![]() |
Temat z idnej beczki... Jaga zremisowała i brakuje nam 1 punktu do MP ale i tak gramy o zwycięstwo z Craxą...
W meczu z Legią nie zagra Vdorjak i Borysiuk... |
Cytat:
Miałem edytować a wcisnąłem cytat ehhhh |
Cytat:
I o to chodzi! Wmiare kulturalny doping na mega spidzie! Wszyscy razem, bezglupich podziałow1 Kupą Panowie, w kupie siła!!!!! |
Cytat:
|
Świetna decyzja z tym dopingiem, bo komu mogliśmy zrobić na złość? Sobie i piłkarzom co najwyżej. Ci do których miał trafić "protest" nic sobie z niego nie robią, ba! mogliby być zadowoleni , że osiągnęli zamierzany skutek... uciszyli kibiców . W niedziele byle wygrać, nawet skromnie 1:0 ;) Szkoda , że nie można tego połączyć wygranej ze spuszczeniem "Pasów" ligę niżej, ale mówi się trudno.
|
Cytat:
Wygramy Wygramy Wygramy, parchy pokonamy ! To tyle na razie, dziękuje dobranoc ! |
Cytat:
Co do meczu to powinno byc gładkie 3:0 ale pewnie będzie 3:1;) |
http://www.score.pl/pilka-nozna/polska/ekstraklasa/
dobrze patrze w tabele ? Po dzisiejszym remisie Jagi z Legią 0:0 jak wygramy, to mamy już majstra :> ? 4 mecze = max. 12 pkt Wygrywamy z żydami, mamy 3 mecze do końca i 53 pkt Jaga też 3 mecze do końca i pkt 42. Więc nawet jakbyśmy przerżnęli do końca wszystko a Jaga wygrała to 42 pkt + 9 = 51 i...cmoknijcie nas w pompony :> ? |
Cytat:
Przy obecnej sytuacji w niedziele wystarczy nam remis do mistrzostwa, ale remisu to my nie chcemy, prawda? :D EDIT: Kurde, faktycznie nie spojrzałem na Śląska. W takim razie musimy wygrać aby mieć pewnego Mistrza. |
Musimy wygrac bo z tylu czai sie Slask a oni juz maja lepszy bilnas w meczu z Nami ale nie wyobrazam sobie, zeby Wisła przegrala wszystkie 4 mecze do konca. Musielibysmy byc na prawde słabym zespolem zeby tak sie stało.
|
Śląsk ma 40 punktów. Mogą zdobyć w sumie 52 dlatego Wisła musi wygrać, chyba że sląsk nie wygra jutro
|
Jak remis. Jeśli Śląsk wygra a my zremisujemy, Wrocławianie mają jeszcze matematyczne szanse.
TYLKO ZWYCIĘSTWO !!! |
Gwoli przypomnienia rezerwować sobie jutro czas na godzinę 16:00. Zbiórka za starą halą Wisły przy boisku bocznym. Ostatni trening piłkarzy Wisły. Muszą zdać sobie sprawę o co i dla kogo grają.
|
do mistrzostwa wystarczy nam remis z parchami (tfu! tfu!). A właściwie to mistrzostwo już mamy, bo chyba nikt nie wierzy że przegramy wszystkie mecze do końca a np Śląsk wszystkie wygra:) chociaż życzę Śląskowi jak najlepiej
|
Kupować ludzie bilety bo jeszcze sporo zostało :/
A jutro o 16 na trening. |
no jakby Śląsk został Mistrzem Polski to by było grubo :D
|
Cytat:
a jak Ci na jakims tam mecz zamkna stadion(polityka rzadzaca) to bedziesz plakal i protestowal nie twierdze ze doping na derbach mnie nie cieszy ale nasze wladze daza do tego ze za pezeklenstwo przed wlasnym telewizorem bedziesz karany dwuletnmim zakazem jego ogladania |
ZmiaŻdŻyĆ, upokorzyĆ, oŚmieszyĆ, zniszczyĆ, dobiĆ, zdegradowaĆ- tego chcemy!!!
|
Cytat:
dodalbym: zeszmaciĆ,zgnieśĆ |
Maor Melikson pokonać Cracovie, żeby zostać królem Krakowa.
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Mao...587,1,727.html Mateusz Klich o meczu z Wisłą Kraków. http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Syl...470,1,714.html Naprawdę żenujący jest ten koleś... |
nasze "kuleżanki" grają jeszcze z Widzewem, Jagą i Bełchatowem. Jaga się powinna spisać, Widzew i GKS B. nie wiem...
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do dopingu - bardzo dobrze, że się dogadali. Szczególnie na takim meczu ten doping będzie miał olbrzymie znaczenie. Piłkarze poczują może ten klimat, specyfikę derbów krakowskich. I liczę oczywiście na 100 minut walki. |
Ale to sie zlozyło
Zdobyc Majstra bezposrednio pokonujac u siebie na R22 Cracovie:) czy moze byc cos piekniejszego ? :) A Klich to ma dobre palenie,rzeczywiscie kiedys mówil ze w Tarnowie jest sama Tarnovia :lol: |
Cytat:
zgnoiĆ |
Cytat:
kto teraz pełni rolę trenera w Jadze ? Drugi trener przypuszczam tak ? Kolejny mecz bez zwycięstwa pszczółki dzisiaj odniosły, więc nie wiem czy taka pewna jest ich wygrana z pasiastymi. Już lepiej się widzew może spisać. A co się dzieje, z Nowakiem z GKS-u ? On gra w ogóle ? Bo jakoś tak ani słychu ani widu.... |
Probierz został
|
Cytat:
Zaorać, wywalić w ....u |
Cytat:
a to się zdziwisz kutafonie, oj zdziwisz.... :D faktycznie, przeoczyłem to że zarząd nie przyjął jego dymisji ; Zarząd klubu dymisji nie przyjął, zaś po rozmowach trener zdecydował, że dla dobra klubu, zawodników oraz kibiców nadal będzie kontynuować pracę w Jagiellonii, a tym samym prowadzić pierwszą drużynę. ale na to samo wychodzi, bo on nie chce ich już trenować i pracować w tym klubie, więc trener jest z...przymusu tak na prawdę. |
Wygrać, zdobyć mistrza, zrobić zajebisty doping. Brawo skwk! Może nas wiele dzielić, ale miłość do Naszej Wiselki zwycięża wszystko. Mistrz mistrz nasz TS!!!
|
Doszedłem do takiego wniosku że ta biedna Cracowia to ma pech trafili na mecz z nami gdy u nas każdy jest zły po tym co sie stało na trybunach na meczu z Lechem i teraz ( tak mi sie wydaje) każdy kibic zarówno ten z G jak i ten tzw. Piknik z innych sektorów da z siebie więcej niż normalnie względem dopingu. Przecież każda ze stron chce sobie udowodnić kto jest lepszy wokalnie zobaczymy tym razem na co stać Pikników zostali podrażnieni i wjechano im na ambicję ja sie już boję :) czy stadion to wytrzyma :) i te biedne Icki narobią w portki już na rozgrzewce !!!
|
Niech ten mecz pokaże Nasze prawdziwe oblicze.
Czyli pokarzmy wszystkim nasz wysoki poziom. I przypomnijmy Sobie jaka atmosfera jest na R22. KAŻDY DAJE Z SIEBIE MAXAAA !! Każdy jest w CZERWONEJ KOSZULCE i nakręca wszystkich którzy Są w koło i nie ważne na jakim jesteśmy sektorze. Bo WISŁĄ to My WSZYSCY. Nie ma podziałów, WSZYSCY tworzymy potężną i nie do zniszczenia ARMIĘ BIAŁEJ GWIAZDY ! Nie dajmy się zniszczyć i skłócić. WIĘC ZRÓBMY MIAZGĘ JAKIEJ JESZCZE NIE BYŁO ! Bo w Krakowie Krakowie Krakowie ... |
Wracajac do meczu - stawiam na gladkie zwycietwo, niech ktos nie mowi ze pasy w formie.. wygrywaja z koncowka ekstraklasy, szkoda ze Sobol dalej gra. Flangmenista dal mu 10 za mecz ze srody z tego co pamietam? za co? 6-7 max. Caly czas spozniony i chyba w 5-6 sytuacjach Wilk odrazu po nim nadrabial i odbieral. Niestety, nie te lata na taka pozycje. Sobol spoznia sie caly czas, ma przewage doswiadczenia - ustawianie sie i spokoj, reszta Wilk juz przewyzsza... W tym momencie zeby zachowac balans, musimy miec 2 defensywnych, strata miejsca. Grajac 4-3-3 trzeba miec dobrego defensywnego, Sobol niestety takim juz nie jest. Mam nadzieje ze jak wygramy to Wilka zagra 3 pelne mecze.
|
Byłoby jutro idealnie, jak strzeli Małecki, a jeszcze zwycięską bramkę, to znaczy mistrzowską strzeli Melikson :)
|
Witam , mam pytanie .Jeżeli jutro wygramy , czy będzie świętowanie piłkarzy na stadionie , czy dopiero po ostatnim meczu z Polonią .
|
A jak myślisz? Piłkarze będą świętować, poskaczą w kółko i pójdą do szatni. Żadnej fety nie będzie. Ogarnij się. Ta jest po ostatnim meczu, ale w tym sezonie pewnie jej nie będzie, bo dowiedz się kto ją organizuje i jaki ma to teraz sens.
|
|
Cytat:
|
Dla Nas ten mecz to nie jest formalność... To nie tylko 90 minut dopingu, to najważniejszy mecz w sezonie, który wygrać po prostu musimy i tyle.Nie wyobrażam sobie tego meczu bez dopingu...
|
NAPISZĘ RAZ - TO JEST TEMAT PIŁKARSKI (kibicowski jest tu ) - WSZELKIE WPISY O KIBICOWANIU BEDĄ USUWANE I NAGRADZANE .
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl