Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [19. kolejka] Wisła Kraków - Polonia Warszawa 7.03.2009 - sobota, godz. 18:15 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5478)

sayek89 07.03.2009 19:17

Dokładnie tak, bardziej od bramki mnie ucieszyła ta wspólna radość z trenerem. Coś niezwykle miłego. Teraz za Boguskiego Beto i za Małeckiego Łobo, później Jirsak za Diaza ;)

wyar 07.03.2009 19:22

Zgadza sie - Malecki i Boguski slabiutko - a z kolei naprawde fajnie prezentuje sie dzisiaj Marcelo

ksych 07.03.2009 19:24

http://i39.tinypic.com/307uc8g.png http://i39.tinypic.com/2eog0o4.png
Wisła Kraków - Polonia Warszawa
Xvid | Canal+ Sport L!VE

1:0 Paweł Brożek
Kod:

http://www.mediafire.com/?ldtbymoizxj
1:1 Mierzejewski
Kod:

http://www.mediafire.com/?vjrzy1thhzz
2:1 Paweł Brożek
Kod:

http://www.mediafire.com/?tg01nonmit2
Jeżeli ktoś nie ma dostępu do oglądania naszej ligi, to zapraszam na: www.allgoals.pl - tam również pojawi się cały mecz Wisły do pobrania.

Illargui 07.03.2009 19:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafalek (Post 688681)

Aż mnie trochę za serce złapało, jak po bramce pobiegli wszyscy do Maćka Skorży i wyściskali....widać, że to media próbują stworzyć złą atmosferę w i wokół Wisły.

Zresztą sam Zieniu w przerwie mówil, że media próbują tworzyć konflikt w drużynie, ktorego nie ma.

Nitrox 07.03.2009 19:34

i niestety mam 1:1 :/

Pan Jotka 07.03.2009 19:38

co strzal przy słupku to strzał..Bramkarz musialby miec 2,5 metra rekizeby takie rzeczy wyciagac. Niestety:/
Ale wierze ze sie zbiora chlopaki! JJJBG!

skeba 07.03.2009 19:38

Boguski zmiana !!!
Ćwielong, albo Beto niech wejdzie, niech Skorża nie czeka jak zwykle

Ps: :) wreszcie, posłuchał

kschacky 07.03.2009 19:38

macie link do strony z meczem?

zloto 07.03.2009 19:40

http://www.justin.tv/djcrisvip

Jejku, ja tego nie wytrzymam, musimy wygrac !!

kschacky 07.03.2009 19:41

Dzięki Ziom :)

vilgefortis 07.03.2009 19:50

Ciekawa zmiana z tym Beto, nie w stylu Skorży

Achmed 07.03.2009 19:52

Jeaaaaaa.!
Brooooooziooooooo.! :D

Max_LG 07.03.2009 19:53

tez wam tak tnie kanal na sopcascie? czy tylko mi , swietnie ze Gola strzelil :) ale nawet nie wiem kto bo tak przerywa:/

ChinoRios 07.03.2009 19:53

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooool dla wisly :D dobrze pawel brozek. Vamos Wislaaaaaaaa a ganar.

zloto 07.03.2009 19:54

GGGOOOLLLL! Pawel i Piotrek :D Ale akcja mazenie.

Żuczek 07.03.2009 19:55

Żeby teraz to 2:1 utrzymali (albo jeszcze podwyższyli). Bo to, że jesteśmy w tym meczu lepsi od Polonii jest bezapelacyjne.

CH. 07.03.2009 19:56

Bez podniety, jeszcze daleko do końca..

przydałaby nam się ta wygrana, żeby chłopcy uwierzyli w siebie, daj Panie Boże..

ziuk_NYC 07.03.2009 20:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Max_LG (Post 688695)
tez wam tak tnie kanal na sopcascie? czy tylko mi , swietnie ze Gola strzelil :) ale nawet nie wiem kto bo tak przerywa:/

strasznie rwie, bramke w dupe mi zjadlo wiec nawet nie wiem jak Brozek strzelil. moglby ktos prosze napisac czy na tym justin czy jak mu tam tez tnie transmisje ?

tofik 07.03.2009 20:00

Justin to syf i obraz wygląda jak gówno. Więc nie polecam :)

Pan Jotka 07.03.2009 20:01

Sopcast sie tnie jak s****ysyn! I n justinie nie lepiej:/ Boze zeby juz byl 3 kwietnia zebym mogl na zywo ogladac te mecze :P

Max_LG 07.03.2009 20:05

Ale mam dzisiaj pecha z dwoch meczow Lechii i Wisly ogladajac je nie zobaczylem ani jednej bramki :/ bo zawsze cos sie stalo ja to mam szczescie

hoho 07.03.2009 20:10

Beto to niezly czolg ,odbijaja sie od niego jak od sciany :-D

kreseq 07.03.2009 20:14

Gratuluje. Podniesliscie sie po slabych meczach. Cieszy wygrana Wisly bo Polonia powinna byc o wiele nizej. Morale wzrosnie, i dobrze. Wole Wisle niz P lub Lecha na 2 miejscu.

PS: Zle miejsce ale przepraszam za wjazdy na rodzicow. Bywa...przykre. Tak czy siak przepraszam.

Fernando Redondo 07.03.2009 20:15

Na początku jak wszedł Beto to graliśmy w 10. Potem się trochę poprawił. Ale mam nadzieję ze to przez to że jest słabo przygotowany fizycznie na razie to średnio wygląda.

hoho 07.03.2009 20:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fernando Redondo (Post 688709)
Na początku jak wszedł Beto to graliśmy w 10. Potem się trochę poprawił. Ale mam nadzieję ze to przez to że jest słabo przygotowany fizycznie na razie to średnio wygląda.

Co ty gadasz? Beto w pojedynke wypracowal setke Brożkowi ,ktora on niestety przestrzelil bo by mial hattricka

Witoldon 07.03.2009 20:17

Dobre wejście Ćwielonga i jeszcze lepsze Beto, który ma świetne warunki fyzyczne i potrafi je wykorzystac oraz dobra technikę. Jeszcze chciałbym wyróżnic jego podanie do Brożka po którym miał 100% szanse.

ciacho 07.03.2009 20:19

Ja chyba czegoś nie rozumiem. Czy Beto przypadkiem nie powinien być najbardziej wysuniętym napastnikiem? Bo szczerze powiedziawszy to co dzisiaj grał to wiele z tego pozytywnego nie wynikało. Od kiwek i kółeczek w środku pola mamy już Cantoro, który chyba powraca do łask trenera. Dobrze że chociaż wszedł za SObola a nie Diaza.

djjamajczyk 07.03.2009 20:20

na duży + Brożek (nie trzeba komentować) "Pepe" i Beto .
Nareszcie wygrana , może teraz pójdzie już z górki :)

Zwierze 07.03.2009 20:22

Betao bardzo dobrze jak poprawi szybkość to będzie duże wzmocnienie. Ćwielong SUPER! Nareszcie chłopak zaczyna grać... Pawełek poprawnie, dosyć pewnie, poza tym Diaz dobrze, Paweł 2 bramki i Głowacki nie do przejścia. Słabiej Małecki i Boguski. Sobol na 100% przez cały mecz!
P.S. Ciacho ja chyba inny mecz widziałem. Ale specialnie dla Ciebie napisze. Beto ma być zawodnikiem kóry przyjmie piłkę z obrońcą na plecach odegra z pierwszej piłki bądź kiwnie i poda dalej, może też strzelić:D To takie dokłądne wyjaśnienie hehe. Myślę że się z tego dzisiaj wywiązał bardzo dobrze ale powinien popracować nad szybkością!

hoho 07.03.2009 20:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ciacho (Post 688712)
Ja chyba czegoś nie rozumiem. Czy Beto przypadkiem nie powinien być najbardziej wysuniętym napastnikiem? Bo szczerze powiedziawszy to co dzisiaj grał to wiele z tego pozytywnego nie wynikało. Od kiwek i kółeczek w środku pola mamy już Cantoro, który chyba powraca do łask trenera. Dobrze że chociaż wszedł za SObola a nie Diaza.

Czlowieku takiejego zadanie,pod pressingiem utrzymac sie przy pilce,zeby partnerzy mu wyszli na pozycje.Nie obchodzi mnie kto strzela czy Beto jako wysuniety napastnik czy ktos inny po akcj ktora mu wypracuje Beto

PotiWisla 07.03.2009 20:23

Pierwszy raz od bardzo dawna zmiany przyniosły jakieś pozytywne rezultaty.

Ogryzek 07.03.2009 20:23

Wygraliśmy dzięki ambicji i determinacji i dzięki Pawłowi oczywiście. Mnie cieszy przede wszystkim że zespół nie załamał się po bramce wyrównującej! Nie wiem czy z taką grą mamy szanse na MP ale dzięki ambicji naszych piłkarzy możemy liczyć na puchary:)

Piotrek Ćwielong
Beto
oby tak dalej:)

jachting 07.03.2009 20:25

Brożek mógł z 4 spokojnie walnąć ,ale i tak odwalił dobrą robotę .
Mi się podobał Beto ,do przechwytów napewno się nadaje .
Pepe też sporo ożywienia wniósł .

CH. 07.03.2009 20:25

Beto ładnie.. z czasem będzie lepiej

Nie oszukujmy się,powinniśmy wyżej to wygrać. ale i tak jest dobrze.

Mamba 07.03.2009 20:27

Beto jak dla mnie na +. Nie boi się dryblingu, dobrze się zastawia, mógł zaliczyć asystę. Oby był z niego pożytek.

MCX 07.03.2009 20:30

Wynik super, mecz emocjonujący, z jednej strony zasługiwaliśmy na jeszcze minimum jedną - dwie bramki, no i ta sytuacja, w której upadł Ćwielong w polu karnym... Kontrowersyjna, ja bym podyktował jedenastkę. Dziewicki nie był zainteresowany piłką.
Oprócz wyniku najbardziej cieszy styl - w porównaniu do meczu z Polonią Bytom w końcu zobaczyliśmy pomysł, walkę i zaangażowanie. Miło było patrzeć na wślizgi Sobola, Baszcza czy Małeckiego w pierwszej połowie, tak właśnie należy grać.
Kolejna pozytywna sprawa to wspólna radość zawodników i trenera. Widać, że to media na siłę starają się zepsuć atmosferę w klubie i przeinaczają fakty.
Zwróciłem też uwagę na coś, co jest zjawiskiem bardzo rzadkim w polskich klubach - mianowicie zmiany były wzmocnieniem, a nie osłabieniem. Szczególnie mam tu na myśli Ćwielonga i Beto. Przede wszystkim Brazylijczyk zrobił na mnie wrażenie, drugiego podobnego charakterystyką gracza w polskiej lidze nie ma. Chłopak świetnie się zastawia, jest silny fizycznie i mocno trzyma się na nogach i dobrze radzi sobie w sytuacjach jeden na jeden. Plusem jest też to, że zauważa lepiej ustawionych partnerów - szkoda, że Brożek nie wykorzystał 100% sytuacji po jego świetnym podaniu.
Mam nadzieję, że ten mecz będzie punktem zwrotnym, sprawi, że nasi zawodnicy nabiorą pewności siebie i przypomną sobie, że przecież w zeszłym roku to oni rządzili tą ligą.
Sezon nie jest stracony, jak zawodnicy i trener będą robić swoje i walczyć to puchary mamy gwarantowane. A co do mistrza to zobaczymy.

http://m.onet.pl/_m/fd4400deb66dd8ec...391bef,5,1.jpg

christof20 07.03.2009 20:30

Całkiem nieźle. Brawa dla Pawła za dwie brameczki. Pozatym całkiem dobrze Diaz, Marcelo. Bardzo dobrze poradzili sobie rezerwowi Beto i Ćwielong.

igortsw 07.03.2009 20:31

Ufff... nagle relacja na djcris mi się urwała i włączyłem radio, słysze ze rzut wolny, i słyszę w tle jak jakiś inny komentator mówi:"Gol", zamrłem na chwile, dobrze ze zaraz facet z radia Kraków zdementował.

Mecz z naszej storny na -4. Nie mieliśmy multum sytuacji, wykorzystaliśmy jedne z nie wielu, ale trzeba dodać, że też oborńcy Polonii, to nie średniacy w naszej lidze,tylko sama czołówka, w obronie w sumie naliczyłem po za błedem ze straconą bramką jeszcze 2, co też w meczu z tej klasy rywalem nie jest dużą sumą , chociaż jak wiadamo każda akcja mogła równać się piłka w siatce.

w0lno. 07.03.2009 20:32

Ufff... nareszcie 3pkt. Dzięki Ci Boże, że mamy Brożka ;) Szkoda, że nie strzelił hattricka, ale co się odwlecze to nie uciecze.
Nie wiem jak Was, ale mnie bardzo ucieszyła wspólna radość Brożków i Skorży. Pokazali pismakom, że cały ten 'konflikt' to jedynie ich wymysł.
Beto, czy Jego da przewrócić!? Miał dzisiaj jakąś stratę!? Bardzo podobała mi się Jego gra. Mam nadzieję, że z czasem się rozkręci i zacznie strzelać gole.
Ćwielong - kolejny plus dla Niego. Według mnie powinien w kolejnym meczu wybiec w podstawowej 11.

Obyśmy w następnym meczu zagrali jeszcze lepiej... ;)

PS. JESZCZE WISŁA NIE ZGINĘŁA!

Pan Jotka 07.03.2009 20:33

Ja sie zastanawiam na takim faktem. Skoro nie kupujemy zawodnikow bo sa za drodzy-to czemu nie probujemy mlokosow? No Panie Cupial---jak nie transfery to szkolka! I naprawde bedzie dobrze. Poaptrzcie na naszych zawodnikow na dzin dzisiajszy---Cebanu, Piotr Brozek , Marcelo, Boguski, Pawel brozek, Patryk Malecki, Piotr Cwielong, Beto, Jirska...To wszyscy zawodnicy poinizej 27 roku zycia. Zatem najlepszy wiek pilkarza dopiero przed nimi. Moze jednak zainwestowac troszeczke w rozbudowe bazy i szkolenie mlodziezy oraz siec skautingu, co?

A mecz byl swietny pod wzgledem walecznosci.Widac ze jeszcze trochce niedokladnosci inerwowki , ale przynajmniej cos sie przelamalo. Jestem pod wrazeniem gry Pawla Brozka.To 90% wawrtosci naszej druzyny.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:48.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl