Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [26. kolejka] PIAST Gliwice - WISŁA Kraków, wtorek 27.04.2010 18:45 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7209)

brylant17 27.04.2010 18:56

Mnie dziwi jedno z Amicą piłkarze zap... a z Piastem? wakacje czy co?

skeba 27.04.2010 18:56

Cytat:

Jak to jest, że drużyna grająca o mistrzostwo Polski nie potrafi sobie poradzić z Piastem Gliwice?? ?? No bo chyba sobie jaja robią. Niech się określą, że grają o środek tabeli, może o puchary, a nie o mistrzostwo. No nie można grać o tytuł o odwalać taką padake jak teraz. Takiego rywala nie można się bać, no ludzie!!!!
To jest Polska liga. Korona wczoraj walcząca o utrzymanie grała zdecydowanie lepiej, niż Legia, ale to druzyna z Warszawy była cwana, zobaczymy jak nasi sobie poradzą.

Przecież to się w pale nei mieści. Jeszcze może Legia się włączy o tytul, przecież to chore. Mająć 8 pkt przewagi, by mieć tylko 4. Oby jednak wygrała Wisełka, bo zacznie się horror.

tomasz_19 27.04.2010 18:56

bez walki i ambicji nie wygramy z Piastem, któremu i tego i tego nie brakuje.... będzie 1:1

Rogullo 27.04.2010 18:56

spacerek Brożka + przyjęcia Boguskiego ... jest k*** cudnie poprostu...

legol 27.04.2010 18:57

Jak ja bym wykonywał swoją pracę tak jak oni swoją to by mnie pracodawca wyjebał po jednym dniu...
Nie mówiąc już ile oni zarabiają...

Kamson 27.04.2010 18:57

Decydujący finisz sezonu a naszym gwiazdkom sie biegać nie chce...

kadziolek1906 27.04.2010 18:57

Najgorsze jest to ,że Oni umieją wyjść porządnym pressingiem co pokazał mecz z Lechem... Tylko im się nie chce porażka za co Oni tyle kasy dostają ???

pchelas 27.04.2010 18:57

Niewyobrażalna chujnia. Jak tak gra mistrz polski to nie mam pytań. Granda.

willow 27.04.2010 18:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez skeba (Post 889492)
MI się przykro robi jak Brożka ogląda, ale Boguski to też rewelacji nie gra.
Paweł uderzył łądnie, ale pózniej juz z podaniem problem ma.
Boguski jest slaby fizycznie, przepchac sie z obroncami nie potrafi.
pokrytykuje troche, to ktos z nich brameczke strzeli :P

A mi się robi przykro jak patrzę na całą drużynę, przecież tego się nie da oglądać. Gramy fatalnie, na stojąco, nie ma klepki, nie ma pomysłu na rozegranie ataku, nie ma pressingu... diametralnie różny obraz gry niż z Lechem. Ja nie wiem, czy im się nie chce, czy są zmęczeni... przecież nie podejrzewam ich o brak umiejętności. Wystarczy, żeby zagrali jak w I połowie z Amicą...

gromaders 27.04.2010 18:58

żenada, po raz kolejny to samo! 0 charakteru, z taką grą nie będzie wygranej

tomasz_19 27.04.2010 18:59

nie chcę takiego mistrza Polski, radosny w....... się szykuje w pucharach... bez komentarza :/

WioReXXX 27.04.2010 19:01

Gramy Bez NapastnikÓw. Kolejny Mecz>

luke1906 27.04.2010 19:01

No nie ma bata, ale trzeba wysłać CV do klubu. Bankowo jestem w stanie lepiej wrzucić piłkę w pole karne niż robi to Małecki. I zadowoli mnie w zupełności 6 koła miesięcznie.

Dramat.

Sylwek1906 27.04.2010 19:01

W przypadku zdobycia MP jakimś cudem radość na Rynku nie bedzie jakaś wielka.. To po prostu potwierdzi jak nasza liga jest gówniana. Dobrze że dziś Olimpique - Bayern bo człowiek oglądnie coś przyjemnego dla oka a nie taką padake.. a w przyszłym sezonie z taką grą na nowym stadionie powinny byc karnety za darmo!!!!

SzEjKeR 27.04.2010 19:02

Klątwa Łobo przeniosła się na Boguskiego??? Ogólnie dość słabo po całkiem dobrym spotkaniu z ziemniorami.
Juszczyk pomimo iż był bez szans przy bramce nie jest ani nigdy nie był bramkarzem na pierwszy zespół. Jak nie wygramy tego meczu to bedzie to mega frajerstwo!!!!!

tofik 27.04.2010 19:02

Za dobrze im jest po prostu. Kibice oklaskują, klub płaci ogromne pieniądze. I wiedzą, że chuja klub im zrobi za fuszerkę. Tyle razy już się kompromitowali w pucharach itp. I co ? I nic. Więc nie spodziewajmy się, że nagle z jakimś Piastem będą sobie żyły wypruwać.
Ale wygramy i tak :) A później gadka, że ciężki mecz, Piast postawił trudne warunki ble ble ble. A prawda jest taka, że oni to mają w dupie byle najmniejszym kosztem wygrać i elo.

BRTS39 27.04.2010 19:02

****a dajcie sobie spokój z tymi kometarzami w czasie meczu. Nawet jeśli sie nic nie zmieni to skomentujcie to po meczu!!!!. Niepotrzebnie kogoś obrażacie, wyciagacie przedwczesne wnisoki, i w****iacie. Wyjdzcie na spacer z psem jak nie macie co robić.

grzesiek632 27.04.2010 19:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomasz_19 (Post 889520)
nie chcę takiego mistrza Polski, radosny w....... się szykuje w pucharach... bez komentarza :/

tak czytam Twoje posty z dwóch ostatnich stron..

Chłopie weź się przejdź bo bredzisz głupoty.
i do tego żalisz się tu na forum jak księdzu w konfesjonale..

Masz racje zajmijmy 16 miejsce.bedzie lepiej prawda?

SkMk 27.04.2010 19:04

Ewentualne mistrzostwo będzie cieszyć jedynie ze statystycznego punktu widzenia..
13-krotny mistrz Polski.
Ładnie brzmi.

Markus 27.04.2010 19:06

Potworna ilość niechlujstwa w grze doskonale oddaje dzisiejsze nastawienie do meczu Wiślaków. Jak może zespół walczący o mistrzostwo, na parę kolejek przed końcem, tak nonszalancko i nieprofesjonalnie podchodzić do swoich obowiązków? Brak słów, to musi rodzić złość i gniew, to nie przystoi!

A Brożek - koszmar. Ani jednego udanego zagrania, tylko raz podbiegł (sic!), cały czas truchtem i podpórka rękami pod boki, masa niecelnych podań, dosłownie wszystko psuje - co on robi jeszcze na boisku?

Druga sprawa - przyjmowanie piłki przez Boguskiego. Ileż razy jeszcze będzie mu prawie zawsze odskakiwała jak trampkarzowi po 1 treningu?!

Alvarez - tym błędem przy golu skreślił się u mnie całkowicie. Klasowy obrońca nie ma prawa zaliczyć takiej wpadki. Skoro zaliczył - żadnym klasowym piłkarzem nie jest.

Diaz - lewy obrońca musi więcej niż raz przekraczać własną połowę boiska. Kolejny nieprzygotowany do meczu.

Jirsak - nic nie gra.
Łobodziński - też słabo, od bocznego pomocnika trzeba wymagać więcej niż jednego dobrego dośrodkowania i próby strzału w całej połowie.

Małecki - niechlujny i niedokładny jak reszta.

Sobol ma ochotę do gry, ale na razie jedynie się szarpie. Nie ma z kim grać.

Marcelo - nonszalancki w wybiciach.

Trudno cokolwiek dobrego powiedzieć o Wiślakach po tej pierwszej połowie. Zważywszy na stawkę meczu - wstyd i kompromitacja.

Griszka30KR 27.04.2010 19:06

Pierwsza połowa dno,ale już nie raz tak było,zobaczymy co w drugiej.

For_FuN_ 27.04.2010 19:07

Wiadomo, ze wszystkie polskie ekipy odpadna juz w sierpniu z europejskich pucharow...i sie nawet nie ludze, ze bedzie inaczej.

Co do meczu...brakuje umiejetnosci i ambicji.

Marcinkrakwoj 27.04.2010 19:08

jedyne co mnie przeraża w Wiśle to jest to że na OFICJALNYM forum KIBICÓW Wisły 70% UŻYTKOWNIKÓW to kibice sukcesu a określając jednym słowem FRAJERZY. To mnie demotywuje. Wisła gra jak gra, większość zawodników po kontuzjach, wiec przestancie płakać. ale rzeczywiście huj z mistrzem, ważne grać zajebiscie i być na ósmym miejscu. starzy powinni wam odciąć neostradę.

darotsok73 27.04.2010 19:08

Panowie kopacze , nie martwcie się , jeszcze tylko 4 mecze w których znowu zagracie na maksa , dacie z siebie wszystko , pokażecie swoją wirtuozerię , może nawet Mistrza zdobędziecie , poskakamy sobie jeszcze na rynku i ...wymarzone , zasłużone...WAKACJE. :D

Zapomniałbym o tej marnej kasie jaką za "to coś" bierzecie.

prober 27.04.2010 19:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 889505)
Pytanie co dalo zmienienie Skorzy na Kasperczaka ? Teraz widać ,że ch*ja ,gramy dalej piach

Żartujesz sobie. NAPRAWDĘ nie widzisz żadnej różnicy?

Przecież Wisła Skorży z 20 kolejek sezonu 09/10 i Wisła Kasperczaka 2010 to dwie różne drużyny, gołym okiem widać.

Żuczek 27.04.2010 19:10

Kiedy wreszcie Hristov dostanie szanse, a wielki Brożek usiądzie na ławie?

Mareq 27.04.2010 19:11

Paweł chyba w tej rundzie chyba idzie na rekord strat.
Nie rozumiem co się stało , że najlepszy zawodnik grający w polskiej lidze stał się jednym z najsłabszych(najsłabszym?) ogniwem Wisły. EDYTA: Ale główka jedna na trzy wreszcie weszła !! :)
Zmiana Kirma na Łobodzińskiego ekhm .... rozumiem , że kontuzja , bo jak nie to nie rozumiem...

gigant 27.04.2010 19:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez For_FuN_ (Post 889532)

Co do meczu...brakuje umiejetnosci i ambicji.

.......enie. Brakuje im tylko ambicji bo umiejętności mają. Robią nas wszystkich w chuja i wybierają sobie mecze w których im się chce, a że chce im się prawie nigdy to mamy efekty.

brylant17 27.04.2010 19:12

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo l

Joshua TS 27.04.2010 19:12

Wreszcie!!!

jurukuru 27.04.2010 19:13

brawo Głowa i Paweł. :D

Rogullo 27.04.2010 19:13

jeeeeeeeest!!!!!!!!!!1

Johnny B 27.04.2010 19:13

o ****A JUZ 2 polowa? wydupcam przed telewizor :D

For_FuN_ 27.04.2010 19:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 889540)
.......enie. Brakuje im tylko ambicji bo umiejętności mają. Robią nas wszystkich w chuja i wybierają sobie mecze w których im się chce, a że chce im się prawie nigdy to mamy efekty.

Oczywiscie. Dlatego Boguski nie potrafi przyjac krotko pilki, dlatego Malecki ma klopoty z krotkim prowadzeniem pilki, dlatego Alvarez nie potrafi pilki dosrodkowac...itd, itd...mozna wymieniac...

skeba 27.04.2010 19:14

Cytat:

MI się przykro robi jak Brożka ogląda, ale Boguski to też rewelacji nie gra.
Paweł uderzył łądnie, ale pózniej juz z podaniem problem ma.
Boguski jest slaby fizycznie, przepchac sie z obroncami nie potrafi.
pokrytykuje troche, to ktos z nich brameczke strzeli :P
Haha, kocham to :P Zaczne ich krytykowac, gdy trzeba będzie

AS82 27.04.2010 19:15

Brawo Brozinho ,2 gol ze spalonego :D :D
Hristov moglby wejsc za Boguskiego

Syn Kangura z 1984 27.04.2010 19:16

Skeba, weź jeszcze po nich pojedź bo ja chce kolejnych goli ;)

iiYama 27.04.2010 19:16

No qźwa teraz będzie .......enie że sędziowie nam sprzyjają :/

prober 27.04.2010 19:16

OK, Jirsak dostał ż. kartkę - będzie mógł zagrać z Legią :) Jeszcze Marcelo w kolejce.

Eleusis 27.04.2010 19:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mozdzierz (Post 889552)
No qźwa teraz będzie .......enie że sędziowie nam sprzyjają :/

Przejmujesz sie ludzkim gadaniem? Takie jest zycie, jak strzela jeszcze jedna, dwie bramki to nikt o tym nie bedzie pamietal. Tylko "najzagorzalsi" "fani" Legii i Lecha.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:35.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl