![]() |
Żenada,wczoraj 5 pączów, dziś 2. Koleżanka z pracy 18 pączków ... a waży z 50 kg...
|
Ja 14. Poszedłem na rekord, żyłem pączkami wczoraj.
|
Cytat:
Teraz trzeba pościć do Świąt! :shock: |
Ja zgodnie z planem 0. Ale dzisiaj jak zostały w domu to nie wytrzymałem i musiałem 1 zjeść :)
|
Cytat:
Coraz bliżej Święta..! :) U mnie w tym roku słabiutko tylko dwa. |
Cytat:
|
Cytat:
6 było i starczy :) |
Jutro żniwa, czas odkopać temat :alleluja:
A w ogóle to gdzie szukać najlepszych pączków w Krakowie? :-D |
Mnie o dziwo smakuja paczki z lidla :D dobre sa tez w sowie ;)
|
Czy gdzieś można dostać pączki z PRAWDZIWĄ marmoladą z RÓŻY? a nie jakimś dżemem truskawkowym? Chyba nawet Blikle (przynajmniej tan w Krakowie) coś "czituje", albo mnie już browar kubki smakowe przepalił... Ciechowscy maybe?
|
Cytat:
tyle że smakują mi te, które tam są na co dzień. a jak jutro mają być podobno za 44 groszy, to pewnie coś przekombinują i będzie chłam. tak czy siak, smacznego i powodzenia w biciu rekordów :pobity: |
Żadnego, pączki są chujowe.
|
Żadnego w tym roku.
|
Trzeci właśnie został wciągnięty przy kawie :-P
|
Niezłe tempo - w połowie dnia będzie potrzeba zmiany spodni na xxl :P
|
Na razie żadnego, ale za to wyruchałem z rana swoją kobitę, która ostatnio nabiera "pączkowatych" kształtów. ;-)
|
Jak co roku - 1...
|
Po poście Leyzera w sumie nie wiedziałem co napisać ;)
Dwa, może się skuszę za kilka godzin na trzeciego |
Cytat:
U mnie dwa. |
Ja na razie trzy, ale jeszcze nie składam broni... Nikt mnie nie przebije, panowie? :D
|
7. pas
10 znaków |
Cytat:
|
Cytat:
|
Pięć, a dopiero się rozkręcam.
|
Tez piec ale skladam juz bron.
|
6, broń już złożona :)
Cytat:
|
3 duże, 2 małe. Wieczorem jeszcze jednego zaatakuje bo chwilowo już jakiś szok glukozowym mam ;)
|
6 w sam raz
|
Cztery, może jeszcze wsunę ze dwa. Może, bo to nie te pączki co kiedyś.
|
Zaniżam średnią - 0.
|
Jak kolega wyzej... 0
|
12, starczy...
|
dwa z różopodbną marmoladą i jeden z masą budyniową :) Koleżanka mi chciała dać jeszcze jednego, ale miał jakąś badziewną polewę niebieską, więc zbastowałem :D
|
Trzeba poprawiać forumową średnią, więc dziś weszło 10... ale teraz przez dłuższy czas nie będę mógł na pączki nawet spojrzeć :help:
|
Cytat:
tendencja zniżkowa :pala: |
Cytat:
Jak koleżanka daje to trzeba brać - bierz przykład z Leyzera :lol: |
Cztery pączki )
|
rozgrzewać brzuchy, to już JUTRO!!
|
Gucio25- dzięki za przypomnienie :D
|
ja już zacząłem w "wigilę" tłustego czwartku i wsysnąłem dwa - jutro planuje minimum sześć :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl