![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Na PO mam nadzieje że ze Śląskiem Jović wreszcie oglądnie ławe bo tn koleś nie nadaje się nawet na tek "mocną" lige jak polska. Bury to jeden z najlepszych PO w lidze i grzechem jest go ciułanie na innych pozycjach |
Przecież to nie jego wina, że został wyznaczony do krycia Rzeźniczaka. A weź tu go upilnuj będąc głowę niższy...
|
Po strzeleniu bramki, Legia zaprosiła nas, żebyśmy też coś strzelili.
Ale, że naszym kopaczom raczej się nie chce wygrywać, a nawet strzelać, to wyszło jak wyszło. Jak by kasa się zgadzała to myślę, że z taką słabą Legią jak wczoraj, spokojnie byśmy wygrali. Najśmieszniejsze jest to, że wciąż mamy szanse na puchary. Nasza liga jest zajebiście słaba. |
"Nam strzelać nie kazano"
|
Cytat:
Co ciekawe internety sugerują, że Rzeźniczak jest wyższy tylko o 2-5cm od Jovicia, jakoś sobie tego nie wyobrażam. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
czyli które? |
jednak nieprawidłowy gol dla 7egii. https://twitter.com/K_Stanowski/stat...45243345600513
|
Jak to ktoś tam dobrze napisał, że nic nowego , prawie każda bramka Legii w grupie mistrzowskiej obarczona jest "ślepotą" sędziego. Do wałków na rzecz Legii ludzie już powoli się tak przyzwyczaili, ze traktują je jako normę.
|
czy w tym meczu też byli Ci sedziowie przy bramkach ???
|
Cytat:
Jeśli do tego dodać nasz końcówki oraz to, że najczęściej w lidze obijamy słupki/poprzeczki wychodzi na to że ktoś tej drużynie przynosi pecha... |
Cytat:
Zastanawiam się, czy nie lepiej by było gdyby to Burliga grał niżej, a Jović wyżej. |
Skoro Moskal tak zadecydwał musiał sie czyms kierować
Napewno było by lepiej jakby odgwizdał tutaj spalonego :) |
Cytat:
|
Tyle, że to Boguski tak naprawdę odwala całą czarną robotę w Wiśle. To on biega i przeszkadza przeciwnikowi na całej długości i szerokości boiska. To dzięki temu, ze Boguski oddaje całe serce i całe płuca przeciwnik nie może sobie spokojnie pograć. To tylko tak długo jak długo na boisku w Białymstoku był Boguski nie straciliśmy gola, bo Jaga nie mogła się rozpędzić.
Obecność Donalda od początku zamiast Rafała spowodowałaby stratę większej liczby bramek w W-wie. Ale to tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać. |
Cytat:
Cytat:
|
Jovic zawalil juz 3. Gola w grupie mistrzowskiej. Zawodnik z niego dobry ale jako skrzydlowy a nie pbronca.
Inna sprawa ze gol byl rzeczywiscie ze spalonego. |
dobry na skrzydło ponieważ
A) Ma drybling i potrafi wygrać pojedynek 1 na 1 (NIE) B) Ma wrzutke (NIE) C) Ma szybkość - TAK D) Ma wydolność - TAK Hmm...wydaje mi sie ze z takimi umiejętnościami to znajdziemy chłopaka w III lidze który będzie mniej hajsu kosił. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Oglądnąłem sobie powtórkę bramki. Buchalik nawet nie próbował zawalczyć siłowo z Saganem, nasz bramkarz jest tragicznie bojaźliwy. Zupełna odwrotność np. Pareiko, który potrafił rozpierdzielać ludzi w polu karnym.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
następny fanatyk Miśkiewicza.. chłop grzeje ławę bo jak widać jest gorszy, może za jakiś czas. W każdym razie jeśli wygryza go aktualnie Buchalik, to gdzie porównania do Pareiki
|
Kompletnie nie rozumiem tego gloryfikowania Miśka. Raczej nie bez powodu przegrywa rywalizacje z Buchalikiem i wydaje mi się, że tym powodem jest jego słaba gra nogami i często wprowadzało to dużo nerwowości do naszej gry. Trzeba oddać Buchalikowi to, że nogami gra dobrze i zdarzało się, że jego wyjścia przed pole karne ratowały sytuacje, a wiadomo, że takie interwencje nie zapadają w pamięć jak fantastyczne robinsonady na linii.
|
Buchalik nogami nie potrafi dokopać do połowy boiska. A Misiek nam tyle meczów rok temu wybronił że już dawno nie pamietam równie dobrego bramkarza.
|
Miśkiewicz równie tyle meczów nam schrzanił, że już dawno nie pamiętam równie słabego bramkarza.
|
Miśkiewiecz dopiero wraca do formy więc na stałe wróci do bramki w przyszłym sezonie. Buchalik to miernota.
Jak grał to niewiele meczy spieprzył,za to o wiele więcej wybronił. Po zeszłym sezonie był czołowym golkiperem jeśli chodzi o skuteczność w bronieniu. Na minus na pewno mecz z Zagłębiem na wyjeździe i Podbeskidzie u siebie. Ubiegłoroczny remis w stolicy 2:2 zawdzięczamy między innymi jego świetnemu refleksowi. Pytanie brzmi..co to za kontuzja się teraz wdała. Z kolei nóg chłopak już znacząco nie poprawi,to trzeba za młodu wyrobić. |
Cytat:
A Buchalik,Hugues,Trabalik,Piekutowski?? |
Cytat:
|
Ja uważam, że naszym problem nie jest bramkarz, tylko skuteczność w ataku. Wyżywanie się na Buchaliku jest moim zdaniem nie na miejscu. W Warszawie miał przecież niezłe interwencje.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
https://twitter.com/CzarekArt/status/606898096346419200 a tutaj Wiślacka odpowiedź: https://pbs.twimg.com/media/CG44oTxUAAAD5bE.png |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl