![]() |
"Są ludzie, którym w najbardziej nieludzkim systemie wygodnie, byle zadano im paszę i sztuczne puszczono im ognie. Lecz złota blask, koryta woń, przemocy groza niczym dla wolnych serc, które Prawdy strzeże duch. Nim Ci idee skarleją do celu, by gniazdko wymościć, idź się upomnij o Prawdę, IDŹ nie żałuj młodości. Dziś ogłady nabrał tyran i polotu, zmienił bat na słodki jad telewizorów, sieć zarzucił, oka w niej zawęził, myślisz "wolny jestem", lecz on myśl Twą więzi!" PLAC KONSTYTUCJI, 15:00!
|
jak jest ktos zainteresowany wyjazdem do warszawy - PW , prosze podac numer tel.
|
|
z profilu MN na FB:
"Na Nowym Świecie doszło do bijatyki z udziałem kilkudziesięciu niemieckich lewaków ubranych na czarno i uzbrojonych w kije. Jak podał na twitterze dziennikarz Rzeczpospolitej Michał Majewski, zaatakowali oni grupę rekonstrukcyjną odtwarzającą wojska napoleońskie. Interweniowały duże siły policji, które zepchnęły ich do lokalu Krytyki Politycznej i tam odizolowały." |
|
http://niezalezna.pl/18819-zamieszki-na-nowym-swiecie lewackie ścierwa!
|
POlicja atakuje legalne zgromadzenie i uniemożliwa rozpoczęcie Marszu Niepodległości. Doczekaliśmy czasów, że utrzymywana z naszych podatków policja bije patriotów w Dzień 11 Listopada.
|
S....ysyńskie lewaki
|
Cytat:
|
|
Za tvn24 - Marsz Niepodległości zdelegalizowany...
|
Cytat:
|
ponoć władze miasta zdelegalizowały Marsz Niepodległości, a powodem tego było to, że zaczął się przed czasem. Chyba komentować nie trzeba
|
dzięki za linki. Wie ktoś mniej więcej co tam się dzieje? i Ile jest osób?
"Policja nieoficjalnie: Marsz się nie odbędzie !!! Przez kibiców, którzy zaczęli zadymę" - wybiórcza Miejmy nadzieję, że marsz dojdzie do skutku! |
Państwo POlicyjne
Je*ać lewackie ścierwa. |
Cytat:
|
Nowoczesne ?? raczej PO ...bane
Nie wyobrażam sobie żeby w USA, które też ma swoich pomyleńców ktokolwiek odważył się wystąpić przeciwko uroczystościom 4 lipca. Przynajmniej w Krakowie na Placu Matejki nie było tych spedalonych lewaków. |
marsz nie został zdelegalizowany - tvp.info. Wypowiedź Agnieszki Kłąb ze stołecznego Biura Prasowego
|
Ratusz w tej chwili ogłosił : Marsz jest legalny w dalszym ciągu.
A ta szm. z tvp info.." co sie musi wydarzyć, żeby go zdelegalizować"? |
tvn powinni zdelegalizować do k...wy nędzy :[
|
Marsz nadal legalny.
|
Cytat:
PO...bany kraj |
Jak macie możliwość to oglądajcie raczej TVP Info a nie TVN24, mniejsza propaganda.
|
Cytat:
|
Cytat:
Zza barierek nie było widać że coś tam się dzieje - transparent był widoczny. Co się dziwić jak prezydent czerwony :-/ |
Szkoda, że to tak wyszło, ale można było to przewidzieć. Miejmy nadzieję, że przejdą tak jak to było w programie. Jak ma iść marsz? Gdzie ma się spotkać z czerwonymi?
|
|
Ludzie relacjonujący ten marsz mają jeden problem. Brak podstawowej wiedzy historycznej i zwyczajna miernota.
Kwestią osobną jest to, że państwo nie potrafi ochronić legalnej manifestacji. Kpina. Wiedząc,że lewactwo będzie starało się przerwać ten marsz, ciekawe co zrobili aby nie doszło do konfrontacji? W każdym kraju, mieniącym się za demokratyczne, każdy kto chce głosić swoje poglądy ma do tego pełne prawo. Do momentu kiedy tego prawa nie łamie rzecz jasna. Dla mnie sprawa jest jasna. Nie umiecie się bawić, jedni i drudzy, absolutny ban na jakiekolwiek manifestacje dnia 11 listopada. A to dlatego, że nie jesteśmy w żadnym sposób krajem demokratyczym. Sam zapis w Konstytucji tego nie zmieni, bo zapisy to jedno a działanie ludzi to drugi. Brak tolernacji jest widoczny dla czegośi nnego jest aż nadto widoczny i to na każdym kroku. Po co udawać coś czego nie ma? A wszystkich demonstrantów do Berezy Kartuskiej. Zgodnie z tradycją. |
Moje pytanie brzmi: Policja prała się z Kolorową Niepodległą? Pozostałe marsze przebiegają normalnie? Jak została wywołana ta zadyma? Przez kolorowa Polskę?
|
Cytat:
Tu masz to w miare dobrze opisane. Narazei dochodzą do pomnika Dmowskiego. "Szczuka apeluje, by ludzie manifestujący w Kolorowej Niepodległej pozbyli się kolorowych emblematów, by nie stali się obiektem ataków - donosi nasz reporter" - wybiórcza |
Piękna i wspaniała inicjatywa pod którą podpisywałem się obiema rękami została zniszczona przez grupę chcąca wywołać burde przy KAZDEJ okazji. WSTYD I HAŃBA. Zwłaszcza jeśli się okaże, że to byli kibice.
Jeżeli miłość do kraju ma być okazywana przez niszczenie mienia panstwowego i prywatnego to apeluje: zmień obywatelstwo, wypierd**** z Polski i demoluj inny kraj. zeby była jasność: 100% poparcia dla Marszu i wszelkich patriotycznych inicjatyw 0% poparcia dla idiotów i bezmózgów |
Z nieoficjalnych wiadomości wynika, że demonstranci spalili wóz TVNu ;D
|
z oficjalnych. niezależnie od mojego zdania na temat Tvn'u: tak Twoim zdaniem okazuje się patriotyzm?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
czekaj bo nie rozumiem, chcesz powiedzieć, że ludzie bijący się z policją na pl. Konstytucji to był kto? bo nawet organizatorzy Marszu przyznali, że mimo iż nie byli to uczestnicy Marszu to byli po tej stronie. Przestań uprawiać głupią propagandę. Mi zawsze bycie prawicowcem kojarzyło się też z tym, że potrafię się uderzyć w pierś i przyznać do winy, więc przestań .......i*
|
Cytat:
|
Cytat:
Dla mnie osoba niszcząca cokolwiek a już zwłaszcza mienie państwowe w żaden sposób nie może nazwać się patriotą. Jest zwykłym s....*synem. Bo flagę można wywiesić, ładnie gadać o patriotyzmie itp. Ale obecny patriotyzm objawia się choćby dbaniem o język polski, czy nie niszczeniem naszego wspólnego dobra. Jak ktoś niszczy cokolwiek i uważa się za patriotę to jest zwykłym ....*m i hipokrytą. |
spalili jednak wóz tvn i lekko uszkodzili polsatu
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl