![]() |
A ile mniej więcej będziecie mieli punktów do liceum?! Chce wiedziec, jak stoje xD
|
Nie wiem jak Wy, ale ja idę na luziku ;) [bynajmniej teraz tak mówię]
Zakładałem, że do egzaminu będę powtarzał cały weekend, wczoraj i dziś. Jak to się skończyło nie muszę Wam chyba mówić hehe... Dzisiaj niby coś tam sobie przypomniałem [siódme przez dziesiąte], ale nie wiem co z tego wyjdzie. Liczę, że będzie mało historii i będzie łatwa forma wypowiedzi, np. zjadliwa rozprawka. Cytat:
Trzymajcie kciuki! :D |
połamania długopisów:> czego sie najbardziej obawiacie przed jutrem?
|
Ja też tak miałem podejść na luziku, jednak w chwili pisania już tak nie było ;)
Życze powodzenia jutro :) |
Jezus, nie ma się czym spinać! :D Odrobina inteligencji, odrobina wiedzy i już. Znać wzory z majcy i fizyki i git! :-)
Ja mam za 13 dni maturę, a jestem w pełni opanowany (chociaż jeszcze prezentacji z polskiego nie zrobiłem :lol: ) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
może głupie pytanie, ale: czy można żuć gume na egzaminie?
|
Takie pytanie z ciekawości: czy pijecie jakieś energy drinki przed egzaminem?
|
powodzenia :D i nie spinac bedzie lajt, wkoncu my nie pejsy ;]
ja mam to za soba juz i nic strasznego, a jezyk i tak tylko testowy |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
u was też tak wam grozili jak nam w tamtym roku ze jak Komórka wam zadzwoni to nie możecie dalej testu pisać?
|
Dzisiaj nam wychowawczyni mówiła, że zmieniły się zasady i jeśli zadzwoni komórka to test jest na chwilę przerywany i wywalają właściciela telefonu, a nie tak jak wcześniej anulują test całej szkole
|
U nas nie wolno wnosić telefonów. Zatrudnią ochrone na przedtestowe macanko...? :>
|
Nam nawet babka od polaka powiedziała ,że jak będziemy chcieli się po dupie podrapać to egzaminator z innej szkoły może to wziąć jako próbę scągania i może Cie wypier...:D
|
a jak dla mnie nie ma się czym przejmować, jak ktoś dobrze przy tym pomyśli a na lekcję w gimnazjum w miare chodził to osiągnie nie najgorszy wynik.
|
Cytat:
|
Kurde, troche spinam, bo z przedmiotów bede miał ok. 50 pkt i w tej sytuacji egzamin musze napisac dobrze. Cięzko będzie, ale damy rade :)
|
ja pamietam jak pare osob u nas w tamtym roku napisało wypracowanie o Syzyfie;> Coś czuje, że jutro bedziecie mieć do napisania Sprawozdanie:>
|
Poruszę temat samego testu i podobno może być Renesans . :rotfl:
|
Rownie dobrze moze byc barok i romantyzm :P
|
Według pana Historyka mojego wypadło w tym roku na właśnie renesans :P !
|
Naszej babce od polskiego co roku śnią się tematy egzaminów, bardzo zbliżone do tych które się pojawiają. Sprawdziło się w ostatnich dwóch latach... W tym roku wyśniło jej się, że będzie bardzo świński temat i że będzie do napisania rozprawka oparta na jakimś cytacie z wiersza czy utworu... Na ile się sprawdzi to nie wiem, bo nie przepada za naszą klasą. Jeśli będziecie mieć problem z rozwiązaniem zadania odpuście, czasem się zdarzy że kolejne pytania nakierują na poprzednie. Poza tym obowiązkowo warto sprawdzić drugi raz koniecznie!
|
ja wam powiem tak pisałem to ścierwo 2 lata temu przez całe gim kompletnie nic się nie uczyłem "przechodziłem z klasy do klasy " wagarowałem itp. a Hum. zdałem na około40 pkt. a Majce na około 30 :) wiec nie najgorzej :D acha i nawet jak was z pierwszej rekrutacjii gdzieś nie przyjmą to sie nie załamujcie przeważnie w 2 progi punktowe są sporoooooo niższe bo ludzi do klas brakuje i wtedy was spokojnie przyjmą ;)
acha jak ktoś chce się nauczyć dobrze j. Fransuskiego to zapraszam do mojego liceum ;) XVII :) wymiany itd. są :p szkoła utrzymana w 100% Wiślacka:) pozdrawiam |
2 rekrutacja?? ocb?
|
Cytat:
Hahaha :lol: Druga rekrutacja polega na tym,że jeżeli w pierwszej nie zostałeś przyjęty z powodu braku np tych kilku punktów to w drugiej masz szanse na przyjęcie dzięki temu,że np ktoś wybierze inną szkołę lub klasę to wtedu Ciebie mogą wziąć na jego miejsce czy jakoś tak :-p |
a ja słyszałem że nasz rocznik jest jakiś wybrakowany czy coś i że będzie się trochę łatwiej dostać ^
|
taka rada do piszących - panowie nie spinać się, wszystko na luzie bo to wszystko do rozwalenia jest.
zdenerwujecie sie, popiszecie głupoty i po co to komu. ;) dwa lata temu to pisałem i powiem, że nie ma lepszej metody na nauke, niż rozwiązywanie testów. kilka ich rozwiązałem, powtórzyłem wiadomości typu części mowy, jak pisać rozprawki itp., wzory fizyczne i matematyczne i wystarczyło na 78pkt. ;) powodzenia i życzę Wiślackiego tematu. :) |
powodzenia ^
trzeba to lepiej od żydów napisać !! ;) |
To już dziś powodzenia :]
|
|
Czy to prawda,że wyniki egzaminu z języka obcego nie mają wpływu na punkty i przyjęcie do szkoły średniej???
|
Cytat:
prawda... (10 znaków) |
no i po egzaminie.... <zieeeeww>
|
Dziwnie łatwo było
|
no, aż mi się śmiać chciało na nim, taki banalny:) gorzej będzie jutro...
|
nie trudne..:D wiedziałem :) rozprawka łatwa :) plan to banał,dużo pisania a 3 pkt tylko :) Jedno wiem na pewno jutro to będzie armagedon w porównaniu z dzisiejszym dniem :D
|
Przy rozprawce trzeba było wiedzieć co się chce przekazać, a potem kilometrowe lanie wody wokół tego tematu. Oczywiście rozprawka to dla mnie najlepsze co może być, bo przez 3 lata nauki w gimnazjum napisałem ich cholernie dużo.
Powiem, że jak pierwszy raz zerknąłem do arkusza i zobaczyłem "podanie" to trochę mnie zmroziło, bo w ogóle tego nie ćwiczyliśmy w szkole, ale jakoś sobie poradziłem. Będzie dobrze, stres po pierwszym egzaminie pęka jak bańka mydlana, jak już to masz za sobą. :-) P.S. Z tymi komórkami to moja szkoła chyba jakieś unikalne faszystowskie reguły ma, bo: - chusteczki tylko luzem, żadnych paczek - KATEGORYCZNY zakaz wnoszenia telefonów komórkowych - zegarków i innych uż. elektronicznych Przy wejściu musiałeś zakasać rękawy i odpowiedzieć na serię pytań, czułem się prawie jak na meczu :D |
przejebany byl ten sprawdzian a wy mowicie ze łatwy:foch:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl