![]() |
Tak żeby Was pogodzić zacytuję jednego forumowicza:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
I nie ma dla mnie zadnego usprawiedliwienia w tej sprawie, mysle, ze zdecydowanej wiekszosci na forum rowniez. A w pilke owszem gralem i to niegdys calkiem sporo, widze ze ty chyba za duzo nagrales sie w reczna. |
Cytat:
Wszystkie prawa i przepisy powinny być tak ogarnięte, by jebać żydów na okrągło Cytat: Wszystko co jest złe dla szmat z Kałuży jest dobre dla nas. Sędziowie powinni ich jebać w świetle przepisów i z powodu zwykłych wałków te zdania powinny być pogrubione i wypisane duzymi literami na każdej stronie wislackiej to jest jak nasza biblia czy jakos tak :-) |
Ja piernicze jak przekrecili Lechie :evil:
Telichowski strzelil w ostatniej sekundzie, ze spalonego, a w dodatku powinien wyleciec z boiska za chamskie kopniecie 15 min wczesniej.... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Obejrzałem sobie dokładnie sytuację kontrowersyjne w lidze +.
Tak jak pisałem z jeszcze jednym kolega. Słusznie postąpił sędzia nie dyktując rzutu karnego dla Cracovii. Pan Stepniewski, Kamil Kosowski mają takie samo zdanie zresztą na ten temat. Odnośnie meczu Lechii to niesamowite szczęście Podbeskidzia i błędne decyzję sędziów, niestety. O ile gol uznany Telichowskiego słusznie, w myśl przepisów które weszły w życie 1 lipca, o tyle ten sam zawodnik powinien opuścić boisko za głupi, bezmyslny faul bez piłki. Ewidentna czerwona. 1 kolejka za nami, zaskoczeniem na plus (choć nie dla nas), mimo wszystko wysoka wygrana Legii. Piłkarzem kolejki nowy nabytek Lechii, japończyk może być gwiazda ligi. Rozczarowało najbardziej chyba Zagłębie. |
Cytat:
Od rundy wiosennej planuje się wdrożenie kolejnej innowacji. Zasada Faul-Karny ma obowiązywać na całej szerokości boiska. |
Ze spalonym ładnie wybrnęli :)
Swoją drogą to kto zatrudniał bramkarza w Podbeskidziu? Facet jest DAREMNY. Ręcznikiem go nie nazwę bo to by była obraza dla ręczników. |
Masz rację Kreseq. :D
|
Ten wpis o karnym to chyba miała być szydera podszyta ironią :lol:
|
Co ciekawsze, ten ogóras z Podbeskidzia ma ponoć dwuletni kontrakt.
|
- Mikita? Potrafię sobie wyobrazić, że będzie królem strzelców Ekstraklasy. Jego styl gry pasuje do drużyny - mówi dla Sport.pl prezes Legii, Bogusław Leśnodorski.
Czy tam w Warszawie moglby ktos przylozyc Gogusiowi Leśnodorskiemu troszke lodu na glowe bo z kazdym dniem i kazda wypowiedzia ten koles odlatuje coraz bardziej... |
Odlatuje? A co to za problem być królem strzelców w tej marnej lidze? Jeśli jednorundowiec Demjan może takim zostać to czemu ma nie być nim młody chłopak, który swoje szanse jeszcze w tym sezonie dostanie, a w kontekście kontuzji Kucharczyka może ich mieć więcej niż mniej.
Wydaje mi się, że po scysji ze Smudą kolejni wrogowie przybyli Leśnemu. |
Cytat:
A zastanów sie - kto spoza Legii może ustrzelić z 15 bramek w sezonie? Bo to pewnie takie najbardziej żenujące minimum, by zostać królem strzelców? Odpowiedz mi, ale liczę na REALNE propozycje... |
@emj10 - Leśny stał się dla mnie pozerem i cynikiem nie od czasu scysji ze Smuda - ta tylko potwierdzila moja opinie o nim. Koles ktory zarzuca obozowi Lecha ze caly czas sie zajmuje legia i ma na jej punkcie obsesje a jednoczesnie publicznie rozpowiada nieprawdziwe plotki o tym ile zarabia trener Lecha oraz wymadrza sie jakoby to lech byl zle przygotowany do sezonu po 1 kolejce jest dla mnie smieszny i tyle
@ felipe - Mikicie brakuje do Demjana jeszcze sporo. Jakby to nie brzmialo bo Slowak wielkim pilkarzem nie byl. Pamietaj ze to tylko loga polska i rownie dobrze 15 bramek moze zdobyc Paixao ze Slaska jak i Teodorczyk z lecha... |
Cytat:
Teodorczyk ok, o ile nie ucieknie w zimie. Tak czy siak sam widzisz, że może wymienimy razem dwóch, trzech grajków. Czy w takim razie słowa Leśnodorskiego wydają się tak oderwane od rzeczywistości, że sugerujesz, że odleciał? Ja bym mimo wszystko zachował trochę pokory i przyznał, że w naszym bagienku ta Legia ma podstawy, by czuć się pewnie. |
@ felipe w Polsce tak czesto przestrzega sie przed szybkim kreowaniem gwiazd a tymczasem to wlasnie zrobil Goguś z legii, tak jak i Wesz(L)o ktore smaruje o nim kolejny artykul. Lod na glowe dajcie pograc chlopakowi 2,3 rundy... moze w trakce 2,3 sezonow faktycznie zdobedzie te 15 bramek ale stawiam doraly przeciwko orzechgom ze w tym sezonie krolem stzrelcow nie bedzie...
|
W "polityce transferowej" pojawiaja sie glosy ze Brozek bedzie zamiatal te lige i ze... zaden zespol ligi nie ma powazniejszego napastnika niz Brozek a ty sie czepiasz Lesnego ktory stwierdzil ze moze sobie wyobrazic Mikite jako krola strzelcow.
Jak to lecialo... belki w swoim oku nie widzi, dzrazge w czyims widzi? P.S Lesny juz w zeszlym sezonie uzyl stwierdzenia "Mikita to jakis kosmita" (chyba po jakims meczu Mlodej Legii z kims tam z zagranicy) wiec to tez nie tak ze zlapal zwieche po Widzewie. P.S 2 Inna sprawa ze aktualnie w Legii moze byc latwo o krola strzelcow. Sam Mikita z Widzewem mial 2-3 setki niewykorzystane i jednego gola. |
Tych ktorzy twierdza ze Brozek bedzie zamiatal ta lige stawiam w jednym rzedzie z panem z warszawy z tabliczka "gadam od rzeczy pod publike"
|
Bobek ten "Leśny" to jakiś twoj ziom co nie?
E: ok,przynajmniej sie określiłeś. |
A to sorry, myslalem ze jestes typowum forumowym userem (czytaj; hipokryta). My mistake.
---------------------- Zeby nie bylo nieporozumien, osobiscie nie wierze ze Mikita bedzie krolem strzelcow. Nie teraz. Za wczesnie. Moge przyjac ze strzeli kilka bramek i stanie sie jakosciowym rezerwowym dla Saganowskiego/Dwaliszwiliego, ale na razie to chyba max. szprotson "argumentum ad personam" szprotson Poznalismy sie w Enklawie i tam tez wzielismy slub :krolewna: Milosc od pierwszego spojrzenia! |
Chłopak dopiero co wszedł do pierwszego składu Legii. Dajmy mu rundę, zobaczymy ile będzie miał goli na koncie.
Pewne rzeczy go oczywiście nie przekreślają , ale mówienie, że ktoś może być po pierwszej kolejce królem strzelców jest dla mnie bezsensu. W zeszłym sezonie miał być jakiś piłkarz królem strzelców. Publicznie wypowiedział się , ze pokona w wyścigu Zlatana. Po 15 kolejkach miał chyba trzy gole. Trochę sobie wstydu narobił. No i po co takie rzeczy opowiadać. |
Mikicie do poziomu króla strzelców naszej kapuścianej do brakuje sporo, przede wszystkim strzału.
Tutaj o nim piszą (o Nalepie, swoją drogą, też): http://krotkapilka.pl/artykul,mlodzi...debiutanci,930 |
Serio taki szok, że prezes klubu reklamuje wychowanka klubu jako wielki talent? Przecież on tego wychowanka zaraz będzie sprzedawał, to co, ma mówić że "za 3 lata może będzie średni"? :lol:
Nie nazwałbym tego "odlatywaniem", tylko "marketingiem". ;) |
Cytat:
Proba jechania po kolejnym odwiecznym rywalu Wisle (wypowiedz o Smudzie) ktory regularnie w ostatnich latach lal dupe zespolowi z l3 i wprawial w kompleksy takich ludzi jak wspomniany Goguś Leśnodorski to tez marketing zapewne... |
Wychodzi na to, że cała Polska ma kompleks Wisły, bo wszyscy się śmieją ze Smudy...
|
Cytat:
|
WySnułem taki wniosek, że uważasz iż każdy może cisnąć po Smudzie, ale gdy pociśnie po nim Leśnodorski, to nie dlatego, że mówi jak jest i to co każdy wie, a dlatego, że chce na siłę pocisnąć Wiśle.
Tak więc dobrze sądzisz, nie uważam, że cała Polska ma kompleks Wisły, uważam, że cała Polska poznała się na osobie trenera Smudy. |
Cytat:
|
Cytat:
A jak jeszcze .... strzela kogoś w Poznaniu czy Łodzi to w to mi graj :) Cytat:
Żeby nie być gołosłownym: Bilans na soccerway od 1996 roku. 17 my, 13 Wy, 8 remisów. Jak Ci się chce to łaskawie policz np od 2000 roku i wrzuć :) |
Cytat:
Nie licze bitew tylko wojny: My 8 MP Wy 3 MP Faktycznie cos Cie ominelo:) |
Wrzuć bilans, nie bądź gołosłowny :)
Myślę, że powinieneś liczyć trofea bez obecnego sezonu - wtedy byłoby jeszcze okazalej. A poza tym większość z tej Waszej ósemki to nie przegraliśmy dlatego, że jak to się mylnie wyraziłeś "laliście nam dupy" tylko dlatego, że gubiliśmy punkty z jakimiś łachmytami, a Wy nie. A poważnie - rozumiem, że nie lubisz Legiunii, ale bez przesady z tym gryzieniem, są granice :) |
No nie lalismy Was widocznie dla Ciebie 4-0 na R 22 czy 0-3 na Ł3 nie bylo laniem tylko normalnym wynikiem. czy nie lubie Legii, mniej wiecej lubie was tak samo jak Kuchenki czy pasiaste damy z drugiej strony blon -nie jestescie wyjatkiem.
|
Sąsiadka odpadła z Pucharu Polski!
http://www.90minut.pl/news/216/news2...-Cracovia.html |
Cytat:
|
Cytat:
|
Zawisza już ma najstarszą pierwszą 11 w lidze, a chcą kolejnego 34 letniego "młodziana" z Cypru. Punktów to na razie nie daje, ale zobaczymy w następnych kolejkach. Na razie nie byli wstanie nawet zremisować z słabym i najmłodszym w naszej lidze Widzewem.
|
Cytat:
Są kandydatem do spadku, ale jeszcze różnie może być. Oglądał ktoś mecz Lechii? Jak zagrał japończyk ? |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl