![]() |
Mnie dziwi jedno z Amicą piłkarze zap... a z Piastem? wakacje czy co?
|
Cytat:
Przecież to się w pale nei mieści. Jeszcze może Legia się włączy o tytul, przecież to chore. Mająć 8 pkt przewagi, by mieć tylko 4. Oby jednak wygrała Wisełka, bo zacznie się horror. |
bez walki i ambicji nie wygramy z Piastem, któremu i tego i tego nie brakuje.... będzie 1:1
|
spacerek Brożka + przyjęcia Boguskiego ... jest k*** cudnie poprostu...
|
Jak ja bym wykonywał swoją pracę tak jak oni swoją to by mnie pracodawca wyjebał po jednym dniu...
Nie mówiąc już ile oni zarabiają... |
Decydujący finisz sezonu a naszym gwiazdkom sie biegać nie chce...
|
Najgorsze jest to ,że Oni umieją wyjść porządnym pressingiem co pokazał mecz z Lechem... Tylko im się nie chce porażka za co Oni tyle kasy dostają ???
|
Niewyobrażalna chujnia. Jak tak gra mistrz polski to nie mam pytań. Granda.
|
Cytat:
|
żenada, po raz kolejny to samo! 0 charakteru, z taką grą nie będzie wygranej
|
nie chcę takiego mistrza Polski, radosny w....... się szykuje w pucharach... bez komentarza :/
|
Gramy Bez NapastnikÓw. Kolejny Mecz>
|
No nie ma bata, ale trzeba wysłać CV do klubu. Bankowo jestem w stanie lepiej wrzucić piłkę w pole karne niż robi to Małecki. I zadowoli mnie w zupełności 6 koła miesięcznie.
Dramat. |
W przypadku zdobycia MP jakimś cudem radość na Rynku nie bedzie jakaś wielka.. To po prostu potwierdzi jak nasza liga jest gówniana. Dobrze że dziś Olimpique - Bayern bo człowiek oglądnie coś przyjemnego dla oka a nie taką padake.. a w przyszłym sezonie z taką grą na nowym stadionie powinny byc karnety za darmo!!!!
|
Klątwa Łobo przeniosła się na Boguskiego??? Ogólnie dość słabo po całkiem dobrym spotkaniu z ziemniorami.
Juszczyk pomimo iż był bez szans przy bramce nie jest ani nigdy nie był bramkarzem na pierwszy zespół. Jak nie wygramy tego meczu to bedzie to mega frajerstwo!!!!! |
Za dobrze im jest po prostu. Kibice oklaskują, klub płaci ogromne pieniądze. I wiedzą, że chuja klub im zrobi za fuszerkę. Tyle razy już się kompromitowali w pucharach itp. I co ? I nic. Więc nie spodziewajmy się, że nagle z jakimś Piastem będą sobie żyły wypruwać.
Ale wygramy i tak :) A później gadka, że ciężki mecz, Piast postawił trudne warunki ble ble ble. A prawda jest taka, że oni to mają w dupie byle najmniejszym kosztem wygrać i elo. |
****a dajcie sobie spokój z tymi kometarzami w czasie meczu. Nawet jeśli sie nic nie zmieni to skomentujcie to po meczu!!!!. Niepotrzebnie kogoś obrażacie, wyciagacie przedwczesne wnisoki, i w****iacie. Wyjdzcie na spacer z psem jak nie macie co robić.
|
Cytat:
Chłopie weź się przejdź bo bredzisz głupoty. i do tego żalisz się tu na forum jak księdzu w konfesjonale.. Masz racje zajmijmy 16 miejsce.bedzie lepiej prawda? |
Ewentualne mistrzostwo będzie cieszyć jedynie ze statystycznego punktu widzenia..
13-krotny mistrz Polski. Ładnie brzmi. |
Potworna ilość niechlujstwa w grze doskonale oddaje dzisiejsze nastawienie do meczu Wiślaków. Jak może zespół walczący o mistrzostwo, na parę kolejek przed końcem, tak nonszalancko i nieprofesjonalnie podchodzić do swoich obowiązków? Brak słów, to musi rodzić złość i gniew, to nie przystoi!
A Brożek - koszmar. Ani jednego udanego zagrania, tylko raz podbiegł (sic!), cały czas truchtem i podpórka rękami pod boki, masa niecelnych podań, dosłownie wszystko psuje - co on robi jeszcze na boisku? Druga sprawa - przyjmowanie piłki przez Boguskiego. Ileż razy jeszcze będzie mu prawie zawsze odskakiwała jak trampkarzowi po 1 treningu?! Alvarez - tym błędem przy golu skreślił się u mnie całkowicie. Klasowy obrońca nie ma prawa zaliczyć takiej wpadki. Skoro zaliczył - żadnym klasowym piłkarzem nie jest. Diaz - lewy obrońca musi więcej niż raz przekraczać własną połowę boiska. Kolejny nieprzygotowany do meczu. Jirsak - nic nie gra. Łobodziński - też słabo, od bocznego pomocnika trzeba wymagać więcej niż jednego dobrego dośrodkowania i próby strzału w całej połowie. Małecki - niechlujny i niedokładny jak reszta. Sobol ma ochotę do gry, ale na razie jedynie się szarpie. Nie ma z kim grać. Marcelo - nonszalancki w wybiciach. Trudno cokolwiek dobrego powiedzieć o Wiślakach po tej pierwszej połowie. Zważywszy na stawkę meczu - wstyd i kompromitacja. |
Pierwsza połowa dno,ale już nie raz tak było,zobaczymy co w drugiej.
|
Wiadomo, ze wszystkie polskie ekipy odpadna juz w sierpniu z europejskich pucharow...i sie nawet nie ludze, ze bedzie inaczej.
Co do meczu...brakuje umiejetnosci i ambicji. |
jedyne co mnie przeraża w Wiśle to jest to że na OFICJALNYM forum KIBICÓW Wisły 70% UŻYTKOWNIKÓW to kibice sukcesu a określając jednym słowem FRAJERZY. To mnie demotywuje. Wisła gra jak gra, większość zawodników po kontuzjach, wiec przestancie płakać. ale rzeczywiście huj z mistrzem, ważne grać zajebiscie i być na ósmym miejscu. starzy powinni wam odciąć neostradę.
|
Panowie kopacze , nie martwcie się , jeszcze tylko 4 mecze w których znowu zagracie na maksa , dacie z siebie wszystko , pokażecie swoją wirtuozerię , może nawet Mistrza zdobędziecie , poskakamy sobie jeszcze na rynku i ...wymarzone , zasłużone...WAKACJE. :D
Zapomniałbym o tej marnej kasie jaką za "to coś" bierzecie. |
Cytat:
Przecież Wisła Skorży z 20 kolejek sezonu 09/10 i Wisła Kasperczaka 2010 to dwie różne drużyny, gołym okiem widać. |
Kiedy wreszcie Hristov dostanie szanse, a wielki Brożek usiądzie na ławie?
|
Paweł chyba w tej rundzie chyba idzie na rekord strat.
Nie rozumiem co się stało , że najlepszy zawodnik grający w polskiej lidze stał się jednym z najsłabszych(najsłabszym?) ogniwem Wisły. EDYTA: Ale główka jedna na trzy wreszcie weszła !! :) Zmiana Kirma na Łobodzińskiego ekhm .... rozumiem , że kontuzja , bo jak nie to nie rozumiem... |
Cytat:
|
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo l
|
Wreszcie!!!
|
brawo Głowa i Paweł. :D
|
jeeeeeeeest!!!!!!!!!!1
|
o ****A JUZ 2 polowa? wydupcam przed telewizor :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Brawo Brozinho ,2 gol ze spalonego :D :D
Hristov moglby wejsc za Boguskiego |
Skeba, weź jeszcze po nich pojedź bo ja chce kolejnych goli ;)
|
No qźwa teraz będzie .......enie że sędziowie nam sprzyjają :/
|
OK, Jirsak dostał ż. kartkę - będzie mógł zagrać z Legią :) Jeszcze Marcelo w kolejce.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl