![]() |
Cytat:
Patrzcie na trybuny.... ale pustki |
Cytat:
|
Cytat:
Tez licze ze teraz Genkov "zaskoczy" bo juz troche czasu mija i on musi zaczac pokazywac chocby to co gral u siebie. Sklad ok,Melikson niech rozgrywa ,Maly z Kirmem skrzydlami atakują i trzeba to wygrac,zwlaszcza ze Korona ma wiele problemow-z tym ze oni mecze z nami zawsze maja udane. WALCZYC I TO WYGRAC!! |
Liczę na Meliksona w tym meczu , i mam nadzieje że Cikosz czegoś nie odwali i zacznie myśleć.
|
No i dlaczego nie chcieli nas wpuścić, skoro oni nawet swoich miejsc nie pozajmowali? :|
Są już cyrki w tej lidze, po co kolejny? A ja po prostu liczę na Wisłę! Niech nie spartolą nasi piłkarze tej pięknej niedzieli. ;) |
Ależ by była bramka... Ładna wymiana podań, ładny strzał...
|
Niedzielan!! - to powinna być czerwona!
|
Genkov :DDD
|
Gienek GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL
|
Cwetan Genkoooow ! :D Jeszcze jedeen !
|
AHAHAHA TSWETAN!! W powtórce zobaczcie na przedostatnie podanie do Małego, b. ładna akcja!
|
super akcja ;) takiej Wisły oczekuje ;)
|
brawo Gienek :D
|
Korona gra żałośnie. Będzie dziś nokaut. 3,4 -0
|
Komentatorzy straszni. zero emocji. właściwie co się można spodziewać po byłym legioniście.
|
Gienek już na dobre się odblokował :D
|
bardzo ładna, szybka akcja...
|
Brawo Geniek, jak ktoś narzeka na obraz to tu jest super jakość
http://drhtv.tnb.pl/viewpage.php?page_id=1 |
Brawo dla Małego:)
|
Do Małeckiego podawał Jirsak, oby tak dalej!
|
Cieszy bramka Genkowa oby strzelał więcej bramek i pokazał się z tej strony, z której go najlepiej znają w Bułgarii.
|
Korona gra strasznie nieczysto, jak tak dalej będzie to wątpię, żeby dotrzymali ten mecz w 11.
|
Sposób Korony na Wisłę : Wykosić wszystko co się rusza.
|
Nie umieją grać piłką to będą kosić. A jak tak dalej będzie sędziował i nie da żadnej kartki to będzie coraz ostrzej.
Maor nie ma z kim grać ;(. Teraz Genkov się schował za obrońcami a Kirm nie wiedział gdzie się znaleźć. |
1. Żenada na trybunach
2. Korona nie gra w piłkę, przydałoby się już parę kartek, bo to jest zdecydowanie za ostra gra 3. Troszkę ryzykowne wprowadzanie piłki do gry (druga linia szybko wychodzi do przodu, złe zagranie obrońcy może być bardzo kosztowną stratą). 4. Strzelić na 2-0 i dokładać kolejne.. JJJBG! |
Pustki na trybunach, kosiarki na boisku - cała Korona ;/
|
nie wolno im dać się rozpędzić, bo mimo że są tragiczni i bez formy to mają nóż na gardle i chcą za wszelką cenę wygrać... trzeba ustrzegać się błędów w obronie...
|
Cytat:
|
Dobrze dzisiaj Genkov wygląda.
|
Sobolewski już następny mecz rozczarowuje.
|
Co ten Chavez zrobił?!
|
Sędzia prze juhc stoi po drugiej stronie boiska i gwizda faul a liniowy ktory ma jak na tacy i nie podniósł chorągiewki.
|
ja .......e!!
|
to jest właśnie ta zachowawcza gra... mówiłem błąd w obronie i...
|
Co oni wyprawiają???? Tak nie mogą grać w obronie
|
Pareiko!!!!!!!!
|
Pareiko !!!!!!!!!!!!!
|
on jest bogiem!!!!!!
|
hahahahahaha Pareiko!!!! wreszcie mamy bramkarza!!!
|
Sergiej penalty stopper ! :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl