![]() |
gazeta.pl: Spec od MMA: Najman nie ma szans w walce z Pudzianem (http://www.sport.pl/inne/1,102005,73...udzianem_.html)
onet.pl: Eksperci są pewni - Najman powali "Pudziana" (http://sport.onet.pl/0,1248893,20937...wiadomosc.html) :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
Nie oglądam praktycznie nic przez internet, więc będzie to taki jednorazowy wyskok;] |
w tv gdzie jest transmisja?
|
transmisja na polsacie i sopcascie
|
Cytat:
|
walczą już chłopaki? ;)
|
Cytat:
Jeszcze nie :P |
Jak Pudzianowski powali Najmana to będzie po walce..
Ale z drugiej strony jak Najman go zacznie pykać , to powinien on wygrać bo na pewno jest zwrotniejszy. A bukmacherzy przesadzili z kursami :/ 1,25 na Pudziana i 3,20 na Najmana |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cała gala zaczęła się o 20:40, przed walką Pudziana z Najmanem miało być 7 walk.
|
czy mi się wydawało czy jak walczył Daniel Omeljańczuk to w rogu ekranu pokazywali Sir Mroczka?
|
Poda ktoś linka do transmisji on line?
|
Cytat:
|
Pierwsza walka MMA w któej widzę typa w getrach
|
getry normalka w shoot-boxingu
|
Cytat:
wybierz sobie coś ;) |
Kociao, co za chłop...:rotfl:
|
Dramat im dalej tym gorzej, komentatorzy chyba naćpani - gość siedzi na drugim (Polaku) i go napierd.... po ryju jak worek treningowy ja słyszę komentarz że to jest dobra sytuacja dla Polaka bo są w parterze. Cool na przyszłość będę pamiętał że jak ktoś zebrał 30 strzała na ryj w przeciągu 1 min to właśnie zbiera się do ataku. Klimat tej całej gali jak pod remizą.
Jak ktoś wyżej napisał: "Jaka gala tacy celebryci" ! |
Co to za piosenka byla ktora leciala na KSW jak wchodzil DAVID OLIVA?
|
o ktorej przewidywana jest walka pudziana?
|
Nawet pani Doktor Zosia z Leśnej Góry jest na gali :D Ciekawe z kim będzie walczyć??:rotfl: Obstawiamy?Z Pudzianem czy z Najmanem ?:)
Cytat:
|
Cytat:
Ogólnie nudzi mnie to czekania, kij mnie obchodzą inne walki, mogli by już zaczynać :P |
Cytat:
Już nie raz tak miałem i często niby walka wieczoru jest najnudniejsza. Było kilka walk wartych uwagi na tej gali KSW. |
Fifarafa wychodzi :lol: , zaczyna się powoli.
|
Marcin "El Testosteron" Najman :D
W japonkach :shock: A Mroczek kamera video w łapie i kręci :D |
Nie no bez jaj...!!!!
w japonach? co za cieć |
Haha jakie wyprowadzenie Pudziana :D
Dawaj na ring, zaraz cię zniszczę braciszek nawija :P |
Jak można mieć pseudo "El Testosteron"? :D
|
Masakra!!!!!!!!!!!
|
No i po ptokach :D
Przynajmniej sobie ludzie powtórkę w Wydarzeniach obejrzą :P |
Koniec<lol2> ....
|
oo kur...!!!!myślałem ze go zabije:)BRAWO PUDZIAN!!!
|
jasna pyta, myslalem ze zdąże sie umyć
|
Pudzian szacun, niezłe kopyto.
|
Co to było ?
|
No i po ptokach :D
|
HAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH
przew....... |
No i koniec 20 sekund. Jak dla mnie ustawiona :/
W sumie jak patrze na powtórkę to pudzian poszedł na ciśnieniu a nejman się pospinał |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl