![]() |
Cytat:
|
Szkoda ze nie zagra Issa ,bylem bardzo ciekawy jego gry
|
Tak jak przed meczem z GKS nie dziwila mnie mozliwosc porazki, tak teraz mysle ze wygramy skromnie albo nastapi eksplozja strzelecka Hristova i Kirma i rozgromimy sledzie. Dobrze, ze Brozio wraca i MALY, szkoda BA i mam nadzieje, ze Diaz usiadzie na lawie, albo wkoncu przestanie popelniac te straty pilki.
|
mecz reprezentacji powinien dac naszemu bojaziwemu trenerowi do myslenia, mamy pilkarzy do takiej taktyki
|
Na stronie Arki piszą że Diaz nie zagra... za kartki
? |
Skandal z tymi kontuzjami. Kto za to odpowiada ? Z tego co pamiętam, to trener Bahr wcześniej nie miał aż takich problemów. Coś musiało się zmienić w przygotowaniu fizyucznym. W pecha nie wierze.
|
Cytat:
Za kartki teraz nikt nie pauzuje. Zagrozeni sa Marcelo, Glowa i Jirsak, Jakby ta pierwsza dwojka dostala to tragedia bedzie ... |
Cytat:
|
Wybiera się ktoś na mecz ? Widać coś z za ogrodzenia :) ? Może wpuszczą tych co przyjdą :P
|
Cytat:
Ja nie wiem ale mam juz dosyc czytania o kontuzjach w tym klubie. na Boga kto leczy i zajmuje sie tymi pilkarzami to powienien wyleciec i to jeszcze dzis z tego klubu to praktycznie kazdy pikarz oprocz Kirma zdajsie mial /ma jakies jeszce niewyleczone dolegliwosci. |
z tymi kontuzjami to dziwna sprawa, albo naprawdę prześladuje nas pech lub coś nie tak z lekarzami, Brożek ciągle nie jest wyleczony, zagra dwa mecze na pół gwizdka i zaś go pachwina zaboli, Boguskiemu ciągle mięśnie dokuczaja, Garguła, Singlar, Gołoś lecz się już bardzo długo, teraz zaś doszli Łobo, Jop
|
Cytat:
pozatym na pewno nikogo nie wpuszczą! |
Cytat:
Jeszcze co do meczu, to nie ma się co spodziewać fajerwerków. Ba nie zagra, więc nikt w środku gały nie przytrzyma. Znowu wybijanka obrońcy -> pole karne przeciwnika. |
Przed Bełchatowem, gdyby nie kontuzha Pawła, dobrze wytypowałem 11-tkę. Teraz myślę że Skorża postawi na następujących graczy:
Pawełek - Alvarez, Głowacki, Marcelo, Pi. Brożek - Małecki, Sobolewski, Diaz, Kirm - Boguski, Pa. Brożek pod warunkiem że Kirm wróci bez kontuzji a Pawłowi znów się coś nie przytrafi. |
wracając do tematu kontuzji to , odpowiedzialność w całości spoczywa na Terziottim, który juz dawno powinien wylecieć z naszego klubu, cos tam mówili w tamtym roku ze jest do odstrzału ale sprawa ucichła...
|
Cytat:
Spokojnie, to może być po prostu zwykły pech. Lech też kiedyś miał taką plagę, Legia również.Co więcej takie sytuacje zdarzają się wnajlepszych klubach Europy, gdzie każdego piłkarza monitoruje się zdrowotnie cały czas. |
Cytat:
Mam nadzieję że Skorża w takim wypadku nie wystawi Jirsaka. Nie mogę patrzeć na Jego grę. Diaza jest przynajmniej wszędzie pełno, ma wiele złych zagrań, ale coś walczy, gdzieś tam się pląta. A Jirsaka nigdzie nie ma, ani w obronie, ani w ataku. Liczę na taki skład: Pawełek - Alvarez, Głowacki, Marcelo, Brożek - Małecki, Sobolewski, Diaz, Kirm - Boguski, Hristov :) |
pawelek- alvarez,marcelo,głowacki, Pi. Brozek - Małecki, Sobol, Diaz, kirm,- boguski brozek
- jesli nie ma Ba to tylko taki moze wystawic: co do składu to ?Hristov raczej na zmiennika narazie;) |
Cytat:
|
nikomu nie przypadła by do gustu mała zmiana ustawienia i :
Pawełek - Alvarez, Głowacki, Marcelo, Brożek - Kirm Sobolewski Małecki - Boguski Brożek Hristov tak dla odmiany ultra ofensywna formacja :P |
Cytat:
Ale o jakim ty pechu mowisz?? jest mecz a nasz lawka rezerwowych to 3 mlodych + Ba(ławka z Belchatowem) jest mecz a trener ciagle ma grupe 5-6 zawodnikow ktorzy sa stale jednym wielkim znakiem zapytania,bo to cos tam poczuli ,jakis uraz sie odezwał ,i tak w kolo Macieju. jest mecz az listy kontuzjowanych mozna by spokojnie skład sklepać. uwazacie ze to dalej jest normalna sytuacja jaka panuje w kazdym klubie ? |
Cytat:
|
Pechem by można nazwać ilość kontuzji, natomiast dziwi fakt ich długości(w stosunku do zapowiadanej) oraz tego że ledwo ktoś coś wyleczy a zaraz przyplątuje się coś innego(tak jakby rehabilitacja była zjebana - czyli skupiamy się na kontuzji, odpuszczając trochę resztę a potem jak gość wchodzi na pełne obciążenia to wysiada mu coś innego)
Są też przypadki których w ogóle nie da się racjonalnie wyjaśnić jak Brożka czy też Garguły, który wd mnie jest największą kompromitacją naszego sztabu(pomijam samą operacje ale jakim cudem rehabilitowali kolesia po zjebanej operacji z igłą w nodze i pozwolili mu grać jeszcze do tego) No ale co do meczu - nie liczę na nadzwyczaj dobrą grę , natomiast liczę na 3 punkty |
3 pkt albo Skorza out, nie widze innego rozwiazania!!
|
Skoro Ba nie moze grac to ja bym w tym meczu ustawil w ataku Hristova i Brozka. Na skrzydlach Maleckiego i Kirma a w pomocy Sobola i zawieszonego miedzy nim a napastnikami Boguskiego. Ale Skorza niema jaj i bedzie gral Diaz.
|
Wszyscy mają podobne zdanie. Ale Maciek bez 2 defensywnych pomocników posrałby się w gacie.
|
Ja bym chciał widzieć taki skład:
Pawełek-Alvarez,Głowacki.Marcelo,Diaz-Kirm,Jirsak,Sobol,Pi.Brożek-Brożek,Małecki Wolałbym tylko Ba zamiast Jirsaka. Wiem że takiego składu nie będzie ale warto mieć nadzieję |
Cytat:
Naprawdę lubię Skorżę i zmiana teraz może faktycznie nie byłaby odpowiednia, ale z Arką trzeba zagrac ofensywnie, nie ma innej opcji. Przy takim składnie Arka nie miałaby prawa wyjść z własnej połowy wiec moze i Pawełek by nic nie ustrzelił (sobie). Zobaczymy jak będzie, ale czuję ze znowu bedzie gra jednym napastnikiem... |
Na chwile obecna majac taki sklad Skorza powinien zaryzykowac, to juz nie sosnowiec i trzeba zmazac ta plame z belchatowa.
Pawelek-Diaz-Marcelo-Glowacki-Pi Brozek-Kirm Sobolewski-Jirsak-Malecki-Boguski-Hristov Pawel moze wbic na 2 polowe, zagralem ze Wisla wygra z handi za 100 zl, kurs 1,7 sts :P! |
ja tylko marze o tym,żeby Diaz zasiadł na ławie i tyle.Nie chce mi sie patrzeć na tego drewniaka.
|
Ja naprawde nie rozumiem co wy macie przeciwko Diazowi, Maciek na sile zrobil z niego pomocnika a jego normalna pozycja jest obrona i tam jeszcze cos gral, dla mnie jest bardziej produktywny na boisku niz lobodzinski... swoja droga zus mu placi jak on 3 tygodnie sie leczy?
|
Szkoda tylko , że otoczka tego spotkania będzie niczym na sparingu.. To na pewno nie pomoże naszym piłkarzom , sami będą musieli się nieść do zwycięstwa , sami muszą się maksymalnie zmobilizowac
|
Cytat:
|
ja marzę, żeby Diaz strzelił bramke i zamknął usta wszystkim znafffcom...
Cytat:
|
Hmm tego meczu napewno nie będzie na Sopku ? bo coś nie widze w programie ?
|
Cytat:
|
piękny sen miałem
5-0 tylko nie pamiętam kto czwartą bramkę strzelił ;-) PS. z 1-0 będę zadowolony :-) |
Ja także , liczą się tylko 3 punkty , nie ważnie w jakim stylu. Zwycięzców się nie sądzi:)
|
To będzie jak z Zagłębiem bez kibiców. Marcelo strzeli głową i skończy się po nudnym meczu 1:0.:)
|
sevenheaven powstrzymaj się od głupich tekstów :) , a chodziło mi o to czy przez sop będzie można obejrzeć ... pier... na stronkach oglądać i co chwile tnie żenada
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl