Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [19 kolejka] 2012-02-26 17:00 Wisła Kraków Korona Kielce (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8609)

krowczax 26.02.2012 18:10

Trzeci mecz i druga czerwień, kapitalnie.

ghost_ 26.02.2012 18:11

Czwarty mecz i trzecia czerwień, nawet...

..ale chociaż Kirma się z boiska pozbyliśmy

arrosmay 26.02.2012 18:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krowczax (Post 1223876)
Trzeci mecz i druga czerwień, kapitalnie.

Nope.
4 mecz i 3 czerwień, w tym druga Czekaja.

krowczax 26.02.2012 18:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arrosmay (Post 1223879)
Nope.
4 mecz i 3 czerwień, w tym druga Czekaja.

Chodziło mi o mecze i kartki Czekaja.

63.5 Kg 26.02.2012 18:15

Panowie nie oszukujmy sie..
Wisla gra z meczu na mecz znowu coraz gorzej...zaczyna to wszystko wygladac jak Wisla Maaskanta...
I przestanmy zyc mitem Czekaja i jego fenomenalna gra,ten chlopak naprawde jeszcze nic nie umie..
I dziekuje po meczu...
Ja do dzisiaj zastanawiam sie co robia w Wisle zawodnicy typu Lamey,Jaliens,Bunoza,Jirsak,Kirm itd...

krowczax 26.02.2012 18:17

No i winszujemy. Staczamy się...

Adenalix 26.02.2012 18:19

Czerwień: 2 x Liege i Korona. Nie umiemy dotrwać meczu w 11? Tym bardziej, że jedna czerwień głupsza od drugiej. To nie było "inaczej się nie dało"... Jednak prym głupoty wiódł Nunez a nie Czekaj. Czekaj jest nieopierzony a taka sytuacja jak dzisiaj to bezcenne dla niego doświadczenie. Bop niestety najlepsze życiowe doświadczenia człowiek ma jak wyrżnie na dupę.

klusek106 26.02.2012 18:19

Brak słow ;) wszystko przez glupote waszego ulubienca ...Czekaja ;)

Uran235 26.02.2012 18:20

Szkoda, że w Wiśle nie ma piłkarza z prawdziwymi jajami. Takiego, co by podszedł do Korzyma i powiedział mu: Jeszcze raz się położysz ....o, to ci nogi połamię... a potem i tak by mu te nogi połamał...

NoRules 26.02.2012 18:21

Nie jest tak złe jeszcze 3 oczka i sie utrzymiemy :). Trzeba pozytywnie patrzec na zycie

Adenalix 26.02.2012 18:21

Korona zrobiła akcję bramkową 2 na 5 (słownie: dwóch na pięciu). A w zasadzie na czterech bo Bundozy jakby nie było. 64 minuta i bez strzału w światło bramki.

63.5 Kg 26.02.2012 18:22

W tym sezonie nie pozostaje nic innego jak walka o 8 miejsce a'la Maciek Skorza...
Szkoda ze nie mozemy oddac 1 celnego strzalu u siebie..
A na miejscu kibicow bm poprosil o zwrot pieniedz za bilety,poniewaz pilkarze a raczej kopacze grajacy w naszym klubie przynosza wstyd i hanbe...

kot 26.02.2012 18:23

Ale szybko zniszczono wszystko co zbudował Maaskant. Zakazano grać, strzelać i biegać. Bezkarnie kopie Wisłe kto chce i to dosłownie też. Maaskant być może uzbierał punkty na utrzymanie, więc tragicznego .......nięcia o dno i jego przebicia nie będzie. Oby, bo tak siermiężna Wisła kłuje w oczy, a pikiniki bez znienawidzonego Małeckiego i za najtańsze bilety w Polsce i tak wypięli się na Wisłę.

Ps. Czekaj w/g mnie okazał się ogromnym nieporozumieniem na teraz, co Maaskant wiedział a Kaziu nie Flyn nie wiedział. Ciekawe, czy jest możliwe, aby trener będący tylko na pół roku, nawet tego nie doczekał ?? Czy Valckx nadal uważa, że skład Wisły ma sens i przyszłość ???? Jakie są teraz cele Wisły panie Basałaj ??????

krowczax 26.02.2012 18:28

Nie sądziłem, że to kiedyś napiszę, ale.... za Złotego Roberta chociaż strzelaliśmy...

ChG 26.02.2012 18:31

Wyjebać wszystkich, na czele z trenerem. Jovanović, Melikson, Biton - powodzenia w dalszej karierze, poza Wisłą, gdzie się marnujecie.

ENDRJU 82 26.02.2012 18:35

Tragedia. Fakt, staczamy się ...

63.5 Kg 26.02.2012 18:37

Panowie mysle ze patrzymy wszyscy realnie na to co sie dzieje...
A to co sie dzieje to juz ciezko opisac,odsajemy 1 celny strzal u siebie z wielka Korona ,milknie wielki mit Czekaja oraz najwyzasza pora podziekowac wielu naprawde wielu zawodnikom...

Adenalix 26.02.2012 18:38

Nie ma co pier***ić o hańbie o zwrotach pieniędzy oraz o tym jaki słaby jest Czekaj. Tutaj jest 11 na 11. Kogo z Korony kupilibyście do Wisły kto miałby wskoczyc od razu do pierwszego składu? Pewnie nikogo. To nie są nadzwyczajni piłkarze, tak jak Podbeskidzie, Lechia, Górnik, które nas pokonały u siebie. To kwestia mądrości, inteligencji, taktyki, mentalności. Przegrywamy za każdym razem ze słabszymi od siebie i to nie jest przypadek. Można przegrać pechowo, ale my gramy arcysłabo po prostu. Mam wrażenie, że przeciwnicy grają za każdym razem z nami jak o mistrzostwo świata a my zagubieni.. jakbyśmy mieli być w jakimś inkubatorze, pod parasolem ochronnym: przecież nikt nam nie zrobi krzywdy bo my to my... Z takim składem i mentalnością, walką Podbeskidzia mieli byśmy wiele punktów więcej. Inna sprawa to taktyka... Moim zdaniem przez nią przegraliśmy w Liege i raczej taktyką nikogo jeszcze w tym sezonie nie zaksaowaliśmy.

Oczywiście nie jestem obiektywny, ale mam wrażenie, że sędzia jest surowy tylko dla Gospodarzy. To co odwalił Kiełby przy zejściu z boiska to jest źółta kartka. Wilk żółtko za odkopnięcie piłki, a Golański nic. Korona błaznuje a czas leci. Gdyby Wisła zaczełą błaznowac zaraz sędzia stanowczoby to ukrócił.

63.5 Kg 26.02.2012 18:40

Kolego ktory piszesz nademna.
Chodzi o to ze Korona nie jest gorsza w tym meczu tylko lepsza...
Gorszy byl Standard czy Zaglebie... ale nie Korona..

Adenalix 26.02.2012 18:44

Zgadzam się Kolego. Są lepsi choć nie mają większego potencjału. O tym jest mój powyżej.

BiałaGwiazda 26.02.2012 18:44

3/4 składu jest do wywalenia,śmieszą mnie Ci którzy mówią,że mamy mocną i równą kadre..na czele z Valcxem

ChG 26.02.2012 18:45

Wisła jest obecnie ŻENUJĄCO SŁABA. Trzeba wy.......ić wszystkich, od Pareiki, przez Lameya, Jirsaka i innych Kirmów. Zatrudnić TRENERA, a nie kogoś, kto się za niego uważa i zacząć wszystko od nowego sezonu, ten jest już stracony.

63.5 Kg 26.02.2012 18:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Adenalix (Post 1223903)
Zgadzam się Kolego. Są lepsi choć nie mają większego potencjału. O tym jest mój powyżej.

I wlasnie to jest najsmutniejsze,przegrywamy z ogorami ze wsi i dobrze jest...

ghost_ 26.02.2012 18:46

Tyle, że ta Korona nic by nie ugrała (chyba że naprawdę z dużą ilością szczęścia), gdyby nie ta durna czerwona kartka dla nas. Chcemy, żeby Wisła tak grała, na 0-0? przecież już się napluliście wszyscy jadem na Maaskanta.

Ciastek1 26.02.2012 18:46

Do 17 wierzyłem w szanse na MP obecnie nie wierzę nawet w miejsce w pierwszej 5 . ŻENADA

Widzieliście na jakiej ....ie grała Legia ? Za to u nas jest posiadanie 70 % , super .

ChG 26.02.2012 18:47

Przecież Moskal to Maaskant w innym przebraniu, o czym my w ogóle mówimy. Tu trzeba kogoś nowego, kogoś kto nie przesiąknął chujowością Holendra.

63.5 Kg 26.02.2012 18:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ghost_ (Post 1223907)
Tyle, że ta Korona nic by nie ugrała (chyba że naprawdę z dużą ilością szczęścia), gdyby nie ta durna czerwona kartka dla nas. Chcemy, żeby Wisła tak grała, na 0-0? przecież już się napluliście wszyscy jadem na Maaskanta.

Ale kolego przed kartka Czekaja gralismy doklandie to samo.
Pierwszy celny strzal oddalismy w 70 minucie...
PS.A co do trneera to niue tylko jego wina panowie ,zauwazcie ze juz drugi trener tym samym skladem gra to samo,poprostu mamy prymitywnie slaby zespol...

Boruc 26.02.2012 18:51

Teraz Podbeskidzie jest przed nami już przy rownej ilości spotkań...

63.5 Kg 26.02.2012 18:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Boruc (Post 1223913)
Teraz Podbeskidzie jest przed nami już przy rownej ilości spotkań...

Korona tez...
A jak widze usmiech Garguly po meczu to mnie ch... strezla...

BiałaGwiazda 26.02.2012 18:52

To nie kwestia tego czy dostaliśmy czerwoną kartkę czy nie,po prostu nie potrafimy grac i tyle,dostajemy z byle ogórami.Wozi nas Korona,woziło Podbeskidzie to nie zdziwie się jak i ŁKS,który ledwo wiąże koniec z końcem a piłkarze spotkali się tydzień temu na pierwszym treningu nas powiezie.Tu trzeba rewolucji,jak w lecie nie będzie przynajmniej 5 dobrych transferów plus nowy trener to sobie możemy pomarzyc o jakichkolwiek sukcesach..

Adenalix 26.02.2012 18:53

Ostatni mój post bo wszyscy widzą, że bija nas byle pastuchy. Popatrzcie sobie na zachowanie Bundozy przy golu. Dobranoc.

Boruc 26.02.2012 18:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BiałaGwiazda (Post 1223915)
To nie kwestia tego czy dostaliśmy czerwoną kartkę czy nie,po prostu nie potrafimy grac i tyle,dostajemy z byle ogórami.Wozi nas Korona,woziło Podbeskidzie to nie zdziwie się jak i ŁKS,który ledwo wiąże koniec z końcem a piłkarze spotkali się tydzień temu na pierwszym treningu nas powiezie.Tu trzeba rewolucji,jak w lecie nie będzie przynajmniej 5 dobrych transferów plus nowy trener to sobie możemy pomarzyc o jakichkolwiek sukcesach..

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1223910)
Ale kolego przed kartka Czekaja gralismy doklandie to samo.
Pierwszy celny strzal oddalismy w 70 minucie...
PS.A co do trneera to niue tylko jego wina panowie ,zauwazcie ze juz drugi trener tym samym skladem gra to samo,poprostu mamy prymitywnie slaby zespol...

Tylko że my niemal tym samym zespołem zdobyliśmy MP2011.

PS. Myślałem że się nie doczekam tego dnia, ale najlepszy na boisku był Jaliens

fqqs 26.02.2012 18:54

Najlepszy Jaliens i Lamey.

Najgorszy Garguła i Jovanovic.

Czekaja nie bede komentowal. Moze i chłopak ma warunki fizyczne, ale i trociny w głowie.

Generalnie sezon stracony, obysmy sie utrzymali. Moze pojdzie cos z pucharem polski na pocieszenie zrobic.

Jak nie obroncy to ofensywa gra do dupy. ;/ cała obecna Wisła

krowczax 26.02.2012 18:54

Dno i metr mułu, a i od spodu słychać jakieś pukanie. Gramy do bólu bojaźliwie, nie mamy żadnego absolutnie atutu w ofensywie. Zaczynam się modlić o Probierza.

63.5 Kg 26.02.2012 18:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Boruc (Post 1223920)
Tylko że my niemal tym samym zespołem zdobyliśmy MP2011.

Zghadza sie bo wyglada na to ze ten zespol, juz sie soba przezyl...i to dosc powaznie...potrzebne sa bardzo duze zmiany...

arrosmay 26.02.2012 18:55

Czekaj = idealny następca Głowy.

mitmichael 26.02.2012 18:56

No to zostaje Nam po dzisiejszym spotkaniu tylko i wyłacznie walka w Pucharze Polski

brylant17 26.02.2012 18:56

Jak chcecie trenera to tylko i wyłącznie Probierz spokojnie by poukładał Wisełkę i coś by jeszcze z niej wycisnął może nie pierwsze miejsce może 3-4.A w przyszłym sezonie dać mu pracować i najlepiej by było pozbyć się Lamey'ów, Jaliens'ów i innego podobnego szrotu a ściągnąć młodych zagranicznych piłkarzy wiem, że to marzenie, ale może Probierz przyjdzie Petrescu raczej nie

thechris 26.02.2012 18:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez thechris (Post 1222997)
Po wyjazdowej klęsce w LE (z Twente?) była Legia i wiadomo jaka gra, jakie zaangażowanie i jaki wynik... Myślę, że remis z Koroną będzie sukcesem. W przypadku porażki spadniemy pewnie na 8 miejsce.

Ehh... czasem nie lubię mieć racji.

Wasiu 26.02.2012 18:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ChG (Post 1223909)
Przecież Moskal to Maaskant w innym przebraniu, o czym my w ogóle mówimy. Tu trzeba kogoś nowego, kogoś kto nie przesiąknął chujowością Holendra.

Maaskant w przeciwienstwie do tego polskiego pseudowynalazku mial jakiekolwik pojecie o trenerce. Spadaj ziemniaki zbierac Moskal, do tego sie nadajesz.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:56.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl