![]() |
Proszę o rozgrywanie meczy :)
Przy okazji napiszę trochę o PLAY-OFFach, z każdej grupy awansują 2 najlepsi gracz, wszyscy którzy wygrają swoje grupy będą rozstawieni, a Ci którzy zajmą 2 miejsca będą nierozstawieni w losowaniu. W 1/8 gramy w serii do 2 zwycięstw. Czyli dwa mecze albo ew. (gdy każdy gracz wygra po jednym meczu) trzy mecze. Tak samo sprawa wyglądać będzie w 1/4. A półfinały, mecz o trzecie miejsce i finał zostaną rozegrane w jeden dzień, jeden wieczór, termin uzgodnimy z wszystkimi uczestnikami i być może live streaming zrobię z tego FINAL FOUR :) |
|
|
Został tydzień na rozgrywanie meczy, po upływie terminu wpisuje w.o. bądź obustronny w.o.
|
GRUPA C
syn kangura - Kostek 12-1 http://www.haxballtube.com/watch/05412fc058 Kostek - syn kangura 0 - 10 http://www.haxballtube.com/watch/ff07d8d184 |
Witam. brak kontaktu z rywalami z mojej grupy... admin zrób cos :)
|
A co mam zrobić? Ja nie mam zamiaru pisać i prosić się każdego żeby mecze rozgrywał. Jak się do niedzieli nie odezwie to napisz i dostaniesz w.o.
aha, jeszcze jedno: przy równej liczbie punktów o awansie decydują: 1) bilans bezpośrednich spotkań między zainteresowanymi (czyli inaczej niż na haxball.gr, tabele mogą wyglądać trochę inaczej) 2) Bilans bramkowy 3) Bramki strzelone |
GRUPA C
syn kangura - Adamek 14-0 Adamek - syn kangura 5-11 http://www.haxballtube.com/watch/d96c41ad9d |
Ja do swoich rywali z grupy A mam oświadczenie - traktuję jak najbardziej poważnie termin 19.08 i nigdzie mi się nie spieszy. :P
|
został mi 1 przeciwnik do rozegrania tylko że nie ma z nim kontaktu (mimon89), rzadko bywa na forum
|
brak kontaktu z suchyTSW i Grze Gie. nie wiem czy grają coś, czy wakacje jakieś?
|
GRUPA A
Fixture 2 Watts – jaroo1 9:4 Fixture 5 jaroo1 – Watts 3:7 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Watts pw...
|
Grupa F
Grze Gie - Grucha 6-3 Grucha - Grze Gie 5-3 http://www.haxballtube.com/watch/08afb81729 (coś mi się nagrania zjebały i jest tylko 1 połowa pierwszego meczu ;/) |
Watts 19.08 spoko tylko tak po meczu bo raczej wcześniej się nie uda :)
|
eh to po raz ostatni bo nie chcę być nachalny-kto puszcza walkowerem chętnie wskoczę za niego
|
jak coś już jestem, miałem pewne problemy i mnie nie było, napisałem do tych, z którymi mam grać wiadomość
|
Cytat:
|
|
|
tak samo brak odzewu od 2 gosci z grupy E zagralem tylko 2 mecze reszta nie odpisuje
|
Gr. E
kolejka 2 Brzeszczot - Kozuba 6-16 kolejka 5 Kozuba - Brzeszczot 14-5 |
Przypominam że czas na rozgrywanie meczy fazy grupowej mija w niedzielę o północy.
Oto jak wyglądają sytuacje w poszczególnych grupach: Grupa A: Czyli najgorzej sytuacja wygląda w grupach F i A. Proszę o rozgrywanie spotkań! W przypadku braku rozegrania spotkań w terminie i braku żadnej informacji do mnie wpisuję obustronne w.o.8 MECZY DO ROZEGRANIA!! Grupa B: 6 meczy do rozegrania (możliwe w.o. za mecze z Mimon89) Grupa C: Wszystkie mecze rozegrane Grupa D: 9 MECZY DO ROZEGRANIA!!!! Grupa E: Wszystkie mecze rozegrane. Grupa F: 4 mecze do rozegrania Grze Gie vs SuchyTSW i rewanż Terje vs SuchyTSW i rewanż Grupa G: 6 meczy do rozegrania! Grupa H: 2 mecze do rozegrania: ABG vs Gucio25 i rewanż |
Ja jestem do grania - tylko nie możemy się gdzieś zgadać z chłopakami - nie wiem czy zdążymy jeśli nie to oczywiście rozumiem walkowery.
|
Kaktus-Brzeszczot 13:5
Kaktus-Brzeszczot 4:1 |
SuchyTSW wspominał kilka postów wyżej że niby coś do mnie wysłał a tak na prawdę nic nie wysłał za to ja już do niego dwie wiadomości kilka dni temu i nadal zero odzewu ;/
|
Grupa C
syn kangura - Tominho 20-5 Tominho - syn kangura 2-26 http://www.haxballtube.com/watch/3d481e6936 |
w grupie H mam dwa mecze do rozegrania z ABG, lecz niestety nie mogliśmy się zgadać wcześniej, a teraz ABG wyjechał i nie ma go w domu. ma wrócić mniej więcej 21.08, fajnie jakby udało się przedłużyć dla nas ten termin, bo jest to dwumecz decydujący o wyjściu z grupy :)
|
Jeżeli dzisiaj do 24 nie pojawią się tu wyniki meczow ze mną, proszę o walkowery dla rywali z mojej winy ;)
|
Błąd w tabeli grupy C, powinno być:
Tominho 2 - 26 Syn Kangura A nie na odwrót :P |
Czekałem do północy z wiadomością. Od paru dni próbowaliśmy się zgadać z moimi przeciwnikami, ale jak był na forum/gg jeden to drugiego nie było i zabrakło czasu. Z m94 się spotkaliśmy kilka godzin temu, ale były problemy z logowaniem i pingiem i w końcu go wywaliło chyba zupełnie, bo na gg też już się nie odezwał. Tak czy inaczej proponuję jakieś przedłużenie terminu bo chęci są tylko czasu lub bezawaryjności że tak powiem brak. Żeby nie przeciągać to nie dłużej niż para z postów powyżej czyli bodaj 21.08.
|
Żeby nie było jakby co to od mojego przeciwnika nadal zero odzewu.
|
m94 vs Bartek_Gdow
1 mecz 3-3 rewanż 12-5 Filmik niestety nie chce się wgrać na hb tube wiec czekam na potwierdzenie Bartka |
Filmiki się nie chcą wrzucić, więc obaj potwierdzimy wyniki
Bartek_Gdów - m94 3:3 m94 - Bartek_Gdów 12:5 |
Schabek - Bartek_Gdów 11-4
Bartek_Gdów - Schabek 1-9 Schabek - m94 5-3 m94 - Schabek 6-9 Nie mogę coś wrzucić na haxballtube bp mi caly czas jakis blad wyskakuje wiec spakowalem pliki z meczow i daje wrzucilem na serwer http://turbobit.pl/q8o9bn3c0cwa.html |
Cytat:
|
Gucio25 10:5 ABG
ABG 4:4 Gucio25 |
Faza grupowa ligi TWSD w Haxball'a została zakończona!
Oto gracze którzy awansowali do 1/8 finału: Rozstawieni: wislacki mati (zwycięzca grupy A) LanceTS (zwycięzca grupy B) Syn Kangura (zwycięzca grupy C) fanTS1906 (zwycięzca grupy D) TSW1906 (Zwycięzca grupy E) Grze Gie (Zwycięzca grupy F) ego (Zwycięzca grupy G) sobolewski (Zwycięzca grupy H) Nierozstawieni: Watts (2. msc. w grupie A) Wiislakznh (2. msc. w grupie B) Adamek21 (2. msc. w grupie C) Ave1906 (2. msc. w grupie D) Kaktus (2. msc. w grupie E) Grucha (2. msc. w grupie F) Schabek (2. msc w grupie G) ABG (2. msc. w grupie H) Przed nami rozgrywki play-off. Oto pary 1/8 finału: Ave1906 0-2 (0-3 i 0-3) Grze Gie Syn Kangura 2-0 (5-3 i 3-0) Kaktus Wiislakznh 0-2 (0-3 i 0-3) ego Grucha 0-2 (1-6 i 4-5) LanceTS Watts 0-2 (6-7 i 6-7) TSW1906 Adamek21 2-0 (3-0 i 3-0) wislacki mati ABG 1-2 (2-1, 2-3 i 2-3) fanTS1906 sobolewski 2-0 (5-2 i 3-2) Schabek ĆWIERĆFINALIŚCI: ego LanceTS TSW1906 Syn Kangura sobolewski fanTS1906 Grze Gie Adamek21 Zasady: Gramy w serii do 2 wygranych. Do 1/4 awansuje ten gracz który wygra 2 mecze(2-0 lub 2-1). W przypadku konieczności rozegrania 3 meczu, zalecany jest neutralny host lub hostowanie po jednej połowie przez każdego gracza. Jeden mecz trwa 2x3 minuty. W meczach nie mogą podać remisy, w przypadku remisu po 6 minutach gry zamieniamy strony i gramy do złotego gola. Resztę zasad znajduje się w pierwszym poście tego tematu. Termin na rozegranie tej rundy: 23:59, 26.08.2012 Jednak w razie kłopotów z dotrzymaniem terminu i uprzedzeniu mnie o tym, jestem w stanie przedłużyć termin o jeden góra dwa dni. Życzę powodzenia i pozdrawiam! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl