![]() |
Dawno temu nie widziałem aż tak nudnego meczu
|
choćbym chciał kogoś wyróżnić z naszych, to nie da rady. No, może Pawełka...
|
Jeszcze nie wiadomo, mogą ukarać Chaveza i wejdzie joker Mateusz Kowalski...
|
Chaveza nie bedzie, zawiesza go za ten bandytyzm, a wiec Kowalski Bunoza... duet marzen
|
alez zagranie Zurawia ....
|
Coś z każdym kolejnym meczem Maaskanta jest coraz gorzej...
Tego co nasi dzisiaj grają nie da oglądać. PS. Chavez po meczu zapewne zostanie zawieszony za to nadepnięcie a Cleber dostał 4 żółtą kartkę. Czyli w nast meczu środek obrony Bunoza - Kowalski. |
No tak. Ze 3 mecze dostanie. Chciałbym Nalepe zobaczyc, ale to oczywiscie fantazja.
|
Ale PADAKA. Żadnej składnej akcji przez 45 minut
|
Podsumowanie pierwszej połowy: PADAKA Chavez temu panu już dziękujemy
|
Może taka była taktyka: usypiamy wszystkich w pierwszej połowie a w drugiej jakiś atak ...
|
Z Jagą i Koroną ładny mecz i nie udało się wygrać. Może teraz zagrają ciulowo ale zgarną 3 punkty...
Tak czy inaczej na razie mega nędza... |
Dramat - najgorszy chyba mecz kolejki, nie da sie tego ogladac.
Czy nam sie w ogole udalo choc jedno celne podanie na polowie przeciwnika ? Chavez jest dla mnie skreslony po tym faulu na Kuświku. Nie ma miejsca w Wiśle dla takich wsioków. |
Przydałoby sie z 5 zmian zrobic... Moze Małeckiego wpuścic niech troche polata po boisku
|
Panie trenerze zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany. Chciałbym zobaczyć Małeckiego i Boguskiego. Do tej pory padaka jakich mało.
|
W drugiej połowie wejdzie Wróbel na zmęczonego Palijcia, na atak Zewłakow i popłyniemy....
Pierwsza połowa bez komentarza. |
Czyli co, 3-4 nowych stoperow w zimie :D?? Nie mowie o bocznych obroncach.
|
Paraolimpiada. GKS powinien mieć karnego, Chavez ewidentna czerwień. Sędzia dziś jest z nami.
|
Chaveza ukarać?
Po mojemu to było przypadkowe zagranie. Zawodnik Bełchatowa wykonał ruch kolanem, Chavez miał za mało czasu na reakcje i nastąpił mu na nogę. Szkoda, że komentatorzy Canal+ nie byli tacy chętni do wysyłania Legionisty do Komisji Ligi po meczu z Ruchem. Tamta sytuacja była dla mnie bardziej jasna niż dzisiejsza z Chavezem. Co do samego meczu: dno w naszym wykonaniu. Bełchatów dominuje w środku pola. Nie stworzyliśmy ani jednej groźnej sytuacji. Tragedia. |
Baaaardzo slabo gramy.
Niestety tylko z Jaga zagralismy niezly mecz. Z Korona juz bylo niestety gorzej chociaz udalo sie wywalczyc remis. Z Dolcanem juz bylo slabo a teraz mamy tragedieee i to ogromna . Nic w tym meczu nie istnieje niestety ale nic... Niestety widzialem juz duzo meczow tym serzonie i teraz wkoncu jestem pewien chociaz dlugo mu dawalem szanse...ale Cikos sie nie nadaje do takiego zespolu jak Wisla... |
A ja uważam ze jakby Chavez chciał mu nadepnąć na nogę , to by mu ją po prostu złamał.
|
Zurawski znowu pierwszy do zmiany, ale oczywiscie u Maaskanta ma pewne 90 minut na placu.
Chetnie zobaczylbym tez na co stac Branco, bo moze w przeciwienstwie do Cikosza potrafi sie ustawiac i nie zagrywa pilek na absolutna pale (strate). Chwalony wczesniej Wilk dzis tez gra mocna padake. |
Cytat:
I w ramach zadosc uczynienia wywalic jeszcze 3 pilkarzy z Wisly. Zastanowcie sie ludzie, karny taki jak na Boukharim |
no to mamy holenderski futbol...Chavez -10 meczy kary i potem do okręgówki, tam takie numery przechodzą, Żuraw niech z Frankiem szkoli dzieciaki, a Cikosa to chyba wzięli naprawdę prosto z młodzieżówki...to mają być dośrodkowania? jak porównać wczorajszą grę Legii i Lecha to jesteśmy daleko w czarnej dupie
|
Przesadzacie z Chavezem on taki jest nieporadny fajtlapa. Chcial w pilke trafic a ze ma wolne ruchy tamten mu noge podlozyl i juz. Chavez wyglada jakby mial ze wzrokiem klopoty albo nie widzial swoich nog przez to mięsiwo.
|
Słabo to wygląda. Żurawski nie wiem czemu kolejny raz wychodzi w podstawowym składzie, a Cleber znowu popełnia głupie błędy. Poza tym naszym największym zmartwieniem chyba znów są niedokładne podania. Bełchatów na razie lepiej się prezentuje.
|
Ten mecz to jakieś nieporozumienie.Tego nie da się oglądać...
|
Cytat:
Super mecz w wykonaniu Wisły, jeszcze tylko z 25 pkt i mamy pewne utrzymanie :-p |
Panowie...wyrazu uznania dla wszystkich ktorzy ogladneli pierwszą połowe, i bedą ogladac drugą. Na to sie patrzec nie da, GKS ciut lepiej ale graja tak samo koszmarnie jak my.... Nie ma co mowic kogo zmienic bo przydaloby sie tak 7 zawodnikow spokojnie zmienic. Chavez w kazdym aspekcie slabiutki, do tego za to co zrobil dyskwalifikacja na 10 spotkan. Nie dla takich bandytów!!!
|
Bylo widac na tej powtorce od przodu ze Chavez nie chcial mu chyba nogi zlamac. Po prostu tamten podlozyl mu noge pod krok... gdzie wsadzal kulose palant?
|
Czy wam już na oczy padło ? Faul Chaveza był niecelowy. Gość mu nogę podsunął w momencie gdy ten wykonał ruch do piłki. Ale dla was opinia wszechwiedzących redaktorów kanału do jest świętość. Napiszcie jeszcze na Osmana donos do wybiórczej i do komisji ligi.
|
Cytat:
Cytat:
|
Nie wiem kto gorszy, Cleber i ewidentny faul w polu karnym + głupia żółta czy Chavez, który chyba za dużo naoglądał się KSW;)
|
Cytat:
Nie no padaczka straszna, najgorszy mecz pod wodzą Maaskanta. Co do Chaveza - dla mnie dwojaka sytuacja, nie jestem pewien, czy to było umyślne. |
Cytat:
Cleber to ma chyba niepokolei w glowie... gosc w narozniku ten mu ze wslizgiem jedzie jak jest za nim... juz nie mowie o innych sytuacjach gdzie wykazuje się "myśleniem" Cikos, to chaos sam w sobie Sobol to dramat, kazda piłka w plecy Zuraw naprawde 0 wyjscia do pilki Brozek wygląda jak paralityk, on wogole jest na boisku? Widać ze trzeba stawiac na zgranicznych pilkarzy... jedyni co sie wyrozniają takimi prostymi elementami jak przyjecie pilki to Rios i Boukhari... reszta jakby po imprezie na mecz przyjechała... nikt nie wychodzi do gry, do podań znow nasze kochane "a moze cos wpadnie" długie piłki do bramkarza przeciwników... Ile my to jeszcze bedziemy przerabiac, ze bez zaangarzowania w grę nic z tego nie bedzie? Dlugo to bedziemy jeszcze tłumaczyc? Na drugą polowe wchodzi ktos za Sobola i Mały za Zurawia, bo z tego nic nie będzie... trzeba to rozruszać A co do Chaveza, no gosc walczyl o pilke i przez przypadek go nadepnął, nie rozumiem zamieszania... :/ |
Słabiutko i tyle.Aż mnie skręca na fotelu jak oglądam Cikosa.Jest taki beznadziejny.Myślałem że coś z niego będzie a to taki jeździec bez głowy.Dośrodkowań nie komentuję bo szkoda klawiatury.Do tej pory w ogóle mnie jego gra nie przekonała, w każdym mecuz gra beznadziejnie i to pierwszy piłkarz który powinien zostać pożegnany.2 to Żurawski.Wybacz Maciek ale zrobiłeś dużo dla Wisły i chcę Cię zapamiętać jako piłkarza który strzelał bramki i czarował na boisku a nie jako piłkarza który obecnie nic nie wnosi do drużyny.
|
Tez mialem wrazenie ze kuswik w ostatniej chwili wykonal ruch noga no i chavez stanal. Nie przesadzalbym jak komentatorzy ktorzy chyba chcieli by go ukamieniowac, a najchetniej to by wyrzucili 8 pilkarzy wisly z boiska i dali belchatowowi 5 karnych.
Co do gry to lepiej przemilczec... |
To widać ja Chavezowi podłożył nogę.Taki z niego fajtłapa że mu nadepną.Nie róbcie z tego strasznego przestępstwa.
|
Dobrze, że to Maaskant prowadzi drużynę, nie forumowicze.
|
Jak dla mnie to Chavez daje radę, chętnie go zobaczę z Bunozą, nie musi być wcale tak źle jak niektórzy mówią. Zagranie z Kuśkiwiem jak dla mnie przypadkowe, no niby mógł podskoczyć jakoś, ale chciał wygarnąć piłkę. Cóż, zdarza się, ale nie było to na pewno jakieś bardzo mocne stąpnięcie z premedytacją. Na plus Cikos, w defensywie, kiepsko w ataku, Paljic tez daje radę. Sobol chyba najlepiej w sezonie, Wilk czyści dobrze. Na skrzydłach trochę samotni Boukhari i Rios, Żuraw do zmiany chyba, dałbym Boukhariego na środek i kogoś na bok. Brożek czeka, czeka, może coś dostanie. Jedziemy z nimi teraz!!!
|
Chu... zrobil ten Chavez a Wy przezywacie to jak okres...
Nadepnal mu na noge ?? no i co z tego?? boli Was to?? On ma byc rozliczany za gre a deptac to sobie moze ile chce... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl