Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [22. kolejka] POLONIA Bytom - WISŁA Kraków, sobota 27.03.2010 18:15 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7143)

brylant17 27.03.2010 19:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiślakMyślenice (Post 877274)
Nie mogę obecnie oglądac meczu - na jakiej pozycji gra Piotrek Brożek i jak się spisują Ba, Małecki i Brozinho?

Piotruś nieźle strzelił gola a wcześniej strzelał z główki wprost bramkarza chodź była to trudna sytuacja,Ba sypnął w słupek a Piotrek dobił,natomiast Paweł niewidoczny.

Kluvi 27.03.2010 19:12

kwa mać co oni pier..lą!! widać ewidentnie że Kotrys łapkami pracował przy Łobo... jeej co oni mają telewizory z lat 80-tych???

gromaders 27.03.2010 19:12

lepiej by było jak by Małecki zasuwał, walczył, a nie machał rękami i pretensje do kolegów

tofik 27.03.2010 19:14

Początkowe minuty jeszcze pamiętają jak im trener każe grac, żeby wymieniać piłkę itp. A później to już im ulatuje z głowy i heja na pałę.
Nie podoba mi się to jak gra Brożek Paweł i Małecki.

MaG* 27.03.2010 19:14

Brożek & Małecki , co oni grają ;/

Łobo dzisiaj naprawdę nieźle , aż się dziwie ale nie chce zapeszać ;p

maxx304 27.03.2010 19:14

Małecki jest miernym piłkarzem. Nie myśli na boisku i gra na pałę. Jeździec bez głowy. Nic nie wnosi do gry Wisły. Takie moje subiektywne zdanie. Reszta wygląda nieźle, coś czuję że wywieziemy 3 punkty z Bytomia.

IncognitoTSW 27.03.2010 19:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gromaders (Post 877279)
lepiej by było jak by Małecki zasuwał, walczył, a nie machał rękami i pretensje do kolegów

Małecki może nie błyszczy ale choć tyle, że to on chyba przedarł się z prawej przy akcji bramkowej dla nas.

Ciężko się gra w dziesiątkę bez Pawła Brożka.

HEDu 27.03.2010 19:15

ale fuks że strzelilismy bramke, piłkarze o normalnych umiejetnosciach powinni bez przyjęcia strzelac jako dobitke. A Piotrek przy pustej bramce musiał przyjąć i dopiero strzelił, za duzo sekund tracimy przy tym i ktos moze odebrac piłke, a oni boja sie pewnie żen ie trafią.

Kluvi 27.03.2010 19:16

może Kirma za Pa Brożka? ;p

Wasiu 27.03.2010 19:17

Kolejny daremny mecz Maleckiego. Ten zawodnik nie prezentuje poziomu Ekstraklasy, o Wisle juz nie wspominajac. Ciagle wdaje sie w niepotrzebne dryblingi, ktora oczywiscie koncza sie w jeden sposob, pilki nie potrafi celnie podac, przyjmujac pilke poprawia ja biodrem, ucieka mu na 2 metry. Dramat, jednym slowem.

MaG* 27.03.2010 19:17

a Brożkowi się marzyła Premiership heh ;/

Mareq 27.03.2010 19:17

Do 20 min się fajnie oglądało , później ziew...
Łobo momentami gra jak nie-Łobo .
Polonia poza jednym stałym fragmentem (wynikłym z niczego- a konkretnie z głupiego błędu Głowy) , nic nie gra .
3 pkt muszą być .

gigant 27.03.2010 19:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gromaders (Post 877279)

Lepiej by było wyjebać Małeckiego z Wisły juz 2 lata temu. Rozdupcył drużynę od środka, razem z drugą gwiazdą której nazwiska nie wymienię bo się dwoi...

piotrek chicago 27.03.2010 19:17

no to po pierwszej dobrej polowie czas na...... jeszcze lepsza :P

tomasz_19 27.03.2010 19:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SpoXsteR (Post 877260)
z Toba to w ogole jest dramat..

wpierw wrzucales filmiki z Mackiem Skorzy i jego poparciem.. by potem zrobic sobie podpisik "Skorza Won"

ale nie Ty sie teraz liczysz, a Wisla wiec cichosza..

a z Tobą to w ogóle jest liryka i epika... przestań .......ić.
mówią, że tylko krowa nie zmienia zdania i ja się z tym zgadzam, zresztą nic Ci do tego... mam prawo komentować co mi się podoba.... koniec nie będę już Ci więcej odpisywał. Skup się lepiej na meczu.

el Nuero 27.03.2010 19:18

Pół meczu i mamy remis. Chyba w przerwie potrzebne będą zmiany. Może powinien wejść Boguski lub /i Hristov, o ile oczywiście są w lepszej formie od Pawła B. Skoro wczoraj wygrała Legia, zwycięstwo dzisiaj jest Wisełce b. potrzebne, aby nadal - choć trochę - trzymać pościg na dystans.

willow 27.03.2010 19:20

Nazwisko Pawła Brożka zostało po raz pierwszy wymienione przez komentatora w 29 minucie meczu. Komentarz jest chyba zbyteczny.

Głowacki i Marcelo pewnie w obronie, ale znów te długie piłki.... ale jak ma być inaczej, jak ani pomocnicy ani napastnicy nie pokazują się, nie wychodzą na pozycje... naciskani obrońcy nie mają wyjścia, jak tylko posłać pytonga do przodu.

Fajnie Łobo, stara się grać 1:1, chwała mu za to, niestety na lewej stronie mamy statystów.
Issa nie ma z kim grać, niestety.

Jestem pełen obaw co do II połowy.

thechris 27.03.2010 19:20

Sprawiedliwy wynik ze wskazaniem na Polonie, która - naprawdę z bólem przechodzi mi to przez palce - prezentuje więcej jakości w grze. Dokładniejsze podania, więcej gry po ziemi, mniej strat, mnie głupich fauli w ich wykonaniu.

Pa. Brożek już dawno powienien siedzieć na ławie. Myślę, że na ławkę może być już nawet za późno... dla niego tylko ME została. Może się otrząśnie i zastanowi nad sobą a nie obraża na cały Świat.
Do zmiany również Diaz. Mam nadzieje, że Kasperczak więcej widzi niż Skorża i zrobi te zmiany. Na plus Henry'rego zapisuję wywalenie ze składu bezsensownego Kirma.

Z taką grą to remis w ciemno...

AS82 27.03.2010 19:21

Myslalem ze po gola na 1-1 przycisniemy ,a gra calkiem siadla. Brozek czlapie po boisku

Strzala 27.03.2010 19:21

jakies zastrzeżenia co do Burligi? bo chciałbym poznać opienie a wyjatkowo ogladam w necie( zacina, ogólnie masakra) i ciezko mi ocenic. dzieki

grogoriogreg 27.03.2010 19:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez thechris (Post 877297)
Sprawiedliwy wynik ze wskazaniem na Polonie, która - naprawdę z bólem przechodzi mi to przez palce - prezentuje więcej jakości w grze. Dokładniejsze podania, więcej gry po ziemi, mniej strat, mnie głupich fauli w ich wykonaniu.

Chyba inny mecz oglądamy

MaG* 27.03.2010 19:22

Jak dla mnie Burliga lepiej od Diaza się prezentuję aczkolwiek chwilami popełnia błędy w ustawieniu.
narazie jednak prezentuje się ok

MMTS 27.03.2010 19:22

Mały ma jedną podstawową wadę: nie potrafi zagrać klepy tylko przyjmuje, kiwa się ze sobą i traci. A poza tym jakby podniósł głowę znad murawy to może by więcej widział?
A co do Pa. Brożka, to szkoda chłopa bo widać że chce ale chyba nie wie co ma robić, tak jakby się zagubił w swojej roli, od 35 minuty zaczął wracać na środek boiska...

zawiślak23 27.03.2010 19:23

Pytania za 100 pkt.Czy Paweł Brożek dotknął piłkę w tym meczu?Czy zrobił coś sensownego oprócz machania rękami?

Baala 27.03.2010 19:23

Nie przepadam za Małeckim, ale to on gola wypracował i w sumie widac że sie stara. Łobodziński pozytywnie tylko dla mnie to próbował karnego wymusić. Burliga całkiem ok, Ba bardzo dobrze, najsłabszy Paweł Brożek. Ogólnie były momenty, cos czuje że mimo męczarni wygramy.

Markus 27.03.2010 19:23

Coraz bardziej może denerwowac boiskowe lenistwo i olewactwo Pawła Brożka, który zachowuje się niczym Królowa Angielska, a nie napastnik. Canal Plus zamiast robić filmiki z Iwańskim, powinien pokazać filmik z poruszania się Pawła - to jest pozoranctwo do kwadratu i jeszcze większy bezruch.

Czy Kasperczak tego nie widzi? Czemu nikt nie potrafi tego "gwiazdorka" solidnie o.......ić? Nie można tolerować podobnego zachowania - zero wychodzenia na pozycje, agresji, dynamiki, gra jakby za karę, z wielkiej łaski. Tak nie można. To jest osłabianie drużyny. Zmienić go i do ME, bo z podobnej postawy goli być nie może, co zresztą potwierdzają jego statystyki w obecnym sezonie...

Inna sprawa, że Boguski jest ostatnio rownie zaangażowany i ruchliwy... :(

SpoXsteR 27.03.2010 19:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zawiślak23 (Post 877304)
Pytania za 100 pkt.Czy Paweł Brożek dotknął piłkę w tym meczu?Czy zrobił coś sensownego oprócz machania rękami?

tak, doprowadził do furii wielu forumowiczów których z usmiechem na twarzy mozna czytac :D

wislak1986 27.03.2010 19:24

Jakby nie patrzeć to Małecki wypracował gola i jako jedyny oprócz Ba nie boi się dryblować . Chociaż w tej jednej sytuacji miał lepiej ustawionego na lewej stronie Piotrka Brożka. Ogólnie mecz jest rwany. Miejscami coś gramy, ale generalnie nie nastraja to jakoś optymistycznie. Pamiętajmy, że nie gramy z Realem tylko z Polonią Bytom ! Co z tego, że urwała silniejszym punkty. TO JEST POLONIA BYTOM. Wisła powinna ich wieść jak chce, a że tak nie jest to już poważny problem. Każdy wynik oprócz zdecydowanego zwycięstwa będzie porażką.

willow 27.03.2010 19:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MaG* (Post 877302)
Jak dla mnie Burliga lepiej od Diaza się prezentuję aczkolwiek chwilami popełnia błędy w ustawieniu.
narazie jednak prezentuje się ok

Ale jak na jego doświadczenie i tak nie jest źle. Alvarez częściej włączał się do akcji ofensywnych, ale jak Burliga nabierze pewności siebie, może być z niego na prawdę fajny obrońca.

crazykaro 27.03.2010 19:24

I znowu reklamy bet-at-home, a my nie możemy

Jaroo1 27.03.2010 19:25

Cytat:

a z Tobą to w ogóle jest liryka i epika... przestań .......ić.
mówią, że tylko krowa nie zmienia zdania i ja się z tym zgadzam, zresztą nic Ci do tego... mam prawo komentować co mi się podoba.... koniec nie będę już Ci więcej odpisywał. Skup się lepiej na meczu.
szkoda ze Twoj poglad nt gry Wisły uzalezniony jest od ilosci bramek zdobytej przez nia. Moze masz jakas rozpiske w stylu przegywamy 1:0 = gramy zle, remis 1:1= gramy dobrze, 2:1 dla nas gramy bardzo dobrze, 3:1 gramy celujaco.
Co w poltorej minuty Wisła zaczeła grac dobrze bo gola zdobyła? Zajebiscie

A generalnie to znowu czytam co piszecie i sie tylko w****iam. Jedna wielka stypa. Zale, placze, jeki. Ze Mały chujowy, ze Brozek taki cienki, ze ten zrobil to zle a ten tamto nie dobrze. ****a gramy calkiem niezle ale to jest Polska i zamiast sie cieszyc trzeba plakac i wszystkich od chujow wyzywac

MaG* 27.03.2010 19:26

tak Paweł Brożek obronił strzał Marcelkai ;P raz dotknął piłkę na pewno

IncognitoTSW 27.03.2010 19:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Strzala (Post 877299)
jakies zastrzeżenia co do Burligi? bo chciałbym poznać opienie a wyjatkowo ogladam w necie( zacina, ogólnie masakra) i ciezko mi ocenic. dzieki

Burliga szybko biega, próbuje uruchamiać Łobo z klepki choć ten nie zawsze idzie za akcją. Ogólnie dobrze, widać że nie ma jednak ogrania - no ale jak go miał nabrać.

prober 27.03.2010 19:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez thechris (Post 877297)
[...]
Z taką grą to remis w ciemno...

Sprawiedliwy wynik ze wskazaniem na Wisłę, która prezentuje więcej jakości w grze. Dokładniejsze podania, więcej gry po ziemi, więcej pomysłu w ataku.

Z taką grą z powodzeniem można walczyć o zwycięstwo.

spirit 27.03.2010 19:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zawiślak23 (Post 877304)

Zablokował strzał Marcelo, po którym piłka zatrzymałaby się w bramce.

Jaroo1 27.03.2010 19:30

Cytat:

I własnie dla takich ludzi powinny byc zakazy forumowe hehe
****a czlowieku wez daj se na luz. Co by Wisła i jej pilkarze nie zrobili to beda dla ciebie smieciami, cieniasami, beda słabi i chuja warci.

AS82 27.03.2010 19:32

Polonia potrafi grac pressingiem na anszej polowie a nasi czlapia

piotrek chicago 27.03.2010 19:33

Paweł B. zgubil snajperski instynkt powinien go szukac w ME

pawelwislak 27.03.2010 19:37

jak dla mnie to największym problem naszym w obecnej sytuacji jest Paweł "pier... nie biegam" Brożek po prostu gotuje się we mnie

a co jest dla mnie niewiarygodne to Łobo ciągnie akcję

DrunkenBear 27.03.2010 19:40

No ja nie wiem, ale Boguski powinien zmienić Brożka

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:45.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl