![]() |
Co się dzieje z Gargułą ??
|
http://hqtv.com.pl/megatv/ proszę
|
kurcze... czyżby Chavez był gorszy od dziadka Clebera? hmm
|
Cytat:
Poza tym tego "dziadka" z checia zatrudnilaby czolowka ligi... |
Cytat:
|
Cytat:
do zobaczenia |
W jakiej formie musi być Chavez że nie gra w pierwsyzm składzie? Przypominam że Cleber kończy karierę za chwilę. Niesamowite te transfery...
|
Public Sort 4 - Wizja jest, brak fonii w moim wypadku
|
Z jakiej racji gra Cikos ?? Przeciez on dostal czerwoną kartke w meczu z Widzewem .Heh no i jeszcze Pawełek w bramce . Jak mozna wydac 400 tys E na bramkarza ktorego pozniej sadza sie na lawce
|
Z jakiej racji gra Cikos ?? Przeciez on dostal czerwoną kartke w meczu z Widzewem .Heh no i jeszcze Pawełek w bramce . Jak mozna wydac 400 tys E na bramkarza ktorego pozniej sadza sie na lawce
|
Cytat:
A zgrywać z kolegami to się może właśnie w takim spotkaniu jak dziś. Wiadomo, może być różnie, ale pytanie - kiedy "na papierze" mamy następny tak łatwy mecz tak by dać mu szansę? |
Pawełek na bramce... Oj, Maaskant musi zapłacić frycowe, nie ma innego wyjścia. Mam nadzieję, że to nie skończy się źle dla wyniku.
|
Cikos dostał 2 żółte, może grać.
U Maaskanta wszyscy zawodnicy mają szanse się pokazać. Widocznie Pawełek lepiej się sprawdzał na treningu. Jak już masz takie głupoty pisać, to proponuje właczyc sobie Worda i pisać do szuflady. Wszyscy na tym lepiej wyjdziemy. |
Cytat:
|
A co z Gargułą? Kontuzja wyleczona podobno,czyżby do 18 się nie załapał?
|
Pawełek już zaczyna...
|
a co ma sie lapac, juz teraz, zaraz po urazie? :| to ze ktos siedzi na lawce nie oznacza ze jest gorszy od tego na murawie, i ze gorzej sie prezentowal na treningach, zrozumcie ze to pierwszy mecz Roberta, Moskal mu musial doradzac (na jego barki wzial Pawelka, nie rozumiem po co Zurawski rzucal sie do Jovanica przy tej pilce z Widzewem, on do tego nie mogl dojsc) to dla niego 1 mecz o 3 pkt, na przemyslenia i dobieranie skladu przyjdzie pora, prawie 2 tygodnie, teraz byle wygrac, Robert zapewne nawet nie dobieral skladu poprzez to jak sie ktos prezentowal na treningach, zaufal Moskalowi i tyle
|
ja nie wiem co musi do cholery zrobić Pawełek, żeby zasiąść wreszcie na dłużej na ławce...
|
Dobrze że Łobodzińskiego nie ma w 18 bo jeszcze komuś przyszło by do głowy go wpuścić.
|
Cytat:
|
Jak wygląda nasza ławka?
|
ławka: Jovanić, Chavez, Boguski, Kirm, Wilk i bracia Brożkowie.
|
No póki co to średnio to wygląda Panowie i Panie...
|
Pawełek jak nie potrafił, tak nie potrafi grać nogami - czy trener bramkarzy nie potrafi tego z nim wytrenować ?
|
Cytat:
|
Wilk za człowieka widmo Jirsaka powinien wejść. I Brożek za Żurawskiego.
|
Małecki to chce wjechac do bramki... najbardziej samolubny piłkarz Wisły
|
Jirsak ciekawe podania...
|
piękna akcja, i brawo mały
|
Ale akcja !!!
Ala stara WIsla !!! |
Cytat:
|
Małecki mam wrażenie jedyny któremu coś się chce i wychodzi!
|
Cytat:
|
Zuraw, jedno magiczne dotkniecie pilki i bramka...brawo :).
|
Cytat:
|
Brawo Małecki! Paljić asysta, ładnie :)
|
małecki to jest walczak i nie boi sie grac 1 na 1 jak np lobodzinski który ma pełno w gaciach za kazdym razem gdy jest przy piłce. czasem małemuu nie wyjdzie i straci piłkę, ale w następnej akcji objedzie obrońce i dogra piłkę na nos. dzisiaj najlepszy na boisku
|
Macie odpowiedź, czemu gra Żurawski.
Po prostu mimo wieku i braku jakiejś specjalnej formy i tak jest lepszy od kopaczy siedzących na ławie i na trybunach. |
Najwięcej w tej akcji wg mnie to zrobili Rios(zgranie głową mega dokładne) i Żurawski(prostopadła piłka).
|
Wszyscy jechali i jadą po Paljiciu, a gość jak na polskie warunki nie jest zły - stałe fragmenty umie bić, niezły przegląd pola, gra na kilku pozycjach. Na mnie robi z każdym meczem lepsze wrażenie.
Teraz po golu powinno być już z górki:) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl