Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   DERBY KRAKOWA! 21 września, sobota, godz. 18:00.(piłkarsko-kibicowski) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9128)

Rob_Zombie 21.09.2013 16:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez daniello1987 (Post 1332271)
Rozumiem ironie...

ale.. kazdy mecz rozpoczyna sie min 20 przed meczem. a tu 5. i to jeszcze derby Krakowa. wg mnie ciekawy dla sporej liczby kibiców w całej Polsce. nie tylko w Krk.

reszta pozozstaje milczeniem

Nie mam C+, nie wiem jaki mają zwyczaj robienia przedmeczowych programów, ale szczerze mówiąc... ja np. sram na derby Warszawy, czy te całe 'wielkie' derby Sląska, więc patrząc po sobie wnioskuje że innym kibicom koło ch. latają i nasze derby. Tym bardziej że nie oszukujmy się, ani my ani tym bardziej parchy żadnej furory w lidze nie robią.

Tasio1906 21.09.2013 16:44

https://scontent-b-mad.xx.fbcdn.net/...36944382_n.jpg obrazek spod stadionu

shaggy 21.09.2013 16:50

Dzisiaj mam urodziny. Wisełko liczę na konkretny prezent:)

daniello1987 21.09.2013 17:09

10 min meczu. repertuar zydkow "urozmaicony"...

daniello1987 21.09.2013 17:13

wytrzymajmy jeszcze z 10-15 minut.cRACOVIA nie wytrzyma kondycyjnie

daniello1987 21.09.2013 17:31

goooooooolllllllllllllllllllllllll!

Korbit 21.09.2013 17:47

cRACOVIA nic nie znaczy... ani na boisku ani na trybunach

63.5 Kg 21.09.2013 18:34

Druga polowa masakryczna...

Don Donson 21.09.2013 18:40

Niestety w II połowie oddaliśmy niepotrzebnie inicjatywę, ciężko wymienić 5 podań bez straty.
Zostało jeszcze parę minut.

Wasiu 21.09.2013 18:50

Dobry wynik na ciężkim terenie.

63.5 Kg 21.09.2013 18:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wasiu (Post 1332287)
Dobry wynik na ciężkim terenie.

Co Ty .......isz??

Elendil 21.09.2013 18:52

szczerze? Wislacy zasluzyli, by Saidi wbil im tego gola w ostatniej sekundzie. To, co wyprawiali w drugiej polowie, to jest zalosc i wstyd. Wiekszosc tylko asystowala w grze pejsow. Zenada, by tak zagrac, mam nadzieje, ze Smuda ich zajedzie na treningu

Wiślak709 21.09.2013 18:52

Szkoda tej bramki, szkoda że Głowa mu nie jebnal tak przy tym spieciu żerby musial zejsc pejs..
Patrzac na koncowke to z tego 1 pkt nalezy sie cieszyć kaufland to trudny teren.
Na Reymonta pokazem zydom jak sie gra i jak sie dopinguje

!!IRIVER!! 21.09.2013 18:52

Druga połowa chyba najgorszą w tym sezonie, Cracovia nie ma napastnika i dlatego wywozimy 1 punkt...

krzycho90tswns 21.09.2013 18:53

Niewiem jak dla was ale dla mnie osobiscie remis ten jest porazka,

63.5 Kg 21.09.2013 18:54

Druga polowa prze fatalna wręcz zenujaca...
Remis to porazka...z tymi cipami...

Wasiu 21.09.2013 18:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1332288)
Co Ty .......isz??

Ogladales ....a mecz ?
Na 90 minut ze 20 moze lepsi bylismy. Zagrali nasi z wielka kupa w majtach. W zeszlym sezonie to by sie skonczylo jak we Wroclawiu 0-3. Dobrze ze ten remis utrzymali bo wygladali wszyscy jak A klasa.

iiYama 21.09.2013 18:54

2 połowa żenada ....a mać

Żydy nigdy nie były tak słabe a nie daliśmy im rady

Jak tak można grać, na alibi, widać że żydy gryzły trawę jak o życie a nasi opierdalando

Ale jestem w....iony

Prawda jest taka że żydki walką zasłużyli na ten wynik

Ogryzek 21.09.2013 18:55

Ulga! Sędzia zrobił mecz niższej ligi szkockiej i liczyły się zapasy na boisku a nie gra. Mecz identyczny jak z Koroną tylko mniej szczęścia.

I wbrew pozorom nie jest to zły wynik. Mając niewiele lepszy skład od parchów tylko naiwniak mógł liczyć na wysokie zwycięstwo. Mając lepszych piłkarzy nie wygrywaliśmy w kauflandzie. Ja się ciesze że nie było porażki po pięknej grze a jest remis.

adas123 21.09.2013 18:55

Generalnie jest porażką,chociaz patrząc na drugą połowę to żydki nas powinni dojechac bo chuja gralismy.tylko bunozie zawdzieczamy remis i nieporadnosci parchatych. Fatalna ta druga połówka,fatalna

heoij 21.09.2013 18:56

I połowa dla Wisły, II dla cracovii. Remis wydaje się być sprawiedliwy chociaż wiadomo, że lepiej gdyby były 3 punkty ...

Zwitter 21.09.2013 18:56

Żenująco słaba nasza druga połowa, gdyby nie Bunoza to byśmy przegrali. Nie wiem jak można przy wyniku 1:0 tak oddać inicjatywę i kompletnie nic nie grać. To istny cud, że nie przegraliśmy tego meczu.

TymonPRO 21.09.2013 18:57

Odbijemy sobie na R22 :) Jestem tego pewien

9 mecz bez porażki :) (z pucharem)

Fatalne zmiany Smudy:Cała trójka katastrofa (Donald Guerrer nie wie co to derby)

PS: Nie miałbym pretensji do Nalepy bo ma zaledwie kilka meczy w Ekstraklasie a co dopiero grać derby.(Pozbyć się pastora Chaveza i kupić kogoś zastępczego bo Nalepa to przyszłość)

Wynik zły ale nie ma co narzekać, w Krakowie bez zmian Wisła Pany

Coglin 21.09.2013 18:57

Po drugiej połowie w sumie jestem zadowolony z tego remisu.

Ale i tak jestem wk...iony!

speedfashion 21.09.2013 18:57

1. Jeśli ktoś spotka Gordana Bunozę, to należy podac mu rękę i podziękowac za to, co dzisiaj zrobił. Na gorąco powiem, że to chyba jedyny piłkarz, który udźwignął ciężar meczu. Chyba tylko jemu zawdzięczamy, że nie polegliśmy w kauflandzie.

2. To jest właśnie minus polityki oszczędności za wszelką cenę. Gdyby był obrońca, który mógłby zmienic Jovanovica, może wszystko wyglądałoby inaczej. Nie mam nic do Nalepy, sam pewnie miałbym nogi z waty. Tylko na takie mecze trzeba miec ławkę. My jej za bardzo nie mamy.

3. Co do zmian - ciężko je oceniac, bo kiedy weszli zawodnicy ofensywni, raczej modlilismy sie, zeby parchy nie strzeliły.

Cóż, trzeba się cieszys, ze nie przegralismy.

Wiślak709 21.09.2013 18:57

Swoją drogą, Radsona to chyba ktoś z Wisły rozprawiczyl analnie że tak ciagle doo tego "j.ebania" wraca, zamiast dopingowac swoj klub...
Biedny chłop.. lol

Arturo Qr2nów 21.09.2013 18:57

Druga połowa, jak ostatnie pedały, to trzeba sobie jasno powiedzieć. Co robił na boisku Boguski, to ja nie potrafię sobie odpowiedzieć i pewnie nie jestem jedynym, który ma problem odpowiedzieć na to pytanie. Bunoza i Stjepanovic na wielki plus, na plus również to, że wykartkowali się właśnie teraz. W sumie na plus także Miśkiewicz. Wyczekiwania ze zmianami nie rozumiem, nie rozumiem też, jak można aż tak s.......ić drugą połową w wygrywanym spotkaniu.

No i żydy na trybunach, żenada jeszcze gorsza niż nasi boisku. No może taka sama.

mitmichael 21.09.2013 18:58

Najpierw słaby mecz z Pogonia teraz to samo w derbach - akurat na derby zły dzien musiał sie Nam przytrafic.

Wojtas 21.09.2013 18:58

Bunoza wielki mecz,najlepszy nasz pilkarz od poczatku rundy.

Minus dla kazdego pozostalego pilkarza za druga polowe.

Dlaczego tak grac ,panie Smuda?

s1mone 21.09.2013 19:00

W II połowie nie zagraliśmy nic.

No szlag mnie trafił patrząc na to.

Nalepa nie wytrzymał ciężaru gatunkowego, mimo słabej gry w II połowie jakby był Jovanovic (który jest 2x szybszy od Nalepy) możliwe żeby gola nie było...

A tak jest 1:1 i Nalepa ma szczęście, że nie 2:1 bo w jednej akcji zdublował Głowackiego jak piłkarz z A klasy.

Naszą grę w II połowie idealnie podsumowało przyjęcie piłki przez Miśkiewicza a'la Pawełek.

Bunoza najlepszy na boisku.

Gwiaździsty 21.09.2013 19:02

Dla nas remis z tym nic nie znaczącym ścierwem to PORAŻKA.
Smuda gdzie ta walcząca drużyna w II połowie ?
Chodzili sobie po boisku i mieli wszystko w dupie ! Mało brakowało i sprezentowali by jeszcze im 3 pkt.
Narazie to gadki szmatki opowiadasz bo na boisku nie tylko ma walki ale nawet zwykłego biegania !

Adenalix 21.09.2013 19:04

Wielki wielki wielki skandal z grą w drugiej połowie. Pi.erdolo.n.e pastuchy, które w tym sezonie przegrywają z wszystkimi w ekstrasłabej lidze zdominowali nas tak, że nie umieliśmy wymienić dwóch podań Cud, że zremisowaliśmy. Niem a ŻADNEGO usprawiedliwienia dla gry, która hańbi Białą Gwiazdę. Parchy pokazały nam jak się walczy gra na 110% do upadłego i dominuje grę w lidze. Przestrzegałem przed tym w postach przed meczem. Po prostu parchy bardziej chciały. Wstyd. Z jakim nastawieniem i założeniami taktycznymi wyszliśmy na drugą połowę? Były w ogóle takie? Po prostu jestem arcywzburzony faktem, ze daliśmy się tak zdominować. 1-1 po takim meczu to szczyt marzeń. A na tę srakowie naprawdę nei trzeba było dużo. Oni są przesłabi w obronie a ten mecz to potwierdził. Nie trzeba było nic specjalnego zrobić poza pressingiem i czekaniem na błędy, których w pierwszej połowie parchy miały z osiem. Wielkie rozczarowanie i derby na minus dla mnie.

Mario Nh 21.09.2013 19:06

Nie przesadzaj, walczyli. Ale tak wygląda obraz gry jak się nie potrafi wymienić 3,4 podań.

U siebie ich rozniesiemy.
I jeszcze jedno. Co się dzieje z Maleckim? Znów tylko partaczyl.

parumbuła 21.09.2013 19:08

Boguski OUT i tyle w temacie :)

Wasiu 21.09.2013 19:09

Ja mam tylko nadzieję,że nie będziemy żałować tego Marcinho. Alternatywy w przodzie nie ma żadnej. W następnym meczu to nawet zmian nie będzie jak robić.

Ciastek1 21.09.2013 19:11

Gordan mistrz ! potem długo długo nić, Stjepanovic a następnie rów mariański i reszta piłkarzy .
Smuda nie popisał się zmianami bo te trzeba było robić w 60 minucie . Odnosiłem wrażenie , że piłkarze są zajechani fizycznie bo większość po 1 połowie oddychała rękawami .

FraMat 21.09.2013 19:11

Beznadziejne poczyniaa Smudy. Dac sobie wydrzeć zwycięstwo z takimi amatorami?
Wystarczyło, żeby rywale zaczęli gryźć trawę biegając do każdej piłki, a nasi piłkarze nie wiedzieli co zrobic, żeby sie przy niej utrzymać.

Ogryzek 21.09.2013 19:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Adenalix (Post 1332309)
Wielki wielki wielki skandal z grą w drugiej połowie. Pi.erdolo.n.e pastuchy, które w tym sezonie przegrywają z wszystkimi w ekstrasłabej lidze zdominowali nas tak, że nie umieliśmy wymienić dwóch podań Cud, że zremisowaliśmy. Niem a ŻADNEGO usprawiedliwienia dla gry, która hańbi Białą Gwiazdę. Parchy pokazały nam jak się walczy gra na 110% do upadłego i dominuje grę w lidze. Przestrzegałem przed tym w postach przed meczem. Po prostu parchy bardziej chciały. Wstyd. Z jakim nastawieniem i założeniami taktycznymi wyszliśmy na drugą połowę? Były w ogóle takie? Po prostu jestem arcywzburzony faktem, ze daliśmy się tak zdominować. 1-1 po takim meczu to szczyt marzeń. A na tę srakowie naprawdę nei trzeba było dużo. Oni są przesłabi w obronie a ten mecz to potwierdził. Nie trzeba było nic specjalnego zrobić poza pressingiem i czekaniem na błędy, których w pierwszej połowie parchy miały z osiem. Wielkie rozczarowanie i derby na minus dla mnie.

Przepraszam - jakieś racjonalne podstawy płaczu? A co to my mamy gwiazdy jak za Maaskanta? Mieliśmy walczyć o utrzymanie, potem o pierwszą 8 a niektórym coś się zaroiło w głowach i pewnie myślą że jest inny rok i inna drużyna. Kwik jakbym płaczki żydowskie słuchał.

BTW
Każdy jest rozczarowany bo wierzył w zwycięstwo. Ale wiara a rozum to dwie inne rzeczy. Parchy nie są takie słabe jakbyśmy tego chcieli a my tacy mocni jakbyśmy sobie życzyli. Stąd taki wynik. Racjonalnie nie było większych podstaw do wiary w cuda. (mecze wyjazdowe Szczecin, Wrocław itd pokazały naszą "moc" na wyjazdach)

Kibic1928 21.09.2013 19:13

FraMat Smuda grał czy zawodnicy?

Adenalix 21.09.2013 19:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mario Nh (Post 1332310)
Nie przesadzaj, walczyli. Ale tak wygląda obraz gry jak się nie potrafi wymienić 3,4 podań.

U siebie ich rozniesiemy.
I jeszcze jedno. Co się dzieje z Maleckim? Znów tylko partaczyl.

Mario.... To był jeden z prostszych meczów w lidze patrząc na parchy w pierwszej połowie, koncertowo z.j.eb.any w drugiej połowie. Tyle ode mnie. Idę na browar. Bez odbioru dopóki nie ochłonę czyli z 24 godziny.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:00.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl