![]() |
Ja bym Marcelo wpuscil pod warunkiem przewagi 2 goli .Nie ma co ryzykowac po pozniej bedzie placz.Marcelo na bank zagra w PP bo Cleber z Arka chyba nie zagra.Co do Niedzielana to zamrnowal jedna dobra okazje i ma zolta kartke :foch:
Acha psioczycie na Lobodzisnkiego a zaliczyl asyste przy golu Cantoro |
Cytat:
|
Akcja bramkowa - Wtorek w dawnej formie strzeliłby z tego bramkę, a nie podawał. Widać ciągle brak wiary we własne umiejętności. Niemniej dośrodkowanie Łobodzińskiego i strzał Mauro - pierwsza klasa.
|
grają w 10, czerwień dostał napastnik (?)
Jaga wygrała tylko z Piastem, ledwo , ledwo. my gramy mocnym składem, co jest? JAZDA Z NIMI! |
Cytat:
A powiewa mi tu nutką braku konsekwencji. Pan Skorza kilka dni temu wrecz zapewnia ze Marcelo zagra a tu taka niespodzianka:/. Dla mnie to jest wiecej niz oczywiste ze ten mlody brasil powinien wejsc. No... jeszcze gdyby Glowa z Cleberem przezywali najlepszy szczyt formy. Ale wlasnie tak nie jest Cleber od jakiegos czasu nie gra najlepiej. |
Cytat:
|
Gol Cantoro
http://pl.youtube.com/watch?v=zggKqcdJG20 |
Wiem ze byl mecz z Tottenhamem ,ale taka Jagiellonie ktora Lech na stojaco jeb*al 3-0 ,grajac 11 na 10 powinnismy zjesc...
|
czemu ten Brozek nie podaje....
|
trzecia i ostatnia zmiana w Wisle.. P. Malecki wkracza do akcji.
|
I po zawodach :)
|
k*rwa nareszcie 2-0 Bogusław :D
|
Pocieszające jest, że jednak nie tylko Brożek gole strzela :)
|
KTo oprócz mnie krzyczał do Boguskiego "Podaj na środek, podaj!" ? :D
|
uff... wkońcu.
|
Martwi tylko postawa Pawła... coś się zatrzymał w golach :/
|
Tylko szkoda, że wbrew obietnicom nie zagral dzis Marcelo...miał być wprowadzany do drużyny a tu klops.
|
Dobrze, że po ciężkiej serii wreszcie zwycięstwo
co do stylu gry to już się przyzwyczaiłem, że w lidze nasz styl zwycięstw pozostawia wiele do życzenia, ale wszystko odrabiamy w pucharach. Wezmę mistrza w takim stylu w jakim gramy i wystąpić w PU niż grać pięknie a nic nie uzyskać. Jest dobrze :) |
goooollllll 0-2 Boguski pieknie
|
To nie był mecz do ogrywania zawodników...
Przy stanie 1:0 na wyjeździe nie wprowadza sie zmian wsród stoperów. Będzie na to jeszcze czas, najpierw w PE/PP, potem w teoretycznie łatwiejszych spotkaniach u siebie. |
Czemu gra zostala przerwana, gdy z pilka zaczal sie bawic Lech ? Zienczuk go sfaulowal czy co ? Czy sedzia chcial sobie poogladac racowisko ? :)
|
No i koniec meczu. Fajnie, że Boguski zaczął strzelać gole, ale z drugiej strony szkoda, że coś ostatnio nie idzie Pawłowi oraz, że Marcelo nie miał okazji się zaprezentować. Ale ważne, że są trzy punkty i zadanie wykonane :-)
|
Najbardziej mnie cieszy ze Boguski wkoncu poza swietna gra zaczal pakowac jeszcze bramy. Ten dzisiejszy gol to normalnie pachnial Frankiem z najlepszych lat :D Pewnie mu Skorza zaaplikowal tostry trening strzelecki :P Co do stylu to nie wiec czemu niektorzy narzekaja, gralismy jak najmniejszym nakladem sil, a i tak stworzylismy mnostwo naprawde ladnych, skladnych akcji. Szwankowala tylko skutecznosc, ale spokojnie z tym to jest tak ze raz jest a raz niema.
|
Cytat:
Co do meczu 0:2 dla Wisly i mecz z gatunku takich ktore musialy sie poprostu odbyc. Cieszy utrzymujaca sie wysoka forma Boguskiego. Na plus rowniez Lobo, Sobol, Cantoro (bramka!). Na minus P.Brozek, ktory caly czas pod kreska. Duzo strat Diaza. |
Cytat:
Marcelo ma idealna szanse debiutu z Lechia 2 , bez zadnej nerwowki bedzie mogl pokazac co umie. Wole wygrac mecz i zapisac 3 punkty niz eksperymentowac.. |
Boguski jest Zieńczukiem ubiegłorocznym w tym sezonie albo Kosowskim z lat poprzednich.
Brożek w formie + Boguski (prawie)= Żurawski + Kosowski z czasów Wisły Kasperczaka |
Na stojąco ich ogolili, jeszcze 2 ładne bramki wpadly :)
|
AZS_Lublin weż daj spokój i nie wytykaj błędów Maciejowi Skorży, któremu nawet do stóp nie dosięgamy jeśli chodzi o aspekt trenerski - rozkminki itp.
Każdy kto ma mózg to zdaje sobie sprawę że Skorża nie mógł wystawić w tym meczu Marcelo, zbyt wielkie ryzyko. Może jakbyśmy po pierwszej połowie prowadzili 3-0 to co innego. Takie mecze są najtrudniejsze i z takimi właśnie Jagielloniami zdobywa się majstra. Marcelo wystąpi pewnie w PP. |
Cytat:
Boguski jak Kosowski Jirsak jak Szymkowiak Niedzielan jak Frankowski Łobodziński jak Uche :) tak apropos porównań |
Cytat:
Najlepszym piłkarzem Wisły nie jest ani Boguski ani Brożek, tylko Sobol. Nie dość że świetny w obronie to jeszcze w ataku się sporo udziela. A co do trenerów, dla mnie Skorża jest lepszy niż Kasperczak, ma słabszy zespół a Wisła gra niewiele słabiej niż za Kaspra. |
Jedyne co boli to jakiś hamulec u Brożka P.
Chłopak się musi wkońcu przełamać! |
Bez przesady, Jaga to zadna potega i kazdy kto ogladał mecz widział, ze raczej by "nie ukąsili". Uwazam, ze wlasnie to byla idealna okazja do debiutu... mecz o pkt, mecz walki. Sprawdzenie w meczu PP z Lechia 2?? Hehee to bedzie sparing, to tak jakby zrobic wewnetrza gierke i troche pograc miedzy soba. No ale kazdy ma swoje zdanie. Na dodatek powiem, ze M. Skorza wrecz zapewniał, ze da szanse Marcelo w meczu z Jaga.Niekumatych odsyłam do feletionow z minionego tygodnia.
|
Niby wygraliśmy, ale styl jak dla mnie jest sredni, bo tak gralismy z jedną z gorszych drużyn i w 1 połowie nie było widac tej róznicy, mało tego po strzeleniu gola i czerwonej kartce to Jagiellonia przejęła inicjatywe, a oczekiwałem od piłkarzy Wisły takiej zadziorności, pójścia za ciosem. Druga połowa teatr jednego aktora-Wisły, lecz niestety efektem 5-6 strzeleckich okazji była tylko jedna bramka. Poruszam temat stylu dlatego, gdybyśmy dzis grali z Legią czy z Lechem mogłobybyć bardzo ciężko. Na plus gra Boguskiego, na minus Clebera, który z każym kolejnym meczem prezetuje się słabiej.
Najważniejsze, że są 3 punkty. |
Cytat:
Jeszcze słowo co do wyniku, Jaga wcale nie postawiła łatwych warunków, a nasi kopacze mimo wszystko seryjnie wyprowadzali ładne dla oka akcje i to cieszy najbardziej a że tylko dwukrotnie udało się pokonać Lecha, trudno, czasem tak bywa. |
Mam pytanko, kto asystował przy bramce Boguskiego ?
A tak poza tym, Brozek za bardzo chce sie odblokowac i gra pod siebie ... trzeba na niego troche krzyknac. |
W drugiej połowie już spokojnie ich rozjeżdżaliśmy. Mogło być więcej.
Czemu jak Lech zaczął sie kiwać z Zieńczukiem albo Boguskim sędzia przerwał gre? @ Spoxster, od godziny 19.40 napisaleś w tym temacie 11 postów. Jest taka opcja "edytuj". Relacji live nikt nie potrzebuje, a naprawde w jednym poście zmieścisz duuużo znaków. Cytat:
|
Ten Skorża to jakiś niedowidzący jest. Nie da się już patrzeć na to co wyprawia Baszczu. Kolejny raz sprowokował sytuację bramkową dla rywali. Cleber też już nie wytrzymuje nerwowo... Niech już lepiej gra Singlar.
|
mnie osobiscie martwi troche gra Wisly.3 pomocnikow w srodku a jednak duzo przestrzeni zostawiali Jagielloni w tej strefie boiska. druga sprawa to to ze Wisla w tymm meczu nie miala jakiegos stylu. brakuje troche tej ofensywnie grajacej Wisly. mam nadzieje ze jest to spowodowane zmeczeniem po meczu z Totenhamem. w Pucharze Polski mysle ze zagraja Ci pilkarze ktorzy nie grali albo malo grali w dowch ostatnich meczach. prawdziwy sprawdzian czeka Wisle za tydzien. mecz z Arka bedzie bardzo wazny i dla pilkarzy i dla tabeli. pzdr!
|
Widać że nasi piłkarze zagrali na luzie, przynajmniej oszczędzają siły. Za to bardzo podobała mi się atmosfera na trybunach. BRAWO dla chłopaków z Białegostoku bo zrobili naprawdę fajne oprawy i cały czas dopingowali Jagę !
|
Gorące podziękowania za ten cięzki mecz z Jagiellonią, dzięki za 3 punkty.
Po bramce Maura aż podskoczyłem, a strzał Boguskiego super techniczny, ze zmieścił piłeczkę między słupkami w takim ustawieniu. Brawo dla kibiców, którzy pojechali do Białegostoku, oraz dla fanów Jagi którzy stworzyli super atmosfere, dopingowali non - stop, pozdrowili Sobola, i stworzyli przepiękną oprawę, a dokładnie chodzi mi o wymianę flag na wprost kamery. Generalnie dobry prognostyk przed kolejnymi ciężkimi meczami, wciąż czekam na debiut Marcela, Clebera nerwy nosiły i tylko jeden celny strzał graczy Jagi to mofe spostrzeżenia. Aha i Paweł wciąż zacięty.. (zaklęty).. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl