![]() |
Kur... co go poje... ? Tylu piłkarzy jest a on wstawia Rado ?
|
Łobodzinski na trybuny a nie Pajic ,przecież Łobo ucieka od piłki,zobaczymy....
|
Rado to jest środkowy czy boczny pomocnik? Ktoś widział go w akcji? Czego się można spodziewać? ;>
|
co za łeb, sorry ale brak słów
|
nie moge patrzeć na ten skład, co ten Kulawik chce żeby go wyje*ali nawet z ME?
|
dokladnie parodia Rado zamiast Riosa? czy Kulawik chce swoich podopiecznych z ME promowac? Czy ten chlopak zagral wogole z nimi jakies spotkanie, sparing? Dla mnie to jest nieporozumienie ale obym sie mylil.
dzisiaj ustawienie "radosne":D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Rado może dużo namieszać na boisku... Na pewno będzie się starał pokazać z jak najlepszej strony. Rios dopiero co przyleciał, więc jest pewnie "Zmęczony po podróży". Wejdzie ok 60-70 min. Zuraw nie gral za dobrze z Karabachem to nie gra i dziś. Proste. Z Pawełkiem tak jak mówiłem... Idę znaleźć leki na uspokojenie :lol::lol: |
Cytat:
Kulawik prowadzi Wisłę w zastępstwie "pierwszego" trenera góra 2 mecze. Jest tu przecież na ławce przez przypadek i bałagan w naszym klubie. Odpuść mu i trzymaj kciuki za naszych "patałachów" żeby 1-0 wystrugali:) Może chciał wstrząsnąć zespołem? Albo taki Rado jest w lepszej formie niż inni? Po meczu będziemy mądrzejsi. |
I zaczyna się - tak jak myślałem Rios będzie wchodził następne pół roku z ławki na końcówki meczów, bo się wg naszych "trenerów" będzie musiał nauczyć europejskiego stylu gry... żenada.
|
Oj żebyśmy tylko nie wygrali 4:0 po pięknej grze i żebyście nie pisali: "TAK, KULAWIK NA TRENERA! ŚWIETNIE, ŻE WYSTAWIŁ TEGO RADO, CHŁOPAK JEST GENIALNY!"...
|
W co ten Kulawik gra??? Jovanić na ławie...nasz jedyne sensowne wzmocnienie w lecie...:lol: Paljic na trybunach...a Rado w pierwszym...nie wiem czy sie smiac czy płakać...chociaz chłopaka na oczy nie widziałem...
|
nasz środek dzisiaj nie będzie istnieć, pewnie Małecki będzie musiał ciągnąć ataki od naszego pola karnego
|
ja licze na skromne 1:0:D i bardzo chcialbym tego Simeone na trenera, przynajmniej zobaczylibysmy co potrafi Rios. Bo pewnie tak jak mowisz bedzie wchodzil w koncowkach.
|
Pawełek :shock:
|
Panowie spokojnie, emocji nam dzis nie zabraknie do samego konca. Zobaczcie za to jaka mamy mocna lawke rezerowowych :D
|
Cytat:
|
Rado? OK. Paljic na trybunach? Niech będzie. Ale zmiana obsady bramki to sabotaż, nic nie piszą że to z powodu kontuzji Jovanica czy podobnego powodu, więc taka decyzja jest idiotyczna.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Spokonie. Tomasz Kulawik jest trenerem, (tymczasowym, ale zawsze) nie Wy. On odpowiada za wyniki w tych dwóch najbliższych meczach.
Zobaczymy jak to będzie wyglądąło, a oceniać będziemy po meczu. |
Mnie właśnie nie martwi wystawienie Rado (choć wolałbym zobaczyć Riosa od począku - niech już nie pierdzielą o zmęczeniu podróżą). Mnie martwi, że jedyny facet który się w meczach z Karabachem nie skompromitował siada w nagrodę na ławie a gra Sobol bez formy i tragiczny wręcz Kowalski unikając konsekwencji swoich marnych występów...
|
katastrofą jest to że w każdym meczu jest totalnie zmieniony skład i ciekawe kiedy wszyscy się zgrają ?? no porażka według mnie ten skład .
|
Cytat:
|
Jovanic tez nie blysnal w pucharach. Pawelek ma szanse wykorzystac to i moze bedzie bronil na przyzwoitym poziomie. Rado zbyt odwazna decyja, ja bym chlopaka wpuscil raczej przy korzystnym wyniku w koncowce. Kulawik zaden trener :P
|
Kulawik duży plus za skład. Kasperczak przez całą swoją kadencję srał się wystawic juniora a Kulawik daje go w pierwszym meczu, za to moje brawa. Kolejne brawa za Paljicia na trybune :D Żurawski w końcu na ławce tam gdzie jego miejsce! Skład super zobaczymy jak pograją. I nie bijcie piany dobrze, że daje szansę młodemu. Potem wszyscy pieprzą, że się nie promuje juniorów. To teraz mamy jakąś męską decyzje :)
|
Cytat:
|
Ja to widze tak ze jest na razie bałagan i dopki nie przyjdzie nowy trener sprzątać nie ma sensu.
Dac Kuli spokojnie pracowac swoje te 2 mecze a potem przyjdzie czas na dokladniejsze rozmyslania ale to juz nowego trenera. Zobaczymy jak bedzie ,cudow sie nie spodziewam byle jakie zwyciestwo wystarczy. |
Cytat:
|
no to Kulawik zaszalał, a kto to jest ten Rado?
|
Cytat:
|
Pawełek w bramce ? Grał w niej spokojnie ( lub mniej spokojnie ) 3 lata więc i ten mecz zdzierżę . Szkoda jednak Jovanica.
Rado w pierwszej 11 ? świetne posunięcie , bardzo mi się podoba i za to trzeba pochwalić Kulawika . Mam nadzieje że w dzisiejszym meczu nasz 'junior' pokaże na co go stać . Gdyby Rios wczoraj nie wrócił z Argentyny to pewnie grałby w pierwszym składzie , to było zresztą do przewidzenia że usiądzie na ławce . Skład zaskakujący , ale czym ryzykujemy ? odp . Niczym |
Cytat:
Przyleciał zwiedzać planetę Ziemia i padło na Suche Stawy:D Litości.... |
Cytat:
Nie róbcie afery ;> Lech w meczu el LM wystawił absolutnego debiutanta - Drygasa i świat się nie zawalił. A my na Arkę wychodzimy z Kamilem Rado. Będzie grał kiepsko to zejdzie po 45 minutach. Jak zagra nie tyle dobrze, co poprawnie, a my wygramy mecz to połowa z Was będzie zachwycona, że w końcu stawiamy na młodzież. |
zestawienie ciekawe. Co do Rado to ok ze chlopak gra, zobaczymy jak sie sprawdzi. Dziwi natomiast Pawelek, co zlego zrobil Jovanic, ze go odstawil od skladu??? To wyglada jak potwarz dla Serba, ot tak sie bramkarza nie wywala, jak nie popelnil bledu.
Szkoda, ze nie ma Riosa, bo bgym go poogladal, no ale zobaczymy jak bedzie. |
Mam nadzieję, że występ Pawełka w pierwszym składzie to efekt jakiejś kontuzji Jovanicia. Bo jeśli to niewymuszona decyzja trenera to pana Kulawika należy wysłać do okulisty, a jeśli ten nic nie znajdzie to należy rozważyć wizytę u psychiatry.
Czy Diaz grając u nas na boku obrony kiedyś zagrał naprawdę dobry mecz? Nie przypominam sobie. Oby Bunoza wypadł lepiej niż za pierwszym razem, bo gorzej chyba się nie da. |
Kulawik ma u mnie plusa za ten skład. Nawet jak przegramy.
|
Cytat:
a ja myślałem że to ten zapowiadany przez Basałaja grajek z głośnym nazwiskiem:hura: |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl