Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Tadeusz Pawłowski - na szczęście już nie jest trenerem Wisły Kraków. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9562)

cudlaty 22.12.2015 21:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Babba (Post 1424328)
Że niby sami zrobili burdel i teraz chcą spokoju?Brzmi schizofrenicznie:D

z taką przyszło się "nam" mierzyć rzeczywistością :-) ale i tak tę Wisłę KOCHAMY :-D

regan 22.12.2015 21:45

Ale po co z nim podpisywali na 1,5 roku jak najpóźniej w czerwcu go wydupczy?

adam_09 22.12.2015 21:55

Umarłem...

Kurz 22.12.2015 21:55

Czyż nie tego chcieliście? Pawłowski jest specem od szkolenia młodzieży, więc...

Fugiel 22.12.2015 21:58

to brzmi jak niezły żart. Może chodzi o to, żeby Śląsk nas przeskoczył i utrzymał się estraklapie :D ?

Dodatkowo się zastanawiam co go skusiło aby z nami podpisać ...

Angmir 22.12.2015 21:58

To już ostateczny koniec Wielkiej Wisły - tak wiem że ta skończyła sie mniej więcej za Maskanta, ale był jeszcze taki okres przejściowy. Teraz wraca Wisła z początku lat 90tych.

Nie napiszę że wita nas pierwsza liga - bo nie raz się zdarzało że gówniane drużyny ślizgały się tuż nad strefą spadkową przez wiele lat, ale niestety - Wisła staje się właśnie takim klubem - z dolnej połowy tabeli ...

tommiyacht 22.12.2015 22:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez regan (Post 1424330)

no właśnie po to żeby go wydupczyć a nie że sobie wypełni kontrakt do końca.

KOALIK 22.12.2015 22:03

Apel do trenera Pawłowskiego - na konferencji i podczas wywiadów należy mówić po niemiecku - wtedy będzie miał Pan większe poważanie u części kibiców.

Wierzę w Tadeusza Pawłowskiego, że pomoże Wiśle i sprawi, że czeka nas wiele udanych spotkań.

bódyń 22.12.2015 22:05

Niejaki Krystian Gruszczynski pisla na twiterze pare dni temu
"Mogę powiedzieć tylko tyle że przetoczy się spora dyskusja w środowisku piłkarskim a @WeszloCom będzie miało temat na tydzień. Niestety... "

No to sie zaczelo
http://weszlo.com/2015/12/22/kibice-...-to-skarpetki/

KrzychooR 22.12.2015 22:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOALIK (Post 1424338)
Apel do trenera Pawłowskiego - na konferencji i podczas wywiadów należy mówić po niemiecku - wtedy będzie miał Pan większe poważanie u części kibiców.

Wierzę w Tadeusza Pawłowskiego, że pomoże Wiśle i sprawi, że czeka nas wiele udanych spotkań.

Mam nadzieję że jeszcze w ekstraklasie...

heoij 22.12.2015 22:14

Kto to ....a jest ? :D

To ja już wolałem Moskala, gdybym wiedział kto za niego przyjdzie. :-/

To ma być ta dobra zmiana ? :lol:

Pierwsze jak to przeczytałem, to pomyślałem, że ktoś sobie żartuje.

A to jednak prawda, walczymy o utrzymanie.

Fugiel 22.12.2015 22:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez regan (Post 1424330)

Bo z tego co wiadomo Tadzio miał oto takie statystki (wg weszlo):

pierwsza runda – 1,92
druga runda – 1,84
trzecia runda – 1,27
czwarta runda – 0,88

Ktoś policzył i wyszło, że na czwartą rundę Tadzia nie warto brać :P

Jagul 22.12.2015 22:22

W sumie jak przeczytałem newsa o zatrudnieniu Pawłowskiego to stwierdziłem że ludzi w klubie zdrowo po.......iło...
Potem jednak włączyłem tabele ekstraklasy i wszystko stało się jasne.
Słaby trener dla słabej drużyny.

Karherop 22.12.2015 22:23

Pierwsza myśl: co to k*** ma znaczyć? naprawdę gasimy światło czy w klubie rządzą aż tacy dyletanci?

Druga myśl: taka sama

Trzecia myśl (nadzieja matką głupich): może chociaż na piłkarzy nie poskąpią groszem? może wypada dać mu szanse? może zanim zagraniczny trener ogarnie drużynę (czytaj 9 spotkań które zadecydują o grze w grupie mistrzowskiej lub spadkowej) to będzie już za późno.

Pawłowski przynajmniej wygrał grupę spadkową gdy przejął Sląsk Wrocław.... pocieszające

Fugiel 22.12.2015 22:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hubert.fan (Post 1424344)
Panowie to są przecież jaja, jaka to zmiana ?

Chyba na gorsze.

Co to się dzieje w tym klubie ?

Ktoś w ogóle panuje nad tym bałaganem ?

Pożyjemy zobaczymy. Trzymajmy kciuki, tyle pozostało

Revolver 22.12.2015 22:36

Dostaliśmy właśnie sygnał...a właściwie dostaliśmy sygnałem po twarzach, że plotki o jakiejkolwiek odbudowie były jedną wielką bzdurą. Nie będzie sponsora, nie będzie realnych wzmocnień, Cupiał nie rzuci żadnej kasy.

Życzę Pawłowskiemu jak najlepiej, czyli utrzymania Wisły w E-klasie.

http://bi.gazeta.pl/im/d0/e7/ec/z155...yc-koszulk.jpg

Fugiel 22.12.2015 22:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hubert.fan (Post 1424349)
Zrozumiałbym zwolnienie Moskala i zatrudnienie na jego miejsce kogoś z większym, lepszym dorobkiem trenerskim i doświadczeniem, ale jeżeli zatrudniamy gościa którego poziom jest porównywalny z Moskalem to sorry.

Czuję się jakby mi ktoś dał plaskacza w twarz, serio.

Zawsze będę życzył Wiśle jak najlepiej i jej kibicował bez względu na wyniki, na dobre i na złe, ale spodziewałem się kogoś lepszego.

Tyle nazwisk się pojawiało, a wybrali najgorzej jak mogli.

A serio myslisz, ze na kogoś lepszego nas stać ? Mysle, że Pawłowski to nie był pierwszy wybór, ale pierwszy który się zgodził.

Arked 22.12.2015 22:39

Nie wierze w to... że nie wszyscy załapali jakiego formatu klubem jest od kilku lat Wisła. Pogodzenie się z tym, że jedyne co ma mamy w tym momencie to wielka nazwa i historia oszczędziłoby wam wielu rozczarowań.

Pawłowski to trener na miarę tej drużyny. Wyniki wcale nie muszą być złe ale oczywiście powodów do optymizmu nie ma i być nie będzie, dopóki Wisła nie zmieni właściciela.

bridgeburner 22.12.2015 22:39

Ja byłem zwolennikiem zwolnienia Moskala i nadal mam go za słabego trenera
Ale ku.wa mac na taki poziom abstrakcji to bym nie wpadł
Cos czuje śpiewanie w maju czegoś w stylu "w pierwszej lidze tez jest fajnie"
O
Ja
Pierd.ole
Pol dnia człowiek nie ma czasu przejrzeć internetu i taki klops na dobranoc

eye63 22.12.2015 22:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bridgeburner (Post 1424354)
Cos czuje śpiewanie w maju czegoś w stylu "w pierwszej lidze tez jest fajnie"

"Ekstra-kla-sa suuuuuuuuuuuuuuuper spra-wa,
ale pieeeeeeeeeeeeeeeeeeerwszaaaaaaaaaaa też cie-ka-wa"

!!IRIVER!! 22.12.2015 22:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hubert.fan (Post 1424355)
A czym się różni Pawłowski od Moskala ?

Po co go zwolniono, jak wybierają gościa który według mnie nie jest od niego lepszy ?

To ma być ta dobra zmiana ?

Człowieku, ale Ty jesteś rozhisteryzowany. Weź wyluzuj, idź ubrać choinkę, nie wiem - posprzątaj, bo Ci żyłka pęknie. Napierdzielasz tymi postami jeden za drugim, o niemal tej samej treści, jakby to coś miało zmienić.

Odrobinę cierpliwości na kolejne informacje. Może się nieco zdziwimy i faktycznie zacznie coś zmierzać w dobrym kierunku? To jest naprawdę taki w moim odczuciu ostatni moment i albo wóz albo przewóz: albo zrobimy wreszcie krok do przodu, albo trza to wszystko zaorać i na zgliszczach budować od nowa.

Smuga 22.12.2015 22:49

Nie demonizujmy już tak osoby Pawłowskiego. Co, jak co, ale facet ma rękę do robienia wyników „ponad stan”. Pamiętam jak kilka lat temu, prowadził Polar Wrocław. Z drużyny, w której piłkarze nie widzieli wypłaty przez cały rok i na dodatek była rozbita mentalnie z powodu toczącego się wtedy śledztwa dotyczącego korupcji, zrobił lidera ówczesnej III ligi (obecnie II liga). W Śląsku też pokazał, że pomimo trudnych warunków można sklecić zespół, który awansował do europejskich pucharów i otarł się o podium. Z mojej strony trener Pawłowski dostaje duży kredyt zaufania i wsparcie. Oby tylko tego nie zmarnował! Powodzenia Panie Tadeuszu! :)

szczaq21 22.12.2015 22:51

Receptą na to ma być poprawa gry w ofensywie, postawienie na atak. - Gra ofensywna, do przodu to moja filozofia futbolu. Będziemy grać dwoma napastnikami - wyjawia trener Pawłowski.
Ciekawe gdzie znajdzie drugiego napastnika :DD
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...kami,id,t.html

tylko_na_kilka_dni 22.12.2015 22:52

to jakiś żart?

fialo 22.12.2015 22:56

Do was logiczne argumenty nie docierają.

Jesteście bandą debili.

fialo 22.12.2015 23:00

Wyraziłem już swoje zdanie w tym temacie. Bystry jesteś (dość ryzykowna teza) - znajdziesz sobie.

El'kabat 22.12.2015 23:00

Znając tą naszą podupconą grubo ligę to Tadek nam zrobi wynik ponad stan :D

Mixu 22.12.2015 23:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szczaq21 (Post 1424361)
Receptą na to ma być poprawa gry w ofensywie, postawienie na atak. - Gra ofensywna, do przodu to moja filozofia futbolu. Będziemy grać dwoma napastnikami - wyjawia trener Pawłowski.
Ciekawe gdzie znajdzie drugiego napastnika :DD
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...kami,id,t.html

Jak to gdzie? Bogus na szpicy z Broziem :D

W sumie to przynajmniej nie będzie nudno :-)

bridgeburner 22.12.2015 23:07

Kazek Kmiecik na szpice !
A teraz poważnie : ale ze nas nawet na Rumaka nie stać :/
Nie ma to jak wymiana 47 letniego trenera bez osiągnieć na 62 letniego trenera bez osiągnieć
Ku rwa juz bym wolał Smude znowu widzieć

cudlaty 22.12.2015 23:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 1424363)
Do was logiczne argumenty nie docierają.

Jesteście bandą debili.

:-D prosto i na temat :-D

Smuga 22.12.2015 23:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bridgeburner (Post 1424368)
Kazek Kmiecik na szpice !
A teraz poważnie : ale ze nas nawet na Rumaka nie stać :/
Nie ma to jak wymiana 47 letniego trenera bez osiągnieć na 62 letniego trenera bez osiągnieć
Ku rwa juz bym wolał Smude znowu widzieć

A może przypomnij wszystkim ile lat temu Smuda osiągał sukcesy...

AntyMod 22.12.2015 23:20

wychodzi na to ze Teddy to trener na skale naszych mozliwosci : https://www.youtube.com/watch?v=uPZj1p_smCA

thechris 22.12.2015 23:20

Jak już sobie Cupiał robi beke z pogrzebu to trzeba było ściągnąć Stanisłava Levego a nie jakiegoś Pawłowskiego.

wiesniak842 22.12.2015 23:27

Ludzie jakiego wy trenera chcecie?:D W tej pojebanej lidze zaden trener nie zrobi wynikow bez odpowiednich pilkarzy. Jedyne sukcesy w klubowej pilce jakie kiedykolwiek odnosily polskie druzyny to byly samograje z kupa dobrych kopaczy jak Wisla swego czasu. Taki Lech, Legia (zachowujac oczywiscie warunki naszego polskiego piekielka ) to dlaczego niby sa w czolowce co sezon pomimo zmian trenerow, hmhmh?

WISŁAZWE 22.12.2015 23:32

Dodałem do tematu ankietę.
Dałem nam wszystkim czas 365 dni..

Zapraszam do udziału w ankiecie.

ziz99 22.12.2015 23:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nesta (Post 1424264)
Scenariusz powtórzył się po raz n-ty.. Plotki, glosne nazwiska, co to teraz nie bedzie i jak zawsze dużą część osób uwierzyła i jak zawsze skończyło się tym samym czylo balonik jebnal z hukiem.

Uczciwie trzeba powiedziec, ze to byla lapanka i nic wiecej. Na zasadzie obdzwoniono zapewne X kandydatow i zgodzil sie dopiero ten na male pieniadze, wlasciciela, ktory nie ma pojecia o pilce i zadluzony klub.

A scenariusz bedzie taki, ze wyleci po pol roku albo po sezonie i wroci Moskal albo Smuda :lol:

To samo miałem napisać. Stary PR Cupiała...

Najpierw "balony" o Guardiola'ch itp (tym razem Hugo Bross), a potem spec klasy Wyrobka.

Oczywiście nie skreślam Pana Tadzia, ale zatrudnianie go za Kazia...

Wesoły Romek 22.12.2015 23:40

Debile z forum cytują debili z twittera. Debile z weszło, cytują debili z forum.

cudlaty 22.12.2015 23:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 1424375)
Dodałem do tematu ankietę.
Dałem nam wszystkim czas 365 dni..

Zapraszam do udziału w ankiecie.

hmmmm... nie wiem czy dobre pytanie... może lepiej by było "czy spełni nadzieje, oczekiwania" itp. bo wiadomo, że dla 90% forumowiczów "odpowiednia osoba" to znaczy: bardziej znany, z sukcesami, droższy, lepszy, zza granicy, co widać po komentarzach i opiniach... :-) no ale oczywiście nie krytykuję :-P a swój głos oddałem ;-)

cudlaty 22.12.2015 23:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wesoły Romek (Post 1424377)
Debile z forum cytują debili z twittera. Debile z weszło, cytują debili z forum.

mocne i prawdziwe ;-)

Pauwe 22.12.2015 23:51

Quo vadis Wisło ????

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:18.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl