![]() |
Dokładnie tak, bardziej od bramki mnie ucieszyła ta wspólna radość z trenerem. Coś niezwykle miłego. Teraz za Boguskiego Beto i za Małeckiego Łobo, później Jirsak za Diaza ;)
|
Zgadza sie - Malecki i Boguski slabiutko - a z kolei naprawde fajnie prezentuje sie dzisiaj Marcelo
|
http://i39.tinypic.com/307uc8g.png http://i39.tinypic.com/2eog0o4.png Wisła Kraków - Polonia Warszawa Xvid | Canal+ Sport L!VE 1:0 Paweł Brożek Kod:
http://www.mediafire.com/?ldtbymoizxjKod:
http://www.mediafire.com/?vjrzy1thhzzKod:
http://www.mediafire.com/?tg01nonmit2 |
Cytat:
|
i niestety mam 1:1 :/
|
co strzal przy słupku to strzał..Bramkarz musialby miec 2,5 metra rekizeby takie rzeczy wyciagac. Niestety:/
Ale wierze ze sie zbiora chlopaki! JJJBG! |
Boguski zmiana !!!
Ćwielong, albo Beto niech wejdzie, niech Skorża nie czeka jak zwykle Ps: :) wreszcie, posłuchał |
macie link do strony z meczem?
|
|
Dzięki Ziom :)
|
Ciekawa zmiana z tym Beto, nie w stylu Skorży
|
Jeaaaaaa.!
Brooooooziooooooo.! :D |
tez wam tak tnie kanal na sopcascie? czy tylko mi , swietnie ze Gola strzelil :) ale nawet nie wiem kto bo tak przerywa:/
|
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooool dla wisly :D dobrze pawel brozek. Vamos Wislaaaaaaaa a ganar.
|
GGGOOOLLLL! Pawel i Piotrek :D Ale akcja mazenie.
|
Żeby teraz to 2:1 utrzymali (albo jeszcze podwyższyli). Bo to, że jesteśmy w tym meczu lepsi od Polonii jest bezapelacyjne.
|
Bez podniety, jeszcze daleko do końca..
przydałaby nam się ta wygrana, żeby chłopcy uwierzyli w siebie, daj Panie Boże.. |
Cytat:
|
Justin to syf i obraz wygląda jak gówno. Więc nie polecam :)
|
Sopcast sie tnie jak s****ysyn! I n justinie nie lepiej:/ Boze zeby juz byl 3 kwietnia zebym mogl na zywo ogladac te mecze :P
|
Ale mam dzisiaj pecha z dwoch meczow Lechii i Wisly ogladajac je nie zobaczylem ani jednej bramki :/ bo zawsze cos sie stalo ja to mam szczescie
|
Beto to niezly czolg ,odbijaja sie od niego jak od sciany :-D
|
Gratuluje. Podniesliscie sie po slabych meczach. Cieszy wygrana Wisly bo Polonia powinna byc o wiele nizej. Morale wzrosnie, i dobrze. Wole Wisle niz P lub Lecha na 2 miejscu.
PS: Zle miejsce ale przepraszam za wjazdy na rodzicow. Bywa...przykre. Tak czy siak przepraszam. |
Na początku jak wszedł Beto to graliśmy w 10. Potem się trochę poprawił. Ale mam nadzieję ze to przez to że jest słabo przygotowany fizycznie na razie to średnio wygląda.
|
Cytat:
|
Dobre wejście Ćwielonga i jeszcze lepsze Beto, który ma świetne warunki fyzyczne i potrafi je wykorzystac oraz dobra technikę. Jeszcze chciałbym wyróżnic jego podanie do Brożka po którym miał 100% szanse.
|
Ja chyba czegoś nie rozumiem. Czy Beto przypadkiem nie powinien być najbardziej wysuniętym napastnikiem? Bo szczerze powiedziawszy to co dzisiaj grał to wiele z tego pozytywnego nie wynikało. Od kiwek i kółeczek w środku pola mamy już Cantoro, który chyba powraca do łask trenera. Dobrze że chociaż wszedł za SObola a nie Diaza.
|
na duży + Brożek (nie trzeba komentować) "Pepe" i Beto .
Nareszcie wygrana , może teraz pójdzie już z górki :) |
Betao bardzo dobrze jak poprawi szybkość to będzie duże wzmocnienie. Ćwielong SUPER! Nareszcie chłopak zaczyna grać... Pawełek poprawnie, dosyć pewnie, poza tym Diaz dobrze, Paweł 2 bramki i Głowacki nie do przejścia. Słabiej Małecki i Boguski. Sobol na 100% przez cały mecz!
P.S. Ciacho ja chyba inny mecz widziałem. Ale specialnie dla Ciebie napisze. Beto ma być zawodnikiem kóry przyjmie piłkę z obrońcą na plecach odegra z pierwszej piłki bądź kiwnie i poda dalej, może też strzelić:D To takie dokłądne wyjaśnienie hehe. Myślę że się z tego dzisiaj wywiązał bardzo dobrze ale powinien popracować nad szybkością! |
Cytat:
|
Pierwszy raz od bardzo dawna zmiany przyniosły jakieś pozytywne rezultaty.
|
Wygraliśmy dzięki ambicji i determinacji i dzięki Pawłowi oczywiście. Mnie cieszy przede wszystkim że zespół nie załamał się po bramce wyrównującej! Nie wiem czy z taką grą mamy szanse na MP ale dzięki ambicji naszych piłkarzy możemy liczyć na puchary:)
Piotrek Ćwielong Beto oby tak dalej:) |
Brożek mógł z 4 spokojnie walnąć ,ale i tak odwalił dobrą robotę .
Mi się podobał Beto ,do przechwytów napewno się nadaje . Pepe też sporo ożywienia wniósł . |
Beto ładnie.. z czasem będzie lepiej
Nie oszukujmy się,powinniśmy wyżej to wygrać. ale i tak jest dobrze. |
Beto jak dla mnie na +. Nie boi się dryblingu, dobrze się zastawia, mógł zaliczyć asystę. Oby był z niego pożytek.
|
Wynik super, mecz emocjonujący, z jednej strony zasługiwaliśmy na jeszcze minimum jedną - dwie bramki, no i ta sytuacja, w której upadł Ćwielong w polu karnym... Kontrowersyjna, ja bym podyktował jedenastkę. Dziewicki nie był zainteresowany piłką.
Oprócz wyniku najbardziej cieszy styl - w porównaniu do meczu z Polonią Bytom w końcu zobaczyliśmy pomysł, walkę i zaangażowanie. Miło było patrzeć na wślizgi Sobola, Baszcza czy Małeckiego w pierwszej połowie, tak właśnie należy grać. Kolejna pozytywna sprawa to wspólna radość zawodników i trenera. Widać, że to media na siłę starają się zepsuć atmosferę w klubie i przeinaczają fakty. Zwróciłem też uwagę na coś, co jest zjawiskiem bardzo rzadkim w polskich klubach - mianowicie zmiany były wzmocnieniem, a nie osłabieniem. Szczególnie mam tu na myśli Ćwielonga i Beto. Przede wszystkim Brazylijczyk zrobił na mnie wrażenie, drugiego podobnego charakterystyką gracza w polskiej lidze nie ma. Chłopak świetnie się zastawia, jest silny fizycznie i mocno trzyma się na nogach i dobrze radzi sobie w sytuacjach jeden na jeden. Plusem jest też to, że zauważa lepiej ustawionych partnerów - szkoda, że Brożek nie wykorzystał 100% sytuacji po jego świetnym podaniu. Mam nadzieję, że ten mecz będzie punktem zwrotnym, sprawi, że nasi zawodnicy nabiorą pewności siebie i przypomną sobie, że przecież w zeszłym roku to oni rządzili tą ligą. Sezon nie jest stracony, jak zawodnicy i trener będą robić swoje i walczyć to puchary mamy gwarantowane. A co do mistrza to zobaczymy. http://m.onet.pl/_m/fd4400deb66dd8ec...391bef,5,1.jpg |
Całkiem nieźle. Brawa dla Pawła za dwie brameczki. Pozatym całkiem dobrze Diaz, Marcelo. Bardzo dobrze poradzili sobie rezerwowi Beto i Ćwielong.
|
Ufff... nagle relacja na djcris mi się urwała i włączyłem radio, słysze ze rzut wolny, i słyszę w tle jak jakiś inny komentator mówi:"Gol", zamrłem na chwile, dobrze ze zaraz facet z radia Kraków zdementował.
Mecz z naszej storny na -4. Nie mieliśmy multum sytuacji, wykorzystaliśmy jedne z nie wielu, ale trzeba dodać, że też oborńcy Polonii, to nie średniacy w naszej lidze,tylko sama czołówka, w obronie w sumie naliczyłem po za błedem ze straconą bramką jeszcze 2, co też w meczu z tej klasy rywalem nie jest dużą sumą , chociaż jak wiadamo każda akcja mogła równać się piłka w siatce. |
Ufff... nareszcie 3pkt. Dzięki Ci Boże, że mamy Brożka ;) Szkoda, że nie strzelił hattricka, ale co się odwlecze to nie uciecze.
Nie wiem jak Was, ale mnie bardzo ucieszyła wspólna radość Brożków i Skorży. Pokazali pismakom, że cały ten 'konflikt' to jedynie ich wymysł. Beto, czy Jego da przewrócić!? Miał dzisiaj jakąś stratę!? Bardzo podobała mi się Jego gra. Mam nadzieję, że z czasem się rozkręci i zacznie strzelać gole. Ćwielong - kolejny plus dla Niego. Według mnie powinien w kolejnym meczu wybiec w podstawowej 11. Obyśmy w następnym meczu zagrali jeszcze lepiej... ;) PS. JESZCZE WISŁA NIE ZGINĘŁA! |
Ja sie zastanawiam na takim faktem. Skoro nie kupujemy zawodnikow bo sa za drodzy-to czemu nie probujemy mlokosow? No Panie Cupial---jak nie transfery to szkolka! I naprawde bedzie dobrze. Poaptrzcie na naszych zawodnikow na dzin dzisiajszy---Cebanu, Piotr Brozek , Marcelo, Boguski, Pawel brozek, Patryk Malecki, Piotr Cwielong, Beto, Jirska...To wszyscy zawodnicy poinizej 27 roku zycia. Zatem najlepszy wiek pilkarza dopiero przed nimi. Moze jednak zainwestowac troszeczke w rozbudowe bazy i szkolenie mlodziezy oraz siec skautingu, co?
A mecz byl swietny pod wzgledem walecznosci.Widac ze jeszcze trochce niedokladnosci inerwowki , ale przynajmniej cos sie przelamalo. Jestem pod wrazeniem gry Pawla Brozka.To 90% wawrtosci naszej druzyny. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl