![]() |
Jedyny zawodnik z Me, który zrobił namnie pozytywne wrażenie. Mam nadzieję, że uda mu się znaleźć klub w 2 lub 1 lidze i jednak się wypromować.
|
Cytat:
|
W końcu normalne decyzje że nie będą grali już w ME roczniki 1988 i starsi.JA nawet osobiście pożegnał bym się z rocznikiem 1989,bo jeśli zawodnik ma 20 lat i gra w Me to nie ma żadnych szans na grę w Ekstraklasie,a co dopiero w pierwszej drużynie Wisły.Owszem znajdą sobie kluby w 2 lidze,natomiast nieliczni na zapleczu Ekstraklasy.
|
A mama polskiego nie nauczyła?
|
Kiedyś słyszałem że jakiś utalentowany zawodnik GKS Bełchatów ma grać w Wiśle, że bije się Legia i Wisła, chyba Jonczyk się nazywał. Co z się z nim stało w końcu?
|
Cytat:
|
Mam takie pytanie czy po rundzie wiosennej jest możliwość przejścia testów w juniorach Wisły?Jeśli tak to z kim pasowałoby się skontaktować?
Z góry dzięki za odpowiedzi. |
Cytat:
Tu masz listę telefonów do klubu, m.in do trenerów drugiego zespołu, ale ta też są Ci od juniorów: http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=95 Zadzwoń, zapytaj. Albo najlepiej podejdż na Wisłę i pogadaj z treneremi. Mniej więcej co pół roku są "castingi". |
Dzięki ale ta ironia nie była konieczna wiesz.
|
Młoda Wisła Kraków przygotowująca się do rozgrywek w rundzie wiosennej, pokonała w meczu towarzyskim KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 2:0.
Po pierwszej połowie Wiślacy prowadzili 1:0. Strzelcem bramki został testowany przez krakowski klub Łukasz Gorki. Po przerwie wynik na 2:0 ustalił Mateusz Kubicki. W następnym sparingu Wiślacy zmierzą się z drużyną KS Olkusz. Wisła Kraków (ME) - KSZO Ostrowiec Św. 2:0 (1:0) Bramki dla Wisły: Gorki, Kubicki Wisła Kraków: Jarosiński - Krasnodębski, Rajfur, Darda (46' Kozieł), Cygal (65' Barczyk) - Jeleń, Cyzio (65' Bruzda), Brud (46' Kubicki), Jończyk (46' Kominiak) - Gorki (46' Jarosz), Batko (46' Chrzanowski) Nie wie ktoś czy on jest już naszym zawodnikiem czy go jeszce testujemy?? |
Cytat:
pytanie kto to jest Gorki?? |
Jeżeli chodzi o współpracę na linii Płomień-Wisła
Miała miejsce wymiana zawodników. Do Wisły Jonczyk, do Płomienia młody bramkarz Bartosz Kwiatkowski. |
Cytat:
bo Kwiatkowski był tam już jesienią, a Jonczyka sprowadzili z GKS jak Bartosz Kwiatkowski był już do nich klepnięty wyraźnie jest napisane, że Płomieniowi chodzi o nowych młodych piłkarzy Wisły, bo Kwiatkowski i tak zostanie na wiosnę |
Cytat:
|
Cytat:
|
ze strony GKSu z dzisiaj
GKS Katowice - Rozwój Katowice 3:0 (0:0) bramka: Mieszczak 50', 82; Kaliciak 90' GKS (w nawiasach numery zawodników): Wiśniewski (br.) - Szafrański (24), Krzysztoporski (14), Machi (4), Sroka (8), Rado (25), Gorki (30), Górski (6), Goncerz (21), Kowalczyk (13), Sadowski (28). W II połowie na boisku pojawili się: Wierzbicki (br.), Jezierski (7), Marek (19), Kleczka (22), Kaliciak (23), Mieszczak (11). Gorki to ten testowany, nie bedzie gral u Nas? a Rado to chyba gral? |
tak to Artek Rado aktualnie szukajacy klubu
|
na stronie nieoficjalnej GKSu znalazlem ze w czerwcu ma nastapic wymiana Rado za Gorkiego
|
Cytat:
razem z Pindiurem |
a na jakich zasadach? bo na stronie GKSu pisze tak:
Cytat:
|
Że spytam - gdzie jest Poniatowa (o?) ? :shock:
Artur jak przychodził zapowiadał się na świetnego zawodnika, kontuzje niestety zrobiły swoje ... |
Cytat:
jest mapka... ps. http://www.stalponiatowa.pl/ |
Poniatowa, województwo lubelskie, 40 km od Lublina.
Wita fan Wisełki z Poniatowej. ;) Chłopak się tam zmarnuje, klub bez większej przyszłości gdzie nie ma nawet warunków do trenowania. obrazuje to miejsce w tabeli, ostatnie ;). Obaj są wypożyczenie, gdzie by mieli pieniądze na transfer gotówkowy. Będę dostarczał informacje o ich losach w P-wej, na razie mówią, że Pindiur jest niezły, ale na poziomie grajków, a szczególnie pomocników środkowych z Poniatowej to każdy jest dobry. O Rado nic bardzo nie wiem. Oficjalna strona Stali: stalponiatowa.pl Jest jeszcze kibicowska, ale kibicami nie warto się chwalić... |
|
Czy jest gdzieś na tej stronce albo w ogóle w necie jakaś rozpiska sparingów młodej Wisełki(z miejscem i godziną)???.Bo tak szukam i szukam i szukam...
|
|
|
Moglby ktos kto siedzi w temacie Mlodej Ekstraklasy, napisac na jakich pozycjach wystepuja najczesciej zawodnicy ? Chodzi mi o prawa/lewa/srodek
OBRONCY: Rafał Darda Daniel Krasnodębski Bartosz Rosłoń Michał Jania Jan Barczyk Łukasz Kominiak Wojciech Cygal Daniel Cyzio Mateusz Rajfur POMOCNICY: Paweł Zalewski Daniel Brud Sebastian Janik Tomasz Jarosz Maciej Żuchowicz Bartosz Kozieł Łukasz Chrzanowski Kamil Rado NAPASTNICY: Kamil Jeleń Maciej Batko Patryk Jałocha Mateusz Kubicki Ewentualnie jezeli sa jakies rozbieznosci w pozycjach (dane z oficjanlej) |
Ja mam pytanie kto grał w naszej drużynie z numerem 8, w ostatnim meczu z Arką.
|
Sebastian Janik
|
ja mam pytanie... Jeżeli chciałbym grac w juniorach Wisły od przyszłego sezonu to mam poprostu przyjsc na trening czy musze sie skontaktowac wczesniej z trenerem??
|
Czemu chłopaki jak Rajfur czy Kominiak nie debiutują w pierwszej drużynie ? Rajfur po Auxerre lub Bordeaux już nie pamiętam w juniorach, Kominiak na testach w Liverpoolu, w obliczu kontuzji Baszcza chyba czas ich wrzucić na głębszą wodę.
|
Cytat:
Jak zobaczyłem ten meczyk to przez pierwsze 5 minut pekałem ze śmiechu. Tempo akcji, pressing, twardość gry jest zupełnie nieporównywalna (słabsza) z ligą. |
Cytat:
|
słyszał ktoś o castingu do młodej Wisły 19 maja :D? rocznik 90 i 91. Ja sie zapisałem;p
|
Casting do drużyny Młodej Ekstraklasy - szukamy talentów 18 i 19-latkowie
Cytat:
Ktoś mi to przesłał, więc podzielę się z Wami. Myślę, że przy ogromnej liczbie kibiców Wisły jesteśmy w stanie pomóc naszemu ukochanemu klubowi i rozejrzeć się wokół siebie, krytycznym okiem popatrzec na kolegów, rówieśników. Napewno są wśród Was talenty, a jeśli nie Wy sami to może znacie kogoś kto gra już w jakimś klubie w niższej lidze, a ta wiadomość do niego nie dotarła. Dajmy mu szanse spróbować się w ME. CASTING do drużyny Młodej Ekstraklasy Wisła Kraków 19 maja http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...j_ekstraklasy/ Podajcie dalej znajomym 18 lub 19-stolatkom, którzy według Was są utalentowanymi piłkarzami lub mają świetne warunki fizyczne i umieją dobrze zagrać piłkę. Najważniejsze żebyś podał tą wiadomość zawodnikom, którzy obecnie trenują w jakimś klubie piłkarskim dalej, by dotarła do utalentowanych chłopaków !!! Szukamy talentów by wzmocnić Białą Gwiazdę !!! Znasz kogoś z talentem piłkarskim? Podaj mu tę wiadomość !!! PS Przekaż lub porozmawiaj z nauczycielem WF w Twojej szkole. Jesli chcesz pomóc Wiśle, wydrukuj te wiadomość i powieś na tablicy ogłoszeń lub drzwiach wejściowch w szkole. Numer telefonu to (012) 630 76 05. Pozdro |
Wie ktos może czy ktos z pierwszej drużyny zagra dzis w MESA?
pozdro |
wie ktoś coś więcej o tym castingu do ME???
|
ja sie na niego zapisałem[telefonicznie] trzeba podać imie, nazwisko ,nazwe swojego klubu,pozycje na boisku i date urodzenia ;) ciekawe na czym bedzie polegał ten cały casting,jutro o 12 sie on odbywa jak cos:)
|
będzie mecz, a po jakis 2 miesiacach będa dzwonic do tych którymi sa zainteresowani,zeby przyjechali na tydzien. Byłem w zeszłym roku.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl