Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [11 kolejka] ŁKS Łódź - Wisła Kraków - 23 października, niedziela 14:30 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8346)

legol 23.10.2011 16:14

Jeszcze jedno... Jak się ogląda transmisje analu+ to aż ręce opadają. Ja rozumiem że można mieć własne sympatie, ale bez jaj. Posłuchajcie sobie komentarza przy golach. Jak strzelił ŁKS to orgazm, jak Wisła to prawie płacz dało się słyszeć. I te wywiady po meczu w stylu: Jak się grało przeciwko 14 Wiślakom? Jednak poziom innych lig odbiega nie tylko poziomem piłkarskim ale i transmisji i komentantorów...

Szarny 23.10.2011 16:19

Garguła wreszcie zagrał przyzwoicie. Może nie miał kluczowych podań, ale razem z Nunezem dobrze organizowali gre w środku. No i nie tracił zbyt wiele prostych piłek, a kilka razy skutecznie powalczył (!), kiedy akurat piłke stracił. Ogólnie fizycznie wygląda dużo lepiej. Szybciej porusza się po boisku, szybciej odgrywa i przede wszystkim szuka sobie miejsca po każdym zagraniu (w odróżnienu od Jirsaka). Nie unika gry, nie chowa się jak we wcześniejszych meczach i co najważniejsze - nie szuka na siłę niekonwencjonalnych podań, tylko stara się grać prosto, szybko i skutecznie.

Obok Nuneza i Ilieva był chyba najlepszy wśród naszych. Fajnie też pokazał się kilka razy Boguski i w następnych meczach powinien grać kosztem Kirma.

Za to dosyć słabo Biton. Masa niedokładności i złych decyzji, zarówno jeśli chodzi o strzały jak i podania, ale i tak zrobił swoje tą bramką z niczego.

Enrico2000 23.10.2011 16:20

Cieszą 3 pk i na tym konieć. Gra taka jak zwykle, czyli w zasadzie jej brak.

A to co sędziowie wyprawiają to już śmiech na sali. Cieszmy się z tego, ale obyśmy nie musieli np 2 razy z rzędu potem płakać, że sędzia zabrał nam punkty.

Skipper 23.10.2011 16:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez legol (Post 1180590)
Jeszcze jedno... Jak się ogląda transmisje analu+ to aż ręce opadają. Ja rozumiem że można mieć własne sympatie, ale bez jaj. Posłuchajcie sobie komentarza przy golach. Jak strzelił ŁKS to orgazm, jak Wisła to prawie płacz dało się słyszeć. I te wywiady po meczu w stylu: Jak się grało przeciwko 14 Wiślakom? Jednak poziom innych lig odbiega nie tylko poziomem piłkarskim ale i transmisji i komentantorów...

Nie mają po prostu na tyle ekip żeby relacjonować wszystkie mecze na żywo na takim samym wysokim poziomie, przez co te mecze o wcześniejszych porach (jak nasz dziś) są gorzej obsługiwane. Te pytania do gościa z ŁKS-u żałosne, zresztą do Wilka też, jakby nie mogli czegoś ciekawe wymyślić, przecież wszyscy widzieli że nie było spalonego to po co jeszcze pytać o to piłkarzy? Westfal (komentował z Mielcarskim) też się nie nadaje, rzucili chłopa do komentatorki a to przecież reporter i widać że nawijka przez 90 minut to nie jego specjalność.

Uran235 23.10.2011 16:20

Na żywo wyglądało to tak, że Iliev, dopóki miał siły, brał grę na siebie i ciągnął grę. Ale ze względu na brak zmienników był na boisku przynajmniej 10 minut za długo. W drugiej połowie bardzo szybko zgasł i nawet nie przewjał się w akcjach, bo nie nadążał za tempem dyktowanym przez naszą organizację gry.

W drugim meczu z rzędu jestem zbudowany postawą Nuneza. Miał straty i w ogóle nienajlepiej wszedł w mecz. Ale poza tym był mózgiem drużyny. Niemal każda akcja była budowana przez niego. Rozdzielał piłki, na lewo, na prawo, zbierał co zostało w środku pola. Do tego ma olbrzymi wachlarz zagrań. Niby głównie podaje, ale świetnie czuje kiedy może wejść w wolną strefę dryblingiem. Reguluje tempo gry, wraca się pod obrońców żeby wspomóc ich w rozegraniu. Do tego masa odbiorów płynących z dobrego ustawiania się i czytania gry. To zdecydowanie jest diament do oszlifowania - nie wyobrażam sobie żebyśmy go nie wykupili. I w drużynie też się chyba czuje coraz lepiej, bo co była jakaś przerwa w grze, to dyrygował kolegami - a to podejdźcie, a to zostańcie, szybciej, wolniej. Prawdziwy mózg drużyny.

Biton do bramki chyba nie miał udanego zagrania. Jak Wisła grała z kontry, to potrafił utrzymać się przy piłce i tyle jego atutów.

Garguła tak od 60 minuty jechał na zasilaniu awaryjnym. Niby miał zrywy, ale to jednak nie było to. W pierwszej połowie zdecydowanie bardziej pożyteczny, chociaż trochę za dużo niedokładności.

Z obrońców akurat Lameya bym tak nie krytykował. Chłop zasuwał od linii do linii przez cały mecz - jak tylko była okazja, to się włączał, rozgrywał na połowie przeciwnika. Fakt, że w końcówce trochę widać było braki wydolnościowe w akcjach pod własną bramką, ale to cała drużyna miała problemy ze złapaniem drugiego oddechu i trudno winić akurat Lameya. Paljić na drugiej stronie miał chyba ze dwa wyjścia przez cały mecz, a w końcówce też oddychał rękawami.

Dariook 23.10.2011 16:21

fajnie jest miec po swojej stronie 3 punkty i ... sędziego.

AS82 23.10.2011 16:21

Wisła zamiast 1 pkt. ,zdobyła 6 pkt. dzieki sedziom , a takto pozegnalibyśmy z pewnoscia , nie boje sie powiedziec ,tego pseudotrenera Maaskanta. Sadze ze 3/4 druzyn w tej lidze ,gra lepiej w pilke .My gramy piach ,wolno ,same straty ,nie da sie tego ogladac. Teraz znow sie udalo ale to ze ktos nas upokorzy to jest niemal pewne i nie zdziwie sie jak to bedzie Podbeskidzie czy niestety żydy w derbach. A nabicie pilka Jaliensa przez Lameya była wisieńką na torcie tego co gra Wisła Maaskanta.

ostrzeżenie za brak umiaru

Filippo 23.10.2011 16:26

Komentarz C+ to jeszcze większa żenada niż sam błąd sędziów. Błąd był, bramka na 2:2 też, ponad 10 minut na strzelenie przez Wisłę ew. 3 gola też..ale sugestie by techniczny oglądał powtórke na TV i leciał do głównego i liniowego podpowiedziec jak było - zwłaszcza ze bylo na to duzo czasu - to poziom piaskownicy..albo do pilki noznej wprowadza sie uzycie powtorek na okreslonych zasadach albo sie nie wprowadza i dopuszcza wielbłądy sędziowskie. O gówniarskim zachowaniu kolejnego "komentatora", zaczynającego rozmowe z Kaczmarkeim od słów "ciezko wygrywac grając w 11 przeciw 14" juz nie wspomnę. Taka wypowiedz mialaby uzasanienie gdyby mylili sie na nasza korzysc od poczatku meczu, a nie przy jednej sytuacji.

Uran235 23.10.2011 16:28

BTW, nie wiem co pokazały powtórki, ale kartka dla Golańskiego bardziej niż ewidentna, ja liczę na zawieszenie - nie za chamstwo - za głupotę. Jeszcze się gość po meczu tłumaczył, że on tylko nogę próbował uwolnić i że on sobie by nawet żółtej nie dał ...

Griszka30KR 23.10.2011 16:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez legol (Post 1180590)

Ja takiego wrażenia nie odniosłem jeżeli chodzi o komentarze przy bramkach,także bez atu :).....Pytanie o "14" zadane było przez świezo upieczonego reportera Dziewickiego,byłego zawodnika Poloni Warszwa,wiec nie ma sie co dziwic,ale czy poniekąd było nawet trafne w zaistniałej w trakcie meczu sytuacji...?

legol 23.10.2011 16:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Griszka30KR (Post 1180607)
Ja takiego wrażenia nie odniosłem jeżeli chodzi o komentarze przy bramkach,także bez atu :).....Pytanie o "14" zadane było przez świezo upieczonego reportera Dziewickiego,byłego zawodnika Poloni Warszwa,wiec nie ma sie co dziwic,ale czy poniekąd było nawet trafne w zaistniałej w trakcie meczu sytuacji...?

Naprawdę nie odniosłeś? TO posłuchaj...
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...mey__1_1_.html
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...ton__1_2_.html

W normalnym kraju, w normalnej lidze normalny komentator podnosi ton głosu po golu - chyba że jest stronniczy...
Nie żeby to było jakieś istotne ale wkurza to okropnie....

wolfy 23.10.2011 16:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Uran235 (Post 1180604)
BTW, nie wiem co pokazały powtórki, ale kartka dla Golańskiego bardziej niż ewidentna, ja liczę na zawieszenie - nie za chamstwo - za głupotę. Jeszcze się gość po meczu tłumaczył, że on tylko nogę próbował uwolnić i że on sobie by nawet żółtej nie dał ...

Powtórki pokazały, że zachował się jak idiota. Nawet go mocno nie kopnął, ale po co to zrobił?

Uran235 23.10.2011 16:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1180610)
Powtórki pokazały, że zachował się jak idiota. Nawet go mocno nie kopnął, ale po co to zrobił?

Bo jest idiotą? W każdym razie na myśliciela mi nie wygląda...

mitmichael 23.10.2011 16:47

Ten tekst to sie na prawde nadaje do Łapu Capu - nie mogliscie dobrze grac 10ciu na 14stu:D

Wojtas 23.10.2011 16:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Uran235 (Post 1180597)
Na żywo wyglądało to tak, że Iliev, dopóki miał siły, brał grę na siebie i ciągnął grę. Ale ze względu na brak zmienników był na boisku przynajmniej 10 minut za długo. W drugiej połowie bardzo szybko zgasł i nawet nie przewjał się w akcjach, bo nie nadążał za tempem dyktowanym przez naszą organizację gry.

W drugim meczu z rzędu jestem zbudowany postawą Nuneza. Miał straty i w ogóle nienajlepiej wszedł w mecz. Ale poza tym był mózgiem drużyny. Niemal każda akcja była budowana przez niego. Rozdzielał piłki, na lewo, na prawo, zbierał co zostało w środku pola. Do tego ma olbrzymi wachlarz zagrań. Niby głównie podaje, ale świetnie czuje kiedy może wejść w wolną strefę dryblingiem. Reguluje tempo gry, wraca się pod obrońców żeby wspomóc ich w rozegraniu. Do tego masa odbiorów płynących z dobrego ustawiania się i czytania gry. To zdecydowanie jest diament do oszlifowania - nie wyobrażam sobie żebyśmy go nie wykupili. I w drużynie też się chyba czuje coraz lepiej, bo co była jakaś przerwa w grze, to dyrygował kolegami - a to podejdźcie, a to zostańcie, szybciej, wolniej. Prawdziwy mózg drużyny.

.

Dla mnie zdecydowanie gracz meczu to Czarek Wilk.Facet od czarnej roboty,jak Sobol niby go nie widac a zap***la ba boisku za trzech.

Znowu biedne media beda caly tydzien trabic jak to WIsla wygrywa bo sedzia gwizdze spalonego.Ciekawe ze inni tez z takich bledow korzystaja ,ale wtedy cisza.

milosz 23.10.2011 17:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 1180599)
Wisła zamiast 1 pkt. ,zdobyła 6 pkt. dzieki sedziom , a takto pozegnalibyśmy z pewnoscia , nie boje sie powiedziec ,tego pseudotrenera Maaskanta. Sadze ze 3/4 druzyn w tej lidze ,gra lepiej w pilke .My gramy piach ,wolno ,same straty ,nie da sie tego ogladac. Teraz znow sie udalo ale to ze ktos nas upokorzy to jest niemal pewne i nie zdziwie sie jak to bedzie Podbeskidzie czy niestety żydy w derbach. A nabicie pilka Jaliensa przez Lameya była wisieńką na torcie tego co gra Wisła Maaskanta.

Powiedz mi jakim cudem uwolniłeś się ze swojego kaftanika.
Dzięki Maaskantowi jesteśmy aktualnym Mistrzem Polski, gramy w LE i mamy jeden punkt straty do lidera. Co do nabicia to przy pierwszej bramce asystował Jaliens a bramkę strzelił Lamey. Coż fakty widać nie ważne, choć nieee dla mnie ważne.

No tak, to forum ma jednak swój folklor.
I żeby niebyło też mam krytyczną ocenę Maskanta pod wieloma względami, ale chodzi o ten umiar ... o ten umiar.

Uran235 23.10.2011 17:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1180620)
Dla mnie zdecydowanie gracz meczu to Czarek Wilk.Facet od czarnej roboty,jak Sobol niby go nie widac a zap***la ba boisku za trzech.

Trener miał trochę pretensji do Wilka o ustawienie, szczególnie w drugiej połowie. I były to pretensje słuszne, bo kilka razy się zapędził, kiedy już inni byli z przodu, ze dwa razy trzeba było mu przypomnieć żeby ruszył za rywalem do tyłu. Takich błędów czasem nie widać na pierwszy rzut oka, ale to po takich błędach padają bramki.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1180620)
Znowu biedne media beda caly tydzien trabic jak to WIsla wygrywa bo sedzia gwizdze spalonego. Ciekawe ze inni tez z takich bledow korzystaja ,ale wtedy cisza.

Zgadzam się w pełni. A jak nas sędzia orżnął z mistrzostwa w derbach dwa lata wstecz, to wszystko było ok - pomyłki były częścią futbolu.

12345q 23.10.2011 17:40

Ciekawe czy teraz reporter zapyta któregoś z graczy Widzewa jak to się grało przeciwko 14 legionistom... W Lidze+Extra zapewne usłyszymy ,że karny to nie bramka. Albo i nic nie usłyszymy :/

mitmichael 23.10.2011 17:47

Na weszlo chyba o tym zapomnieli patrzac na to co pisali ostatnimi czasy na Nas i na decyzje sedziow. Chyba gorsze jest orzniecie druzyny z Mistrzostwa niz w meczu z 3pkt

http://www.weszlo.com/news/4952-Sedz...jka_po_kolejce

Gwiaździsty 23.10.2011 17:50

Te dwie sytuacje z ostatnich meczów to pryszcz w porównaniu do tego jak była Wisła w ostatnuich latach oszukiwana i przekręcana. Oczywiście, zeby była jasność. Takie zwycięstwo nie smakuje wogóle. Wolałbym jakby został remnis z ŁKS-em 2;2. Ale nie bedę się samobiczowął wiedząć, że Amica w pierwszych kolejkach miała uznane 6 goli ze spalonych, dzięki którym liderowła do tej kolejki. I w POZnaniu nikt z tego powodu nie narzekał a wręcz przeciwnie. Mało tego dziennikarze nieśmiało o tym tylko napomkneli. Fakt uznania 6 bramek ze spalonego jak widac uznali za nic specjalnego, jako normę i rtzecz nie wartą dyskusji.
Rwana włosów z głowy wymagają raptem 2 kontrowersje dotyczące Wisły.

P.S. Przed chwilą ręka w polu karnym Legii i cicho sza....no zauważył Szymkowia. Laskowski oczywiście nie. Bo jak widać chce dalej komentować anie robić ....afery. :)

willow 23.10.2011 18:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sensej (Post 1180562)
Przy bramce dla ŁKSu też ?

Bramkę dla ŁKS-u zwalił jak dla mnie Wilk, któremu nie chciało się pobiec za Szałachowskim...
Co nie zmienia sytuacji, że obronę mamy fatalną. Do tego kiepską linię pomocy i mieliśmy co mieliśmy.
Mimo tak słabej dyspozycji, ŁKS się prosił, żeby mu walnąć jeszcze ze dwie - trzy bramy. Wtedy nie byłoby problemów z sędzią i jego decyzjami.
Generalnie przebieg spotkania mnie nie zaskoczył.
Może jak wróci Małecki i Melikson będziemy grać trochę lepiej, ale jak dla mnie, z tym składem i przede wszystkim z tym trenerem, niewiele zdziałamy.

FraMat 23.10.2011 18:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1180598)
fajnie jest miec po swojej stronie 3 punkty i ... sędziego.

nie chrzań głupot... sedzia nie był po stronie Wisły, tylko sie pomylił. Chyba, że jesteś drugim Dziewickim... w takim razie za takie sugestie o tym, że sędzia byl po stronie Wisły, będzie ban

Uran235 23.10.2011 18:25

Wiadomości na Polsaci i co? Z całego meczu pokazali tylko pierwszą bramkę ŁKS-u i drugą bramkę ŁKS-u. Niby drobiazgi, ale jak się tego uzbiera, to wk*rwia.

whistar 23.10.2011 18:26

Już widzę tę histerię w mediach! Czuję, że kilka następnych meczów będzie dla nas ciężkich pod względem sędziowania.

gigant 23.10.2011 18:34

Po orżnięciu w Atenach (bramka Penksy) i w derbach z ....ami (pozdro krzywy)przy prawidłowej bramce Głowackiego, .......i mnie czy ktoś płacze z powodu decyzji sędziego. My po błędach(?) straciliśmy MP i LM.

Zagraliśmy dużo lepiej niż ostatnio i z tego trzeba się cieszyć, gdy wrócą kontuzjowani powinno być dobrze. ŁKS całkiem dobrze i będę im mocno kibicował byle user" krzywy" czy jak mu tam, zapłakał nad losem swojej parchatej drużyny na koniec sezonu.

Elefant 23.10.2011 18:48

Bardzo ważne trzy punkty Wisły.

Sedzia sie pomylił, przykre. Pamiętam taki mecz z Zagłebiem prowadzony przez tegoż Małka kiedy dwa albo trzy razy odwoływał odgwizdane karne dla Wisły. Jedna z wielu pomyłek sędziowskich w tym miesiącu. Samobiczować się nie mam zamiaru.

Jedziemy po bandzie, mecze co trzy dni a my gramy praktycznie zmiennikami. Przypominam, że mamy puchar w tygodniu, ligę w sobotę, LE w czwartek a na końcu tego mecz z Cracovią. Dzisiejsza końcówka była nerwowa głównie spowodu zmęczenia zawodników.

Oczekiwanie, że będziemy grać pięknie, efektywnie dominować rywali z naszą sytuacją kadrową to mrzonki. Cieszmy sie, że zbieramy punkty i nie odstajemy.

Biton - król goli z niczego.

jacula 23.10.2011 18:49

nie ważne sorry

ostrzeżenie za brak umiaru
wstyd to mi za takich kibiców

grzechu1991 23.10.2011 19:01

Weź jacula idź napij się meliski, a jak nie pomoże to łbem o ścianę. Szrot z Holandii wygrał MP, gramy w grupie LE i mamy punkt straty do lidera. Zastanów się co piszesz czasami.

jacula 23.10.2011 19:08

MP to sobie przypomnij z kąd ten MP??????za Skorży ?o MaskANT ?????????? zrobił miał więcej szczęścia i tyle ?

palikot 23.10.2011 19:09

I to nas powinno cementować. :-) to że nas cała Polska nienawidzi, że tylko czekają żeby się spuścić z euforii, kiedy w końcu zejdziemy z tronu. Jestem dumny z ich kompleksów wobec nas - BO MY JESTEŚMY WISŁA!!! a oni są leszczami! :)

Barti 23.10.2011 19:12

A ja jestem wściekły jak Wisła przegrywa i są pretensje o to do sędziów. Trzeba grać cały mecz, a nie spać. 1:0 to słaby wynik. Trzeba dążyć do podwyższenia takiego wyniku i wtedy dopiero, jak jest 3:0 można kontrolować grę. Przy niskiej przewadze bramkowej, wystarczy jakiś błąd sędziego i wtedy jest mnóstwo niepotrzebnych żali. Wszyscy to wiedzą, że najlepszą obroną jest atak. Jak się dasz zepchnąć do obrony - tak jak dzisiaj Wisła w końcówce - to robi się nerwowo. Lepiej jest już u naszych piłkarzy z ambicją, i odrabianie strat jakoś idzie. Tej klasy drużyna co Wisła powinna dominować przez cały mecz. Atak od początku do końca. A jak się nie klei, natychmiast musi reagować trener wprowadzając zmienników, zmieniając taktykę lub ustawienie. Reasumując, pretensje to ŁKS musi mieć wyłącznie do siebie.

koniukrk 23.10.2011 19:15

@palikot
http://wislakrakowszale.com/wp-conte...nam_smutno.gif

dadek 23.10.2011 19:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jacula (Post 1180679)
MP to sobie przypomnij z kąd ten MP??????za Skorży ?o MaskANT ?????????? zrobił miał więcej szczęścia i tyle ?

na początek zainwestuj w słownik i sprawdź kto Nas trenuje , bo ciężko Cię brać na poważnie ;)

rafkur 23.10.2011 19:50

W tym tygodniu dałem sobie spokój z weszło. Już tam nie wchodzę chociaż lubiłem. Aktualnie chyba dam sobie spokój z tym forum. Jedno i drugie zaczyna sięgać dna.
Nie, nie chodzi mi o to, żeby tu było towarzystwo wzajemnej adoracji i zbiorowe głaskanie się po fiutach ale ilość pomyj wylewana na własną drużynę jest przynajmniej jak dla mnie już męcząca.

PS ktoś wywołał wyżej Rudneva - wczoraj zrobił dokładnie to samo z Pawłowskim co Jaliens w meczu z Jagą.Ok, bramka nie padła,ok było parę metrów dalej od bramki ale to w świetle nowych przepisów nie ma najmniejszego znaczenia - pojęcie ochrony bramkarza w "piątce" nie istnieje. Zostało to skomentowane jako ambitna walka o piłkę... Ot, taka drobna różnica.

Romuald 23.10.2011 20:04

W c+ już mnie nic nie zaskoczy w lidze+ extra : sędzia techniczny po golu dostaje informacje od Dziewickiego,że spalonego nie było i na tej podstawie techniczny przekazał informacje do głównego( czy bocznego)... i gdyby bramke uznali to okazałoby się,że reporter ma wpływ na wynik meczu .

Griszka30KR 23.10.2011 20:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez legol (Post 1180608)
Naprawdę nie odniosłeś? TO posłuchaj...
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...mey__1_1_.html
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...ton__1_2_.html

W normalnym kraju, w normalnej lidze normalny komentator podnosi ton głosu po golu - chyba że jest stronniczy...
Nie żeby to było jakieś istotne ale wkurza to okropnie....

juz nie chcę tego rozmywac ,ale dalej nie uważam,ze to nie była stronniczosc(poza tym drugim komntatorem był Mielcarski,a On chyba nie jest nam nieprzyjazny).Głos jest normalnie podniesiony przy początku akcji,a bardziej stonowany przy zdobyciu gola.To stonowanie jest bardziej przejawem "tego sie spodziewalismy" jak to w przypadku Wisły, niż Wisła be..W druga strone zawsze komentatorzy reaguja bardziej żywiołowo,kiedy bramkę zdobywa nie faworyt.

ToTylkoJa 23.10.2011 20:24

Ręka Żewłakowa wywołuje kontrowersje. A ręka piłkarza Wisły w polu karnym też była i nikt nic o niej nigdzie nie wspomina (pierwsza połowa meczu).

19sebawro06 23.10.2011 20:26

w lidze+extra było mówione ze ręka nie do odgwizdania o ręce zewłakowa nawet nie wspomnieli. dziwne to? a karny był ewidentny (ruch w stronę piłki, nawet w transmisji na żywo mówili ze ewidentny karny )

ToTylkoJa 23.10.2011 20:28

O ręce Żewłaka też mówili, że karnego nie było. Więc o co kaman?

A w analizie mówili, że Żewłak nie miał szansy uniknąć zagrania piłki ręką i że nawet chciał do tego nie dopuścić.

FraMat 23.10.2011 20:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ToTylkoJa (Post 1180774)
O ręce Żewłaka też mówili, że karnego nie było. Więc o co kaman?

A w analizie mówili, że Żewłak nie miał szansy uniknąć zagrania piłki ręką i że nawet chciał do tego nie dopuścić.

o nic nie kaman. Wygraliście zasłużenie ten mecz. Najwyżej może chodzic o to, żeby nareszcie gerontokraci z UEFA czy FIFA zdecydowali sie na wprowadzenie analizy video. Byloby dla wszystkich sumarycznie lepiej

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:00.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl