Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [27 kolejka] Wisła - Cracovia - MECZ O MISTRZOSTWO 2010/11 !! 15 maja, 14:45 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8063)

SWEET_83 13.05.2011 21:17

Temat z idnej beczki... Jaga zremisowała i brakuje nam 1 punktu do MP ale i tak gramy o zwycięstwo z Craxą...

W meczu z Legią nie zagra Vdorjak i Borysiuk...

SWEET_83 13.05.2011 21:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SWEET_83 (Post 1092569)
Temat z idnej beczki... Jaga zremisowała i brakuje nam 1 punktu do MP ale i tak gramy o zwycięstwo z Craxą...

Mistrz Mistrz Nasz TS !!!

Miałem edytować a wcisnąłem cytat ehhhh

coni 13.05.2011 21:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez libero (Post 1092339)
Dogadali się. Basałaj z SKWK ! Bedzie doping. Tak podali na konkurencyjnej stronie. http://www.wislaportal.pl/news.php?id=20037 i http://www........./news/show/6776__...e_ustalenia__b_

I o to chodzi! Wmiare kulturalny doping na mega spidzie! Wszyscy razem, bezglupich podziałow1

Kupą Panowie, w kupie siła!!!!!

Jeden 13.05.2011 21:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SWEET_83 (Post 1092569)

Jutro okaże się czy 1 punkt wystarczy:) trzeba wygrać tak będzie najlepiej!

Lysy 13.05.2011 21:29

Świetna decyzja z tym dopingiem, bo komu mogliśmy zrobić na złość? Sobie i piłkarzom co najwyżej. Ci do których miał trafić "protest" nic sobie z niego nie robią, ba! mogliby być zadowoleni , że osiągnęli zamierzany skutek... uciszyli kibiców . W niedziele byle wygrać, nawet skromnie 1:0 ;) Szkoda , że nie można tego połączyć wygranej ze spuszczeniem "Pasów" ligę niżej, ale mówi się trudno.

nieznajomy 13.05.2011 21:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez artur1906 (Post 1092464)
w jedności siła !!! Są tacy co całym sercem są oddani i wydają na kibicowanie całe kieszonkowe mają po 3 lub 33 wyjazdy i naprawdę mają prawo głosu !!!Są i tacy którzy mają dzieci i meczyki oglądają na E i mają po 103 wyjazdy i naprawdę mają prawo głosu Są i tacy którzy są daleko od domu i oglądają Wisełkę w tv i pamiętają jak włóczyli się po takich dziurach że trudno na mapie znależć jak Wisła grała w drugiej lidze i też mają prawo głosu.Bo wszystkich łączy miłość do Wisły.

Dzięki za te słowa, to prawda...kiedyś szalone lata 80 i 90 a teraz z dala od Kraka, ale w niedzielę koszulka Wisełki, szalik i od rana oczekiwania na mecz...przed TV :-/ ale coż zrobic takie życie. Wszystko przestaje się liczyć, praca, dom, dziewczyna, obowiązki, problemy...to jest nie ważne...najważniejsza jest wygrana w niedzielę...

Wygramy Wygramy Wygramy, parchy pokonamy !

To tyle na razie, dziękuje dobranoc !

SĘDZIA ZGRED 13.05.2011 21:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lysy (Post 1092587)
Świetna decyzja z tym dopingiem, bo komu mogliśmy zrobić na złość? Sobie i piłkarzom co najwyżej. Ci do których miał trafić "protest" nic sobie z niego nie robią, ba! mogliby być zadowoleni , że osiągnęli zamierzany skutek... uciszyli kibiców . W niedziele byle wygrać, nawet skromnie 1:0 ;) Szkoda , że nie można tego połączyć wygranej ze spuszczeniem "Pasów" ligę niżej, ale mówi się trudno.

Dokładnie z nieRządem nie wygramy - oni teraz będą robić pokazówkę czy przed UEFA czy przed sobą...
Co do meczu to powinno byc gładkie 3:0 ale pewnie będzie 3:1;)

małpa 13.05.2011 21:36

http://www.score.pl/pilka-nozna/polska/ekstraklasa/

dobrze patrze w tabele ?

Po dzisiejszym remisie Jagi z Legią 0:0 jak wygramy, to mamy już majstra :> ?

4 mecze = max. 12 pkt

Wygrywamy z żydami, mamy 3 mecze do końca i 53 pkt
Jaga też 3 mecze do końca i pkt 42.

Więc nawet jakbyśmy przerżnęli do końca wszystko a Jaga wygrała to 42 pkt + 9 = 51 i...cmoknijcie nas w pompony :> ?

Zwitter 13.05.2011 21:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez małpa (Post 1092597)
Więc nawet jakbyśmy przerżnęli do końca wszystko a Jaga wygrała to 42 pkt + 9 = 51 i...cmoknijcie nas w pompony :> ?

Jaga nawet jakby wygrała dziś z Legią i wszystkie pozostałe mecze to by miała 53 pkt. My wygrywamy w Niedziele derby i mamy 53 pkt. i Mistrza Polski. Nawet przy równej liczbie punktów z Jagą mamy z nią lepszy bilans bezpośrednich spotkań - ale to tylko takie gadanie co by było gdyby ;)

Przy obecnej sytuacji w niedziele wystarczy nam remis do mistrzostwa, ale remisu to my nie chcemy, prawda? :D

EDIT: Kurde, faktycznie nie spojrzałem na Śląska. W takim razie musimy wygrać aby mieć pewnego Mistrza.

mitmichael 13.05.2011 21:46

Musimy wygrac bo z tylu czai sie Slask a oni juz maja lepszy bilnas w meczu z Nami ale nie wyobrazam sobie, zeby Wisła przegrala wszystkie 4 mecze do konca. Musielibysmy byc na prawde słabym zespolem zeby tak sie stało.

MMMMM 13.05.2011 21:49

Śląsk ma 40 punktów. Mogą zdobyć w sumie 52 dlatego Wisła musi wygrać, chyba że sląsk nie wygra jutro

JAR0 13.05.2011 21:51

Jak remis. Jeśli Śląsk wygra a my zremisujemy, Wrocławianie mają jeszcze matematyczne szanse.

TYLKO ZWYCIĘSTWO !!!

element 13.05.2011 21:55

Gwoli przypomnienia rezerwować sobie jutro czas na godzinę 16:00. Zbiórka za starą halą Wisły przy boisku bocznym. Ostatni trening piłkarzy Wisły. Muszą zdać sobie sprawę o co i dla kogo grają.

damian4892 13.05.2011 21:57

do mistrzostwa wystarczy nam remis z parchami (tfu! tfu!). A właściwie to mistrzostwo już mamy, bo chyba nikt nie wierzy że przegramy wszystkie mecze do końca a np Śląsk wszystkie wygra:) chociaż życzę Śląskowi jak najlepiej

JAR0 13.05.2011 21:57

Kupować ludzie bilety bo jeszcze sporo zostało :/
A jutro o 16 na trening.

Jigsaw 13.05.2011 22:11

no jakby Śląsk został Mistrzem Polski to by było grubo :D

batix 13.05.2011 22:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez małpa (Post 1092622)
ziomuś, nie wiem czy ja tyle wypiłem, czy Ty dopiero wróciłeś do domu. Ale wszystko jest już jasne.
P.Basałaj dogadał się już z SKWK i wyjaśnili sobie wszystkie niejasności.

Jedziemy w nd na pełnej k*rwie a na koniec meczu śpiewamy...

http://www.youtube.com/watch?v=JY20_fb4pFI

MY MAMY MISTRZA, PASIASTE DO 1 LIGI !!!!!!!!!!!!!!!

TA OSTATNIA NIEDZIELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ]:->>>>>>>>>>>>>

tak i wszystko gra :)

a jak Ci na jakims tam mecz zamkna stadion(polityka rzadzaca) to bedziesz plakal i protestowal

nie twierdze ze doping na derbach mnie nie cieszy

ale nasze wladze daza do tego ze za pezeklenstwo przed wlasnym telewizorem bedziesz karany dwuletnmim zakazem jego ogladania

Kryniu 13.05.2011 22:15

ZmiaŻdŻyĆ, upokorzyĆ, oŚmieszyĆ, zniszczyĆ, dobiĆ, zdegradowaĆ- tego chcemy!!!

batix 13.05.2011 22:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kryniu (Post 1092636)
ZmiaŻdŻyĆ, upokorzyĆ, oŚmieszyĆ, zniszczyĆ, dobiĆ, zdegradowaĆ- tego chcemy!!!

popieram!!:)
dodalbym:
zeszmaciĆ,zgnieśĆ

Titto 13.05.2011 22:30

Maor Melikson pokonać Cracovie, żeby zostać królem Krakowa.
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Mao...587,1,727.html
Mateusz Klich o meczu z Wisłą Kraków.
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Syl...470,1,714.html
Naprawdę żenujący jest ten koleś...

Don Donson 13.05.2011 22:33

nasze "kuleżanki" grają jeszcze z Widzewem, Jagą i Bełchatowem. Jaga się powinna spisać, Widzew i GKS B. nie wiem...

Kryniu 13.05.2011 22:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez batix (Post 1092644)
popieram!!:)
dodalbym:
zeszmaciĆ,zgnieśĆ

Dzięki, czułem że mi czegoś brakuje. Dodam: Okaleczyć, Zdeptać, Pozamiatać:evil:

xanti1906 13.05.2011 22:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Titto (Post 1092645)

on kiedyś w tv chyba mówił, że większa część Tarnowa jest za pasiastymi.
Co do dopingu - bardzo dobrze, że się dogadali. Szczególnie na takim meczu ten doping będzie miał olbrzymie znaczenie. Piłkarze poczują może ten klimat, specyfikę derbów krakowskich. I liczę oczywiście na 100 minut walki.

Wojtas 13.05.2011 23:00

Ale to sie zlozyło

Zdobyc Majstra bezposrednio pokonujac u siebie na R22 Cracovie:)

czy moze byc cos piekniejszego ? :)

A Klich to ma dobre palenie,rzeczywiscie kiedys mówil ze w Tarnowie jest sama Tarnovia :lol:

batix 13.05.2011 23:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kryniu (Post 1092651)
Dzięki, czułem że mi czegoś brakuje. Dodam: Okaleczyć, Zdeptać, Pozamiatać:evil:

tak wiem brakuje

zgnoiĆ

małpa 13.05.2011 23:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Don Donson (Post 1092649)
nasze "kuleżanki" grają jeszcze z Widzewem, Jagą i Bełchatowem. Jaga się powinna spisać, Widzew i GKS B. nie wiem...

kto teraz pełni rolę trenera w Jadze ? Drugi trener przypuszczam tak ?
Kolejny mecz bez zwycięstwa pszczółki dzisiaj odniosły, więc nie wiem czy taka pewna jest ich wygrana z pasiastymi. Już lepiej się widzew może spisać.
A co się dzieje, z Nowakiem z GKS-u ? On gra w ogóle ?
Bo jakoś tak ani słychu ani widu....

Dr.Joint 13.05.2011 23:12

Probierz został

Kryniu 13.05.2011 23:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez batix (Post 1092664)
tak wiem brakuje

zgnoiĆ

Zaorać, wywalić w ....u

małpa 13.05.2011 23:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Titto (Post 1092645)
Maor Melikson pokonać Cracovie, żeby zostać królem Krakowa.
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Mao...587,1,727.html

" Nie ścierpiałbym, gdyby w tym sezonie koronacja wiślaków na nowych mistrzów odbyła się po meczu z nami "

a to się zdziwisz kutafonie, oj zdziwisz.... :D

faktycznie, przeoczyłem to że zarząd nie przyjął jego dymisji ;

Zarząd klubu dymisji nie przyjął, zaś po rozmowach trener zdecydował, że dla dobra klubu, zawodników oraz kibiców nadal będzie kontynuować pracę w Jagiellonii, a tym samym prowadzić pierwszą drużynę.

ale na to samo wychodzi, bo on nie chce ich już trenować i pracować w tym klubie, więc trener jest z...przymusu tak na prawdę.

whistar 13.05.2011 23:48

Wygrać, zdobyć mistrza, zrobić zajebisty doping. Brawo skwk! Może nas wiele dzielić, ale miłość do Naszej Wiselki zwycięża wszystko. Mistrz mistrz nasz TS!!!

KRIS22 14.05.2011 00:03

Doszedłem do takiego wniosku że ta biedna Cracowia to ma pech trafili na mecz z nami gdy u nas każdy jest zły po tym co sie stało na trybunach na meczu z Lechem i teraz ( tak mi sie wydaje) każdy kibic zarówno ten z G jak i ten tzw. Piknik z innych sektorów da z siebie więcej niż normalnie względem dopingu. Przecież każda ze stron chce sobie udowodnić kto jest lepszy wokalnie zobaczymy tym razem na co stać Pikników zostali podrażnieni i wjechano im na ambicję ja sie już boję :) czy stadion to wytrzyma :) i te biedne Icki narobią w portki już na rozgrzewce !!!

KruQ 14.05.2011 00:17

Niech ten mecz pokaże Nasze prawdziwe oblicze.
Czyli pokarzmy wszystkim nasz wysoki poziom.
I przypomnijmy Sobie jaka atmosfera jest na R22.
KAŻDY DAJE Z SIEBIE MAXAAA !!
Każdy jest w CZERWONEJ KOSZULCE i nakręca wszystkich którzy Są w koło i nie ważne na jakim jesteśmy sektorze. Bo WISŁĄ to My WSZYSCY.

Nie ma podziałów, WSZYSCY tworzymy potężną i nie do zniszczenia ARMIĘ BIAŁEJ GWIAZDY ! Nie dajmy się zniszczyć i skłócić.

WIĘC ZRÓBMY MIAZGĘ JAKIEJ JESZCZE NIE BYŁO !

Bo w Krakowie Krakowie Krakowie ...

WislaFan123 14.05.2011 00:41

Wracajac do meczu - stawiam na gladkie zwycietwo, niech ktos nie mowi ze pasy w formie.. wygrywaja z koncowka ekstraklasy, szkoda ze Sobol dalej gra. Flangmenista dal mu 10 za mecz ze srody z tego co pamietam? za co? 6-7 max. Caly czas spozniony i chyba w 5-6 sytuacjach Wilk odrazu po nim nadrabial i odbieral. Niestety, nie te lata na taka pozycje. Sobol spoznia sie caly czas, ma przewage doswiadczenia - ustawianie sie i spokoj, reszta Wilk juz przewyzsza... W tym momencie zeby zachowac balans, musimy miec 2 defensywnych, strata miejsca. Grajac 4-3-3 trzeba miec dobrego defensywnego, Sobol niestety takim juz nie jest. Mam nadzieje ze jak wygramy to Wilka zagra 3 pelne mecze.

PlacekTSW 14.05.2011 07:42

Byłoby jutro idealnie, jak strzeli Małecki, a jeszcze zwycięską bramkę, to znaczy mistrzowską strzeli Melikson :)

kamilo584 14.05.2011 07:51

Witam , mam pytanie .Jeżeli jutro wygramy , czy będzie świętowanie piłkarzy na stadionie , czy dopiero po ostatnim meczu z Polonią .

zdzichu411 14.05.2011 07:56

A jak myślisz? Piłkarze będą świętować, poskaczą w kółko i pójdą do szatni. Żadnej fety nie będzie. Ogarnij się. Ta jest po ostatnim meczu, ale w tym sezonie pewnie jej nie będzie, bo dowiedz się kto ją organizuje i jaki ma to teraz sens.

tommiyacht 14.05.2011 09:06

pod względem warunków zapowiada się niestety powtórka z Górnika :/

LINK

Simao1 14.05.2011 09:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez karol (Post 1092544)
Podkreślam ze Filipiak ma za dużo kasy żeby Cracovia spadła, pare klubow nie dostanie licencji i ekstraklasy i 1 ligi a Filipak kupi miejsce w ekstraklasie. Cracovia zawsze ma takie szczeście .....

edit: FraMat

Spokojnie, z roku na rok kilka zespołów zawsze jest zagrożonych nieprzyznaniem licencji, a wiemy doskonale, że praktycznie wszystkie ją w końcu otrzymują (wyjątkiem był ŁKS). Jeśli Cracovia zajmie ostatnie miejsce w tabeli, to nawet pozbawienie licencji jednej drużyny im nic nie da. Na pocieszenie można tylko stwierdzić, że mieliby na pewno najładniejszy stadion w 1. lidze :pobity:

SiD1894 14.05.2011 09:33

Dla Nas ten mecz to nie jest formalność... To nie tylko 90 minut dopingu, to najważniejszy mecz w sezonie, który wygrać po prostu musimy i tyle.Nie wyobrażam sobie tego meczu bez dopingu...

KOMINEK 14.05.2011 09:36

NAPISZĘ RAZ - TO JEST TEMAT PIŁKARSKI (kibicowski jest tu ) - WSZELKIE WPISY O KIBICOWANIU BEDĄ USUWANE I NAGRADZANE .

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:39.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl