![]() |
No to Borski będzie musiał się w dzisiejszym meczu nieźle napracować żeby Wisełka pozostałym drużynom nie uciekła , coś mi się wydaje że dużo kartek nasi piłkarze dzisiaj złapią a o rzuty wolne to możemy być spokojni oczywiście pod naszą bramką . Wspomnicie moje słowa , nie trawię tego sędziego podobnie jak tego Piekarskiego . Obaj przekręcają mecze .
|
PAreiko
Czikosz Jaliens Chavez Paljic Sobolewski Malecki Jirsak Melikson Kirm Genkov |
Pierwszy skład: Pareiko Cikos Jaliens Chavez Paljić Małecki Jirsak Sobolewski Melikson Kirm Genkov
ławka: Jovanić Sivakov Łobodziński Rios Wilk Burliga Żurawski Kowalskiego nie ma, jest Burliga! |
W bramce Polonii Juszczyk po dłuższej przerwie. Ostatni mecz w lidze zagrał z Wisłą.
|
Trzeba to wygrac żeby zorbić sobie zaliczke w razie meczów w ktorych stracimy punkty, a stracimy napewno. Zmartwila mnie kontuzja Bunozy. Oznacza to że przy optymistycznym wariancie conajmniej 2 mecze zagramy w innym zestawieniu obrony niż Q-Chavez, bo nie wierze zeby chłopaki nie nałapali zółtych kartek. Liczba meczy 2 zwieksza się w razie kartek czerwonych, kontuzji i innych losowych przypadków ktorych prawdopodobienstwo jest dosyc duze. pozdrawiam
|
Cytat:
Brak 3 punktów będzie kompromitacją moim zdaniem. |
Oby po tym meczu "liga nie była ciekawsza". Trzeba powiększyć przewagę póki jest na to okazja. Czekamy na 3 punkty!
|
Kursy u bukmacherów strasznie poleciały. W szczególności po porażce Legii.
Dzisiejsze 3 punkty to priorytet! |
Osobiście widzę tutaj stratę punktów. Nie prezentujemy się dobrze na wyjazdach w tym sezonie. Niestety śmierdzi mi tu remisem bramkowym.
|
Porównanie Genkov-Podstawek autorstwa Iwana :rotfl:
|
Juhu broni:-) Mozna liczyc na malego babola:P
|
Pogoda sprzyja, wiec przewiduje spokojny mecz w naszym wykonaniu i wygraną 2-0 po golach Genkova i Małeckiego:p. Liczę też, że Łobo dostanie z 30 min. by pokazać czy rzeczywiscie zaczyna coś grać , czy też to tylko takie wiosenne przebłyski w jego wykonaniu.
|
Zauważyliście jak fani Polonii zaczęli swój doping? Pierwsze wykrzyczeli Polonia Bytom kilka razy, po czym przeszli do klasycznej przyśpiewki dziewczynek zza Błoń. Kompromitacja.
|
zaryzykował Maaskant, na ławce bez stopera
|
Pareiko utracił formę...
|
No żenada.....
|
kur**!!! Gonimy!!!
|
vaazon out
|
Cytat:
No cóż, czas nadrabiać. |
Tragedia. Kolejna bramka po wrzutce, przecież to jest niepojęte...
|
szybko poszło
|
ja jego już przegrywamy:/
|
Spokój mi tu ....a. Oceniajcie po meczu.
|
Cytat:
|
zacznijcie płakać już dziewczyny
|
ja .......e ;/
|
zaczeło sie brawo kju jaliens
|
gość zedytował posta :D
|
Co oni robia ??
|
obrona tragedia kolejna kompromitacja i wstyd z 3 drużyną od końca bez ambicji cikos w piłke nie potrafi trafić
|
Dziewczyny, meczu nie oglądacie, bo pewnie transmisja w necie, więc zamilczcie i czekajcie na koniec meczu!
|
Cytat:
|
Cytat:
Dopiero się śmiałeś z Legii Cytat:
Dla mnie róznicy między Legią a Wisła nie ma żadnej prawie, sprzyjało nam więcej szczęscia no i może mamy więcej indywidualności jak Melikson czy Małecki. Ale faworytem do MP jest według mnie Lech, chociaż dla Maskaanta on się już nie liczy. |
Ale gramy ....e. Czym to jest spowodowane?!
WEŹCIE SIĘ DO ROBOTY. Mamy walczyć o mistrza? To musimy wygrywać takei mecze! |
Bytom robi dokładnie to samo co Podbeskidzie. Mamy problem :/
|
Ale jaka jest roznica w grze Wisly i Legii? Dla mnie zadna, za wyjatkiem tego, ze my mamy Maleckiego :).
|
obrońcy nie wiedzieli który ma wybić piłkę i przez to Paljić (w końcu!) wybił ją niedokładnie;/ Brak Bunozy widoczny w 100%;/
|
Cytat:
Oni się śmieją z nas my z nich i kółko się zamyka :D Nie mamy dalej obrony. |
mamy, mamy obronę... tylko niestety 50% (Bunoza) jest kontuzjowanych... drugie 50% (Chavez) nie potrafi grać z Jaliensem na środku;/
|
szok...ale mi serce wali ze złości, ale mam nadzieję że będzie wynik końcowy po naszej myśli.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl