![]() |
Dokładnie,jakiś taki wolny się wydaje,jak na razie to mnie przynajmniej rozczarowuje - choć wszystko zgodnie z planem i Barca prowadzi :)
|
Real to badziewie :D Jak zwykle zresztą.
Szkoda, że Pep uprał się na granie bez środkowego napastnika. Jest Bojan, jest Henry. Dlaczego zmieniać coś, co tak dobrze funkcjonuje czyli Messi na prawym skrzydle. |
nie wiem czy to brak komentarza czy ten mecz jest denny ??
chyba to drugie glownie patrzac na statystyke: wynik po 1 polowie: 0:1 strzaly celne na bramke: 0:1 |
Sędzie stara się robić za największą gwiazdę. Piłkarzy przez to ponoszą emocje, na czym traci całe widowisko.
|
Cytat:
Szczere pozdrowienia. A co do meczu to ,wcale nie zawodzi. Spotkały się dwie świetne drużyny, stąd mało błędów, a stąd z kolei mało sytuacji pod bramkami. |
Grają jak Wisła. Tzn. Real Madryt. Sa beznadziejni, a wszyscy widza w nich porządnych graczy. Ani jednego strzału celnego na bramke Realu. To chyba o czymś świadczy. Faktem jest że Barca oddała jeden celny strzał, ale ogólnie poziom nie zwala z nóg.
To nie te same mecze kiedy grał Raul, Hierro, Morientes, Guti, Helguera, a po drugiej stronie Figo, Luis Enrique, Guardiola i Rivaldo. |
mecz nudny;/ cos czuje ze czerwien pojdzie w ruch
|
http://www.youtube.com/watch?v=eK4FCnfUFTk&translated=1 Minuta ciszy.
|
Ronaldo jakoś bez wsparcia. Pasowałoby żeby Real strzelił i mecz bardziej się rozkręcił.
|
Cytat:
|
Słyszę w przerwie "komentarz subiektywny" komentatorów. Fajne teksty o braku kasy i karcie płatniczej. Koledzy nie wiedzą że są "na wizji". Z całym szacunkiem ale I połowa rozczarowała, nasze Gran Derbi były bardziej porywające :)
|
Ja nie słyszę żadnego komentarza..
|
Barca ma 60% posiadania piłki, jak dołożą jeszcze 10% i na spokoju zaczną grać z pełną koncentracją to zwycięstwa nie oddadzą. Myśle że najciekawsze będzie ostatnie 10-15 minut gdyż będzie to już heroiczna walka o 3 punkty. A Messi znów gol, bramka cacy, taka w stylu Barcy.
Czekamy na drugą połowe ;)) |
Cytat:
Mecz ogólnie jak na kluby walczące o mistrzostwo PD żenujący. Trzeba to niestety otwarcie powiedzieć. Czekam na druga połowę. Może coś ruszy....... |
Cytat:
Uwaga odliczam :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Banasik chyba na Bernabeu bo coś już się nie napina ;) |
i 2:0 niech tak zostanie do końca : )
|
Jeszcze co do tego uzależnienia Barcelony od Messiego, jeśli mam być szczery to wyobrażam sobie grę bez niego, ale za to bez Xaviego to już nie. Geniusz.
|
Pedro i mamy 0-2
Barca wygląda na zdecydowanie lepiej poukładaną ekipę, a nie gra przecież w najmocniejszym zestawieniu. |
Real jest super. Będą mistrzami. Na pewno. Kiedyś.... Ale zawód.Mecz ciulowy i jeszcze druzyna na jaką liczysz kopie tragicznie.
|
niech Real kupi jeszcze z 5 gwiazd po 60 milionów eurasów każda, a już w ogóle bedę szczęśliwy... wtedy kompletnie nie zagrożą Brcelonie i o to chodzi :)
wystarczy że kupią naszego Marcelo za drobne 20 baniek Euro, wtedy i my i Real będzie zadowolony, defensywę mają tak megach.... że wystarczy im najlepszy obrońca Polish Extraleague :) |
Hiszpania zdobędzie mistrzostwo , doczekali się genialnych graczy
|
Cytat:
|
Oglądam mecz w Internecie i nie tu dobrej jakości więc pytam tych z przed TV: Tam na trybunie wzdłuż boiska są puste miejsca bo janusze sie sfoszyły na wynik? Żenada na trybunach to jest, mam nadzieje, że do nas coś takiego nie dotrze. Jakiś typek coścały czas przez mikrofon zapodaje na 80(?) tysiecznym stadionie ale odzewu cos nie slychać...
84 minuta: a kamery zamiast hitu Europy pokazują jak klientela wychodzi |
Kibice sukcesu z Madrytu zaczynają wychodzić...
|
Cytat:
|
Tak szczerze mówiąc to Lech-Legia dużo lepiej się oglądało od tego meczu. Mnóstwo leżenia, udawania, fauli, kłótni, mało gry, akcji, strzałów.... Najsłabsze gran derbi od wielu wielu lat... co dziwne bo zapowiadało się wyśmienicie... szkoda....
|
W transmisji C+ słychać było przed momentem doping/hymn Barcy jeśli dobrze słyszałem.
|
Wynik był już pewny przed meczem tak swoją drogą ;)
|
Cytat:
|
mecz rozczarowal mnie, myslalem jednak ze Real cos pokaze, a tu znowu ladnie graja do Gran Derbi i znow przegrywaja, Barcelona bez nominalnego napastnika wygrala, Xavi swietnie pilki wykladal
bardzo duzo fauli... |
Niewiem czy to przez brak komentarza ale jedyne co było piękne w tym meczu to podania przy golach oraz dziennikarka biorąca do wywiadu Messiego po meczu : )
|
Wygrał lepszy - Real nie miał zupełnie argumentów. Bezbarwny Higuain, słabiutki Ronaldo, bezndziejny Benzema. Barcelona również nie zachwyciła, zagrała niezbyt udany mecz, no ale na Real wystarczyło.
Ogólnie mecz taki, że trzeba o nim zapomnieć. |
przecież to było pewne , że nic z nimi nie ugrają. Nawet za komentarz wystarczy wziąć to ,że gdy Real przegrywał to i tak dalej miał mniejsze posiadanie piłki od Barcy. To wszystko , nikt teraz nie jest w stanie dorównać Barcelonie. Są klasą sami dla siebie.
|
Dobra zmiana Iniesty, i myśle że dobra postawa Valdesa, bo gdyby puścił to sam na sam to real by złapał wiatr w żagle. Wygrał lepszy, chociaż tak miażdzącej przewagi barca nie miała, ale własnie "bezbarwny" cały atak Realu nie miał pomysłu jak strzelić gola.
Visca el Barca! ;) |
Cytat:
|
minuta ciszy, coś pięknego, chyba najpiękniejszego w tym meczu,
a wy tu się kłócicie czy powinien być komentator czy też nie, chyba ma to dziś zerowe znaczenie.... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl