![]() |
Wolni trenerzy obecnie:
Quique Sanchez Flores Miguel Angel Portugal Rafael Benitez Michel Manolo Jimenez Javier Clemente Pasquale Marino Roberto Donadoni Serse Cosmi Nevio Scala Avram Grant |
niestety wolny nie jest pan Agrest.
Zresztą banda Kapy i tak by tu nie chciała. |
Roy Kean brzmi równie wspaniale co nieprawdopodobnie
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
dobra w sprawach czysto plotkarskich to ja słyszałem że Bogdan Sysło przygotowuje się do roli szkoleniowa białej Gwiazdy a nawet ma być grającym tenerem
|
Cytat:
|
Maradone dawać ! :D
|
Czy Białoński ma tu rację?
Cytat:
|
Za Cupiała nigdy w tym klubie nie bedzie normalnie,najłatwiej zrzucic wszystko na trenera,skoro nie wydajemy kasy na transfery na pilkarzy młodych,itp. tylko emerytow z karta na rece,to nieoczekujmy cudów,,,przyjdzie nowy trener(chocby i Jimenez) i za rok znow bedzie zły i go wywala,prosta piłka,Zwalniamy trenera,nie majac nikogo w w jego miejsce?,,w normalnym prosperujacym klubie tak nieodwznych decyzji sie nie podejmuje!Nie miejmy pretensji do Bogdana Staszka Roberta i Bog wie kogo jeszcze,,,nasz zarzad dysponuje takimi srodkami jakie da Cupiał i tyle wtemacie
|
Cytat:
ale to nierealne ale niech znajda kogos w ten desen, jakiegos Niemca, Serba, ktos kto gra pilke taktyczna, a nie techniczna jak Hiszpanie |
Cytat:
Rety nie ma innych nazwisk w Serbii a tak btw poza doniesieniami o Guardioli, smolotach i świetle w zamkniętej lodówce (kur.a niesamowite...) ktoś ma jakiegoś ciepłego SuperEkspresowego NIUSA ? no to ja mam!!!: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/inn...wiadomosc.html I 2 złote w STSie psu w d.pe.... |
Tomasz Kafarski jak dlamnie najlepszy z całej tej bandy
|
Cytat:
|
Widziałem wczoraj Michaela Laudrupa w Sheratonie... w telewizorze:D
A tak serio - Manolo Jimenez, Michel... może jeszcze Zico i Dunga:DDD Skończy się na wyjęciu Fornaliku z Ruchu, bo wątpię żeby nawet na Maaskancie 2.0. Ech... który to już raz:( |
Zdziwiłoby was to gdyby trenerem został Cleber?:) Debiutant, Wisła w sercu, zna polski język, zżyty z kibicami
|
w Kronice powiedzieli wlasnie ze najpowazniejszymi kandydatami sa Jimenez oraz... Jan Urban
|
Paolo di Canio byłby spoko.
|
Nie jestem zwolennikiem Jimeneza jako ewentualnego trenera Wisły. Przecież za jego pracy trenerskiej w Sevilli klub zanotował jedną z największych kompromitacji na przestrzeni ostatnich 20 lat. Odpadł w eliminacjach LM z klubem Petrescu. Różnica w budżecie jak my do Lewadii Talin czy Karabachu.
|
Tylko nie Paweł Janas, Heniu Kasperczak, Stefcio Majewski albo Jurek Engel...
|
Czy Zdzisław Kręcina ma papiery trenerskie?I czy jest charyzmatyczny?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
No pewnie chodzi o to rzymskie pozdrowienie na meczu Lazio.
|
Cytat:
|
Cytat:
http://lechistan.blox.pl/resource/dicanio1.jpg |
Paolo di Canio jest faszystą
"Brawo Melikson!" po golu :D |
Pograliby, tylko musieliby robić salut rzymski, po każdym strzelonym golu.;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Slusznie. bez sensu sie wtracilem.
|
Jutro w "Fakcie" wywiad z Manolo Jimenezem, który mówi, że chętnie podejmie rozmowy z Wisłą.Niby to tabloid, któremu ufać nie warto, ale wywiad przeprowadził Piotr Koźmiński.A to poważny dziennikarz(pisze również do polskiego działu uefa.com), więc coś na rzeczy musi być, jeśli chodzi o tego trenera.
|
Po pierwsze bardzo ważne pytanie mam.
Jak wyobrażacie sobie Manolo Jimeneza trenerem Wisły skoro ten nie zna angielskiego ? Po hiszpańsku chyba nie będzie się z prasą, zawodnikami rozumiał. Trener Wisły powinien biegle posługiwać się językiem angielskim ;) |
Może znowu Dan Petrescu? Przypomnienie jego historii w Wiśle...
http://czasfutbolu.pl/index.php?opti...ktualnosciduze |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl