![]() |
no dzisiaj Real moze miec pretensje do Gonzalo Hiquaina, mial 3 setki
wrocil stary dobry Gonzalo, psuje setki w waznych meczach |
.... Niewykorzystane pewne sytuacje lubia sie mścic ... i dzis Real odczul to na wlasnej skorze idealnie .... przy tym wyniku , tylu niewykorzystanych sytuacji 100 %-ych , przy nieuznanej bramce Ramosa mozna bylo ograc Barce i to wysokim wynikiem ....dolanczajac takie zwyciestwo i 5 punktow przewagi w lidze Real by bardzo zyskal jesli chodzi o morale zespolu ....... ten mecz moze kosztowac Real nie tylko utrate mozliwosci zdobycia pucharu Krola .... Gonzalo za dzisiejszy mecz powinien oddac polroczna pensje na jakas Fundacje
|
Dzisiejszy mecz jest gdzies w TV???
|
TVP1, TVP1 HD oraz TVP Sport
|
Mignęła mi dzisiaj zajawka i chyba w TVP 1 o 22:00.
|
TVP wczoraj już się popisało, żebyście się nie zdziwili jak mecz puszczą o 2 w nocy. :D
|
Dzieki WIelkie.... :)
|
Oj, dzieje się w tym meczu. Ciekawe czy w II połowie będziemy mieli też tyle emocji.
|
Życie jest piękne.....:dzieki:
|
Życie to są tylko chwile ;/
|
potwierdzam :foch:
|
Ale mecz się zrobił ;)
2:2 jak na razie... |
I koniec. Geniusz 2 najlepszych zawodników globu, radość patrzeć.
|
Szkoda że Montoya trafił w poprzeczkę, bo może by mu się poprawiły morale po tym jak go Krystyna objechała kilka razy
|
Kawał meczu. U nas jest podobna dyscyplina sportu, tez gra po 11 gości i jest trzech sędziów, tylko wykonawcy to kabareciarze.
|
Niby gwiazdeczki, a uciecha patrzeć jak gryzą trawę. :) Biegać, walczyć i się starać... :D
|
Mam nadzieję że w najbliższym czasie będzie meczów miedzy tymi dwoma drużynami jak najwięcej. Gran Derby bez Messiego i Ronaldo myslę że dużo stracą na atrakcyjności. Teraz świat jest podzielony nawet nie tyle na Real i Barcelone, co na Ronaldo i Messiego. Mecze gdzie Ci dwaj piłkarze stają przeciwko sobie...
Dzisiaj kolejny świetny mecz. I znowu popis tych dwóch piłkarzy. Ciekawe ile w tym roku pobiją te dwie drużyny i ci dwaj piłkarze nowych rekordów. |
Dawno nie widziałem tak spokojnego GD. Spodziewałem sie jakich przepychanek, utarczek słownych, kłotni i czerwonych kartek a tu nic - czyzby to jakis przełom?
|
ciekawe co powiedział Jose w przerwie Benzemie za tą s.......ona setke
|
@szprotson
pewnie: "Nie przejmuj się, nawet Brożkowi się to zdarza" :D Rzeczywiście, jak na Gran Derbi to było dość spokojnie, ale to dobrze - więcej futbolu, mniej przepychanek. Choć oczywiście fauli nie brakowało, ale jedni drugim sobie do gardła nie skakali. Przyjemnie się oglądało, choć widziałam lepsze mecze między tymi drużynami. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Moim zdaniem obie ekipy są równe, w tej chwili żeby wygrać trzeba mieć szczęście. Już od paru miesięcy ani Real ani Barca nie jest w stanie "zgnieść" rywala, pewnie po odejściu Mourinho Barca znów będzie królować w lidze, ale też trzeba zauważyć że Xavi czy Puyol jest sezon, dwa i myślę że kariera się skończy, a w przypadku tego drugiego to sytuacja podobna jak z naszym Radkiem
|
Cytat:
Bo Bunozy im nie oddamy. |
Kto nie skacze, jest Polakiem !
|
@up: Wałkowane już tysiące razy.
JŻS- to samo. |
I co? Jest tu jakiś cwaniak?:-D
|
Hala Madrid Gigancie :D
|
Gracias Zidane :)
Dawno takiej konsekwencji taktycznej nie widziałem w Madrycie |
Chciałoby się napisać, że liga będzie ciekawsza ale to i tak niczego nie zmienia - Barca będzie mistrzem.
A cieszę się z tego, że wynik tego meczu i mistrzostwa Hiszpanii jest mi całkowicie obojętny bo jak czytam czasami komenty poważnych ludzi, którzy przy tym meczu zamieniają się w hejterów z gimbazy to mi się odechciewa. Podniecanie się tym meczem i reklamowanie go jako derby europy też jest dziwne. |
Casemiro gracz meczu. Kto za?
|
dopoki Real nie kupi dwoch dobrych stoperow i napastnika - kilera- to dlugo jeszcze nie dorowna panienkom z barcelonki , nieuznan bramka Balea to majstersztyk tej ligi
|
Bardzo dobrze, ze to Real wygrał a za ten nieuznany gol to sedziowie powinni zostac zawieszeni.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl