![]() |
ahahahhaahahaha dzisiaj nie trafią ,takie sytuacje
|
3 setka w dupe
|
Sobolewski - drwal (emerytowany) ;/ w jego miejsce powinien grać Wilk
Kirm - bez formy Małecki - jezdziec bez głowy Cikos - dobrze ze zszedł (chociaz ten Branco nie jest lepszy) to są najsłabsze ogniwa Wisły |
Już za tego Branco lepiej byłoby Burlige wstawić...
Cytat:
|
Co by nie powiedzieć, mają ambicje, walczą, ale jedno wiem na pewno: mamy tak słabiutką drużynę, że w pucharach nie mamy czego szukać:/ Jak my z Górnikiem nie wygramy, a co będzie w meczach z Lechem, Legią, Polonią W., Cracovią!!!! :/:/:/
|
Gramy w 10. Zurawski gra chyba jakis innym mecz.
Narazie mecz parodia. Pod bramka Gornika na 5 metrze nie potrafimy w pilke trafic a gola tracimy po podwojnym babolu. Robi sie interesujaco. |
ręce opadają... Strzelimy ta bramkę?
Jak przegramy to bana na rok dostane... Niestety... |
Przejście z obrony do ataku powinno zająć chwilkę a oni pozwalają Górnikowi się cofnąć.
|
SWEET ja po meczu z... (nie pamiętam drużyny) w eliminacjach Ligi Europejskiej. Dostałem bana na pół roku, mówię Ci fajna sprawa. Ile jest później czytania!! :D Widzę, że zaraz nas pojadą!!!
|
Cytat:
a miałem być spokojny :foch: |
jak nam sie mecz nie ulozy to nigdy nie wygramy
|
Gramy bez napastnika. Brawo
|
Miałem nadzieje, ze w tej śmiesznej lidze przynajmniej my zachowamy twarz a tu proszę!! Tego meczu na bank nie wygramy, mówię Wam. A oszczędzanie kasy na klasową obronę teraz odbija się czkawką! Kto mi przypomni, ile bramek w tym sezonie nasi strzelili z rożnych??
|
patrzcie gdzie w 45 min byl najbardziej wysuniety zawodnik w Wisle
|
Gornik nas jedzie ? Gratuluje niesamowitych umiejętności postrzegania rzeczywistości.
|
Górnik nas klepie, ale gramy nędznie narazie może w drugiej połowie coś się zmieni ale narazie to słabo się mecz ogląda ...
|
Burliga by sie napewno lepiej zaprezentował niz ten amator Branco...
Cikos - ja bym z nim nie przedłużał niech wraca na Słowacje. Dno w obronie, Chavez straszne drewno. |
To jest dramat co my gramy. Rozumiem ,że moze nei isc ,ale czemu my tracimy takie frajerskie bramki ,ch8j moze czlowieka strzelic
|
Branco - Aut , On nie biega tylko k... chodzi po tym boisku .
|
Klątwa trwa.
|
Jak my sobie z Gornikiem nie radzimy to ja nie wiem co bedzie w nastepnych spotkaniach. Gramy praktycznie bez napastnika bo Zuraw czesciej wraca niz czeka na pilke.
|
Chavez jest dobry - gówno się znasz.
|
Brak słów....
|
Cytat:
|
Nie chodzi, że jedzie, chodzi o wyrachowaną grę, a Górnik ma poziom Szalwe? tak mi się wydaje. Panowie, ja powiem tyle, jest źle, nie jest dramatycznie, bo dramatycznie jest w Legii. Ale jest źle! I jeśli komuś ten poziom gry się podoba, to gratuluje! :/
|
Cytat:
Dokładnie Branco jak cień. Burliga przynajmniej gryzłby trawę. Zobaczymy co pokaże Jaga, robi się nieciekawie. |
obrona to nie największy problem - bo powinniśmy już strzelić z dwie bramki
|
Maaskant kur... mać uderz pięścią w stół w przerwie bo jest bardzo nie ciekawie... :(
|
Cytat:
a Ty idz sie podjaraj tym ze mamy wieksze posiadanie |
Ale wiecie co uderza najbardziej? To ze jest to gra w chodzonego, a o ile wiem, to w profesjonalnej pilce trzeba biegac zeby miec jakies wyniki. Ogladajac ta "kopanine"(i to eufemizm), a niedawne mecze polfinalowe LE...to poprostu czyste amatorstwo.
|
Cytat:
|
Sobolewski - tragedia,
Cikos - popełnił błąd, który może nas dużo kosztować, Paljic - bez problemu go jadą na tej stronie, Zurawski - nie istnieje, nie wiem, czemu Robert go wpuszcza? Nie mamy napastnika i to się odbija teraz. Branco - Co to jest za drewno, najgorszy obrońca ligi, on nawet nie angażuje się w akcje ofensywne, bo to stanowi dla niego problem. Ale żeby na Reymonta przegrywać ? Przecież jeśli go nie wygramy to już w następnej kolejce możemy się pożegnać z 1 miejscem. |
Jeśli pech istnieje to się na nas uwziął :)
|
Cytat:
Cytat:
Po pierwszej polowie moge smialo powiedziec, ze tego meczu nie wygramy grajac tak jak gramy. Babole w obronie i kiksy w ataku. Parodia. Melikson i Malecki cos probuja, Kirm i Zurawski - DNO. Jirsak - 2x DNO, ten gosc juz swoj dobry mecz w tej rundzie zagral, do konca sezonu powinien siedziec na lawie. Czarno widze druga polowe. Jesli zostaniemy tym MP to bedziemy w .... slabym MP. |
Zobacz jak Chavez wyprowadza piłke. On ma koordynacje słonia afrykańskiego!!! podania w szerz boiska. Jak stracimy gola po przechwycie takiego podania to wspomnisz moje słowa.
Sobol niestety gra fatalnie - Robert wpuść Wilka!!!! |
Staram się nie oceniać w czasie trwania spotkania , ale jak narazie naprawde źle to wygląda .
Wszystko wyglądało OK do 25 minuty i feralnej kontry Górnika . Górnika nagle stał się drużyną atakującą , wyczuł bardzo słabą dyspozycje obrony Wisły , gdzie Cikosz nie istniał, za niego Branco który urwał się niewiadomo skąd . Paljc najczęściej atakowany 2 na 1 . Chavez nie radzi sobie z Sikorskim , a Jaliens niestety nie ustawia tej obrony jak należy . Każdy rzut rożny dla Górnika pachnie bramką w przeciwieństwie do stałych fragmentów po naszej stronie . Jeśli nie strzelimy szybko bramki na początku 2 połowy to tego meczu nie wygramy . Remis będzie dla nas jak porażka . |
Nie mamy ataku, a obrona jest jak zawsze nieporadna. Efekt jest więc naturalny dla powyższego stanu rzeczy.
Dawno nie widziałem tak słabego zawodnika jak Branco. W drugiej linii istnieje tylko Melikson, ale nie ma z kim grać. Nie mamy w tej drużynie "argumentów", by nie gubić seryjnie punktów. Ale jak się wierzyło zimą, że jako "rezerwowi" napastnicy sprawdzą się Rios i Żurawski, że nie trzeba wzmacniać boków obrony, skąd każde dośrodkowanie przechodzi, że w środku pola do Meliksona wystarczy Jirsak, to teraz się za to płaci. Najgorsze, że ani Garguła, ani Rios nie gwarantują żadnej poprawy w II polowie. |
Jeśli drużyna ma charakter to może jeszcze wyciągną. Pamiętam ostatni mecz z Górnikiem na Reymonta przegrywaliśmy 1-0 a wygraliśmy 3-1 ale to już przeszłość. Nie potrafimy wykonywać stałych fragmentów gry, nie pamiętam kiedy ostatnio zdobyliśmy bramkę po takiej akcji( chyba tylko jedną w tym sezonie). Drużyna zamiast się zgrywać nagle pokazuje że jakby jej się tryby zamuliły. Normalnie żal
|
Jirask, Melex nieźle
Sobol słabo Żurawski tragicznie!! Za Branco postawic moją teściową i nie wyglądałaby gorzej. |
Ale ciekawych rzeczy tu się można dowiedzieć. Górnik nas jedzie? Oni od początku grają z kontry, w kontrach to nas jadą, z tym się mogę zgodzić.
Mnie najbardziej wkurza to, że nie potrafimy strzelić bramki ze stałych fragmentów - wolne, rożne - możemy ich mieć ze 100 w jednym meczu a i tak dupa. Wydaje mi się, że Wisła chciała za szybko strzelić bramkę i za bardzo się odsłoniliśmy. Poszła kontra i jest jak jest. Albo wyrównamy albo nas dobiją, proste ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl