![]() |
Powiem szczerze.. że będzie podobna sytuacja jak poprzednio.
Kalendarz jaki zamówiłem z tej akcji wysłali mi chyba końcem stycznia. Pół dnia się zastanawiałem po otrzymanym smsie co zamówiłem :lol: ''Twoja paczka już jest w drodze do Ciebie UP Bronowice'' :D Tyle go wysyłali, że zapomniałem że go zamówiłem. Słaba to trochę organizacyjnie.. Ludzie na kolejny raz się zniechęcą. |
Ja akuart bardzo z kubka bede sie cieszyl:) a klub wspieram w inny sposob. Moze w koncu sie doczekam.
|
Ciekawe czy beda wysylac wszystkie od razu czy co pare tygodni po jednej :D
|
Ja mam nadzieję, że tego typu akcji już jednak nie będzie.
Żeby nie było, wziąłem udział w dwóch poprzednich, w kolejnych też bym wziął, ale... crowdfunding ma swoje granice, nikt nie lubi odgrzewanych kotletów, które w pewnym momencie przyniosą marketingowo straty. Jeśli już przerzucać koszty utrzymania klubu na kibiców, to raczej na zasadzie socios, a nie kubka z logo czy koszulki klubowej. To drugie jest właściwe dla komercyjnej sprzedaży licencjonowanej, niech spróbują to rozwijać. |
Ktoś dostał paczkę?
|
Ja nie dostalem
|
Cytat:
to od lat jest symbol dziadostwa i niekompetencji |
Obserwując pracowników w Wiślackim Świecie czuje się, jakby sprzedawcy byli parchami i sprzedawali coś Wiślakom za karę...
|
Ciekawe kiedy ostatni raz dostali wyplatę ?
|
Co mnie to obchodzi? Tego nie zauważyłem wczoraj, tak jest "od wieków"...
|
Cytat:
|
Czy ktoś ich siłą zmusza do pracy w Wiślackim Świecie? Pisałem wyraźnie, że taka sytuacja ma miejsce od lat, to nie stało się wczoraj "bo im nie zapłacili".
|
serek ma racje, już 10 lat temu jednego prawie oplułem... Mendy straszne, nie mam pojęcia co tam robia... Chyba mają zniechęcać i robić awantury z klientami...
|
Zawsze tam była bryndza z obsługą. Od niepamiętnych czasów.
Kolesie zachowują się jakby stali w sklepie tylko w przerwie czegoś ważniejszego. Proszę, Dziękuję, Do widzenia - takie słowa nie występują w ich słowniku. Ja rozumiem, że jest rynek pracownika, ale za ladą w tym sklepie nie jeden student na zlecu zachowywałby się lepiej niż te bożyszcza. |
Obsługa w Wiślackim Świecie powinna się znacząco poprawić. W przeciwnym wypadku nie ma co liczyć na zwiększenie przychodów ze sprzedaży tego co mają w zapasie. Bedąc tam 2 lub 3 lata temu ze znajomymi i kupując szaliki obsługa była delikatnie mówiąc bardzo niemiła. Miałem wrażenie, że oni są tam za karę, bądź przegrali zakład ze znajomymi. Od tego czasu wolę zamawiać przez internet, bo przynajmniej nie będę miał odczucia, że jestem nieproszonym gościem.
|
Cytat:
|
Według tego co podaje Krzysztof, klub w końcu zaczął wysyłać nagrody...
https://mobile.twitter.com/KiewiczKr...17828277923840 Informacje tę również potwierdza Piotr Jawor: https://mobile.twitter.com/pijawor/s...94590428606464 |
Ja dzis dostalem paczke, potwierdzam, niestety nie ma mnie w Krakowie, wiec nie do konca wiem czy wszystko sie zgadza : )
|
Ja z kolei dostałem e-mailem info że przepraszają i proszą o cierpliwość
|
Zamówiłem dla dzieciaka ciuszek na lato :D Pierwszy wiślacki... Tak więc niestety będzie ZA MAŁY :) No cóż nie o fanta tutaj chodziło, a o wsparcie klubu, ale niesmak jest duży....
|
Ja dzis dostałem szalik
|
Cytat:
|
Cytat:
Trzeba się brać za następne i będzie jak znalazł! :D |
Wczoraj kubek dotarł, no teraz kawa będzie miała smak ;)
|
Koszulkę już ktoś może dostał ? Ja czekam ale póki co zero info (żadnego sms'a o przesyłce nie było). Mimo to dostawy kubków i szalików nastrajają optymistycznie :)
|
Też nie dostałem sms-a, czekam cierpliwie :D
|
Osoba, która kupiła koszulkę KM31, może czuć się trochę głupio :D
|
A kubki ktoś dostał?
|
Ja i paru moich znajomych dostało w tamtym tygodniu.
|
Ja jeszcze ani kubka ani koszulek nie dostałem, smsa czy maila o wysyłce też niestety nie.
|
Ja dostalem kubek, bardzo ladny, moglby byc wiekszy. Ale i tak jest PIEKNY!! Dzieki!
A i ten gratis obiecany to ta kartka z napisem dziekujemy? Liczylem na cos wiecej :D |
koszulka odebrana
|
Wczoraj i do mnie paczka dotarła.
|
A ja sobie wszedlem na fans4club i kliknalem - nie dostalem jeszcze nagrody, oczywiscie to nic nie da bo to od nich nie zalezy ale co tam :D. Daty dostarczenia na stronie sa najlepsze - dostawa luty/marzec 2017 a mamy polowe lipca :D
|
Ja nawet nie czekam, bo wybrałem.......zdjęcie mąki :/ ;).
A tak przy okazji, nie potrzebuje ktoś zdjęcia Krzysia? ? Oddam za darmo :) |
Cytat:
moze ktoś kupi a ty kasę przelej na akademię |
Paczka jest i u mnie.
|
Cytat:
|
Przedwczoraj szalik dotarł i do mnie
|
Ponoc wszyscy wyprzedaja koszulki Krzysia :) Nie chce ktos kupic :p ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl