewanżować się za ostatnie 2 porażki z nimi w tym jakże bolesną przy Reymonta innej opcji nie ma! Zapowiada się komplet na trybunach! Może by tak Brozio walnął hat-tricka tym razem + Boguś i Mały i jazda z kur...
|
Sorry, bo nie za bardzo ogarniam....
Będzie w ogóle w sobotę o 20.45 jakiś mecz Wisły na Reymonta czy tylko bluzgi z jednej i drugiej strony? Bo jak mecz to przychodzę... :> |
bo cracovia, cracovia to nie krakowski klub...
|
Cytat:
Stopery i popcorn sobie weź :D |
albo stoperan, zeby się nie posrał od tych bluzgów
|
Z tym Stoperanem trafiłeś w 10. Przydałby się co poniektórym tutaj :lol:.
|
Cytat:
Ale widzę po temacie, że będzie jak w małpim gaju. |
Cytat:
Jazda z ....a...m...i |
Cytat:
Jazda z zarazą , jazda z kvrwami!!! |
Oj zmienia sie pokolenie ,widac to na trybunach ,nie tylko u nas zresztą,ogólnie w zyciu.,nawet tu na tym forum tez to widac.A to pokolenie jest tak szare ,nudne ,słabe i bez jaj ze szkoda gadać.
No ale nic,miejmy nadzieje ze stara gwardia mimo wystzsko bedzie jutro na R22 .Do zobaczenia!. |
Derby to derby i koniec
Jak ktoś jest wrażliwy to niech do galerii się wybierze na jakaś wystawę ale bilet kupić może Bylem na ostatnich przegranych derbach i jakoś na sektorze nikomu nie przeskadzaly bluzgi a byli ludzie z dziećmi. Bo cracovia to stara quwa jest |
24h zostały..
aaaaaah! wdeptać w murawę, stłamsić na trybunach, upokorzyć, a potem nie dać zapomnieć. |
Cytat:
JAZDAAAAAAAAAAAAA |
Tak bardziej sportowo:
Cracovia gra raczej nieźle, ale nie ma szczęścia - nie kończy skutecznie akcji. Czy to bezsilność, czy zmęczenie i brak formy, czy próba wpłynięcia na profesora względem trenera? Na pewno nie są lepsi od Lechii. Uważna i konsekwentna, oraz agresywna gra może pozbawić ich złudzeń. |
Cytat:
FramMat z tym małpim gajem to optymistycznie podszedles do sprawy :D hehe. |
Od 20.00 powinno trwać nieustanne lżenie poniżanie i wyklinanie tego ścierwa. O 20.25 przerwa na składy i hymn i dalej na pełnej ku.rwie festiwal nienawiści. A jak chce ktoś kulturę to niech się wybierze do Groteski bo poważniejszy teatr może mu łeb rozpier.dolic.
Mam nadzieje ze sędzia dołoży coś od siebie i po metrowym spalonym dostaną bramkę na dzień dobry. |
Cytat:
Zachęcam do kupnna. |
no, jeśli wziąć pod uwagę, że aktor Stuhr - ojciec tego młodego Stuhra, co to oznajmił, iż polscy woje pod Cedynią lejąc Niemca mieli niemowlęta przywiązane do tarcz - twierdzi, iż Kaczyński to Hitler, to rzeczywiście wymaganie by kibice się szanowali jest kretynizmem do ntej.
|
Cytat:
Napisali "a także podczas sobotniego meczu derbowego w punktach sprzedaży na stadionie!" czyli tak po polsku to gdzie to będzie? |
Cytat:
P.S. Ciekawe ilu z tych moralizatorow tutaj, pouczajacych reszte jak nalezy werbalnie jebac Cracovie potrafi z pamieci zaspiewac wislacka rote. ;-) |
Śpiewają miasta śpiewają wioski największą qurwa jest klub żydowski
dobranoc |
nero
Pewnie tak jak było z ,,Białą Gwiazdą" , po wejściu na stadion zobaczysz jakieś stoisko, ew. tam gdzie catering. ,,Biała Gwiazda" była rozdawana przy stoisku z gadżetami. |
Cytat:
|
Jebiemy!!!!
|
Niech tylko jakaś łajza gwizdnie na pozdrowieniach to sam sprzedam liścia :), pomimo że mój stosunek do nowych zgód/układów jest obojętny
|
Niech no tylko jakaś łajza sprzeda liścia bratu to sam jej sprzedam liścia pomimo, że nigdy żadnych zgód nie uznawałem, nie uznaję i nie będę uznawał. Tylko Wisła. A wszystkie Ruchy, Widzewy, Lechie, czy Śląski możecie sobie w d.. wsadzić.
|
Podczyścicie ten temat?
ZNISZCZYĆ. Do zobaczenia. |
Zgadzam się.
Podczyścić temat. Zniszczyć. |
Do czasu asysty Jovicia nie bylo najgorzej zakladajac, ze taktyka polegala na nie graniu w pilke i czekaniu nie wiadomo na co. Doczekali sie. Slaby mecz. Nie rozumiem czemu nie pogralismy w pilke tymbardziej, ze zydki tez slabe i gowno graja. Szkoda, szkoda bo latwe 3 punkty mogly byc.
|
Szkoda tylko że Brożka nie było w tym meczu .
|
Kolejne zepsute derby :( W tydzien zapomnieli jak sie gra. Ja rozumiem, ze derby rzadza sie swoimi prawami ale to juz byla przesada
|
Co to ....a było?
|
Wisłą grać ....a mać!!
|
mam wrażenie, że nasi tak spinają się przed każdy ważniejszym meczem, że ich paraliżuje. Pewnie z Ruchem zagrają jak z nut.
Szkoda. Odkąd Zieliński trenerem garbatych, to jeszcze z nimi nie wygraliśmy i na następne derby nie nastawiam się ani trochę, choćbyśmy nie wiem jak wybitnie wcześniej grali. |
Heh, co nasi trenerzy mieli na myśli?
Graliśmy przechujowo. |
Po meczu jestem zawiedziony postawą Wisły w tym meczu. Jak można u siebie się bronić, a nie atakować? Taka taktyka była dobra na Lechie, ale na parchy? Po strzelonym golu się cofają i czekają na kontry, noż ręce opadają. Jović jakiś nie swój, Brożka w ogóle nie było, Boguś się już wystrzelał. Oczywiście najlepiej Brlek i Małecki. parchy miały farta i tyle. Szkoda, że główka Głowy nie wpadła lub na końcu strzał Brleka. Jednak nie zmienia to faktu, że słabo zagraliśmy> Jestem zawiedziony i rozgoryczony!
|
Trzeba o tym meczu zapomnieć jak najszybciej... !!!!
Już nie chcę nawet pisać, jak rozgrywalismy akcje, jak wymienialiśmy piłki..pare osób tem mecz przerósł... |
Nasi piłkarze są chuja warci, bez wyjątku. następne derby może wygramy za 10 lat. Rok temu w plecy, w sierpniu w plecy, teraz byli w dobrej formie, parchaci dołek. faworyt, tyle pisania, gadania i taka padlina. Sory, ale parchy były daleko lepsze w rozegraniu piłki. My przez cały mecz graliśmy długą świecę do przodu, która niemal zawsze kończyła się stratą. Nie wiem, czy ktoś wymyślił taka taktykę, czy może nasi byli nabuzowani i nie potrafili utrzymać nerwów na wodzy. przecież to było czytelne... Od 3 minuty graliśmy na utrzymanie wyniku, nikt nie myślał o grze do przodu. w porównaniu do meczu z Lechią zabrakło pressingu i odbiorów w środkowej strefie boiska. Jak mieliśmy dołożyć drugą bramkę, jak praktycznie cały czas goniliśmy za piłką.
|
Niestety na boisku i trubunach marnie
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl