![]() |
SKWK było współinicjatorem tej akcji. Pomysł zaczerpnęli od Lechii.
https://www.facebook.com/SKWK1906/posts/891062464281611 http://skwk.pl/skwkforum/viewtopic.php/p,41873/#p41873 Niebawem pewnie na głównej stronie się pojawi info. |
FB nie używam więc wybaczcie moją niewiedze.
|
https://www.youtube.com/watch?v=Dzr73a_i30M
Marcelo wspiera akcję... i deklaruje obecność na meczu 10. 10. |
|
właśnie miałem wrzucać linka do filmiku Marcelo! Bardzo miłe jego zachowanie! I kolejne potwierdzenie że Wisła nie jest mu obojętna!
Widzimy się wszyscy 10.10! |
Super, że będzie Marcelo. Chętnie bym zobaczył ( w miarę możliwości i ich chęci) tych wszystkich Meliksonów, Wilków, Diazów, bo wtedy byłoby to na prawdę fajnę widowisko sportowe oprócz wiadomo szczytnego celu.
|
Wilk nie pasuje do tego grona. Uciekl jak szczur. Diaza z checia bym zobaczyl:)
|
Ciekawe czy peknie dzis 100 k
|
Brak mi słów. Czym zasłużyli sobie tacy kopacze jak Melikson, Wilk albo Diaz na miano legendy?
Stawianie ich w jednej drużynie z Maćkiem Stolarczykiem, Frankowskim czy Szymkowiakem to śmiech na sali. Z zagranicznych zawodników chętnie zobaczyłbym w drużynie legend Clebera, Marcelo, Cantoro i Mijajilovicia. Dla nich Wisła naprawdę coś znaczy. Koniec offtopa. Tempo wpłat jest imponujące, nie wolno nam zwalniać! |
To jest OFICJALNA lista? Czy ktoś sobie wymyślił nazwiska i tak powstała plotka? :)
P.S 12 tys do 100 tys PLN nam brakuje! |
Tylko zwyczajna plotka:)
|
Póki co OFICJALNIE są tylko Stolarczyk, Szymkowiak, Kosowski i Frankowski. Po filmiku z Marcelo można by jego dopisać do tej listy.
Można dalej spekulować, pewnie będą Żurawski, Piotrek Brożek, Sobolewski. Zobaczymy. |
Jestem pewny, że Marcelo jako czynny piłkarz nie przyjedzie na R22 jako jeden z zawodników "drużyny gwiazd" (Stolarczyk, Szymkowiak, Kosowski i Frankowski), tylko jako widz.
|
Ale niby dlaczego ma nie przyjechać?
Przypominam, że wtedy są el. ME więc ligi nie grają, więc dobra wola klubu i np. Marcelo pojawia się na R22 jako piłkarz a nie jako widz. Zresztą to tylko spekulacje, poczekajmy do środy aż pojawi się kolejna gwiazda która zawita 10 października na nasz stadion. |
Ciekawe czy będzie Kulawik. Wielu postrzega go niestety tylko przez pryzmat nieudanego okresu trenerskiego.
|
To, że jest czynnym piłkarzem nie uniemożliwia mu udziału w takich akcjach.
Świeży przykład: http://www.devilpage.pl/index/news/k...ulke-evertonu/ |
Marcelo jest już gotowy! :) Czekamy tylko na „zielone światło” z Hannoveru 96!
za TT Wisły! |
Pewnie jakieś ubezpieczenie na wypadek kontuzji trzeba by mu wykupić i wsio. Kulawika też bym chętnie zobaczył, bo jednak w świadomości młodszego kibica istnieje tylko jako nieudolny trener.
|
Wisła Kraków
3 min · Marcelo jest już gotowy! Emotikon smile Czekamy tylko na „zielone światło” z Hannoveru 96! |
Ja to rozumiem tak, że zielone światło dotyczy tego, czy go w ogóle puszczą, a nie tego, czy zagra w meczu...
Ale tak czy inaczej bardzo miło z jego strony, że wciąż pamięta i angażuje się w sprawy Wisły. :) |
Na meczu zapewne będzie, jeden dzień wolnego dostanie, kwestia tego czy pozwolą mu grać.
|
Cytat:
https://twitter.com/Fans4Club/status/642280939297619969 Ten post można zrozumieć trochę inaczej ;) No ale zobaczymy jak będzie. |
Przypominam, że to mecz gwiazd a nie legend. Dlatego taki Diaz, Uche czy Melikson to byłby coś
|
Meliksony, Diazy, Marcelo (przy calym szacunku naleznym chlopakowi) - nikt mnie tak nie ucieszy jak Radek Sobolewski.
|
Może uda sie sciągnąć Kube Błaszczykowskiego!?
|
10 października kadra gra ze Szkocją
|
Cytat:
|
Dziecko wyprowadzi za rękę Sobola, koszulka dla mnie i żony zamówiona, 3 bilety na A 11 są. Miejmy nadzieję, że już nigdy taka akcja nie będzie potrzebna.
|
Cytat:
Zobaczyc znowu Sobola, Baszcza czy Franka w koszulce z Biala Gwiazda - bezcenne. Dlatego bilety juz kupione :) |
Pojawia się kolejny szczytny pomysł w związku z tą akcją!
Bilety na mecz dla dzieciaków z domu dziecka. Miejmy nadzieję, że nasz klub i organizator akcji podejdą do tego pomysłu pozytywnie i pojawi się taka nagroda :) |
Stówka dzisiaj pęknie lekką ręką. :-) W ogóle osoby niekojarzone z piłką nożną zaczynają nas wspierać - o akcji zatweetowała siatkarka Kasia Skowrońska. Każdy wie, że dobra z niej laska, ale jak widać uroda idzie w parze z charakterem. :D
|
|
Ciekawe kto będzie bramkarzem w Drużynie Gwiazd. Gaszyński będzie bronił karne w przerwie, więc może siebie do meczu dopisze :D
|
Majdan? :P Chociaż takiego Pareikę chętnie bym zobaczył...
|
jarooo
Akcja super. juz przelane pare złotych, ale udostępniajcie gdzie sie da. mało ludzi o tym wie...
|
Wielkie brawa za akcję. Oby większość klubów miała takie pomysły i zebrała podobną kwotę w tak krótkim czasie.
Kibic to kibic i bez względu na animozję takie akcje warto promować. |
Cytat:
Sarnat (z krótka przerwa na wypozyczenie), był w kadrze 1 zespołu od sezonu 93/94 do sezonu 2002/2003. Przez ten czas rozegrał w Wiśle az 260 meczów! A oczywiście do dziś nie zapomne jego meczu w Barcelonie oraz niepewnych wyjść przy stałych fragmentach :) Jego chętnie bym widział :) |
Cytat:
Zresztą, chyba klub nie będzie stawiał na piłkarzy poniżej rocznika 1969, co by stworzyć jednak ciekawe widowisko, w innym przypadku zamiast takiego Marcelo, Stolarczyka czy Szymkowiaka, powinien zagrać Szymanowski, Iwan, Kapka, Kmiecik czy Nawałka. Zakładam, że klub zaprosi minimum 20 piłkarzy, moje typy: Bramkarze: Sarnat, Pawełek (z braku laku) Obrońcy: Baszczyński, Stolarczyk, Marcelo, Cleber, Kaliciak, Piotr Brożek, Kałużny Pomocnicy: Szymkowiak, Sobolewski, Kosowski, Kulawik, Cantoro, Czerwiec, Pater Napastnicy: Frankowski, Żurawski, Kuźba, Małecki (jednak!) A Paweł Brożek i Głowa powinni zagrać w obu drużynach po 1 połowie :) Kazimierz Moskal również obowiązkowo w drużynie gwiazd! |
powinno tez dać sie wysłąć sms, nie tylko przelewy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl