![]() |
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...staje_skautem/
Jeżeli pracę skauta będzie traktował równie profesjonalnie jak grę w piłkę, jestem spokojny o jej efekty. Za to co dotychczas, wielkie słowa uznania. Dużo zdrowia i powodzenia. |
Poprostu dziękuję.
|
Jeden z moich najukochańszych piłkarzy. Profesjonalista. Do tego wspaniałe podejście do kibiców. Cudowny człowiek. Mam nadzieję, że praca skauta przyniesie mu wiele radości, ale i pożytku dla Wisły ;) No i przede wszystkim życzę mu powrotu do pełni zdrowia. Mam nadzieję, że swoje najlepsze cechy przekazał dalej w genach ;)
Dziękuję za te wszystkie lata. |
Wszystkiego najlepszego i końskiego zdrowia życzę.Wspaniały piłkarz i człowiek!
Trzeba szukać jak najszybciej stopera |
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Cleber!!
Na zawsze pozostanie w pamięci gol strzelony Barcelonie. |
Dzięki za wspaniałe lata:)
|
Cleber to był prawdziwy twardziel boiskowy,powodzenia.
|
Wszystkiego dobrego. Obyś został managerem na prawdziwym mistrzowskim poziomie.
Dziękujemy za wszystko co zrobiłeś dla Wisły i POWODZENIA !!! |
Dzięki Cleber!
|
Dziękuje Cleber!!!
|
Cleber
Muito obrigado por tudo! |
Dziękuje Ci Cleber za godne reprezentowanie mojego ukochanego klubu jakim jest Wisła Kraków, dziękuje za każdą z bramek jakie strzeliłeś (w szczególności Cracovii oraz Barcelonie), dziękuje za każdy wślizg który zrobiłeś, za każdą krople czy to potu czy krwi którą wylałeś. Życzę Ci dużo zdrowia, bo to jest najważniejsze, i marzę abyś Pracował w Wiśle wiele lat i sprowadzał nam pod Wawel wiele wspaniałych piłkarzy. Miejmy nadzieje, że Twoje pociechy pójdą w ślady ojca i w przyszłości będą godnie reprezentować Ten Klub.
Dziękuje! |
wielkie dzięki za grę teraz pokaż polskim skautom jak się pracuje xDD
|
Ogromny szacunek i jeszcze większe podziękowania.
|
Wielkie Dzięki za to co zrobiłeś dla Klubu, odkąd przyszedlem to nie raz pokazywałeś ze Wisłę Kraków masz w sercu jak wielu z nas:-)
Czy wiadomo kiedy owa umowa zostanie podpisana i kiedy Cleber zacznie prace juz jako nowy Skaut Wisły Kraków? |
PROFESJONALISTA nic więcej nie trzeba dodawać,mam nadzieję,że sprowadzi tych 3 zawodników do Wisełki :)
|
Dziękujemy Wiślaku!
Zróbmy coś wyjątkowego dla niego na wiosnę. Niech inni zobaczą, że jak się zap******* to kibice to doceniają. |
A już się obawiałem, że do takiej sytuacji nie dojdzie.
Dziękuję, że byłeś naszym piłkarzem. Powodzenia Clebi na wiślackie dziś i na jutroi! Dla Ciebie i dla nas. |
Dziekuje
Powodzenia w nowej roli ! |
Na boisku pokazał, że można na Nim polegać, liczę, że w nowej pracy również się sprawdzi.
Dziękuję i powodzenia! |
Fajnie że zostaje przy Wiśle. Takich ludzi nam trzeba, jestem spokojny o efekty jego pracy.
|
CLEBER jesteś najlepszy! dziękuje!
|
Cleber dzięki za wszystko ! Jesteś wielki ! Bardzo dobrze, że zostaje i bd pracował w Wiśle dalej tylko w innej roli :)
|
jedno słowo. a może dwa.
WIELKI SZACUNEK. za grę, za postawę, za wszystko. mam nadzieję, że ten pożegnalny mecz zostanie na R22 rozegrany. |
Jestem naprawdę wdzięczny za to, że taki profesjonalista grał w naszym klubie. Cieszę się, że Cleber wciąż będzie z nami, tylko że w innej roli. O profesjonalne podejście do swoich obowiązków w jego przypadku możemy być raczej spokojni.
Dziękuję, Cleber, byłeś moim ulubionym piłkarzem - za charakter. |
Cleber był jednym z najbardziej udanych transferów do Wisły w czasach tele-foniki. Lider defensywy, profesjonalista w każdym calu. Nie bojący się wyprowadzania piłki. Będę pamiętać bramkę w derbach, no i zwycięskiego gola z kosmiczną Barceloną.
Mam nadzieję, że teraz ten profesjonalizm pokaże w pracy skauta. Cleber - obrigado por tudo! |
Materiał filmowy z pożegnania Clebera:
http://kiks.tv/2010/12/cleber-zegna-sie-z-boiskiem/ |
Gdy walczył o piłkę byłem zawsze o niego spokojny, pełen profesjonalista. Dziękuję Ci za wszystko, zdrowiej!
|
Dzięki za te lata ! Powodzenia i mam nadzieję że zwiążesz się z Wisełką na długie lata.
|
Cleber jak stał z tyłu (w czasach formy) to byłem spokojny o wynik.
Jeden z najlepszych obcokrajowców w Wiśle Kraków. Profesjonalista pełną piersią. Takich zawodników potrzeba Wiśle Kraków. |
Kurcze tak wspanialy zawodnik ,az chcialo by sie zeby jeszcze pograł w naszej Wiselce
ale jescze moze zrobic duzo dobrego ,najwazniejsze ze bedzie daej zwiazany z Wisła i pelnił istotna funkcje. |
Clebi!!! Po prostu dzięki!!!!
|
Myśląc Cleber , mówię profesjonalizm . Grał jak prawdziwy klasowy defensor. Świetny w defensywie , odbiorze ,ofensywie ,w taktyce, z bardzo dobrym uderzeniem ,świetna gra głową, techniką , spokojem przy karnych(czy pamiętacie jakiś niewykorzystany rzut karny??) , nieustępliwa walecznośc , przygotowanie motoryczne.I właśnie to , iż do każdego meczu podchodził profesjonalnie , nie było , że przeszedł sobie obok niego , czy tylko chwilami tak grał niezależnie czy to była liga , czy Puchar , czy też pamiętam rozgrywki pucharu ekstraklasy itp do których klub nie przywiązywał za bardzo wagi on zawsze grał tak jak na jego zawód przystało. Także można by tak wiele jeszcze dobrego na temat Clebiego powiedzieć. Zrobił on niewątpliwie wiele dla naszego klubu.
Pamiętam jak pierwszy raz miałem tą wielką przyjemność oglądać naszą Wisełkę na żywo z okazji meczu z Resovią w moim rodzinnym mieście. Analizując grę naszych piłkarzy , to praktycznie każdy poza nim popełniał jakieś widoczne błędy lub można było odczuć , że nie w pełni przykłada się do tego spotkania. Ale nie on ! Mecz o nic , pietruszka w dodatku ze znacznie niżej renomowanym rywalem , nie był nawet traktowany zbytnio jak sparing na którym szkoleniowiec chce przećwiczyć pewne warianty gry drużyny czy tez sprawdzić niektórych zawodników do koncepcji gry zespoły. Mecz jakby piknikowy , a nasz obecny już skaut grał tak jakby była to stawka o punkty czy szczebel krajowego pucharu. Przez całe zawody , które bacznie obserwowałem , nie popełnił on ani jednego błędu oraz nie zauważyłem jakiegoś niepotrzebnego wybicia na oślep czy bezsensownego rozegrania piłki a nawet głupiej straty. Całkowicie pełna profeska. Nawet zawodnicy Sovii po meczu chwaląc Wisłę szczególnie wyróżnili Clebera , mówiąc jak ciężko im się grało przeciw niemu stwierdzając , że Brazylijczyk to klasa światowa. I dla mnie Cleber taki byłeś , będziesz i pozostaniesz ! Dziękuję ci za to , że i dzięki tobie mogłem być dumny i zadowolony z Wisły podczas meczy z twoim udziałem. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl