![]() |
The Police, ekskluzywne, dwupłytowe wydanie.
Kaska. Jakaś chora ilość słodyczy. ćwiartka Jacka Danielsa, od kuzyna, obalona na boku :D |
Lux Perpetua, Gillete fusion super hiper afro, dulary kanadyjskie
|
Teraz Ja:
- płyty dwie: Nosowska/Osiecka i Pavarotti Duety :-D - czapkę zimową i bluzę - obie Wiślackie więc będzie lans na osiedlu :lol: - słodycze wiadomo jak to Gwiazdor :> - siostrzenica (2,5 lat) zaczęła wołać do mnie "ciocia ewa" a dotychczas byłam "tylko" ciocią - podobno dwa tygodnie ćwiczyła... :-) superfajne uczucie :-) czyli dobrze że się nie plułam za te (tylko) skarpetki na Mikołaja - bo cierpliwość została nagrodzona :-D Gwiazdora uważam za udanego i zaliczonego. |
Cytat:
ale babcia i ciocia to profanacja jakaś taka prawie jak Walentynki czy Sylwester w sierpniu :-) |
Dostałem zajebisty fotel. Marzyłem o Durex Play, ale fotel może być. Za rok pewnie dostanę fotel bujany i wiaderko viagry.
|
Cytat:
już dziś jakiś Gwiazdor czy inna popierdułka z viagrą próbował po forum chodzić http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=43277 no to dostał od BIAŁEJ GWIAZDY prezent ! |
Cytat:
Polecam wypasiony żelik:P ... a ja nie dostałem nic ale w sumie nic sie nie dzieje. Większą rodość sprawia mi dawanie prezentów! |
Szalik Cracovii
|
Cytat:
dowcipnisiu.... :> |
Oj a ja dostalem kieliszek Wisly slodycze od kol.. Maczete. kase i tyle hehe tam takie drobne upominki jeszcze:D
|
Cytat:
|
Od zony zajebista katana i pumy , a tesciowa chciala se chyba zarobic punktow ,bo dostalem zegarek z herbem Wisly-troche tandetny ,ale licza sie checi - chyba bede musial przymknac oko na niektore rzeczy przez pare dni
|
Hmm to teraz ja się pochwalę. Zacznę od słodyczy, których nigdy nie miałem w takiej ilości:-p telefon bezprzewodowy, dużo pieniędzy, zagarek od dziadka:D
|
ja tam dostałem koszule, skarpetki(jak co roku) i książke Kinga także zadowolony jestem.
|
Czytam te wasze posty o prezentach od Mikołaja i Aniołka (!! A nie żadnego Gwiazdora, Mikołaja czy innego ciula) i widzę, że sporo osób dostaje kasę :> Ja jakoś nigdy nie miałam w tradycji dawania kasy pod choinkę. Z ciekawości zapytam, czy np takie zwyczaje mieliście czy z czasem się zrobiło "masz i kup sobie coś za to"? :)
A co do tematu to Aniołek się zrehabilitował za Mikołaja i dość sowicie obdarował (chyba częściej będę robić takie duże Wigilie:P) Pierścionek, bransoletka, 2 wisiorki, 2 książki, trochę kosmetyków, kalendarz UW, koszulkę Original Ultras zał. 1906 (nawet nie wiedziałam, że taka istnieje) bombkę na choinkę w kształcie stroju piłkarskiego Wisełki i jeszcze bardziej pamiątkę przywiezioną przez brata z Paryża niż prezent - mini flagę Kop de Boulogne:P |
to jakas podróba, powinno być K OF B
|
ojj ja do teraz nie mogę wyjść z podziwu co dostałem pod choinkę :shock:
trzy koszulki do chodzenia,tablice rejestracyjną do nowego autka :D ,bieliznę,słodycze,skarbonkę i najważniejsze prezent od mojej żonki -> koszulkę Marcina Baszczyńskiego z autografem dla mnie <marzyciel> coś pięknego :) aa no i jeszcze jako,że jestem pożeraczem snickersów to choinkę z zawieszonymi snickersami hehe :) |
Kurde ;p Ja niestety nie dostałem nic Wislackiego :(:( Wręcz przeciwnie ....Matka sie nie zgadała za dobrze z ciotka co to barw Wisły ...( jestem z Dolnegoslaska Starsza Nie jest w Klimacie) i dostałem .... Koszulke w Biało czerwone PASY -.- :(:( Co mnie pokarało ?? przeciez byłem grzeczny ...oprocz tego kilka innych upominków
Edit : Dzieki maTyS ...... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja dostalem z tych rzeczowych to: Kalendarz z siatkarkami :) i zaklinacz deszczu prosto z Afryki :D( w sumie niewiem jak sie go uzywa)
|
tja, chwalcie sie chwalcie. bo ja dostalem tylko wigilijny o....... ;]
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Się muszę pochwalić.
Od swojej połowicy tzw. "aniołka": piersióweczkę (na alkohol rzecz jasna), budzik, coś tam jeszcze a wszystko z napisami i herbami Wisły;) Budzika nie będe używał żebym nie nabawił się do niego traumy. Do tego kalendarzyk UW. Szczęściarz ze mnie? |
- mega box Grechuty
- bielizna (taka mmmrrrrrr:)) - musujące kule do kąpieli o zapachu wanilii i cynamonu (mniam, mniam) - kolczyki - koszulka WKS Śląsk fajnie nie? :):) |
Cytat:
|
a widzisz ja w sumie dwie już mam i prosiłam o szalik Wisły ale Mikołaj poszedł na łatwiznę i przyniósł trzecią WKS :)
|
Jaki masz rozmiar? ;) Może się wymienimy? ;) Ja mam kilka szalików Wisły,,,
hehe |
Pfffff
Mój Mikołaj w przeciwieństwie do waszych jest bardzo praktyczny :) 6 grudnia przyniósł mi komplet sportowych skarpetek, a teraz dla odmiany komplet... majtek :rotfl: |
ale mój mikołaj też jest praktyczny!! Kolczyki i kule do kapieli do baaaaardzo praktyczne narzędzia przecież!! :D
|
jestem chętny do kupienia klucza do fm09 za 25 zeta. Jak byście chcieli pisać na priv
|
mikołaj przyniósł samą płytkę? :D:D
|
Aparat fotograficzny i książki (tom 7 Kolekcji klubów Gowarzewskiego i Biało-Zieloną Solidarność)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl