Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [2 kolejka] Korona Kielce - WISŁA Kraków, 29 lipca godzina 18:00. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9093)

Griszka30KR 30.07.2013 09:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LucjuszWielki (Post 1325066)
Zamiana Szczepanowicza na Sobola póki co wygląda marno-żałośnie.... Masakra każde plus przypisywane za tą kopaninę dla Smudy powinny brutalnie zrównoważyć komedię zamiany.....

Nie On Sobola nie chciał....

Oldpara 30.07.2013 10:32

A tak w ogóle, to z Chrapka może będzie piłkarz. Cudów sie nie spodziewałem, a tu nagle okazuje sie, że daje dużynie więcej niż Ostoja czy inny Wilk i dorównuje wyjadaczowi Gargule.

syryls 30.07.2013 10:58

Technicznie to przegrywa z Lukasikiem czy Furmanem, ale też "oczy dookoła głowy" ma i to mi się podoba, gdyby nie ta technika że dobre zagranie wychodzi mu raz na dziesięc to byłby najlepszym polskim środkowym pomocnikiem w Lidze

mee 30.07.2013 11:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grantar (Post 1325084)
Tak.....chwilami.

Z taką kulturą to do teatru .... wolę gościa nieco chaotycznego ale wojownika. Strzał "Stiepy" w drugiej połowie na wysokość 4 piętra pokazał że i ta technika niewiele lepsza niż w przypadku Cezarego ...
A co do braku szybkości: ... toć przecież podstawa w piłce ....

Żartujesz.
Obrona zagrała dużo lepiej z Górnikiem. W tym meczu mogliśmy stracić 5 bramek.

Tak w ogóle trzeba na trzeźwo popatrzeć: gdyby w 92 minucie Miśkiewicz nie wybronił w beznadziejnej sytuacji wynik byłby odwrotny więc .... spokojnie !

- Czy Wilk jest szybszy od Ostoji? Jest chaotyczny i nie pasuje do gry Chrapka czy Garguły, proste podanie sprawia mu dużą trudność. Lubię Czarka, ale piłka idzie cały czas do przodu, a on się cofnął. Czarek miał kilka lat żeby przekonać mnie do tego że będzie ponadprzeciętnym pomocnikiem, niestety pewnego poziomu już chyba nie przeskoczy.
- Strzał na 4 piętro hejtują tylko w Polsce (do tego wybiórczo, bo Mały strzelił niewiele lepiej mimo że układał sobie piłkę z biegu). I tylko Ci co nie GRALI w piłę, tylko ją co najwyżej KOPALI...
- Gdyby Boguski strzelił na 3:1...
- o przerwie w hejtowaniu Orbita to już mi się nie chce pisać, ja widzę chemię z Chrapikiem i mam nadzieję że Łukasz się nie rozsypie zanim coś razem pokażą

Ajax 30.07.2013 11:19

Tak na chłodno nasi zagrali drugi mecz z rzędu powyżej moich oczekiwań.

Umiejętności indywidualne zawodników są na beznadziejnie niskim Poziomie, widać natomiast grę bez piłki, zaangażowanie piłkarzy co IMHO jest gigantycznym skokiem jakościowym od poprzedniego sezonu. Zarówno jeśli chodzi o grę w ofensywie i w defensywie. Wiadomo to tylko 2 mecze i nie można jeszcze jednoznacznie wyrokować na cały sezon ale iskierka nadziei pozostaje.

Mecz mogliśmy przegrać 3-2 i było by to sprawiedliwe. Miśkiewicz gra coraz lepiej, widać również poprawę w grze nogami.

Taką Wisłę, można oglądać: nie specjalnie potrafią grać w piłkę ale grają na całego do końca.

Mam tylko nadzieję, że po tym co pokazał Burliga już więcej na boisko nie wbiegnie.

filemon 30.07.2013 11:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Valandil (Post 1325102)
A ja bardzo proszę o nie używanie słowa "hejtować" gdyż takowego w j. polskim nie ma.

Wybaczcie delikatny OT, ale: "sorry" też nie mówisz czasem? Albo "doping" czy "lider"? Nie mówisz "skanuję" czy "kseruję", tylko "wykonujesz odbitkę"?
Anglicyzmy są powszechne w języku polskim, czy to w formalnym, czy w nieformalnym i walnie przyczyniają się do rozwoju języka, a nie jego zastoju, więc opuść Średniowiecze :-) Pomijając już temat slangu.

Nawiązując do tematu: śmiertelnie jestem ciekaw meczu ze Śląskiem, który nastąpi po ich spotkaniu pucharowym z Brugge. To jest jakiś plus po naszej stronie zawsze.

Gwiaździsty 30.07.2013 11:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez syryls (Post 1325100)
Technicznie to przegrywa z Lukasikiem czy Furmanem, ale też "oczy dookoła głowy" ma i to mi się podoba, gdyby nie ta technika że dobre zagranie wychodzi mu raz na dziesięc to byłby najlepszym polskim środkowym pomocnikiem w Lidze

Bez jaj, a kto to jest Łukasik czy Furman ? i w dodatku technicznie ? Technicznie to on jest lepszy od tych dwóch razem wziętych kołków.

WISŁAZWE 30.07.2013 12:04

Panowie, bardzo proszę nie rozmywać tematu. Od upominania jest tu ktoś inny.

marcin_częstochowa 30.07.2013 12:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grantar (Post 1325084)
tej drużynie brakuje:

- napastnika w formie
- Małeckiego w formie
- klasowego defensywnego pomocnika (może rywalizacja Stiepy i Wilka coś poprawi)
- kilku zmienników

Otóż to. CIekawe jak będziemy grać kiedy odpukac np Sarki i Mały złapią kontuzję Żurwaski i Kuźba chyba będą musieli zakładać korki.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mee (Post 1325077)
Chrapek zaczyna pokazywać pazurki.

W ciągu roku zrobił ogromny postęp. I mentalnie i jako piłkarz w ogóle.

A jak pisałem żeby go nie skreślać, to się na SB śmiali "eksperci"

xiondz77 30.07.2013 12:27

A ja ciągle wierze w Czarka, szczegolnie w naszej lidze potrzebny jest ktos taki jak Wilk ktory czysci wszystko w srodku pola. Zauwazcie jedno , Czarek gral bardzo dobrze gdy cała druzyna byla swietnie przygotowana do sezonu pod wzgledem motorycznym i jesli Smuda dobrze przygotował zespół do sezonu to Wilk zacznie grać.
Mógłby tylko zostawać po treningu i ćwiczyć dodatkowa godzinkę soczyste uderzenia na bramke prostym podbiciem:P
Zresztą jaka to liga skoro 70% grajków (a moze i wiecej) nie potrafi z 20-25 m uderzyć na bramkę.

hawkins 30.07.2013 13:11

Abstrahując od wszystkiego co złe w Wiśle, chciałem zwrócić uwagę na jedną sprawę. 94 minuta - Miśkiewicz na kolanach przeżywa karnego, do jedenastki podchodzi Chrapek i zapewnia nam zwycięstwo. Zawodnicy związani emocjonalnie z klubem prowadzą go do zwycięstwa (gol Chrapka, karny Burligi, obroniona setka Miśkiewicza). To naprawdę daje wiele więcej frajdy, niż najokazalsze zwycięstwa najemników.

WISŁAZWE 30.07.2013 15:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez marcin_częstochowa (Post 1325122)
Otóż to. CIekawe jak będziemy grać kiedy odpukac np Sarki i Mały złapią kontuzję Żurwaski i Kuźba chyba będą musieli zakładać korki.

W ciągu roku zrobił ogromny postęp. I mentalnie i jako piłkarz w ogóle.

A jak pisałem żeby go nie skreślać, to się na SB śmiali "eksperci"

Nie mów, że przejmujesz się opinią ''ekspertów'' wypowiadających się na SB, szczególnie w czasie spotkań z udziałem Wisły. Większość z nich to owszem specjaliści i eksperci ale w FM, gdzie z Wisłą awansują już do LM przez eliminacji.

AYALA 30.07.2013 15:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Uran235 (Post 1325088)
Tak naprawdę to zawalił brak zgrania.
Indywidualnie najbardziej zawalił Wilk.
Potem Stjepanović.
Potem Głowacki.
Potem Bunoza.
.

ale to Stjepanović był najbliżej Sobolewskiego przy drugiej bramce i to jemu uciekł zawodnik Korony.

Jednak ja bym Ostoji dał runde na aklimatyzacje

Matteusz 30.07.2013 15:49

Stjepanović nie zachwycał przez cały mecz, jakby zagrał dobrze, to Wisła kontrolowałaby cały mecz.

Paweł 30.07.2013 16:08

Warto jednak zauważyć, że przy trzeciej bramce to Stjepanović podał piłkę Sarkiemu, a jestem święcie przekonany, że w podobnej sytuacji taki Wilk wykopywałby ją na oślep.

wolfy 30.07.2013 17:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Paweł (Post 1325159)
Warto jednak zauważyć, że przy trzeciej bramce to Stjepanović podał piłkę Sarkiemu, a jestem święcie przekonany, że w podobnej sytuacji taki Wilk wykopywałby ją na oślep.

Dokładnie. Jak na razie Macedończyk wprowadza spokój w szeregi obronne, nie traci głupio piłki i generalnie - dobrze czyta grę. Przypominam, że to on wybił futbolówkę z naszej linii bramkowej.

Mecz na plus. Umiejętności czysto piłkarskie po obu stronach mierne, ale walka i zaangażowanie bez zarzutu. Widać, że Smuda wycisnął z nich 120%.

Słabo wypadli tylko Boguski (który nie miał większych szans ze stoperami Korony) oraz Wilk. Ten ostatni wyróżniał się wcześniej wyłącznie zaangażowaniem, ale to powinno być normą i jak na razie za Smudy - jest. Może się okazać, że Czarek przegra rywalizację nawet z Burdeńskim, o ile nie nauczy się kopać piłki do przodu tak, żeby ta trafiała do adresata przynajmniej raz na trzy próby.

Po tym meczu jestem już spokojniejszy. Cudów z tym materiałem piłkarskim nie będzie, ale przynajmniej próbują.

Grantar 30.07.2013 19:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1325166)
Dokładnie. Jak na razie Macedończyk wprowadza spokój w szeregi obronne, nie traci głupio piłki i generalnie - dobrze czyta grę. ....... Słabo wypadli tylko Boguski oraz Wilk.

Wprowadza spokój ? ...
radzę obejrzeć mecz jeszcze raz - kilka strat było ..
ten "spokój" jeden z pozytywnie nastawionych do Stiepy forumowiczów nazwał brakiem szybkości.
Jedynie technika prowadzenia piłki lepsiejsza od "średniej" drużyny ...
Nie skreślam gościa - chciałbym by był nowym Sobolem.

Yossarian 30.07.2013 20:06

Ostoja-jak na razie slaaabiutko.Widac ,ze gosc ma jakis dar bozy ale na razie go srednio go wykorzystuje.
Zbyt wolny ,zbyt delikatny i jakis rozkojarzony.Widac ,ze dopiero uczy sie naszej ligi.Miejmy nadzieje ,ze sie szybko nauczy i nie skonczy jak Fredriksen

Dzimi 30.07.2013 20:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1325166)
Dokładnie. Jak na razie Macedończyk wprowadza spokój w szeregi obronne, nie traci głupio piłki i generalnie - dobrze czyta grę. Przypominam, że to on wybił futbolówkę z naszej linii bramkowej.

To jest racja, Głupio nie traci, nie podaje do rywala, nie kopie w trybuny, dobrze czyta grę i wie jak grać, ale przegrywa w zasadzie prawie każdy pojedynek biegowy, każdy 1 na 1 i każdy siłowy. Z Koroną co najmniej kilka razy będąc przy piłce dał ją sobie bardzo łatwo odebrać,gdzie ktoś inny dałby szusa do przodu, zastawił się, obrócił, albo kiwnął i po problemie. Ostoja niestety odstaje od ekstraklasy technicznie, fizycznie i motorycznie. Ma dobrą piłkarską głowę, ale w nogach niewiele.

Uran235 30.07.2013 21:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 1325154)
ale to Stjepanović był najbliżej Sobolewskiego przy drugiej bramce i to jemu uciekł zawodnik Korony.

Jednak ja bym Ostoji dał runde na aklimatyzacje

On mu nie uciekł, on go nie złapał. Różnica w efekcie końcowym żadna, ale boiskowo ta subtelność ma znaczenie. Jedyny moment, w którym Stjepanović mógł go przechwycić, to w samym momencie startu do piłki, tuż przed samym polem karnym. Stjepanović w tej akcji schodził z naszej prawej półstrefy do środka, Sobolewski schodził z naszej lewej półstrefy, a pierwotnie możliwe że nawet z lewego skrzydła. Wejść w kontakt realnie mieli możliwość najwcześniej jakieś 18 metrów od bramki - tuż przed polem karnym.

To nie był w stu procentach jego zawodnik i jego strefa. Stjepanović popełnił błąd nie dlatego, że odpuścił tylko dlatego, że źle ocenił sytuację. uwierzył, że koledzy zajmą się rywalem, bo dwoch teoretycznie miało taką możliwość i obowiązek. Uznał też, że jego większym obowiązkiem jest pilnowanie przedpola. Jak się okazało to było bronienie przed zagrożeniem hipotetetycznym, podczas gdy przechwyt Sobolewskiego zażegnałby zagrożenie bardzo bezpośrednie.

Tak, wejście Stjepanovicia za Sobolewskim byłoby najprostszym i chyba najpewniejszym środkiem na zażegnanie tego niebezpieczeństwa. Ale jego błąd wynikał z sumy braku zgrania, złej oceny priorytetów i przede wszystkim błędu w ustawieniu całej formacji wynikającym z błędu Wilka. Tak to jest, że w obronie czasem może źle się ustawić zawodnik, który w akcji do piłki nawet się nie zbliża, ale przez jego złe ustawienie koledzy muszą błyskawicznie podejmować niewygodne i nietypowe decyzje. Jego błąd wymusza serię błędów partnerów. W tej sytuacji wszystko posypało się od Wilka. gdyby zachował się inaczej, partnerom o wiele trudniej byłoby popełnić błąd. Gdyby Wilk ustawił się prawidłowo, trzech partnerów w tej akcji byłoby dobrze ustawionych. przez złe ustawienie Wilka trzech partnerów było źle ustawionych i każdy z nich musiał podejmować jakieś ryzyko dla drużyny, jeżeli chciał bezpośrednio zatrzymać bieg tej akcji. No i jednocześnie musiał mieć przekonanie, że kolega z formacji nie podejmie równie odważnej decyzji w tym samym czasie, bo wtedy bylibyśmy już kompletnie udupieni- tzn. jakby i Głowacki i Stjepanović poszli do Sobolewskiego.

forthy 31.07.2013 01:08

Do LucjuszWielki.

Nawet jak masz 28 lat to primo gimnazjum skończyłeś niewiele przede mną, secundo po 5 browarach włącza ci się cwaniakowanie w necie, co raczej sugeruje niższy wiek i poziom intelektualny niż raczysz sobie przypisywać. Bez odbioru.

serek.c2 31.07.2013 07:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Uran235 (Post 1325210)
...

Za dużo w Twoich postach odnośnie drugiej bramki dla Korony filozofii i gdybania. Piłka to prosta gra - w tej konkretnej sytuacji zawodnika przykryć miał Ostoja a zostawioną strefę ktoś powinien zaasekurować. Stoperzy byli tu bezradni - nie jesteś w stanie wyprzedzić gościa w takiej sytuacji. A Wilk jak to Wilk - szwendał się nie wiadomo gdzie...

ps. Mimo to radzę wszystkim - dajcie Macedończykowi troszkę czasu. Wygląda na piłkarza myślącego na boisku a błędy, które popełnia wynikają z braku zgrania i wyraźnego braku świeżości.

DevilMayCry 31.07.2013 08:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dzimi (Post 1325208)
To jest racja, Głupio nie traci, nie podaje do rywala, nie kopie w trybuny, dobrze czyta grę i wie jak grać, ale przegrywa w zasadzie prawie każdy pojedynek biegowy, każdy 1 na 1 i każdy siłowy. Z Koroną co najmniej kilka razy będąc przy piłce dał ją sobie bardzo łatwo odebrać,gdzie ktoś inny dałby szusa do przodu, zastawił się, obrócił, albo kiwnął i po problemie. Ostoja niestety odstaje od ekstraklasy technicznie, fizycznie i motorycznie. Ma dobrą piłkarską głowę, ale w nogach niewiele.

Prawda jest taka, że kolesia już nie powinno być na boisku w 15 minucie. Tylko "Polski Gattuso" Boguski potrafi "lepiej" przyjąć piłkę w Wiśle.
Od razu zaznaczam, nie skreślam chłopa, ale na razie po tych dwóch pierwszych meczach, nie przekonał mnie...

dynek.pl 31.07.2013 08:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Paweł (Post 1325159)

Sluszna uwaga bo to podanie zaskoczylo nawet mnie, moze i graczy Korony :) Bylo takie zamieszanie w naszym polu karnym, ze chcialem zeby ktos z naszych w koncu te pilke dopadl i wykopal w ....u zeby uratowac remis, a tu prosze :)

FraMat 31.07.2013 12:09

Przyjemnie czyta się analizę pomeczową na stronie Korony
wis.la/kw3at

Przyjemnie czyta się jak to boli i boli ich do tego stopnia, że w całym tekście nie wymieniają ani razu nazwy Wisły.
Zresztą ta strona w tym celuje. Jak już zdarzy im się podac nazwę "klubu z Krakowa" to zawsze z małej litery.
Kompleksiarze.

Okazuje się, że Korona przegrała w poniedziałem z jakims "rywalem", "przeciwnikiem", lub co najwyżej z "krakowskim zespolem".

Jestem daleki od podsycania animozji miedzy kibicami. Uważam, że każdemu należy się szacunek dlatego piszę o Koronie, a nie o koronie.
Ale jest we mnie jakaś satysfakcja

Watts 31.07.2013 12:12

Wieśniaki. 40 lat historii, z czego 30 gdzieś w ciemnej dupie. Skoro pozwalają tę najnowszą pisać zakapiorom i drwalom na boisku i prostakom na trybunach, to już ich sprawa.

PS To mimo wszystko kibicowska strona.

Dariook 31.07.2013 12:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1325347)
wis.la/kw3at

Przyjemnie czyta się jak to boli i boli ich do tego stopnia, że w całym tekście nie wymieniają ani razu nazwy Wisły.
Zresztą ta strona w tym celuje. Jak już zdarzy im się podac nazwę "klubu z Krakowa" to zawsze z małej litery.
Kompleksiarze.

Okazuje się, że Korona przegrała w poniedziałem z jakims "rywalem", "przeciwnikiem", lub co najwyżej z "krakowskim zespolem".

Jestem daleki od podsycania animozji miedzy kibicami. Uważam, że każdemu należy się szacunek dlatego piszę o Koronie, a nie o koronie.
Ale jest we mnie jakaś satysfakcja

Ale co ty chcesz zmieniać? Komu ty chcesz okazywać szacunek ? Koronie? Daj że chłopie spokój.

Tak, unoś się jakimś szacunkiem i innymi bzdetami. Nastawiaj im tyłka...chyba nie muszę wspominać co wtedy chętnie cie zrobią.

Rachu ciachu korona w piachu...bęc.

Gwiaździsty 31.07.2013 13:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1325347)
wis.la/kw3at

Kompleksiarze.

Wzorują się na swoich byłych kochankach z kałuzy. Oni też nie wymieniają naszej nazwy. Np. derby są dla nich występem jednego aktora.

My tez powinniśmy ich nie dostrzegać na naszych plakatach kiedy będa derby i pomijać ten zapyziały klubik na każdym kroku, który próbuje się nobilitowac w ciagłym przyklejaniu sie do Wisły. Nawet ich właściciel - prezio ciagle w wywiadach odnosił sie do Wisły.
To jest pawie stuletni kompleks miernoty, który nie potrafi na żadnym polu dorównać Wisle, ani sportowo ani kibicowsko. Mając tego świadomość więc wychodzą ze skóry jak h...

Kieleckie czereśniaki ze swoją śmieszna "historią" są pgr-wskim klubem w ekstraklasie. Publika jest więc taka jaka jest. Żeby trochę dojrzeć trzeba w niej spędzić kilkadziesiąt lat, tak aby słoma z butów przestała wyłazić.

FraMat 31.07.2013 13:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1325352)
Ale co ty chcesz zmieniać? Komu ty chcesz okazywać szacunek ? Koronie? Daj że chłopie spokój.

Tak, unoś się jakimś szacunkiem i innymi bzdetami. Nastawiaj im tyłka...chyba nie muszę wspominać co wtedy chętnie cie zrobią.

Rachu ciachu korona w piachu...bęc.

Ale o czym Ty piszesz w ogóle?
Czy gdzieś wspomniałem o nadstawianiu tyłka?
A to, że potrafię wyrażac się normalnie o każdym rywalu to chyba dobrze? Szacunek to nie nadstawianie tyłka, jak piszesz, ale przestrzeganie pewnych minimalnych zasad przy odnoszeniu się do innych.
A rachu ciachu to możesz sobie gdzieś prywatnie głosić. Nie na publicznym forum Wisły.

nesta 31.07.2013 13:35

Postawa i styl dla mnie zgodny z oczekiwaniami, klasyczny dla Smudy. Dobre ustawienie, gra po ziemi i swietny pressing. Warto zauwazyc, ze tak ciezki okres przygotowawczy byl potrzebny, aby mozna bylo grac wysoko w calym meczu. Cieszy fakt, ze Smuda trafil z przygotowaniem fizyczny. Widac, ze maja wytrzymalosc i szybkosc.

Po raz kolejny powtorze, bo po raz kolejny to bylo widac. Szkoda, ze Cupial sie obraza i nie widzi, jak malo potrzeba w tej lidze, aby walczyc o mistrzostwo juz nie mowiac o pucharach i podium. Wcale nie trzeba wielkich pieniedzy, wystarczyloby kilka solidnych, przemyslanych wzmocnien, dluzsza praca jednego trenera i mozna spokojnie byc w czolowce. A tak ze skrajnosci w skrajnosc. Albo przeinwestowac albo sie obrazic i nie wydac grosza i tym sposobem stracic wiecej niz gdyby wydalo sie dajmy na to 500-600tys eur na wzmocnienia.

edit. a co do kompleksow to wystarczy zobaczyc jaka wioska jezdzi po Krakowie z blachami TK czy TKI i wszystko jasne

Dariook 31.07.2013 14:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1325361)
Ale o czym Ty piszesz w ogóle?
Czy gdzieś wspomniałem o nadstawianiu tyłka?
A to, że potrafię wyrażac się normalnie o każdym rywalu to chyba dobrze? Szacunek to nie nadstawianie tyłka, jak piszesz, ale przestrzeganie pewnych minimalnych zasad przy odnoszeniu się do innych.
A rachu ciachu to możesz sobie gdzieś prywatnie głosić. Nie na publicznym forum Wisły.

Rachu ciachu...chyba kibicowi Wisły nie powinno przeszkadzać. Plują na twój klub i jej kibiców a ty wmawiasz wszystkim że to deszcz pada

Daj mi bana, wykasuj post i ocenzuruj te twoje publiczne forum...i po kłopocie. Mam na to wyje...

FraMat 31.07.2013 14:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1325373)
Rachu ciachu...chyba kibicowi Wisły nie powinno przeszkadzać. Daj mi bana, wykasuj post i ocenzuruj te twoje publiczne forum...i po kłopocie, ku uciesze kibiców koronki...

Rachu ciachu powinno przeszkadzac każdemu normalnemu człowiekowi.
Ty jesteś kibicem Wisły czy ludzi biegających z maczetami?
Jesli to drugie to sam powinieneś przestać sie udzielać na tym forum.

Dariook 31.07.2013 14:18

Ja napiałem Rachu ciachu korona w piachu....

Co to ma wspolnego z maczetami? Czy ty podobnie jak zacofane media musisz sprowadzać wszystko do jednego mianownika?
Slynny toast " Ciach babkę w piach a teściową w klatkę piersiową" tez normalnemu człowiekowi przeszkadza?

I co cię obchodzi co robię w wolnych chwilach lub komu kibicuje (sic!)? Jak sam napisałeś jest toi publiczne forum więc każdy może sobie na nim pisać. Nawet ten biegający z maczetą lub im kibicujący. I w cale nie znaczy że jesteś od niego lepszy albo masz więcej ciekawych rzeczy do przekazania.

Weż się nie pogrążaj i nie rozmywaj problemu. Bo zaraz jeszcze będziesz pisał o MPO i tym podobnym fanaberiom

Barti 31.07.2013 14:40

Po zawirowaniach z Radkiem, miałem mieszane uczucia w stosunku do Smudy. Po meczu z Koroną muszę mu przyznać, że zwycięstwo zawdzięczamy właśnie jemu. Wynik sprawiedliwy i zasłużony. Korona najnormalniej w świecie spuchła w drugiej połowie, i nie mieli siły walczyć o wygraną. Puste statystyki pomeczowe nie oddają obrazu gry na boisku. Wyrównawczy gol na 2:2 padł po reprymendzie Ojrzyńskiego. Jeszcze jedna rzecz - widzieliście jak Smuda po tym jak Sarki kaleczył grę przywołał go do siebie i op...lił bez skrupułów? Kto potem wyprowadzał kontrę? Pomogło? Wyobrażacie sobie teraz Tomka Kulawika stojącego z zakłopotaną miną przy ławce przez cały mecz? Smuda zagrał kartami które miał do dyspozycji i wygrał - taka prawda. Mam nadzieję że teraz gwiazdom których nie wymienię z nazwisk, nie przyjdzie teraz do głowy żeby zmieniać trenera, bo powinni mu co najwyżej grzecznie podziękować po poniedziałkowym meczu.

Ajax 31.07.2013 16:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1325377)
Ja napiałem Rachu ciachu korona w piachu....

Co to ma wspolnego z maczetami? Czy ty podobnie jak zacofane media musisz sprowadzać wszystko do jednego mianownika?
Slynny toast " Ciach babkę w piach a teściową w klatkę piersiową" tez normalnemu człowiekowi przeszkadza?

I co cię obchodzi co robię w wolnych chwilach lub komu kibicuje (sic!)? Jak sam napisałeś jest toi publiczne forum więc każdy może sobie na nim pisać. Nawet ten biegający z maczetą lub im kibicujący. I w cale nie znaczy że jesteś od niego lepszy albo masz więcej ciekawych rzeczy do przekazania.

Weż się nie pogrążaj i nie rozmywaj problemu. Bo zaraz jeszcze będziesz pisał o MPO i tym podobnym fanaberiom

Jak przeczytałem to padłem. Hipokryzja osiągnęła poziomy szczytowe...

Dariook sam co jakiś czas wywalasz ludzi z forum i odmawiasz i bycia kibicami Wisły, a nagle się zrobił z ciebie obrońca wolności.

Jeśli twój umysł ogrania co to jest parafraza to zrozumiesz, dlaczego to co napisałeś jest związane z maczetami, a przysłowie o babce nie.
Chociaż jestem na 100% pewien, że zaczniesz odwracać kota ogonem.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:36.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl