![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
druga połowa już idzie na plus... oddaliśmy w 10 minut więcej strzałów niż przez całą pierwszą połowę.
|
Obrona sito jak zawsze ;/
|
Brawo brawo...
|
Brawo Jovanić i Cikos!
|
i przegrywamy:(
łobo fajnie gra jak narazie... |
poki co Lobo z Riosem w 10 minut pokazali wiecej niz Maly z Zurawskim za cala pierwsza polowe
a wlasnie teraz mielismy pokaz tego co potrafi nasz podstawowy bramkarz... |
a co mial Jovanić zrobic ?:>
|
obronic ? slyszales o czyms takim jak refleks ?
|
Cytat:
|
Łobo świetny strzał
|
brawo Łobo ! :]
|
mam wrażenie, że Kirm jest wszędzie... bardzo dobry i ambitny piłkarz.
|
Macie Łobo ;)
ps wy nie czytacie co sie dzieje na przygotowaniach? Kirm ma najlepsza wydolność i jako jedyny dorównuje Norwegom.. nie wiem co wy się tak spinacie ;/ kupcie sobie meliske idźcie na spacer to wam dobrze zrobi.. |
Ja piertole Lobo prosto w rece masakra ;/;/
|
Łobodzińskiemu ... już dziękujemy ... :/
Parafrazując klasyk ... Kończ waść Pan wstydu oszczędź. Dno totalne ... i tyle kasy bierze co msc. |
zero winy Jovanicia... zawodnik uciekł obrońcom musnął piłke a Milan mógł się tylko patrzyć... gra nie wygląda źle no ale czegoś brakuje niestety... ale nie jest źle:)
|
Teqcontroller, szprotson, undertaker - nie potniecie się? :D
|
MASAKRA ŁOBO - na tym materiale ludzkim nie ma prawa powstać dobry zespół
|
Cytat:
|
żal Łobo "P
|
Cikos zgubił Arnefjorda, a co miał zrobić Jovanic... Jak dla mnie to nie jego błąd.
|
do usunięcia
|
|
Cytat:
|
póki co Łobocop zrobił więcej szumu niż cała drużyna w pierwszej połowie.Skuteczność przyjdzie później.
|
Andy Rios chyba rzeczywiście bardzo chce się pokazać trenerowi. Walczy, biega, podaje :) BRAWO :)
|
Kirm mi się osobiście strasznie podoba. Widać, że przynajmniej z przyjęciem dokładnym i celnym odegraniem nie ma problemu. Łobodziński to już dawno powinien zostać wytransferowany do Turcji, Cypr czy Syberię.
|
Przepraszam ale mie mog inaczej Łobodzińskigo nazwac jak ....apa . Jak można tak grac j tego nie rozumie!!!!!!!!!200% sytuacji nie trafic
|
Zobaczycie..Łobo będzie najlepszym piłkarzem rundy wiosennej...Młodej Ekstraklasy:/
|
zwróciliście uwagę jak ich bramkarz gra nogami ? kozak.
|
Cytat:
|
Bunoza nie dość, że nie potrafi bronić to jeszcze ani razu mu się piłki nie udało wyprowadzić. Ale on jest fatalny! Mam nadzieje, że obrona będzie wyglądała Chavez-Jaliens i jeszcze, żeby się Cikosa pozbyć.
|
tak stękacie a spójrzcie na Branco wcale źle nie gra
|
Shivakov w Wiśle
|
Kowalski dramat , Gargula i Wilk same straty, nic nie graja
|
Nie rozumiem jak można narzekać na gre Bunozy, skoro jego partnerem jest Kowal ;) na jego tle to Gordan wykazuje wielki talent....
|
Cytat:
|
Trzeba kupić bramkarza, bo Jovanić na przedpolu jest tragiczny!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl