![]() |
Ten,który potęge tego klubu zbudował może nieświadomie sprawić że przez najbliższe lata mistrzostwa nie zobaczymy
|
Cytat:
|
Kapka - dyrektor d.s
Legionista - prezes Kulawik - asystent Smuda - trener zestaw idealny ! za Basałaja chociaz była jakas mysl, moze nie wszystkie obietnice spełniane, ale .. powiało Europą |
Dyletanci, wszędzie dyletanci. Kolejny sezon upokorzeń przed nami.
|
Aaaaaaaaaaa, to nie może być prawda...
W tej sytuacji jedyne co nas uratuje to kompletna kompromitacja tego "dream team'u". Ale jakże to - mam kibicować porażkom, wtopom i kompromitacjom? |
Cupial jest niereformowalny po prostu. Marzą mu sie sukcesy sprzed lat i kojarzą z Kapka i Smuda, stad taka decyzja. Tylko w ogole nie widzi jak swiat sie zmienil i zmienia.
|
Gdyby to się stało pół roku temu byłbym jeszcze spokojny - faza przejściowa, oszczędności, sezon na straty. Ale teraz kiedy wypadałoby budować od nowa, inaczej, lepiej dostajemy nie dość że kartę zgraną, to jeszcze najsłabszą z możliwych.
|
Skrajnie patologiczna decyzja. Coraz dalej nam do normalności.
|
nie wiem o co wam chodzi, przyszedł Kapka i od razu rozgromiliśmy Koronę 3-0! :cenzura:
|
"Zdzisław Kapka dyrektorem sportowym Wisły"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Jakim cudem gość, który jakiś czas temu chyba oszukał klub wespół z Mandziarą, a potem jego i Mandziary agencja menadżerska sądziła się z Wisłą (jeśli dobrze pamiętam), mógł po tym wszystkim zostać dyrektorem sportowym? Zdaje się, że Mielcarski około 7-8 lat temu trafnie podsumował Kapkę słowami, że poprzez jego usunięcie zamknął wielki rurociąg, którym kasa wypływała z klubu bocznymi dzwiami. |
Jeśli miałbym wybierać między Kapką a Smudą, to wybrałbym tego pierwszego. W zamian oczekwałbym jednak, żeby cudotwórca z Regensburga trzymał się jak najdalej od R22.
|
noż ....a jego mać... za takie przekręty ten koleś powinien raz na zawsze zostać wyjebany z klubu.... ale NIE. Cupiał robi z niego dyrektora sportowego...
Coś czuję, że teraz Bałkany znów "będą nasze" - znów trzeba będzie sprowadzić no namów na których będzie można coś dorobić.... ....A MAĆ!!! oczywiście trzeba mu oddać to, że będzie lepszy niż Smuda oraz to, że potrafi zbajerować Cupiała, chociaż widać, że TYPY TYPU ROGALA i KAPKA to własnie autorytety u naszego bossa...pożal się Panie Boże... No to czas na ostatni ruch - > czas na "WIELKĄ SMUDĘ" jako trenera. Jeśli oczywiście ten Kapka zacznie działać w interesie Wisły, to będą widoki na lepsze jutro. Ale w to nie wierzę... |
Dla niezorientowanych - przypomnijmy ostatnie sukcesy transferowe Zdzisława:
1) Jovanić - kilkaset (300) tysięcy euro za wykupienie, 150 tys. euro kontraktu 2) Bunoza - 400 tys. euro za wykupienie, nie chcę nawet myśleć ile zarabia. Niestety, przy Cupiale wiecznie będzie burdel, a szans na zmiany właścicielskie nie widać. |
|
Kapka jako danie główne,na deser Smuda
Normalnie w sytuacji zwolnienia Bednarza otwieralibyśmy szampana a w tej sytuacji?hmm A może dream team Kapka + Bednarz + Smuda? Brak słów by to opisać |
Cytat:
|
Właściwie to zacząłem się śmiać jak przeczytałem że Kapka jest naszym nowym dyrektorem sportowym. To już jest farsa a nie dramat. A co z Bednarzem? Zostaje w klubie czy odchodzi?
Staram się zawsze być optymistą i oddzielać "politykę" od sportu, stąd pominę ten wątek u Kapki. Ale jego ostatnie "sportowe" wyczyny były marne. Sprowadził bałkańców i to przeciętnych. Teraz powtórka z rozrywki? Bo ani tani to gracze ani dobrzy. Ale że jestem optymistą więc nie ma co płakać. A nuż Kapka tym razem poszuka w niższych ligach? Cholera wie, ale dobrze nie jest... |
Cytat:
|
Panie Cupiał przestań pan wymieniać alfonsów i zacznij Pan do cholery wymieniać .....i w tym pańskim burdelu .
|
Cytat:
Zdzisław Kapka od kilku dni jest dyrektorem sportowym Wisły. W krakowskim klubie nikt głośno na ten temat nie mówił, bo... mogłoby to się nie spodobać kibicom. |
Cytat:
Cupiał niczego się nie uczy na błędach, lepiej faktycznie przestać się interesować sportem i skupić się na machaniu balonami, bo sportowo już tutaj nic stałego się nie urodzi. Organizacyjnie prawdopodobnie BATE Borysów bije nas na głowę, nie mówiąc o rozmaitych cyprysach nikozyjskich, których kilka lat temu laliśmy 5:0, a teraz oni za pieniądze z LM budują sobie ośrodki szkoleniowe, zatrudniają coraz lepszych trenerów, w lecie wystawiają 2 drużyny w eliminacjach LM zamiast 1 i bimbają sobie takich jak Cupiał. Jeszcze tylko Rogala na prezesa, Smuda na trenera i budujemy tę wielką Wisłę, czy jak to szło tam na tym opłatku. Nasz klub to teraz jeden wielki Nord Stream z kieszeni Cupiała wprost do portfeli różnych gnid. |
W całym tym zamieszaniu podoba mnie się tylko to że, nie boje się tego powiedzieć, : WISŁA WSTYDZI SIĘ KAPKI.. Wstydzi się niczym małe dziecko - milcząc jak długo się da.
|
Zdzisek ma jakas bibule na Cupiala - innej opcji nie widze ....
|
Cytat:
Panie Cupiał co pan robisz?!! |
ciekawe jak teraz będą wyglądały kontakty Wisła - Kibice. Czy pójdziemy na wojnę ? - mamy aktualnie sprawę Białej Gwiazdy na koszulkach...czyżby kompromis Kapka za Białą Gwiazdę ?
już raz Cupiał obraził się na SKWK za domaganie się wywalenia Kapki. |
Cytat:
Ze Smudą przemawia to, że kumpluje sie z Cupiałem, a to może oznaczać transfery, bo nie sądzę, że przyjdzie tu sobie grać w środku tabeli. |
Cytat:
|
Cytat:
Kiedy jest najbliższy samolot na Bałkany? :lol: |
I jak ma tu trafić sponsor istny dom wariatów .ZDAJE SIĘ CO NIEKTÓRYCH PRZESTAŁ KOCHAĆ WUJCIO BOGUŚ.
|
Cytat:
Po co kombinować z Przybeckim, Wszołkiem i innymi - jak tam na Bałkanach każdy na "taki deal" pójdzie. |
Smuda,Bednarz....a pogodził wszystkich Kapka.. :>
Od lat wiadomo, że obecność tego człowieka w Wiśle nie ma żadnych racjonalnych podstaw, a jego ciągłe powroty to nic innego jak ciągnący się za Cupiałem "ogon" z starych, "dobrych" czasów. Bednarz jest jaki jest, co napsuje to napsuje, ale przynajmniej nie dopatrywałem się w jego działaniach świadomego działania na szkodę klubu lub kręcenia wałków. A Kapka - szkoda pisać... |
Kapka zawsze oznacza zmiany w Wiśle, czy to sportowe czy to organizacyjne ( właścicielskie). Oby tym razem na lepsze. Polityka zabija zawsze i wszędzie, a zwłaszcza w upolitycznionej na śmierć Polsce, dlatego Wisłę jako mój skarb największy, oddzielam od tej zarazy, na przekór sobie samemu nawet. Kiedyś Wisła była zbawieniem dla Reymana, zwłaszcza po powojennym zniewoleniu, to może i teraz będzie dla Kapki, po wyjściu ze zniewolenia. Wierzę w Wisłę i w ludzi z nią związanych, bo widać taki jej nieobliczalny urok.
Czekam na kolejne ruchy, oby zgodne z zapowiedziami NR 1 w naszym klubie i oczekuje sensu w każdym działaniu klubu, jak nigdy dotąd. |
Cytat:
Smuda jeśli w ogóle przyjdzie to TYLKO I WYŁĄCZNIE dla kasy, miejsce w tabeli gowno go obchodzi. Smuda, Kapka, Bednarz, jeszcze faktycznie Rogala i uznam że ktoś sie jednak pomylił i to nie Żydzi ale My jesteśmy narodem wybranym :lol: |
Cytat:
|
i.....Adam Musiał z walkie -talkie
|
Smuda niech się zajmie budowlanką. Kible niech stawia.
|
Cytat:
był taki suchar o ptaszysku, co zasiadło gdzie zasiadło, "bo wyżej nie może". |
Cytat:
Co zresztą każdy powinien był zauważyć już nie raz. |
Najbardziej przereklamowany i jednocześnie upadły trener na rynku i my go chcemy tzn. Pan Cupiał. Jak to wszystko .......nie to się obudzimy z palcem w nocniku w V lidze.
|
Cupiał po prostu chce, żeby 1998 rok wrócił. Nie zauważył chyba drastycznych zmian jakie nastąpiły wokół niego. To jest szokujące.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl