![]() |
Cytat:
|
https://scontent-b-mad.xx.fbcdn.net/...36944382_n.jpg obrazek spod stadionu
|
Dzisiaj mam urodziny. Wisełko liczę na konkretny prezent:)
|
10 min meczu. repertuar zydkow "urozmaicony"...
|
wytrzymajmy jeszcze z 10-15 minut.cRACOVIA nie wytrzyma kondycyjnie
|
goooooooolllllllllllllllllllllllll!
|
cRACOVIA nic nie znaczy... ani na boisku ani na trybunach
|
Druga polowa masakryczna...
|
Niestety w II połowie oddaliśmy niepotrzebnie inicjatywę, ciężko wymienić 5 podań bez straty.
Zostało jeszcze parę minut. |
Dobry wynik na ciężkim terenie.
|
Cytat:
|
szczerze? Wislacy zasluzyli, by Saidi wbil im tego gola w ostatniej sekundzie. To, co wyprawiali w drugiej polowie, to jest zalosc i wstyd. Wiekszosc tylko asystowala w grze pejsow. Zenada, by tak zagrac, mam nadzieje, ze Smuda ich zajedzie na treningu
|
Szkoda tej bramki, szkoda że Głowa mu nie jebnal tak przy tym spieciu żerby musial zejsc pejs..
Patrzac na koncowke to z tego 1 pkt nalezy sie cieszyć kaufland to trudny teren. Na Reymonta pokazem zydom jak sie gra i jak sie dopinguje |
Druga połowa chyba najgorszą w tym sezonie, Cracovia nie ma napastnika i dlatego wywozimy 1 punkt...
|
Niewiem jak dla was ale dla mnie osobiscie remis ten jest porazka,
|
Druga polowa prze fatalna wręcz zenujaca...
Remis to porazka...z tymi cipami... |
Cytat:
Na 90 minut ze 20 moze lepsi bylismy. Zagrali nasi z wielka kupa w majtach. W zeszlym sezonie to by sie skonczylo jak we Wroclawiu 0-3. Dobrze ze ten remis utrzymali bo wygladali wszyscy jak A klasa. |
2 połowa żenada ....a mać
Żydy nigdy nie były tak słabe a nie daliśmy im rady Jak tak można grać, na alibi, widać że żydy gryzły trawę jak o życie a nasi opierdalando Ale jestem w....iony Prawda jest taka że żydki walką zasłużyli na ten wynik |
Ulga! Sędzia zrobił mecz niższej ligi szkockiej i liczyły się zapasy na boisku a nie gra. Mecz identyczny jak z Koroną tylko mniej szczęścia.
I wbrew pozorom nie jest to zły wynik. Mając niewiele lepszy skład od parchów tylko naiwniak mógł liczyć na wysokie zwycięstwo. Mając lepszych piłkarzy nie wygrywaliśmy w kauflandzie. Ja się ciesze że nie było porażki po pięknej grze a jest remis. |
Generalnie jest porażką,chociaz patrząc na drugą połowę to żydki nas powinni dojechac bo chuja gralismy.tylko bunozie zawdzieczamy remis i nieporadnosci parchatych. Fatalna ta druga połówka,fatalna
|
I połowa dla Wisły, II dla cracovii. Remis wydaje się być sprawiedliwy chociaż wiadomo, że lepiej gdyby były 3 punkty ...
|
Żenująco słaba nasza druga połowa, gdyby nie Bunoza to byśmy przegrali. Nie wiem jak można przy wyniku 1:0 tak oddać inicjatywę i kompletnie nic nie grać. To istny cud, że nie przegraliśmy tego meczu.
|
Odbijemy sobie na R22 :) Jestem tego pewien
9 mecz bez porażki :) (z pucharem) Fatalne zmiany Smudy:Cała trójka katastrofa (Donald Guerrer nie wie co to derby) PS: Nie miałbym pretensji do Nalepy bo ma zaledwie kilka meczy w Ekstraklasie a co dopiero grać derby.(Pozbyć się pastora Chaveza i kupić kogoś zastępczego bo Nalepa to przyszłość) Wynik zły ale nie ma co narzekać, w Krakowie bez zmian Wisła Pany |
Po drugiej połowie w sumie jestem zadowolony z tego remisu.
Ale i tak jestem wk...iony! |
1. Jeśli ktoś spotka Gordana Bunozę, to należy podac mu rękę i podziękowac za to, co dzisiaj zrobił. Na gorąco powiem, że to chyba jedyny piłkarz, który udźwignął ciężar meczu. Chyba tylko jemu zawdzięczamy, że nie polegliśmy w kauflandzie.
2. To jest właśnie minus polityki oszczędności za wszelką cenę. Gdyby był obrońca, który mógłby zmienic Jovanovica, może wszystko wyglądałoby inaczej. Nie mam nic do Nalepy, sam pewnie miałbym nogi z waty. Tylko na takie mecze trzeba miec ławkę. My jej za bardzo nie mamy. 3. Co do zmian - ciężko je oceniac, bo kiedy weszli zawodnicy ofensywni, raczej modlilismy sie, zeby parchy nie strzeliły. Cóż, trzeba się cieszys, ze nie przegralismy. |
Swoją drogą, Radsona to chyba ktoś z Wisły rozprawiczyl analnie że tak ciagle doo tego "j.ebania" wraca, zamiast dopingowac swoj klub...
Biedny chłop.. lol |
Druga połowa, jak ostatnie pedały, to trzeba sobie jasno powiedzieć. Co robił na boisku Boguski, to ja nie potrafię sobie odpowiedzieć i pewnie nie jestem jedynym, który ma problem odpowiedzieć na to pytanie. Bunoza i Stjepanovic na wielki plus, na plus również to, że wykartkowali się właśnie teraz. W sumie na plus także Miśkiewicz. Wyczekiwania ze zmianami nie rozumiem, nie rozumiem też, jak można aż tak s.......ić drugą połową w wygrywanym spotkaniu.
No i żydy na trybunach, żenada jeszcze gorsza niż nasi boisku. No może taka sama. |
Najpierw słaby mecz z Pogonia teraz to samo w derbach - akurat na derby zły dzien musiał sie Nam przytrafic.
|
Bunoza wielki mecz,najlepszy nasz pilkarz od poczatku rundy.
Minus dla kazdego pozostalego pilkarza za druga polowe. Dlaczego tak grac ,panie Smuda? |
W II połowie nie zagraliśmy nic.
No szlag mnie trafił patrząc na to. Nalepa nie wytrzymał ciężaru gatunkowego, mimo słabej gry w II połowie jakby był Jovanovic (który jest 2x szybszy od Nalepy) możliwe żeby gola nie było... A tak jest 1:1 i Nalepa ma szczęście, że nie 2:1 bo w jednej akcji zdublował Głowackiego jak piłkarz z A klasy. Naszą grę w II połowie idealnie podsumowało przyjęcie piłki przez Miśkiewicza a'la Pawełek. Bunoza najlepszy na boisku. |
Dla nas remis z tym nic nie znaczącym ścierwem to PORAŻKA.
Smuda gdzie ta walcząca drużyna w II połowie ? Chodzili sobie po boisku i mieli wszystko w dupie ! Mało brakowało i sprezentowali by jeszcze im 3 pkt. Narazie to gadki szmatki opowiadasz bo na boisku nie tylko ma walki ale nawet zwykłego biegania ! |
Wielki wielki wielki skandal z grą w drugiej połowie. Pi.erdolo.n.e pastuchy, które w tym sezonie przegrywają z wszystkimi w ekstrasłabej lidze zdominowali nas tak, że nie umieliśmy wymienić dwóch podań Cud, że zremisowaliśmy. Niem a ŻADNEGO usprawiedliwienia dla gry, która hańbi Białą Gwiazdę. Parchy pokazały nam jak się walczy gra na 110% do upadłego i dominuje grę w lidze. Przestrzegałem przed tym w postach przed meczem. Po prostu parchy bardziej chciały. Wstyd. Z jakim nastawieniem i założeniami taktycznymi wyszliśmy na drugą połowę? Były w ogóle takie? Po prostu jestem arcywzburzony faktem, ze daliśmy się tak zdominować. 1-1 po takim meczu to szczyt marzeń. A na tę srakowie naprawdę nei trzeba było dużo. Oni są przesłabi w obronie a ten mecz to potwierdził. Nie trzeba było nic specjalnego zrobić poza pressingiem i czekaniem na błędy, których w pierwszej połowie parchy miały z osiem. Wielkie rozczarowanie i derby na minus dla mnie.
|
Nie przesadzaj, walczyli. Ale tak wygląda obraz gry jak się nie potrafi wymienić 3,4 podań.
U siebie ich rozniesiemy. I jeszcze jedno. Co się dzieje z Maleckim? Znów tylko partaczyl. |
Boguski OUT i tyle w temacie :)
|
Ja mam tylko nadzieję,że nie będziemy żałować tego Marcinho. Alternatywy w przodzie nie ma żadnej. W następnym meczu to nawet zmian nie będzie jak robić.
|
Gordan mistrz ! potem długo długo nić, Stjepanovic a następnie rów mariański i reszta piłkarzy .
Smuda nie popisał się zmianami bo te trzeba było robić w 60 minucie . Odnosiłem wrażenie , że piłkarze są zajechani fizycznie bo większość po 1 połowie oddychała rękawami . |
Beznadziejne poczyniaa Smudy. Dac sobie wydrzeć zwycięstwo z takimi amatorami?
Wystarczyło, żeby rywale zaczęli gryźć trawę biegając do każdej piłki, a nasi piłkarze nie wiedzieli co zrobic, żeby sie przy niej utrzymać. |
Cytat:
BTW Każdy jest rozczarowany bo wierzył w zwycięstwo. Ale wiara a rozum to dwie inne rzeczy. Parchy nie są takie słabe jakbyśmy tego chcieli a my tacy mocni jakbyśmy sobie życzyli. Stąd taki wynik. Racjonalnie nie było większych podstaw do wiary w cuda. (mecze wyjazdowe Szczecin, Wrocław itd pokazały naszą "moc" na wyjazdach) |
FraMat Smuda grał czy zawodnicy?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl