![]() |
ludzie juz szampany w warszawie otwierali w Polonii
|
Warto czekać z narzekaniem do 90 minuty? Ech, ludzie małej wiary...
|
Brawo! Ekstra Zieniu ;-) Ekstra gra nasz lewoskrzydłowy....
Trzymamy ! |
Brożek Paweł i mamy 3pkt
|
Gol!!!!!!!
2-0 |
nareszcie... a juz wstawałem gasić Tv . Brożek ratuje nam twarz . 3pkt. w garści i gonimy Czarne Koszule coool :D
qurde nie mogli tego strzelić parę minut wcześniej a nie teraz robić konkurs strzelecki :D |
Należało się NAM!!! Gramy do końca Wisełko gramy do końca!!!!!!
|
Każdy, który tutaj psioczył na Brożka niech teraz odszczeka wszystko. Banda malkontentów...
Brawo Mały! |
Jest Kurcze Jest !!! Wierzyłem do ostatniej minuty !!!!
|
niewierze 2 - 0 słownie dwa do zera pomysleli byscie o tym 3 minuty temu??
|
Brawo Mały :)
|
Jak To Jest Qwa Ze Przez 90 Minut Grali Srednio A W Doliczonym Czasie Potrafia Sie Zebrac W Sobie I Strzelic 2 Gole W 3 Minuty ??!!
|
w 91 min powiedziałem
,,Pierd*** ubieram szalik i moze coś przyniesie szczescia" i proszę 2 brameczki :) |
2:0!!!!!!! Wisełko wybacz, że w Ciebie nie wierzyłem!
|
Twierdza Wodzislaw Śl wreszcie zdobyta :P
Reksio czesciej ubieraj :P |
Panowie az Mi ulżyło!!!!
|
TAAAAAK TAAAAK panowie!!!!!! Nareszcie szczęście się do nas uśmiechnęło. Choć raz:)
|
Super ze w koncowce nam sie udalo wygrac....
Bo WIsla w drugiej polowie grala na prawde slabo , zadnego rytmu gry wdali sie w kopanine z odra i naprawde brakowalo niewiele zeby stracic punkty ktore sa niesamowicie istotne |
Ale Czad !!!!!!!!!!!!
Zajebista Końcówka !!!!!!!!!!!!!!!!
Jazda,jazda,jazda !!!!!!!!!!!!!!!! Biała Gwiazda !!!!!!!!!!! |
nie pamietam kiedy KU*WA MAC ostatni raz widzialem na boisku taka bande nieudacznikow biegajacych w koszulkach Wisly. Za to co pokazali dzis powinni dostac solidne kary finansowe. I zwyciestwo nic tu nie zmienia. Takiej irytacji dawno nie wzbudzila u mnie gra Wisly.
|
Cytat:
|
Syf i tyle.. Niech ta runda się już skończy...
|
Brawo za walke do samego konca !! Brawo Maly ta bramka nalezala Ci sie, w tym meczu! Mecz ogolnie na poczatku byl dobry pozniej byla kopanina, a w samej koncowce Wiselka strzelila dwie bramki i tym samym udowodnila ze nalezy walczyc do konca ! Brawo!
|
Kto Mistrzem jest ???
|
Bylo nerwowo ale sie udalo. I Brozek sie odblokowal i Malecki w koncu strzelil.
Jedyny niedosyt, ze ten wiesniak Korzym nie wylecial z czerwona kartka. |
świetna końcówka ! :D
|
nie wierze..
ZIEŃCZUK nas uratował. |
nie ważne JAK ważne że JEDNAK :)
|
Jeeeeeeeeeeeeeesssssssssssstttttttttttttttttt!!!!! !!!!!!!!!!!!!
Słuchanie relacji w radiu jest strasznie wkurzające .Myślałem że na zawał padnę. Co sytuacja to szansa na bramkę cały czas redaktor mówił, że powinien być gol a tu nie ma. Brawa za grę do końca i wiare naszych w zwycięstwo. Na pewno morale pójdzie w górę. To sobie zobacze szybką piłkę jakie to okazje zmarnowaliśmy. |
Dzięki Wisełko, jesteś wielka!!!
Wynik ładnie wygląda, powinien być wyższy, ale gra wcale nie wskazywała na nas, nie oszukujmy się. Równie dobrze, to Odra przy 0:0 mogła zmienić wynik na swoją korzyść. Ważne 3 pkt. zwyciezców się nie sądzi :D |
Co za końcówka, co za ulga!
|
Chyba już nikt nie ma wątpliwości kto jest Polskim Manchesterem :D Brawo Wisełka!!!!!!
|
Cytat:
zgadzam się w 100% po takim meczu powinni pieszo do Krakowa wracać...a kibice nie powinni im dziękować tylko oni kibicom...bo dla mnie taka gra to jest olanie swoich fanów...za bardzo ich rozpieśćiliśmy...muszą czasem odczuć presje... |
Ufffff, fajna jest taka adrenalinka, ale jednak wole jej w innych dziedzinach zycia zaznawac :D
Mozna bylo wczesniej strzelic i by bylo spokojniej a tak zaraz sie tu zleca innowiercy i beda plakac jakiego to farta mamy :D Mimo wszystko Brozek sobie powinien jeden mecz na lawce siasc. Ale narazie sie cieszymy :p |
Uffff co za mecz.... Jak to mówi nasz kolo od histy :" Niektóre porody bywają łatwiejsz niż ta odpowiedź..."
Tak dzisiaj samo ciśnie mi się na usta:" Niektóre porody bywają łatwiejsz niż ten mecz.." Ale brawooo dla chłopaków za walkę bo troche już zwątpiłem pod koniec a tu brama Brozia... :))) 3pkt to zawsz 3pkt, jednak skuteczność - dramat ;/ Cytat:
|
Beznadziejnie zagraliśmy. Fatalny mecz. Potem napisze więcej na razie muszę się uspokoić.
|
No ja pierdziu czegos takiego dawno nie oglodałęm :D:D
walka walka walka i jeszcze raz walka brawo chłopaki za gre do konica wielki szacun |
na boisku prze dramat. Kopanina i mnotwo strat, wazne, ze sa 3 ptk. Jak najszybciej o tym zapomniec.
|
beznadziejny Brozek
beznadziejny Boguski Zajebisty wynik :D |
Brawo! :) Wzięli się w garść, ale trzeba przypomnieć, że Odra grała jednego zawodnika mniej.
Cieszę się z bramki Małego. Na pewno podbuduje go to psychicznie i jeszcze bardziej zmotywuje. Gra nie wygląda źle, rotacja wpłynęła pozytywnie. Tylko pamiętajmy, że prezes Cupiał nie patrzy specjalnie na grę tylko na wyniki. A przy takiej formie strzeleckiej może być ciężko o zwycięstwa. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl