![]() |
Kiedyś na Wiśle słynelismy z tego, ze każdy miał głeboko gdzies tego typu akcje. lech pisał petycje, legia to samo, inne kluby wydawały jakies oswiadczenia (srodowiska kibicowskie) itp. a mysmy z tego wszystkiego lali. Gardziliśmy kibicowskimi politykami, którzy zamiast kibicowaniem zajmowali sie własnie polityką, bo chcieli gdzieś zaistnieć. Wisła w ogóle nie powinna sie przyłączać do tego protestu i cały mecz spiewac "barak szósty..." i inne hity :) Bez dopingu wyjdziemy na tępych debili po prostu. Do meczu z kuchenkorzem nie ma co wracać. Apeluje tylko do niektórych gówniarzy z G (na które sam chodzę), żeby się opamiętali i mieli szacunek do kibiców z E. Wielu jest tam takich, którzy jeździli na wyjazdy w czasach, w których wy ssaliscie cycka matce. Gdy w rodzinie młodszy brat gardzi ze starszego, to świadczy to tylko o słabości tej rodziny, a przede wszystkim o słabości młodszego brata.
|
Cytat:
|
A mógłby mi ktoś logicznie wytłumaczyć co przez akurat taką formę protestu kibice mają niby osiągnąć?
|
RAFi89 masz poniekąd rację tylko musimy razem działać... bo wyjdzie jak z lechem a to się nie może powtórzyć!!!
|
Cytat:
tu masz blizej http://www.facebook.com/pages/Stowar...34505196604012 :D |
matheo91 napisał:
Cytat:
Dla mnie liczy się tylko to aby Wisła była mistrzem i wygrała derby A NASZYM OBOWIĄZKIEM JEST ŚPIEWAC NA MAKSA NA WSZYSTKICH MECZACH NASZEJ UKOCHANEJ DRUŻYNY I JĄ DOPINGOWAĆ. !!!!!!!!!!!!!!! |
cobra1906 nie zgadzam się z Tobą, bo to właśnie polityka miesza się do kibiców nie kibice do polityki! nie widzisz różnicy?! jak mogą zabraniać robić wyjazdów, opraw i innych tego typu rzeczy?! nie mogą sobie dać rady z hoolsami to mamy wszyscy cierpieć?! nie!!! ja tam uważam że rząd zrobił przegięcie i musi ponieść tego konsekwencje... sklepu się nie zamyka dlatego że grasują w nim złodzieje, ulic bo jeżdżą pijani kierowcy tylko się ich łapie... a czym się różni stadion od drogi czy sklepu? że trzeba go zamknąć bo są pseudokibice?! k.rwa bez jaj!!!
|
Cytat:
|
zrozumcie że nie można się ugiąć!!! WTEDY WSZYSCY PRZEGRAMY NIE KIBICE LEGII LECHA CZY ARKI TYLKO WSZYSCY SYMPATYCY PIŁKI W POLSCE !!!
|
Cytat:
|
Kur..a widze ze z baranami kibolopodobnymi nie ma co dyskutować.
....a dzieci udające kibiców. krakus76 powodzenia życzę. |
Ludzie mam do was pytanie
Bardziej kochacie Wisłę, czy bardziej nienawidzicie tych rządów, zarządów etc? |
Cytat:
Protestujcie sobie jak chcecie, gdzie chcecie i kiedy chcecie, ale nie zmuszajcie do dziwnych zachowań innych ludzi. To są ważne mecze teraz i wygaduj mi że nie przyjdę na Flotę Świnoujście bo jestem ja jak i tysiące innych ludzi na każdym meczu. ....a czy u Was każdy człowiek z E jest oportunistą????? Co planujecie na jutro? Napiszcie, żeby wiedzieli wszyscy. Zachowujecie się jak zakon jakiś... |
Cytat:
trafiłeś w sedno. |
Pismejker to nie ma nic do rzeczy... Jak zamknĄ nam stadion to co wtedy?! Gdzie bĘdziesz chodziŁ?! ZamknĘli stadion ŚlĄska i zagŁĘbia nasz zamknĄ na fete mistrzowskĄ i wtedy dopiero bĘdziecie pŁakaĆ, ale nie bo przecieŻ to siĘ nie liczy Że innym siĘ krzywda dzieje... Ogarnijcie siĘ!!!
|
Cytat:
|
Jak już ktoś kiedyś wspominał II wojnę światową to ja też się do niej odniosę. Ciszą i brakiem jakiegokolwiek dopingu na meczu panowie niczego nie uzyskamy, bedziemy się zachowywać jak żydzi na wojnie, zastosujemy bierny opór. Mi też się nie podoba traktowanie w taki a nie inny sposób kibiców przez rząd ale najlepszym protestem bedzie glośny doping i kilka haseł, w której wyrazimy nasza złość na to co się dzieje. bez bluzgów, cisza to najgorsze co moze sie stac. to bedzie porazka nas kibiców a wlasnie o to chodzi donldowi
|
Dobra protestuje sobie. Ale ten prostet jescze bardziej skłóć nas kibiców Wisły. W niedziele Derby, mistrzostwo POlski a atmosgera jabysmy do I ligi spadali. Ale ok nie chc bedzie tak atmosfera i wyzyiska kierowane z sektora G ( bo to ONi są przecież Wisłą i kibicami) a sketor E jest tylko pikoniami i tym złym sektorem! Nie ide na derby! Mam dość atmosfey jak panowała na meczu z Amiką at eraz jak widac szykuje powtórka .
Mam nadzieje ze po meczu niedizlnym piłkarze oleja sketor G i nie podzieukja im . Zresztą za co dziekowac za cisze. |
Cytat:
|
Rozbi89 ale musimy pokazać tuskowi że stanowimy jedność w całej Polsce jak cała Polska nie będzie śpiewać na meczach to on będzie musiał wziać pod uwagę następne kroki jakie możemy podjąć, np protesty na ulicach, obywatelską inicjatywę ustawodawczą... czy inne formy walki z bezmózgami z rządu...
|
a i jeszcze jedno - ' w jedności siła" na amice było tak jakby byli przyjezdni. pikniki chyba jednak nie zrozumiały przesłania. przecież nie chodzi o to by się przekrzykiwać i obrażać na siebie. WISŁA to jedność wiec możne ogarnijmy się.
|
w jedności siła i o tym pamiętajcie... jeżeli cała Polska kibiców powie jednym głosem nie dla działań rządu możemy wtedy mieć szansę na zmianę tych decyzji, a tak każdy klub i jego kibice oddzielnie nic nie zdziała... to jest paranoja za rok euro a oni w kulki z nami lecą... może na euro też będą na stadionie kibice tylko jednej reprezentacji z grających właśnie mecz?!
|
Nie porównujcie tego protestu do protestu na Ległej bo tam był konflikt tylko na linii zarząd kibice a tu jest rząd kibice i brakiem dopingu uderzamy w Wisłe a nie tam gdzie należy
|
to podaj kroku propozycję jak uderzyć w rząd... śpiewając na meczach "kochamy donalda tuska"?
|
Cytat:
|
Jak dla mnie - 15 minut bez dopingu a potem na pełnej k.rwie! Protest uderzy w naszych piłkarzy... Pamiętajcie - Reymonta 22 powinno być piekłem dla naszych przeciwników!
|
Zgadzam sie się ze 10- 15 minut bez dopingu wytarczy. Niestey ten doping udezry w piłkarzy i jescze bardziej skłóci i podzieli kibiców. Ale róbice co chcecie.
|
Sprawa jest prosta. Jak nie będzie dopingu na derbach to szybko na R22 się nie pojawię. Sorry ale jak dla kogoś ważniejszy jest Tusk niż Wisła to ja mam gdzieś takie klimaty.
|
martonas a umiesz czytać ze zrozumieniem?! to powtórzę w całej Polsce kibice mają w ten sposób zaprotestować aby pokazać że możemy działać wspólnie w słusznej sprawie!!! to jest pierwszy krok, drugi krok to prawne ruchy przeciwko takim decyzjom, bo na pewno da się ugryźć to od strony prawnej, a w między czasie można robić protesty w miastach np blokując aleje... przechodząc przez światła cały dzień...
|
thechris a jak Ci zamkną stadion to gdzie pójdziesz, wypłakać się do donalda czy może mamie w spódnicę?!
|
Cytat:
|
Jak chcecie protestować to zróbcie wiec albo coś podobnego.
Protestować będą CI co chcą a nie CI co znalezli się w tym samym miejscu choć myślą inaczej i nie zamierzają protestować. STADION TO MIEJSCE GDZIE DOPINGUJE SIĘ SWÓJ KLUB A NIE ORGANIZUJE PROTESTY |
Cytat:
|
Zgadzam sie w pelni z kolega wyzej. 15-30 minut maks bez dopingu a potem juz na pełnej z dopingiem. Szkoda,żebysmy piłkarzom akurat w takim meczu nie pomagali,a wręcz szkodzili.
Mecz o mistrzostwo na Reymonta do tego z ickami ,a Wy checie żeby grali bez dopingu ?! Druga sprawa,że jeżeli chcecie mieć cały mecz cicho to zrobi sie takie sami bagno jak w meczu z Lechem.. E na pewno nie wytrzyma cały mecz bez dopingu (trudno im sie dziwic) i po przerwie znowu zaczna pewnie dopingowac i szopka sie powtorzy... |
Cytat:
Ja powtarzam, żaden lamus z żadnego OZKSu nie będzie mi decydował o tym w jaki sposób protestuje się na NASZEJ WIŚLE. Nasz protest powinien być z dopingiem i szyderą z rządu. |
wit.Ek świeta racja.
|
jesteście niemożliwi!!! chcecie pośpiewać i wspierać drużynę zapraszamy w sobotę a trening.
matronas czego tu nie rozumiesz? możne inteligenci z warszawy zadumają ze cos jest nie tak. będziesz śpiewał pomyślą ze jest ok i ci pasuje. stadiony zamknięte, wyjazdów nie ma. czy tak powinno być. ale pewnie lepiej płakać na forum. |
Thechris to mi pocisnełaś... No nic zobaczymy co się będzie dziać... będziecie dopiero płakać jak zamkną nam stadion i wtedy będzie za późno bo przecież nie warto protestować!!!
|
Podziwiam was, że chce wam się pisać cały czas o tym samym. Jak będzie w niedziele to się przekonamy w niedzielę sądzę że dywagacje na forum raczej zbyt wiele tutaj nie zmienią.
Wszyscy na trening sobota godz 16 i tyle w temacie |
Cytat:
Zróbcie wiec, demonstracje, namalujcie hasłą idźcie z nimi pod Urząd Wojewódzki ale niech nie cierpi na tym Wisła |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl