![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie nie odwróciło mi się.
|
Cytat:
|
dawaj Endriu, pamiętam te nieprzespane noce, nagrywanie na hvs walki z Bowem!
mimo, że zraziłem sie tyle razy, trzymam kciuki za Andrewa, chociaz to zwyciestwo nic mu nie da Adamka tez lubie, ale Endriu jest legendą:] |
Endrjjjjjjjuuuuuu!!!!!!! dzis przegra!!!!!! Adamek moze nam dac jeszcze kilka wielkich walk a Endrju niestety moze jakies mierne wyskoki na kase.
Przedewszystkim jednak mam nadzieje ze walka bedzie tak emocjonujaca jak cala jej otoczka!!!! |
o_O Ibisz, a gdzie cipochek zostawil?
|
zapowiedzi tego "mezczyzny" mnie rozwalaja:D:D:D:D
|
i po co te amerykanizmy...
|
Haha mina Ibisza jak zapowiadał Gołote miażdzy! :D
|
Andrzej!
Wygraj dla mnie te pieniądzę! :D |
Uhhh, po co to Gołocie było? :/
Jak Myśliwiec z Bombowcem ... |
to Golota dostaje niezly oklep.. szybkosc w tej walce bedzie kluczem do zwyciestwa!!
|
Co to za utwór przy którym wchodził Adamek do ringu? Bardzo fajna nuta..
|
Adamek narazie Pewnie robi swoje ;-D ale Gołota 1 cios zada i może być po walce... ;-)
|
Walka ustawiona moim zdaniem.... medialna hucpa, Krzysiek Ibisz i portfel.pl - Walka Stulecia :lol: Jakby Adamek chciał to w minutę byłoby po sprawie, inna rzecz, że Gołota ma ponad 40 lat, walczy jedną ręką i zamiast mięśni warstwa tłuszczu. Andrzej z okresu walk z Riddickiem Bowe - to miało by sens (chociaż to wtedy też trwałoby minutę z tym, że wynik byłby odmienny)
|
Ktoś może mi powiedzieć co to za utwór był puszczany na wejście Adamka ?
DZIĘKUJĘ! :D |
Adamek Winner :-d!!
|
HAHA, wiedziałem.. ;P
|
i po walce. Golota dostal co bylo do przewidzenia..
|
To nie fair :foch:
|
Cytat:
Funky Polak - Pamiętaj |
To było pewne :) Tylko myslałem że Gołota potrzyma sie jeszcze z 5 rund.
|
NO może wreszcie Gołocie wybiją z głowy dalszą kariere.!!
|
<foch>
i kasa poszła w piach. pierwszy raz zawiodłem się na Andrzeju. |
Tak jak myślałem - szybkość Adamka przeważyła; Gołota nie zrobił sztycha. Jak dla mnie to Gołota już dawno się skończył, tylko jeszcze tego nie zauważył.
|
http://www.youtube.com/watch?v=B52gf...eature=related tu jest ta nutka :)
|
Dzięki TOMASZ gołota się skończył właśnie....
|
Szkoda Andrzeja, strasznie nieporadnie wyglądał;/
|
Nigdy nie widzialem tak slabego, bez zadnej szybkosci i z taka nadwaga Goloty. Co tu duzo mowic, Adamek nie ma co szukac w kategorii ciezkiej, bo ktorykolwiek z Kliczkow zakonczylby ta walke w ciagu 2 rund. Andrzej na emeryture w nieslawie. Walka, ktora nie dala nic zadnemu z nich.
Jeszcze jedno...za to bicie po jajach(w ciagu 3 rund 5 razy trafil Golote ponizej pasa), to w stanach zakonczyloby sie to dyskwalifikacja. Juz nie mowie o tym, ze nie bylo knock-downu w I-szej rundzie(Tomek odepchnal Andrzeja). |
Pas polsatu :lol: zawsze o takim marzyłem.
|
ten pas polsatu to chyba w kiosku ruchu kupili
|
Gołota był jak dupa walcząca z zatruciem pokarmowym, niby poślady trzymały ale zwieracze niekoniecznie.
|
Nawet z sobą słowa po walce nie zamienili. jednak coś jest na rzeczy.
Co do Gołoty, podobny grzech co w ostatnich walkach za oceanem, opuszczał lewą rękę i zasłaniał się jedynie prawą. Stare wady widać wciąż istnieją i do tego latka lecą. Jestem ciekaw czy Adamkowi uda się utrzymać szybkość gdy nabędzie masy. |
Pokazówka, nic więcej. Miało być show i było. Polska na taką walke czekała.
|
to powołam sie na rade Rafała Patyry i i pojde sie wyśpić
|
[*] Endrju PAMIĘTAMY!
|
ale Gołota za przeroszeniem dostał wpi....ol
|
Cytat:
|
Adamek był zdecydowanie lepszy, przy jego szybkości Gołota nie mial dużo do powiedzenia... Ciekawe co Adamek pokaże w następnej walce...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl