![]() |
Nieważne jak, ale ten mecz trzeba wygrać, tak samo jak następny. Coraz bardziej obawiam się meczu ze Śląskiem...
|
Cytat:
a jutro tylko wygrana |
Tylko wygrana. Jaga nie jest już taka silna jak na jesieni, my z kolei na pewno nie jesteśmy gorsi niż byliśmy jesienią (mimo ostatnich 2 słabych meczy w naszym wykonaniu). Do tego gramy u siebie!
|
Cytat:
|
Biore na ten mecz mojego staruszka, ktory ogolnie pilka sie nie interesuje (przestal w 68 jak sam mowi o ile pamieta wygral wtedy Ruch) ale dal sie namowic wiec byloby milo ze storny zawodnikow jakby cos pozytywnego jutro zaprezentowali.
|
mogliby juz caly stadion otworzyc...
|
Wszyscy grają dla nas. Ruch Chorzów wygrywa z Legią 3;2. Jak w tym sezonie nie będzie mistrza, to nie wiem kiedy
|
Wygramy wszystko do końca- będzie mistrz proste. Na innych nie patrzmy.
|
jutro musimy wygrać.. zwycięstwo spowoduje, że będzimy mieć aż 8 pkt na Jagiellonią! czyli będziemy mogli przegrać nawet 3 razy w ciągu 10 meczów, bo Jaga raczej wszystkiego do końca nie wygra.. tak, więc jutro możemy zrobić milowy krok w kierunku mistrzostwa.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam . Czy wie ktos czy zostaly jakies bilety na jutro ?? jesli tak to ile ?? Jestem z wawy to sie nie orientuje a sekretariat jest dzis nieczynny... Wie ktoś ??
|
Oj stresowy będzie jutro mecz.
Wygrywamy , łapiemy wiatr w żagle , odskakujemy na 8 pkt. W przypadku innego wyniku niż zwycięstwo , będzie żal niesamowity nie wykorzystania takiej okazji jaką nam sprawiły pozostałe drużyny z czołówki. Mam nadzieję , że piłkarze zmobilizują się na 1906 % , bo umiejętności mają zdecydowanie przewyższające Jage. |
Cytat:
Nigdzie nie było infa, że się skończyły. A info ile ich zostało pewnie będzie dzisiaj wieczorem. 1500 było przed dzisiejszym dniem. |
a żeby kupić bilet nie trzeba miec karty kibica tak ?? wystarzcy jakis dokument tozsamosci tak ?? no i kasa ozcywiscie :p
|
nie trzeba mieć KK żeby kupic
|
A mi się marzy taka tabela na koniec:
1 Wisła 2-3 Lechia - Śląsk (do uzgodnienia :)) 4-16 cała reszta ale żeby tak był to trzeba jutro wygrać ,nie powtarzajmy błędów z Bytomia |
Mam nadzieje, że nasz gwiazdki znając wyniki nie przejdą obok meczu.
|
Nie maja prawa zlekcewazyc, Jaga to ciagle 2 druzyna tabeli, jak przegramy na nic sie nie zda to, ze reszta tez przegrala.
|
Cytat:
|
Kurna rywale torują nam swoja postawą i zenującą grą Mistrzostwo
jakies kuriozum ,ale to juz nie nasz klopot w tym konteksie jutrzejsze 3 pkt sa niesamowicie wazne oj bedzie stresik :) wszytscy na stadion! |
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_czeka_na_was W piątek poszło ok 800 szt. bo jak sie wybierałem po bilety to było jeszcze 2300. W piątek na bieżąco to aktualizowali na oficjalnej. Nie wiem jak dzisiaj. |
Zawsze zostają bilety. Może nawet na G kupisz (jakieś zwroty). Tylko zamiast dopytywać w internecie to już jutro z samego rana wyruszyć do Strefy Kibica, która otwarta będzie od godziny 9:00.
|
i co myslicze ze jezscze sa bilety ?? bo nie ma zadnej notki na stronie Wisły ani nic ... bo nie wiem czy jechac ( wawa) ... bilety bd jeszcze jutro gdzies ok 10.30 ??
|
na pewno będą.. spokojnie.
|
Wybacznie ale az mi cisnie na usta - jestem niemal pewien że nie wykorzystamy potknięcia Legii i Amici. Dlaczego ? ano dlatego że tak to w naszym przypadku i w takich sytuacjach bywa. Zwykle nie wykorzystujemy prezentów
|
witam panowie, panie
Bez wzglendu na wynik jutrzejszego meczu uwazam ze Wisly juz nikt nie dogoni do konca sezonu z prostego powodu: Legia gra piach, Lech zaczal niby grac lepiej ale ma jednak za duza stratego do lidera. Jaga nie wygrywa na wyjazdach co najwyzej remisuje a i w Bialymstoku przytrafila sie ostatnio wpadka wiec mimo ze bym chcial nie zdobedzie Mistrza naszego Kraju. Reszta czyli Lechia, Slask i GKS mimo ze maja teoretycznie szanse na zwyciestwo w lidze podobnie jak Lech maja zbyt duza strate do krakusow. Mecz jutrzejszy najprawdopodobniej zakonczy sie wynikiem bezbramkowym lub jednobramkowa wygrana ktorejs ze stron. Jeszcze pare dni temu bylem przekonany ze Probierz ustawi ofensywnie Jage i bedzie gral o cala pule ale w swietle piatkowych i sobotnich wynikow smiem twierdzic ze zagra jednym napastnikiem ( prawdopodobnie bedzie to Vuk ) zagesci srodek pola i obroncom nakresli scisle defensywne zadania. Jesli Wisla zdobedzie bramke w pierwszej polowie wymusi to zmiane stragedii pana Michala i mecz mam nadzieje zmieni sie w fajne, ofensywne z obu stron widowisko. Zycze dobrej zabawy i niech wygra ta druzyna ktora pokaze lepszy football. pozdrawiam serdecznie ziuk_NYC |
Naprawde ciekawy jestem jak to trener pouklada. Ustawienie moze byc ciekawe. Gazety pisaly o Lobo i Sobolu w obronie Mam nadzieje ze wyjdzie dobrze i nie bedzie takiego chaosu. Najgorzej u nas zawsze wyglada pierwsze 15 minut.
Moze to wreszcie szansa dla Riosa i Genkowa by zaistniec bo nie ukrywajmy ze najlepiej im sie gra dwojka napastnikow a wtedy mozemy liczyc na gole. Jedyna niewiadoma to ustawienie obrony. Robert, I trust you. |
wymęczymy 1:0
|
ja oczywiscie chcialbym zebysmy zwyciezyli ale to jest sprawa drugorzedna bo pierwszorzedna to chce widziec dzis 200% zaangażowania ! choćbyscie dzis nie wygrali to chce widziec jak walczycie za te barwy ! jak umieracie za Wisłe !!! a wtedy wiem ze bedzie dobrze ...
|
Jadę na mecz z Tarnowa. Liczę się z tym, że mogę nie dostać biletów. O ile mogą być droższe u koników ? Może ktoś napisać tak orientacyjnie ? Nie chcę się dać zrobić "w ciula" :/
|
Cytat:
ja wolałbym aby nie umierali tylko" zagonili "przeciwnika:P:P:P:P:P:P |
W obliczu wynikow ktore do tej chwili padly w E-klasie, jeszcze bardziej mi zal straconych dwoch punktow w Bytomiu. Bo jesli dzisiaj uda sie (w co wierze) zgarnac 3pkt z Jaga to bylaby juz bajka. Nie mowie ze 8pkt nie bedzie dobre ale 11 jakos lepiej wyglada:>
No ale jest jak jest wiec pilkarze na murawe wychodzicie i walczycie o 3 punkty!! |
Cytat:
remis 1 pkt wygrana 3 pkt różnica 2 punktów |
Cytat:
Taki stan rzeczy ( brak kompletu) to strzał w pysk dla zarządu. Jednak jak na nasze warunki bilety okazały się za drogie. |
Jak nasze szanse w ty meczu wygladają w oczach kibiców z Białegostoku wystarczy przeczytać na ich stronie:
Cytat:
|
Oglądałem wczoraj mecz Legii. Maciek Skorża chyba chce wywalczyć trzecie Mistrzostwo dla Wisły :P Legia na początku meczu tak stłamsiła Ruch, że głowa mała. Po wyniku 2:0 zapowiadało się na szybkie 3:0 i na pogrom na koniec mecz. Po czym Legia siadła tak bardzo, że spokojnie Ruch mógł wyjść nawet na 2:5!
Piszę o tym tutaj bo kurcze przeciwnicy biby mają szansę zgromadzić tyle punktów by nas wyprzedzić w tabeli, ale nikt się do tego nie kwapi. Nikt nie chce stanąć do gry o tytuł z Wisłą w tym roku. Całemu peletonowi bliżej do środka tabeli niż do pierwszego miejsca. Jaga jest blisko jeszcze, ale otwarcie mówi, że chciała by tylko się utrzymać na podium. Lechia i Śląsk bardzo nieśmiało myślą o podium mimo, że na podium zasługują. Lech mówi głośno o podium mimo, że nie specjalnie zasługuje na to patrząc na konkurencję. Legia? Trzecia porażka z rzędu. Bardziej powinni teraz się bronić przed Koroną która jest 4 punty za Legią i na 9tym miejscu niż o Wisłę która wyprzedza Legię o 6 lub 9 punktów. Także jeśli dziś wygramy, a potem jeszcze kilka meczy to możemy mieć już tytuł przed 26 kolejką czyli meczem z Lechem, po którym jest Cracovia a potem Legia. Co do Jagi to posypała się jak domek z kart po odejściu Grosickiego. Dalej oczywiście są groźni. Zobaczymy co dzisiaj pokażą. |
Chciałbym aby Wisła miała zawsze tak głęboki kryzys , że wygrywa tylko 7 spotkań z rzędu , od 8 będąc drużyną niepokonana w lidze .
ten wstęp jest naprawde skrajnie hurraoptymistyczny , bo każdy normalny kibic Jagi modli się aby ta drużyna załapała się na puchary w tym sezoni . Nic więcej . |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
W kazdym razie oby po dzisiejszym meczu 3pkt zostaly na R22 :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl