![]() |
:) hahaha ...
|
jeeest ssamoboj
|
Ahahahaha:D ostatnie 3 mecze 3 samobóje panów na P. :D
|
rozpłaczcie się jeszcze ;/, trzymać kciuki i wierzyć w Wisłę a nie pierd lić.
NO I 1-0 |
notabene pierwsza ładna składa akcja, pragnę nadmienić że zaczęło się od ładnego zagrania Kirma, potem przerzut na lewo i przytomne zagranie Palicia :)
|
Oby tak dalej! Brawo Mały
|
haha samobój xD xD
|
2 mecz i 2 bezsensowny faul Jirsaka
|
Czyli Bunoza dostał kartkę za nic.
Oby się Wisła odwołała. Brawo Mały! Do meczu jednak daleka droga i to Polonia jest na razie faworytem |
Mecz się jeszcze nie skończył. Polonia nie odpuści. Poczekajmy z hura optymizmem
|
Dobrze że sędzia był pobłażliwy. Jirsak ewidentna czerwień. Maskant wpusc Wilka!
O dziwo dobra gra jak na razie Cikosa i Paljica. |
Dobrze słyszałem, że publiczność skandowała "każdy to powie, Cracovia rządzi w Krakowie"?
|
Cytat:
|
Gra jest, jak narazie tragiczna...a Polonia sama sobie wbija gole :D.
|
Cytat:
|
oj nasz srodek pola Jirsak, Garguła i Sobol to padaka, nic nie trzymaja,a Andreu i Bruno rozwalaja wszystko. ale wygrywamy
|
Małego nie lubią w Warszawie:)
Zgodze się z kolegą wyżej. Garguła i Jirsak jak na razie słabo. Teraz bardzo przydałby sie Wilk z dobrym odbiorem. Mam nadzieje ze nasz trener to widzi. |
Tak powinniśmy starać się prowadzić grę jak w tej akcji zakończonej strzałem Sobola
|
Cytat:
|
Cieszy mnie coraz lepsza gra Kirma
|
Cytat:
|
Dobrze ze gra Tosik :) słabiutki jest. I to jest kadrowicz?
|
brawo Pawełek
|
Brawo Mario i Mały :D
|
Cytat:
|
To co cieszy to nasze posiadanie po strzeleniu bramki 58%.
|
Cytat:
|
no Małecki dziś super:) na razie.
|
Cytat:
|
Ale co Małecki dzisiaj daje piłki to bania mała. Oczom nie wierze.
|
Padaka w grze naszych playmakerów powala. Garguła i Jirsak to nie są w żadnym stopni kreatywni zawodnicy!
|
Ktoś Małeckiemu wytłumaczył, że nie można głowa w dół i jedziemy na 3,4 :D
|
Mały po słabym poczatku teraz gra lepiej , nie kiwa tylko podaje
|
Cięzki mecz widac, że Polonia ma niezłych zawodników. Może jednak coś skontrujemy :)
|
Cytat:
To fajne podejście. W sumie to przecież mógłby mieć wy****ne i odejść z Wisły a w każdym meczu puszczać bramki... Bo mu się kontrakt kończy. |
Chavez dziś coś słabiej. Daje się przepychać w powietrzu.
|
Sobiech nietykalny... powinien co najmniej żółtą już dostać..
|
Cytat:
co nie zmienia faktu, że doceniam to, że broni bardzo dobrze w ostatnim czasie, ale nie róbmy z niego od razu guru. |
Chavez to cieszcie się że gra:) dobrze że nie zamarzł:D
|
Wilk za Gargułę.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl