![]() |
co zrobił Pietia ?? kto mi odpowie ?
|
Chujnia z grzybnią i tyle za komentarz. Ale czego się spodziewać, skoro dennie grali już od kilku meczy. Aha i teraz mamy taką sytuację, o której wspominałem kiedyś. Wisła nie gra na poważnie w lidze. I w momencie jak jest źle, to oni nie potrafią tego zmienić. Bo nie są przyzwyczajeni do walki o gole. Większosć się przed nami kładzie.
Ale, w ogóle to...JJJBG! :D |
Cytat:
|
Boguski, Garguła, Marcelo... wracajcie...
|
Cytat:
A nie widać ? oddał piłke Polonii. |
Cytat:
Normalnie mogłoby to być tylko śmieszne... |
po Singlarze.
|
Czesto sie narzeka, ze Piotr Brozek nie uczestniczy w akcjach ofensywnych, ale moze to i dobrze, bo jakby tak przyszlo czesciej ogladac centry walone w aut, to mozna sie zalamac.
Ps, drugie zagranie Piotra Brozka przez cale boisko w aut w odstepie 5 minut :shock: :shock: |
I kolejny raz Wiślacy oddali piłke ; )
Edit : ludzie trzymajcie mnie !! |
Kontra 3 na 2 i Małecki podaje do...Skaby.
No comments. |
kura benhakker by sie przydal
|
Cytat:
PS. Kto to się tak wydziera zawsze o niedokładne podanie ? A sam dzisiaj gra i podaje jak narąbany. Najpierw niech wymaga od siebie, a później od innych. |
Ćwielong podaje do biegnącego tuż obok Małcekiego...w aut.
Piłkarskie jaja cd. |
Nie potrafią podać celnie, co to jest, żenada. Zeby przegraz z Polonią Bytom - porażka
|
Cytat:
|
Najsmieszniejsze jest to,, ze Wisla prawdopodobnie zdola farciarsko wyrownac..mimo zenujacej gry.
A stanie sie tak dlatego ze Polonia nie umie uspokoic gry i spokojnie trzymac sie przy pilce. Polska liga...;) |
i dobrze możemy przejebać wkońcu ktoś im wytłumaczy że grają tragiczine
|
Cytat:
|
To co robi dzisiaj Malecki, to jakas katastrofa. Najsmutniejsze jest tez to, ze nie widac tutaj zadnej ambicji...kilku pilkarzy powinno wyladowac na lawce po tym meczu...
|
JPD .... skąd oni ich wzięli... bo napewno nie z treningu.... może to był jakiś bar , albo klub nocny...To chyba zły sen,...liga ogórkowa i takie mamy zespoły i zawodników. Po derbach Manchesteru szczenka mi opadła , po naszym meczu chyba rzeczywistość wróciła.......
|
Ten mecz to kubeł zimnej wody. Niech sobie przypomną co obiecywali po Levadii. Rozumiem, że jeden słabszy mecz może się zdarzyć, ale to jest już kolejny słabszy mecz. Tylko teraz brak skuteczności, niedokładność i nonszalancja zostaną skarcone.
|
Hehe Małecki sie o własne nogi przewraca ;)
Widzieliście jak biega Singlar ? Przejebane |
Kolejny dramatyczny bład Piotra Brożka - podał rywalowi piłkę wprost na nogę do kontry 2 na 1...
Małecki nie widzi, że ma rywala za plecami, traci prosto piłkę... Pawel Brożek wreszcie przypomniał sobie, że jest na boisku, a nie w pubie... |
Niech qźwa Skorża da odpocząć Singlarowi, kpina że Peter jeszcze biega po boisku.
|
oglądając to boli mnie serce ...
a teraz 1;1 hehe |
Jeeeesttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1:1 ^^ |
Singlar nie za wczesnie gra meczu ? Niedawo wyleczył wiązadła...rozsypał się chłop.]
1:1 Levadia :) |
Ćwielong Wk Oncu!
|
Yeaaaah, jeszcze jeden !!!
|
Jedna istotna rzecz: kiedy Lech przegrywal ostatnio 0:2 cala drużyna zaczela tak zapieprzac, ze jeszcze przed przerwa wyrownali, a finalnie wygrali mecz.
Dlaczego? Bo wiedzą że im już błędów popełniać nie wolno i zeby nie wiem co kazdy mecz, to juz teraz pościg. Wisla się rozleniwila kilkoma wygranymi meczami.. i są skutki. Bo przecież mistrzostwo jest już w kieszeni?;) |
gooooooooooooooooool
|
A jednak Pepe w koncowce.
Teraz to juz mamy stuprocentowa powtorke z Levadii :) |
I gdzie Ci co narzekali na Ćwielonga?? Brawo Pepe! Świetna zmiana trenera Skorży!
|
A nie mowilem?
Szkoda ze wyrownali bo teraz będą teksty, że nic się stało i to nie był zły mecz.. |
Mecz który powinniśmy wygrać róznicą 3-4 bramek remisujemy 1-1 (przy dobrych wiatrach)
Ogólnie mecz komedia. Wszystko się jebie w tym meczu, na przekór... brak szczęscia, poprzeczki, słupki, znoszony Alvarez, potem problem z Singlarem. Ech.. |
Pawełek bluza nr 18 a spodenki 81 :)
|
Matko Boska. Zero zdecydowania...sami sobie przeszkadzaja na tym boisku.
|
Singlar=John Rambo xD
|
Skorża co ty robisz Wiśle ;/
|
koniec ;/ i po ,,rekordowej'' napince ;<
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl