![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Mam takie przeczucie, ze około 60 minuty poczujemy takie "jeest liga mistrzów" jakiś gol padnie czy coś, że będzie już prawie pewne. Mówię wam E: Cytat:
|
@sportnh
Zeby ja urealnic? Troche sie to kupy nie trzyma: Najpierw Kroska w OSI mowi o miesniu potem o krwiaku. Tak czytelna informacja do mediow po co? zeby dac czas Apoelowi na zmiane taktyki? |
Najgorsze jest to ze przez to info o Meliksonie - tak czy siak bedziemy mieli zakutego gwoździa. Ano dlatego że jesli Maor wybiegnie w pierwszej 11, to nie oznacza to do konca że moze byc w pełni zdrów. Kontuzja może pozwalać na gre , Maaskant zaryzykuje w myśl "Maor nawet z jedną nogą może wygrać mecz", postawi na szali Awans do CL vs Zdrowie Maora. Ciekawe czy w ogóle dowiemy sie czy coś było/jest na rzeczy
|
Cytat:
|
można też zrobić wyprawę dookoła świata i mieć super relax ziom :D chill i spokój w oczekiwaniu na to co się wydarzy bo w innym wypadku zwariujemy :D ole Super Wisełka ole Super Wisełka ole Super Wisełka!!!
|
Można by rzec: Wisło, to jest Twoja chwila prawdy. Czas start.
|
Jeżeli jest to zmyłka z niedyspozycja Maora, to strasznie denerwująca. szczerze mówiąc nie wiem czemu ma to służyć? Takie zasłony dymne jedynie stresują kibiców własnej drużyny, a na przeciwnika nie działają. Przykładowo, czy dla kogokolwiek na tym forum brak w APELU Aldo, Solariego, czy zapowiedziany powrót tego greka, którego nazwiska nie pamiętam robi jakieś wrażenie?
Cytat:
|
Dla wszystkich zestresowanych polecam rower/siłownia/basen
|
Z Meliksonem, to raczej nie sciema, o czym zreszta mowil wczoraj Borek. Poza tym dzisiaj w XXIw. nikt juz nie bawi sie w takie gierki, bo przynosilo to jakies efekty 10-20 lat temu. Bez Maora tez trzeba wygrywac, bo jesli druzyna bedzie uzalezniona od niego, to kiepsko to widze. Trzeba sie przygotowac na rozne scenariusze, bo napewno nie jestesmy faworytami. Oby udalo sie postawic autobus i przetrwac te 90 minut :).
|
Cytat:
Dla nas zgodzę się, że tylko nam, to ciśnienie podnosi. Ale taka jest piłka. I takie zagrywki stosują nawet największe kluby. |
Z minuty na minute, im blizej do meczu tym bardziej mnie brzuch boli i się bardziej denerwuje, masakra.
|
Cytat:
MHaifa: Genk, trudny rywal. Powodzenia. |
7 godzin do meczu.
Coś na rozluźnienie http://www.youtube.com/watch?v=eSHIx...el_video_title (pomyślcie, że tak może wyglądać wywiad pomeczowy z Solarim) Będzie dobrze. |
Koleżka to nasz stały informator z Izraela, link po hebrajsku za dużo Ci i tak nie da, bo google ma problem z tłumaczeniem.
Zaraz zniose jajo!!!!!!!!!! niech już będzie ta 20.45 |
Pytanie do moda. Od której będzie shoutbox bo to chyba najlepsza będzie forma odreagowania bez wpisywania i zaśmiecania tutaj wątku?
|
Ja jakoś jestem spokojny o ten mecz nie wiem dlaczego. Będzie dobrze panowie.
|
Jak nie stracimy bramki w pierwszych minutach jak Kopenhaga to będzie dobrze. Myślę, że będzie remis 1:1.
|
Podklejam się do prośby o shoutbox, spamowanie w robocie rozluźnia i przyspiesza czas do meczu.
IMHO Melikson nie wyjdzie w pierwszym składzie, zaczniemy mocno defensywnie i ostrożnie w 2 połowie wejdzie Melex wypoczęty na ostre kontry. |
Cytat:
Cytat:
|
MHaifa: Lafuel wątpliwości Mlixon: iść bez nogi w razie potrzeby
:D:D:D |
Cytat:
|
Za widelcem:
Cytat:
|
[QUOTE=MHaifa;1152572]Prosze bardzo:
http://one.co.il/Article/185599.html i powodzenia w nauce hebrajskiego :D Jak google translator tłumaczy to na angielski, to całkiem ma sens :D |
Również proponuje moderatorom, tak jak tydzień temu aby już uruchomić shoutbox. Widze że forumowicze już świrują a nie gwarantuję, że sam nadal zdołam się powstrzymac od owego świrowania.
Im bliżej godziny zero, tym czarniejsze myśli. Ciekawe co z naszym Mesjaszem, gdzie leży prawda. Bo co do Lameya nie mam wątpliwości ze zagra... |
jedno jest pewne, czy na Alasce czy w Wietnamie - czas leci bardzo,bardzo wolno ...
ja wymyśliłem malowanie płotu, bez wzgledu na wynik, ciężko bedzie go pomalowac w najblizszych dniach Wisełko, prowadz nas do raju !!! |
Panowie, Nowy Jork sie klania. U nas jest mecz o 2:45 p.m. Dla chlopakow z USA: mecz bedzie pokazywany na kanale 125 (Time Warner) o godzinie 7 p.m.
Do boju!!! |
Chill ludzie ;) Na nerwy będzie czas w trakcie meczu ;)
|
Cholera. Ja siedze ok 2000 km od naszej drużyny.... Kraków :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dziś jest mój dzień!!!!!:evil::evil: Wczoraj burza rozwaliła Polsat, tzn. jak piorun uderzył to wyłączyło Polsat i do teraz nie ma. Dziś zjebał mi się komp, na którym mam piszę magisterkę! Nie wiadomo czy Maor zagra!!! Wszystko wybaczę jeśli Wisełka dziś awansuje, a jak nie to nic tylko się wieszać...:/
|
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...na_powrot.html
Żeby się nie osrali z tej pewności siebie :D Niech pompują sobie balon,liczę,że Mały go im dzisiaj skutecznie przebije :-) |
Dziś bardzo ważny dzien dla Nas, dla Całej Wisły. Mam nadzieję i wierzę w to, że dziś zostanie zapisane w historii naszego klubu to cudowne wydarzenie jakim jest wejście do Champions League. Będzie ciężko, bedzie bardzo ciężko, będzie cholernie ciężko ale damy radę. Staram się nie nakręcać, ale nie jest łatwo to ogarnąć. Co mogę powiedzieć wiecej ? Do boju Wisełko !
|
Albo wziąć wszystkich 10 zawodników z pola razem z obrońcami niech się rzucą i wepchną siłą tą piłkę na początku meczu do bramki Apoel-u, a potem wszyscy do obrony bo oni muszą strzelić 3 bramki :D To też myśl :-D
|
dla rozluźnienia konkursik - wytypuj wynik dzisiejszego meczu i wygraj voucher do salonu fryzjerskiego:
http://www.lovekrakow.pl/strona/konk...amistrzow.html dzisiaj będziemy płakać po meczu... ze szczęścia albo ze smutku... |
Ale ten czas wolno leci. Człowiek od rana nie może sobie znaleźć miejsca, nauki sporo ale ciężko jest się skupić, z resztą od kilku dni. A propos Meliksona. Śmieszą mnie niektóre opinie w stylu " Maor w pierwszym meczu sobie nie pograł to dziś jego brak nie powinien być widoczny". Dzisiaj będzie zupełnie inny mecz. To APOEL siądzie na nas od początku, my zmuszeni będziemy do gry z kontry, przy której Melikson jest bezcenny. Zobaczcie ile razy jest faulowany, a właśnie taki jeden rzut wolny może nam dać awans, albo zabrać rywalom cenne sekundy gdy wynik będzie korzystny dla Wisły. Po za tym drużyna z całą pewnością zupełnie inaczej czuje się, gdy Maor jest na boisku. Trafialiśmy na Real, Barcelone, teraz gdy los w końcu się uśmiechnął wypada nam najważniejszy zawodnik. Miejmy nadzieję, że jest to zasłona dymna, chociaż jakoś nie chce mi się w to wierzyć.
Ostatnie porażki wyjazdowe w pucharach: Karabach-Wisła 3-2 Levadia-Wisła 1-0 Tottenham-Wisła 2-1 Barcelona-Wisła 4-0 Beitar-Wisła 2-1 Jak widać większość z tych rezultatów dałoby awans. Ostatnie mecze polskich drużyn, które wygrały pierwszy mecz u siebie 1-0: Dundee-Śląsk 3-2 Irtysz-Jagiellonia 2-0 Braga-Lech 2-0 Bruggia-Lech 1-0 Chyba nikt się dziś nie obrazi jak powtórzymy wynik Śląska : ) Sobol poprowadź Wisłę do bram LM ! Zasługujesz na to jak nikt inny. |
Jak nigdy nie wierzę, że jakiś gracz w pojedynkę wygra nam mecz, to jakoś dzisiaj wierzę, że to będzie wieczór Sobola.
Co raz bardziej nerwowo. Już nie mogę usiedzieć w pracy, a co będzie jak wrócę do domu. "Gdziekolwiek nasza Wisła gra, blisko czy daleko stąd(...)" |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl