![]() |
Cytat:
|
|
Ktoś wie ile biletow sprzedano?
|
Na moje oko to z ~16k
|
Panowie pytanko. Kupilem bilet na F poniewaz nie bylo juz na g a jest ot najblizej mlyna dam rade przeskoczycna mlyn, bo dla mnie mecz bez dopingu na mlynie to nie mecz ;(
|
Cytat:
|
hehe jednak wole na g sprobuje przejsc moze sie uda. ale pomysle nad twoja propozycja ;d
|
Xalax zostań na F! Gwarantuję, że my z kolegami będziemy tam napierniczać cały mecz tak jakbyśmy na środku młyna stali :) Rozruszajmy resztę towarzystwa :P
|
Zobacze ;] A z F da sie spokojnie przjesc na E? bo na G to wiem ze stoja "ochroniarze"
|
A możesz zostać na tym F? Jak chcesz dopingować, to tam masz do tego lepsze warunki niż na E. Na G nie przechodź, bo zrobisz nie potrzebny kwas... jak ochrona Ci będzie chciała to uniemożliwić.
|
Cytat:
|
skład taki sam jak w meczu z Legią.
|
Pawe łek 100mecz w Wisle ,zeby nie zagrał jak Witkowski
|
Vamos Wiselka do boju !!!
|
Brożek chyba dzisiaj napił się kilka butelek wina, przewraca się o własne nogi :<
|
zaraz zasnę :-/ co za nudny mecz
|
ale padaka, chyba tylko Kirm dobrze gra i moze Paljic
|
Maly znowu tylko kiwa zamist strzelac albo podac
|
Małecki jak jakiś dzik, czemu on nie podaje
|
straszna kopanina.Małecki jak dla mnie mnie juz nigdy nie nauczy sie inteligencji boiskowej, o ile inteligencji mozna sie nauczyc:) Bozek ze trzy razy potknal sie jak nie o wlasne nogi to o pilke.Bunoza jest tak slaby, ze zastanawiam sie kto go sciagnal do Wisly i ile za to przytulil do kieszeni.Uwazam, ze wygramy, ale jakosc gry jest porazajaco niska.
|
Trzeba strzelić szybko bramkę wtedy powinno grać się nam łatwiej. Im dłużej będziemy bez bramki tym większe prawdopodobieństwoutraty punktów.
|
Brożek się wywraca, Jirsak limit jednego dobrego meczu na rundę wyczerpał z Legią, boiskowe IQ prawej strony (Małecki+Cikos) to 50. I wracamy "do korzeni"
|
Cytat:
|
pewnie mysla o wyborach bo jeszcze nie byli :foch::-P
|
hasło reklamowe z przed meczu niestety sie nie sprawdza
raczej powinno byc wracamy do normalnosci |
Wisła - Zagłębie po pierwszej połowie: Zajeb...ty SZAJS
Zobaczymy czy w drugiej połowie będzie kontynuowany ten SZAJS! |
Podniecajmy sie dalej meczem z Legia a tymczasem wszystko wrocilo do normalnosci...
|
Widać po nich ze są za bardzo zrelaksowani graja żeby grać.Pewnie w drugiej połowie zacznie się mecz. I jakieś zmiany są potrzebne bo nuuuuda...
|
Garguła gra tak samo jak Jirsak, tylko miał 1 strzał więcej. Sobol przeciętnie.
|
Czyli mecz z Legia byl "wypadkiem" przy pracy ;)...
Malecki napewno do zmiany, bo dzisiaj slabiutko. Ja nie wpuscilbym go na boisko, dopoki nie nauczy sie dosrodkowywac, bo to zenujace zeby pilkarz na poziomie ekstraklasy nie potrafil tego zrobic. |
Mam nadzieję, że w drugiej połówce coś drgnie. Choć jak na razie ja tu widzę typowy nudny mecz na remis.
Choć z drugiej strony wczoraj na Lechii też to tak wyglądało po pierwszej połówce... |
Tak to jest jak sie gra z murarzami; jedynym sposobem - nie odkryje pewnie Ameryki - jest szybkie strzelenie bramki. Jedyny zespol jaki przyjechal do Krakowa grac - a nie bronic sie - byla Legia; inny sposob gry to i lepsze widowisko. Bajer pieprzy ze gra 4-3-3; a tam najbardziej ofensywny to jest chyba bramkarz :D
|
Grają w kratkę i tak się złożyło ze dzisiaj musimy zagrać słabszy mecz. Jak im nie idzie to nie idzie wszystkim. I niech nie dawają meczów o tej godzinie, bo zero klimatu. Byle wygrać, nawet po samobóju. Chcą to potrafią, ale Legia nie muruję bramki, ale jak pisałem dzisiaj wypada słabszy mecz. Musimy zagrać jak Legia wczoraj, która nie zdobyła sama ani jednej bramki. Ale 3 pkt zainkasowali .
|
No nie ma co się oszukiwać , gramy słabe zawody. Nie wiem co się dzieje dziś z Pawłem , ostatnio bardzo dobra równa forma a dziś jakby coś go przytłaczało.. Jedna świetna okazja i potem wywrotka przy próbie odegrania piłki w polu karnym gdzie też drugi zawodnik Wisły znalazł by się tylko przed bramkarzem. Małemu początek również nie idzie , ale z czasem ten zawodnik rozkręca się i mam nadzieje , że dziś także to zrobi. Jeżeli stylu nie da się poprawić to koniecznie trzeba zawalczyć o tą bramkę zwycięską. Jeśli nie da się tego zmienić to już niech będzie tak jak wczoraj Lech. Bardzo słabo , ale zwycięsko , a wiadomo jak bardzo potrzebne są nam punkty !
|
Powrót do normalności :)
Dzisiaj Małecki, Kirm, Jirsak i Paljic fatalnie. Jedynie, to - o zgrozo - nasza dwójka stoperów się jako tako spisuje :) Jestem wyluzowany i nawet się nie denerwuje tym meczem, spodziewałem się takiej gry. Spotkanie z Legią nie rzuciło mi się na oczy całe szczęście. |
Znowu 45 minut z życia zmarnowane. Nie oglądam drugiej połowy. Zarówno Legia, Wisła i Lech grają w tym sezonie piach. To nie jest tak, że te drużyny tak słabo grają tylko po prostu reszta ligi dogoniła - co widać też w tabeli - każdy gra jak równy z równym. Nie ma gorszych i lepszych. Jedynie Jagiellonia pokazuje w tym sezonie jak się powinno grać, ale też nie w każdym meczu. Po prostu inne drużyny dobrze grają w defensywie - dobrze grają pressingiem, a że nie ma wyszkolenia technicznego to gracze Wisły nie umieją grać tyłem do bramki - przyjąć dobrze piłki kiedy za plecami przyciska obrońca.
Zgadzam się z powyższymi opiniami - Małecki nie myśli, najlepiej gdyby w ogole nie grał - nie trawię tego egocentryka. Brożek gra tak jak zawsze - w 100 % sytuacjach kazdy potrafi strzelać, po prostu jest to napastnik typu Inzagiego. Wisła zamiast grać więcej środkiem to bezmyślnie pdoaje - ciśnie się na prawą stronę i przez to najwięcej było w tym meczu autów. Po co podawać na prawą stronę kiedy widać że jest tam jeden wiślak i np. koło niego 3 piłkarza zagłębia? Jaki to ma cel? Jak drużyna gra pressingiem to jedynym wyjściem są zwody - mija się jednego i wtedy droga się otwiera, ale nasi gracze nie potrafią dryblować, tak jak wszyscy gracze z Ekstraklasy (wyjątkiem jest może tylko Kiełb). |
Cytat:
Może spotkanie ze Smuda mu zaszkodzio |
Słabi piłkarze to i słaba gra. Problem w tym, że Brożek dzisiaj kopie jak pijany, a Małecki nie gra zespołowo i ma same straty. Kirm, Sobol, Garguła nieźle.
Jirsak i Małecki do zmiany przy czym ten drugi zawsze może czymś zaskoczyć, a pierwszy najchętniej by się zakopał pod ziemię i to jego bym zmienił już w przerwie. Może Rios ? |
Widać w przypadku niektórych piłkarzy że gramy mniej prestiżowy mecz , niektórym nawet nie chce się biegać za bardzo. Kiedy jeden z naszych ma piłkę reszta stoi! Obrona jak obrona , Sobol mnie denerwuje , w porównaniu do poprzednich meczów jakby dzisiaj nic nie jadł , tylko drze się , Jirsak - on w ogóle jest na boisku? Garguła to samo . Mały jak zwykle sam chce wygrać , gra tak bezmyślnie że szok , co z tego że ostatnio zagrał bardzo dobry mecz jak dzisiaj ma tylko straty? Kirm i Brożek tez nie zachwycają . Ja dokonałbym 3 zmian już po 30 minutach ale to byłoby nierozsądne jednak wierzę że na drugą część wyjdą Rios , Wilk albo Pietia - niech w końcu pokaże że te miejsce w 11 mu się należy.
|
Garguła nieźle? Chyba w tym stwierdzeniu uwzględniłeś jedynie ten strzał w środek bramki.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl