![]() |
o co chodzi w tej oprawie bo nie zajarzyłem?
|
Myślę, że to nawiązanie do tej nowej ustawy...
|
Nie chce mi się tego teraz szukać, ale jest ona krzywdząca dla kibiców, za wniesienie i odpalenie piro grozi bodaj do 3 lat więzienia (Chyba nie weszło to jeszcze w życie)
|
Siejewicz to wyrozniajacy sie sedzia ? On co mecz ze 2 ,3 grube wałki gwiżdze lub nie widzi oczywistych sytuacji...
|
Cytat:
|
dobrze gramy, ciagle cisniemy, są strzały na bramke,tylko po co głowacki ciagle długie piłki posyła to ja nie wiem
|
Ehh ile sytuacji...ja tylko przypomne że Boguski miał taką samą sytuację co Paweł Brożek w ostatnim meczu na Reymonta z Jaga i wtedy wszyscy go chcieli krzyżować...Dziś Paweł ma wytłumaczenie że jest po kontuzji, ale taką sytuację powinien strzelić z palcem w d****. Mam nadzieję że wygramy ten mecz bo inaczej po prostu być nie może. A co do gola dla Górnika to błąd sędziego moim zdaniem!! Przecież Zieńczuk nie bral udziału w akcji...
|
A ja mi sie zdaje ze 2 poł to strzelilmy ze 2 bramki,a kluczem do tego bedzie Ćwielong! i 3-1 dla Nas! :P
|
Cytat:
|
Cytat:
Może ściągnać Pawła Brożka, to jakiś obrońca coś strzeli? :] |
Cytat:
|
Maly 3 ldobre akcje spartolil,szkoda
|
Malecki jezdziec bez glowy.... Lobo IN
|
Czas wpuscic Jirsaka i Beto.
|
Boże niech oni coś strzelą bo nie wytrzymam zaraz!
|
Wpuścić Ćwielonga !
Nie ma co ryzykować z Beto |
nie mowcie ze zle gramy,dawno nie widzialem abysmy takie akcje robili,brak tej jeszcze jednej bramki,do boju!!!
|
Mały do zmiany, nie ma co. Z każdym głupim zagraniem staje się coraz mniej pewny siebie.
Na szczęście doping z pierwszej połowy, wielkie brawa |
dajcie linka gdie nie ma subscrite now czy jak mu tam,
|
Cytat:
|
Cytat:
Walczyć Wisła walczyć! E: Cytat:
BRAWO RAFAŁ!! |
tyle to wiem i prosze o rade co zrobic aby tego nie bylo?
|
gooooooooooooooooool KUR********** AAAAAAAA JEEEEESTTTTTTTTTT !!
|
Nareszcie!
|
Jirsak wszedł - brama, zajebiaszczo
|
Kocham ten sport,a Wisle nie zaleznie od wygranej,masakra emocje dzisiaj!!!
|
Boguski to prawdziwy skarb ,zrobil niesamowite postepy
|
Jejejejejejejeje BoguŚ
|
Nie ma to jak nasza rodzima piłka nozna ;]
|
Dobić, albo utrzymać! Ważne 3 punkty i fotel lidera :-D
Cytat:
|
Cytat:
tylko tam mi nikt nie raczy odpisac.... a tutaj co chwila ktos pisze... |
Łobo z żółtkiem....
|
kogo wina w tej akcji? co ledwo ledwo wybili?
|
I dobrze, niech walczy, od tego jest. Ja wciąż w niego wierze, chłop nie mógł zapomnieć jak się gra w piłke
|
rezerwowi zrobili akcje na gola :P
|
WoW,ale wrzuta,emocje odpadly
|
3:1 BROOOOOOOOOOOOZEEK A kto asysta ŁOOOOOBOO:> I teraz Legia z Amica remis i jestesmy w domu:>
|
Cytat:
|
Paweł wrócił i juz 2 gole :P łął :P Łobo :)
|
ja powiem wam krótko:Paweł Brożek jest genialny i daj Boże, żeby jak najdłużej grał dla Wisły!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl