![]() |
Cytat:
|
W 1/8 finału Pucharu Polski gramy z Wartą Poznań.
W tej rundzie jest tylko jeden mecz (bez rewanżu), dopiero od kolejnej rundy grany będzie mecz + rewanż. Losowanie całkiem dobre, ale jestem daleki od tego by uznawać, że już jesteśmy w ćwierćfinale. Nie te czasy ;) |
Czy losowanie dobre okaże się po 90 minutach rywalizacji z Warta.
Ale skoro Probierz zapowiada grę o to trofeum musimy pokonać każdego i licze na w miare bezstresowe przejscie najlepszego zespołu z Poznania w tej edycji PP:) a czy przypadkiem ten mecz nie zostanie rozegrany przy Bułgarskiej?? Pewnie na meczu z nami będzie wielu miłośników kuchenek spod znaku Amiki... |
Ciekawie zapowiada się mecz Jagiellonii z Lechią Gdańsk.Mam nadzieję że pokonamy Wartę,żydki wygrają z Flotą i wylosujemy ich w ćwierćfinale,będą derby bez ich udziału w ekstraklasie ;)
|
Jak będzie wyglądała sprawa wejścia na sektor gości?
Z tego co wiem Warta gra na stadionie Lecha więc warunki są |
Cytat:
Od tego sezonu już nie gra. Teraz grają na stadioniku z jedną trybunką. |
Dobrze wylosowalismy ale bedzie trzeba grac na 100 bo Warta nie odpusci na pewno.
|
byc może mecz z Wartą odbędzie sie w Grodzisku WLKP
http://www.sport.pl/pilka/1,65044,12...sku_Wlkp_.html |
Masz rację rabi86, od tego sezonu Warta NIE GRA już na stadionie Amici Poznań tylko na małym stadionie przy ul.Droga Dębińska 12 (pojemność wg internetowego szybkiego researchu 2-4 tys.). Ciekawe czy będzie wyjazd czy władze zapobiegną tej "tragedi"
|
Cytat:
Znając władze zapobiegną... I znowu Wisłą gra pod nosem i nie mogę tego zobaczyć... |
Cóż, jest dobrze, ale nie ma co popadać w hurraoptymizm.
Wygrajmy, i niech będą w 1/8 DERRRRRBY !!! |
Cytat:
|
Fajnie by było puknąć zydków w finale PP . Mega ciekawy wyjazd by był ;)
|
Już pojutrze mecz z Wartą w Poznaniu. W naszej sytuacji mecz arcyważny.
To już nie Limanowa. Jak Warta zagra z pełnym zaangażowaniem to może być niewesoło. |
Będzie gdzieś w TV?
|
Cytat:
|
Na Orange Sport
|
Cytat:
http://www.teleman.pl/program-tv/sta...ge-Sport?day=2 |
Cytat:
|
Profilaktyczne pytanko. Zawieszenie Kojota nie obowiązuje w PP?
|
Cytat:
Występy Śląska i Ruchu powinny być nauczką dla innych. Przy naszym obecnym poziomie to lepiej będzie nie wychylać nosa za polski dołek. Weszlo po 3 latach się przestanie nabijać... ale plama na honorze Wisły pozostanie. |
Cytat:
|
Ładnych pare lat nie graliśmy z drużyną poznańską:mysli:
Wystawić młodych niech grają, ugrają coś to dobrze. Nie ugrają - tragedii nie ma. W sumie nie stać nas na walkę na dwa fronty w tym roku. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Widać zainteresowanie meczem PP ogromne bo temat aż huczy od nowych postów :-)
|
Jeżeli prawdą jest, że w ''18'' z sobotniego meczu dokonano tylko dwóch zmian, to ja się cieszę bo znowu nie ma Garguły. Co zwiększa nasze szansę na korzystny rezultat w tym meczu.
Spodziewam się trudnej przeprawy z Wartą, niby zespół o klasę rozgrywką niżej klasyfikowany niż my, ale pamiętajmy, że PP rządzi się swoimi prawami i nie takie niespodzianki oczy kibica już widziały. Wynik? Hm 2-1 dla naszych kopaczy, chociaż dwie bramki to my ostatnio strzeliliśmy w pierwszej kolejce, więc może nie będę wymagał za dużo i strzelić jedną nie tracąc żadnej. Ciekawi mnie dziś zestawienie linii pomocy czy Iliev dalej zacznie mecz na ławce i czy Quioto zagra od pierwszej minuty. A może Genkov - Sikorski? |
Mam nadzieje, ze zdominujemy dzisiaj przeciwnika a nie On Nas bo to juz by była przesada
|
Pisanie o potencjalnej "dominacji" w naszym wykonaniu nawet w kontekście sparingu z KS Kozia Wólka to duże nadużycie ;)
|
Daniel Sikorski powinien otrzymać pseudonim Mr Strata
|
Cytat:
|
Jedynym, który COŚ gra jest Szewczyk. Po przerwie mam nadzieję zobaczyć Ilieva (nawet bez formy) albo Boguskiego za Sikorskiego, bo... zresztą, wszyscy widzą.
|
TRAGEDIA.
Atak pozycyjny - dno Formacje - rozciągnięte Sikorski - kurvva... bez komentarza |
Po 45 min. na szybkiego...
Panie Cupiał jak to jest Pana wielka Wisła to ja nie mam pytan bo gramy najslabiej od 95 roku... Panie Bednarz jezeli to jest Pana wielka Wisła z wielkimi transferami to wez i wypi... z tego klubu.... Panie Probierz Pana poziom trenerski oscyluje na poziomie ligi okregowej ktora czesto ogladam... Jak mozna bylo doprowadzic na przelomie kilku lat doslownie do upadku...?? |
Strzał ? dośrodkowanie ? (niepotrzebne skreślić) Sikorskiego który poleciał wysoko w niebo może podsumować całą pierwszą połowę w wykonaniu Wisły, Warta na razie lepsza, zobaczymy co pokażą w II połowie.
|
też za Probierzem nie przepadam, ale "tak krawiec kraje jak mu materiału staje".
Probierz ma tragedię pod względem materiału piłkarskiego i jedynie możemy mieć pretensje do Cupiała, że położył lagę na Wiśle. dynek.pl - oczywiście, że ma piłkarzy, którym się a)nie chce, b) nie potrafią c)zapomnieli jak się gra. Więc wina nie lezy tylko w Probierzu. jak widzę Sikorskiego, który nie potrafi grać. Meliksona, który coś tam gra ale sam nie ugra nic, Frederiksena, która traci piłkę, Miśkiewicz tragedia przy wykopywaniu itp., itp., itp. - to aż przykro się robi. A Iwan się fajnie zagalopował przy komentarzu... fartowna dobitka... |
Cytat:
|
Można powiedzieć że Sikorski wywalczył karnego :haha:
|
Można tez powiedzieć ze nie strzeliliśmy 2 karnych.
Co się dzieje z tym zespołem... brak słów. |
KOMEDIODRAMAT. Dziękuję.
na filmewb 10/10 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl